Pateo Nieuwsbrief

(van 30 april 2015)

over het zolderfeest

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief133.htm

 

o       De Ware Menselijke Geschiedenis zeer goed ontvangen

o       Wat hadden de Nederlanders weer een plezier op de jaarlijkse parasietendag

o       Morgen is het slavenarbeiddag

o       Bewijs voor de misleiding na de dood

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De Ware Menselijke Geschiedenis zeer goed ontvangen

 

Gisteravond was in het Zuid-Limburgse Heerlen de eerste presentatie van De Ware Menselijke Geschiedenis voor een zaal met toehoorders. Na afloop werd ik bijna verlegen van de waardering die de aanwezigen lieten blijken voor deze presentatie. Komende zondagmiddag op de Hooizolder in Bunnik (nabij Utrecht) ga ik dit nogmaals presenteren, maar dan nog uitgebreider, en met meer ruimte voor vragen. Het belooft een zeer feestelijke middag te worden, zoals in de voorgaande nieuwsbrief al aangekondigd (link). Ben jij ook van de partij tijdens dit bijzondere zolderfeest?

 

Ondertussen worden ook de video’s van de uitzendingen van Pateo TV over De Ware Menselijke Geschiedenis redelijk goed bekeken, zowel de Engelstalige (link) als de Nederlandstalige (link). Vanavond wordt de Spaanstalige aflevering uitgezonden. Daarna volgen ook nog de uitzendingen in het Frans, Duits en Italiaans, zoals al eerder aangegeven.

 

 

Wat hadden de Nederlanders weer een plezier op de jaarlijkse parasietendag

 

Heb jij je wel eens verdiept in de echte geschiedenis van de parasietenfamilie die meent de bewoners van de lage landen te mogen uitzuigen? Ik heb hier al wel vaker over geschreven (link), maar na het zien van al die vlaggen en oranjegeklede mensen kan ik niet anders dan dit nog maar weer een keer te delen via deze nieuwsbrief. Begrijp me goed, ik heb het hier niet zozeer over die uitzuigende parasietenfamilie maar vooral over de bevolking die het toestaat door deze parasietenfamilie uitgezogen te worden. Speciaal voor hen volgt hier een kort genealogisch overzicht:

 

Deze parasietenfamilie beweert van Oranje te zijn, maar dat is niet het geval. De Duitse familie genaamd ‘Nassau-Oranien’ hield op te bestaan na de dood van Wilhelm III von Oranien in 1702. Hij speelde naast Stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelre en Overijssel (dus vijf provinciën) ook de Koning van Engeland, Schotland en Ierland.

 

Na de dood van deze laatste “Van Oranje” werd Johann Wilhelm Friso von Nassau-Diez stadhouder van Friesland, totdat hij in 1711 verdronk in het Hollandsch Diep. Sinds deze Johann werd “Van Oranje” opeens gebruikt als een titel, om zo net te doen alsof het om een authentieke familienaam zou gaan.

 

Vervolgens werd diens zoon, Willem Karel Hendrik Friso von Nassau-Diez (geboren in Leeuwarden), de stadhouder van de (Zeven) Verenigde Provinciën. Toen deze Willem IV in 1751 stierf was diens opvolger, William Batavus von Nassau-Diez (geboren in Den Haag), nog maar 3 jaar oud. In 1766, na vier verschillende regentessen, werd deze Willem V stadhouder op 18-jarige leeftijd.

 

Daar weer de opvolger van was Willem Frederik von Nassau-Diez (1772 – 1843). In 1815 riep deze Willem VI zichzelf uit tot Koning der Nederlanden, en noemde zichzelf Willem I. Blijkbaar is het voor deze Von Nassau’s te moeilijk om op twee handen te tellen. Het zelfverzonnen ‘Wilhelmus van Nassouwe’ zou betrekking moeten hebben op deze Wilhelm von Nassau-Diez.

 

Vervolgens kwam Willem Frederik George Lodewijk von Nassau-Diez (1792 – 1849), alias Willem II, gevolgd door Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk von Nassau-Diez (1817 – 1890), alias Willem III. Hoewel deze Willem de Derde (die dus eigenlijk Willem de Achtste was) vader werd van drie zonen, stierven al zijn nakomelingen voor hem. In 1877 stierf ook hun moeder, Sophie Friederike Mathilde von Württemberg, die de nicht was van haar echtgenote.

 

Twee jaar later, in 1879, trouwde de 61-jarige Willem III met de 20-jarige Emma von Waldeck und Pyrmont (1858 – 1934) in de geboorteplaats van Emma, namelijk Bad Arolsen, in de Duitse deelstaat Hessen. Vanwege zijn seksverslaving had Willem III, beter bekend als Koning Gorilla, daarvoor al syfilis opgelopen, waardoor hij onvruchtbaar was geworden. Daarmee kwam ook de familie Von Nassau (in de Nederlanden) tot een einde.

 

Omdat de machtskliek rond deze parasietenfamilie hun positie niet wilde kwijtraken is Emma nog in datzelfde jaar bevrucht door de 33-jarige Sebastiaan Mattheus Sigismund de Ranitz (1846 - 1916) of de 35-jarige Joan Roël (1844 – 1914). Beide mogelijkheden worden ondersteund door de feiten uit het boek ‘De nachtwaker; het koningscomplot’ van Thomas Ross, pseudoniem van Willem Pieter Hogendoorn (1944). Dit boek is in april 2013 uitgebracht. Ik neem maar even aan dat De Ranitz de werkelijke bevruchter is geweest.

 

Vervolgens werd Wilhelmina Helena Pauline Maria de Ranitz geboren in 1880. Ze trouwde met een Duitser: Heinrich Wladimir Albrecht Ernst von Mecklenburg-Schwerin (1876 – 1934). In 1909 kregen ze een dochter: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina von Mecklenburg-Schwerin (1909 – 2004).

 

Vervolgens trouwde ook Juliana von Mecklenburg-Schwerin weer met een Duitser: Bernhard Leopold Friedrich Eberhard Julius Kurt Karl Gottfried Peter zur Lippe-Biesterfeld (1911 – 2004). Hij was zonder twijfel de meest amorele van al die zelfbenoemde parasieten, op de voet gevolgd door hun oudste dochter: Beatrix Wilhelmina Armgard zur Lippe-Biesterfeld (1938).

 

En ook Beatrix zur Lippe-Biesterfeld trouwde weer met een Duitser: Claus George Willem Otto Frederik Geert von Amsberg (1926 – 2002). Vervolgens trouwde hun oudste zoon met een Argentijnse. Van Duitschen bloed zijn ze zeker, want ook deze Argentijnse heeft Duitse voorouders.

 

Kortom, wat er nu nog over is van deze parasietenfamilie is absoluut niet ‘Van Oranje’, en zelfs niet eens ‘Van Nassau’. Ze zijn namelijk Von Amsberg. Hopelijk dringt dit besef mede door deze nieuwsbrief tot steeds meer mensen door.

 

Parasietendag was voorheen op 30 april (de datum van deze nieuwsbrief). Dat is numerologisch een 7. Tegenwoordig is parasietendag op 27 april. Dat is numerologisch een 13. Ken je mijn werk, dan weet je wat ik hiermee bedoel te zeggen.

 

 

Morgen is het slavenarbeiddag

 

Onwetende mensen denken dat 1 mei de Dag van de Arbeid zou zijn. De slaven mogen dan vieren dat ze voor de machtskliek mogen werken, omdat deze machtskliek al vele generaties lang nog nooit heeft gewerkt. Hoe lang blijft deze poppenkast nog doorgaan.

 

En dan volgt op 4 mei vervolgens de hypocrisiedag, want het is diezelfde machtskliek die de Tweede Wereldoorlog heeft georganiseerd. En wie op 5 mei vervolgens meent de bevrijding te mogen vieren die zou eens moeten proberen om net als ik zelfverzekerd door het leven te gaan, dus zonder bijvoorbeeld het afsluiten van een ziektenkostenrisicoafdekkingsverzekering beter bekend als een zorgverzekering. Anno 2015 zijn de meeste mensen helemaal niet vrij, want het land is nog steeds bezet, maar dan stiekem, namelijk achter de schermen. Gelukkig wordt de verzetsbeweging steeds groter!

 

 

Bewijs voor de misleiding na de dood

 

Naar aanleiding van de voorgaande nieuwsbrief, waarin ik aangaf dat de misleiding na de fysieke dood gewoon verder gaat (link), kreeg ik van verschillende lezers de vraag of ik die bewering ook met feiten kon onderbouwen. Het meest duidelijke bewijs voor mij is waar de meest lichtgevende zielen worden geboren in tegenstelling tot waar de meest duistere zielen worden geboren. Die meest duistere zielen worden namelijk allemaal geboren in gezinnen van eveneens zeer duistere zielen. Af en toe komt er eentje tot inkeer, maar dat gebeurt zeer zelden. Daarentegen worden de meest lichtgevende zielen vrijwel allemaal geboren in gezinnen van nauwelijks ontwikkelde zielen. Al deze meest lichtgevende zielen voelen zich daarom van kinds af aan niet thuis in deze werkelijkheid. En ook gedurende de rest van hun leven blijft er een enorme kloof met hun gezinsleden. Sommigen breken daarom met hun familie, of hun familie breekt met hen, en anders komt het nooit verder dan een oppervlakkige relatie. Is dit voor jou herkenbaar? Vraag dan maar eens hoe dit is voor jouw vrienden die jou wel begrijpen. Je zult merken dat dit voor ons allemaal in meer of mindere mate geldt. Dat is voor mij de echte diaspora.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Zondagmiddag (3 mei) is het zolderfeestje in Bunnik, iets ten oosten van Utrecht, zoals hierboven aangegeven. Neem gerust feestelijk eten of drinken mee! Dit wordt waarschijnlijk mijn laatste grote lezing voor de zomervakantie, want ik wil nu echt flink gaan schrijven aan mijn nieuwe Nederlandstalige boek. Het begin is er, maar deze keer schrijf ik het voor een heel breed publiek, dus kost het me meer tijd om het (nog) eenvoudiger op te schrijven. Daarom kon dit ook wel eens de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie zijn.

 

o       Ondertussen gaan de uitzendingen van Pateo TV en Pateo Radio wel gewoon door. Kijk daarvoor ook bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link)

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdendrieëndertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.