Pateo Nieuwsbrief

(van 21 april 2015)

over de Tiamat-theorie

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief132.htm

 

o       Het is tijd voor een feestje: 3 mei in Bunnik

o       De Tiamat-theorie onthult de ware menselijke geschiedenis

o       Eerstvolgende lezing: woensdagavond 29 april in Heerlen

o       De misleiding gaat na de fysieke dood gewoon verder

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Het is tijd voor een feestje: 3 mei in Bunnik

 

De onthulling van de ware menselijke geschiedenis verdient zeker een feestje. Daarom ben je hierbij uitgenodigd om op zondagmiddag 3 mei naar ‘De Hooizolder’ in Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) te komen. We zijn genoodzaakt entreegeld te vragen, onder andere voor zaalhuur en koffie en thee. Tijdens deze feestelijke middag zal ik met nog meer bewijzen komen voor de juistheid van mijn Tiamat-theorie, zoals deze afgelopen donderdag in het Engels is gepresenteerd bij Pateo TV. Donderdag a.s. (23 april) volgt de Nederlandstalige presentatie van de ware menselijke geschiedenis bij Pateo TV. Daarna volgen de uitzendingen in het Spaans, het Frans, het Duits en het Italiaans, zoals in de voorgaande nieuwsbrieven is aangegeven. Kortom, kom jij op zondagmiddag 3 mei ook naar ‘De Hooizolder’? Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over dit feestje.

 

Uiteraard weet ik heus wel dat we bijna allemaal een beetje allergisch zijn geworden voor iedereen die beweert de “waarheid” in pacht te hebben. We hebben immers al zoveel mensen door de mand zien vallen. Maar in mijn geval ondersteun ik iedere bewering met één of meerdere feiten. En die feiten spreken gelukkig echt voor zich. Neem daarom in ieder geval kennis van deze onweerlegbare feiten, want dat is de enige manier om een eigen huis op rots te kunnen bouwen.

 

 

De Tiamat-theorie onthult de ware menselijke geschiedenis

 

Stel nu eens dat heel Vlaanderen zou overstromen. Hoeveel water zou daarvoor nodig zijn? Stel nu eens dat deze overstroming 150 dagen aan zou houden. Pas daarna zou het hoogste gedeelte voor het eerst weer boven de waterspiegel uitstijgen. Hoe zou zoiets überhaupt mogelijk kunnen zijn? Toch is dat het verhaal van Noach. Voor zover ik weet heeft nog niemand een logische verklaring kunnen bedenken voor dit oeroude verhaal. Waar kwam al dat water vandaan? En hoe kon het gedurende 150 dagen zo hoog zijn, om pas daarna weer te gaan zakken.

 

Mijn Tiamat-theorie geeft aan dat al dit water uit de ruimte kwam, want dat water was daarvoor op de waterplaneet Tiamat. Nadat deze was geëxplodeerd werd een deel van haar de huidige asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter in. Haar water veranderde in vele enorme ijsmeteorieten. Een groot deel daarvan sloeg vervolgens in op onze planeet. Dat is een belangrijk deel van de verklaring voor de enorme overstroming in de tijd van Noach.

 

De universitaire ‘wetenschap’ wil ons doen geloven dat alle mensen zijn ontstaan uit één negroïde oermoeder die leefde in Afrika. Ik heb nooit goed begrepen hoe daaruit de huidige diversiteit aan huidstinten, haarsoorten en oogkleuren zou kunnen zijn ontstaan. Mijn Tiamat-theorie geeft aan dat er gelijktijdig twee mensensoorten zijn ontstaan, die ik eenvoudigweg de Zwarten en de Witten heb genoemd. Mijn theorie kan niet alleen wel de huidige diversiteit verklaren, het laat bovendien zien waarom het Gizeh-plateau in het huidige Egypte zo belangrijk was in de menselijke oergeschiedenis. Laat je verder niet voor de gek houden met het woord ‘pre-historie’, want dat suggereert dat er een periode voor de geschiedenis zou zijn geweest, wat uiteraard een absurde aanduiding is. De menselijk geschiedenis op deze planeet begon ongeveer 200,000 jaar geleden. Om naar de eerste 190,000 jaren daarvan te verwijzen als ‘pre-historie’ is daarom uitermate absurd.

 

Als klap op de vuurpijl bewijst de Tiamat-theorie ook nog eens de onbetwistbare juistheid van de Klok van Gizeh, die de tijd in de derde temporele dimensie weergeeft. In die derde tijdsdimensie zijn we in het jaar 2012 van het IJzeren Tijdperk overgegaan naar het Bronzen Tijdperk. En dat heeft grote consequenties voor het algehele bewustzijn van de mensheid op deze planeet. We worden ons in deze overgangstijd steeds bewuster van de wereld die voorbij de materiële illusie gaat. En om te helpen die veel grotere wereld te begrijpen is Wholly Science ontwikkeld. Ben jij inmiddels klaar voor Wholly Science?

 

Deze Tiamat-theorie is inmiddels ook in boekvorm te verkrijgen. De Engelstalige versie is nu al leverbaar als een e-book. Het is de bedoeling dat de Nederlandstalige versie uiteindelijk ook gedrukt gaat worden. Ik wil op korte termijn beginnen met het schrijven van dat volgende Nederlandstalige boek. Dit betekent waarschijnlijk dat de Pateo Nieuwsbrieven de komende tijd minder vaak zullen verschijnen. Wil je in die tussentijd toch goed op de hoogte blijven, bezoek dan minimaal wekelijks even de website van Pateo.nl. En weet je niet hoe je op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl kunt komen (op mijn zelf-inelkaar-geknutselde website), klik dan eens op de globe rechtsboven op deze website.

 

 

Eerstvolgende lezing: woensdagavond 29 april in Heerlen

 

Woon jij in of nabij Limburg (NL of B), dan heb op woensdagavond 29 april een uitgelezen kans om de ware menselijke geschiedenis vanaf het allereerste begin in geuren en kleuren gepresenteerd te krijgen. Deze onthullende lezing wordt gegeven bij De Admiraal in Heerlen. Wees er snel bij, want vol is vol. Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over deze woensdagavondlezing in Heerlen.

 

 

De misleiding gaat na de fysieke dood gewoon verder

 

De meeste mensen sluiten maar al te graag hun ogen voor de misleiding die volop aanwezig is in onze fysieke wereld. Ze willen het liever niet weten. Vooral voor deze mensen zal het een schok zijn wanneer ze uiteindelijk doorkrijgen dat onwetende mensen ook in het hiernamaals nog steeds voor de gek worden gehouden. Daardoor blijven ze gevangen in een soort energieboerderij, precies zoals is weergegeven in de speelfilmreeks van The Matrix, alleen dan veel subtieler. Wie voor het fysieke overlijden niet de basisprincipes van deze mondiale misleiding heeft begrepen, die zal tot een volgend fysiek leven moeten wachten om te kunnen ontsnappen aan de macht van de energieparasieten. Alleen tijdens die aardse leven is het loskoppelen mogelijk, waardoor je je in het hiernamaals niet opnieuw laat misleiden.

 

Mijn uitdaging in dit leven is geduld leren uitoefenen. Ik vind dat erg lastig. Ik begrijp namelijk maar niet waarom niet iedereen kan of wil begrijpen wat de essentie is van dit fysieke leven. Zo moeilijk is dat toch niet, vind ik. Maar blijkbaar wel. En ook mij heeft het enige tijd gekost om dit allemaal uit te vogelen. Anderen hebben misschien iets meer tijd nodig. Wie ben ik om te bepalen hoe snel dit zou moeten gaan?

 

Echter, omdat het al zo tergend langzaam gaat, in mijn ogen dan, ben ik zo fel op alle alternatieve misleiders. Ik ben namelijk al heel erg blij dat al die nieuwe mensen de reguliere misleiding door hebben gekregen. En vervolgens laten zij zich volkomen de verkeerde kant opsturen door al die alternatieve misleidingen. Het trieste is dat veel alternatieve misleiders zich van geen kwaad bewust zijn, en menen juist iets heel goeds te doen. Maar waarom laten zij nu “pas-ontwaakten” opnieuw onlogische zaken geloven die bovendien helemaal niet bewezen zijn. Waarom werpen blinden zich op om slechtzienden te gaan geleiden? Zolang dit blijft gebeuren kan de parasitaire Koning Eénoog blijven regeren over de blinden. Zou dit zo maar een gezegde zijn, of is dit overduidelijk een verwijzing naar het Alziende Oog?

 

Mijn confronterende en doorgaans zeer stellige bewoordingen vallen niet bij iedereen in goede aarde, en dan druk ik me nog zeer voorzichtig uit. Ik heb het al vaker gehad over zachte heelmeesters en stinkende wonden. Bij echte genezing gaat het over het laten oplossen van de oorzaak. Bij waarachtig spiritueel ontwaken is dat niet anders. De enige oorzaak voor spiritueel slapen is onwetendheid (link). En dan doel ik uiteindelijk op het geen kennis hebben van de Absolute Waarheid. Maar om medemensen te helpen begrijpen van deze Absolute Waarheid, zullen ze al een beetje spiritueel ontwaakt moeten zijn.

 

Het probleem waar ik telkens maar weer tegen aanloop is dat veel mensen die menen spiritueel wakker te zijn zich hebben laten hypnotiseren door een één of ander geloofsysteem. Op basis van dat systeem geloven ze wakker te zijn, maar ze zijn in werkelijkheid nog altijd diep in slaap. Ze zitten nog volledig gevangen in de Matrix, maar de Matrix heeft hen doen laten geloven dat ze er al uit zouden zijn. Dit is verreweg de lastigste doelgroep om te bereiken. Probeer een Jehova-getuige maar eens te bekeren tot de Echte Waarheid van God. Bij het opschrijven van mijn meest confronterende woorden heb ik juist deze doelgroep voor ogen. Voel jij je daar soms door aangesproken, onderzoek dan eens kritisch jouw eigen geloofsysteem.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Vanavond (dinsdag 21 april) wordt in Studio ZE-IS-T BEWUST in Zeist wederom een open bijeenkomst gehouden. Dit “Zeister Avondje Pateo” vindt namelijk iedere derde dinsdag van de maand plaats.

 

o       Aanstaande woensdagavond (22 april) gaat de 113e aflevering van Pateo Radio over geheimen in het volle zicht met Scott Onstott uit Canada als mijn gast.

 

o       Aanstaande donderdagavond (23 april) is tussen acht en tien uur ’s avonds de Nederlandstalige live uitzending van de Ware Menselijke Geschiedenis bij Pateo TV. Kijk en luister je dan rechtstreeks mee via het internet?

 

o       Aanstaande zaterdag (25 april) wordt een wereldwijde manifestatie tegen chemtrails gehouden. Dit gebeurt onder andere in Brussel, Den Haag en Groningen (indien ik goed ben geïnformeerd).

 

o       Op woensdagavond 29 april geef ik een lezing in Heerlen over de Ware Menselijke Geschiedenis, zoals hierboven aangegeven.

 

o       Op zondagmiddag 3 mei geef ik een uitgebreide lezing in Bunnik over de Ware Menselijke Geschiedenis. Wie naar aanleiding van de onthullingen op 23 april via Pateo TV nog meer wil weten, of met specifieke vragen zit, die wil deze bijzondere middag op de Hooizolder niet missen, want het wordt echt een feestje! Neem bovendien gerust feestelijk eten of drinken mee.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdentweeëndertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.