Pateo Nieuwsbrief

(van 30 september 2014)

over harmonisering

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief109.htm

 

o       De continuering van het werk van Slim Spurling

o       Eigen-EnergieŽn-Week was een groot succes

o       Welke studiegroep volgt na Hoorn?

o       Wat te doen bij vragen?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De continuering van het werk van Slim Spurling

 

De droom van Slim Spurling (1938 Ė 2007) was om alle levende wezens op deze planeet hernieuwde gezondheid en vitaliteit te brengen. Daartoe ontwikkelde hij diverse harmoniseringshulpmiddelen (link). Wholly Science verklaart de werking van deze zogeheten harmonizers via het in balans brengen van de rondstromende levensenergieŽn. Spurling zelf sprak van een pulserend cosmisch lichtveld dat door de harmonizers wordt uitgezonden.

 

In Nederland is het harmoniserende werk van Spurling aanvankelijk voortgezet via Luc van der Lee, en vervolgens ook door Maurice van Crystalsound Products (link). Maurice biedt harmonizers aan in de vorm van zowel torussen als piramides, evenals harmoniseringsringen. Wat ik bijzonder vind aan het werk van Maurice is dat hij werkt met de lengtemaat van de oeroude piramidebouwers genaamd de cubit. Zoals ik bij de ontdekking van de Klok van Gizeh (link) heb uitgelegd bedraagt de lengte van deze maat precies Pi meter gedeeld door 6, wat neerkomt op bijna 52,36 centimeter. Naast deze lengtemaat, die Maurice de Ďsacred cubití noemt, werkt hij ook met de iets langere Ďlost cubití. De eerste maat versterkt de gronding, terwijl de tweede de ascentie bevordert.

 

Wil jij de energieŽn in en rondom jouw huis op een uiterst eenvoudige manier meer in balans brengen, onderzoek dan eens wat deze harmoniseringshulpmiddelen voor jou kunnen betekenen. Bovendien zien ze er ook nog eens prachtig uit!

 

 

Eigen-EnergieŽn-Week was een groot succes

 

Afgelopen week was ik weer in het Centre Lothlorien in het noordoosten van Frankrijk voor het geven van een cursusweek. En ook deze keer werd het weer een zeer geslaagde week. Opvallend was dat de groep voor de helft bestond uit healers, die eveneens hun expertise hebben ingebracht, waar in het programma (deze keer) voldoende ruimte voor was. En vooral de tweede helft van de week hadden we ook weer prachtig nazomerweer. Vervolgens was ook de terugkoppeling die ik op de laatste avond van de deelnemers mocht ontvangen uiterst positief. Na afloop ontving ik van twee deelnemers een kort verslagje, die ik gezamenlijk online heb gezet (link).

 

Dat er veel healers belangstelling hebben voor Wholly Science is overigens niet echt verwonderlijk. Met de woorden Heel, Heal, Heil, Heilig, Holy, Wholly, Geheel, Helen, Healing wordt immers in feite telkens hetzelfde bedoeld. Wholly Science biedt iedere healer een wetenschappelijke ondergrond om de eigen dienstverlening beter te gaan begrijpen.

 

De naam van deze week heb ik na afloop veranderd in de Eigen-EnergieŽn-Week, omdat deze nieuwe naam de lading veel beter dekt. In deze week ligt de nadruk op het leren herkennen (en erkennen) van de eigen energieŽn aan de hand van zes complementaire methoden. Deze zes methoden zijn: Numerologie (en dan vooral het levenspadgetal), Planetaire Astrologie (ook wel de Westerse Astrologie genoemd, waarbij ieders geboortehoroscoop uitgebreid wordt besproken), Tzolíkin Astrologie (ook wel de Maya-Astrologie genoemd, waarbij ieders Zegel en Toon van de authentieke Tzolíkin-kalender van de Mayaís (niet de verwarren met de zelfbedachte Dreamspell-versie) wordt toegelicht), Cosmic Year Astrologie (ook wel de Chinese Astrologie genoemd), Nine Star Ki Astrologie (ook wel de Japanse Astrologie genoemd) en het Enneagram. Ik beschouw mezelf niet alleen een toonaangevende deskundige voor elk van deze methoden; ik ben voor zover ik weet vooral de enige die elk van deze zes methoden wetenschappelijk kan verklaren. Begrijp me goed: ik schrijf dit niet om mezelf op de borst te kloppen. Ook heb ik geen enkele behoefte om de guru uit te hangen. Wat ik wil benadrukken is dat het hier over wetenschap gaat. En als de meest allround wetenschapper wil ik graag die wetenschappelijke verklaringen doorgeven, want daarin zit de werkelijke meerwaarde van deze zes zelfkennismethoden.

 

Op zondag 12 april 2015 start de eerstvolgende Eigen-EnergieŽn-Week (link). Die week erna wordt de eerste Wholly-Science-Verdiepings-Week gehouden (link). Ben jij er klaar voor om Wholly Science in de volle breedte te gaan doorgronden, zet dit dan alvast in jouw agenda.

 

 

Welke studiegroep volgt na Hoorn?

 

Op zaterdag 22 maart jl. is in Hoorn de Studiegroep Wholly Science van start gegaan. Op zaterdag 15 november a.s. komt deze groep voor de vijfde maal bijeen. Ik heb dan in vijf zaterdagen hetzelfde programma behandeld als dat van de Wholly-Science-Verdiepings-Week. Uiteraard kan ik dit ook elders doen? Heb jij een studiegroep van minimaal tien mensen en een geschikte locatie, neem dan even contact met me op.

 

 

Wat te doen bij vragen?

 

Nog altijd krijg ik na iedere nieuwsbrief vragen retour. Vaak heeft de vragensteller niet eerst even op het linkje geklikt in de online versie van deze nieuwsbrief. Dat is namelijk het eerste wat te doen bij een vraag: klik vanuit jouw emailprogramma even op de link bovenaan deze nieuwsbrief, om vervolgens op de betreffende link voor de achtergrondinformatie te klikken.

 

Helpt dit niet of onvoldoende om jouw vraag te beantwoorden, weet dan dat ik het al druk genoeg heb met mijn eigen werk. Zelfs het beantwoorden van korte vragen is me niet altijd gegeven. Om toch vragen te kunnen blijven beantwoorden maak ik er voortaan daarom mijn werk van, dat wil zeggen dat ik dat vanaf nu tegen een vergoeding doe. Wie mij nu een vraag stelt krijgt van mij een uiterst beknopte offerte retour. Na betaling zal ik dan de beantwoording toesturen. Heb je geen geld over voor deze beantwoording, doe dan gewoon jouw eigen onderzoek. Is het antwoord voor jou wel van (grote) waarde, stuur me dan gerust jouw vraag of vragen!

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenavond (woensdag 1 oktober) is San te gast bij Pateo Radio. Net als alle afleveringen van Pateo Radio is ook deze uitzending rechtstreeks te beluisteren via het internet.

 

o       Zowel zaterdagmiddag a.s. (4 oktober) als zondagmiddag a.s. (5 oktober) geef ik een lezing over de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit op de Light Spirit Beurs te Bussum.

 

o       Op zondagmiddag 26 oktober geef ik een lezing in een prachtig kasteel in Maastricht. Woon jij in (de buurt van) Belgisch of Nederlands Limburg en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op zondagmiddag 2 november geef ik een lezing in Heerenveen. Woon jij in Friesland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op zondagmiddag 16 november geef ik een lezing in Purmerend. Woon jij in Noord-Holland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op zaterdagmiddag 29 november geef ik een lezing in Breskens. Woon jij in Zeeland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdennegende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ĎAfmelding Nieuwsbriefí (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ĎAanmelding Nieuwsbriefí naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.