Leer Scheppen als God in Frankrijk

 

Wholly-Science-Verdiepings-Week

 

 

 

Wholly Science is de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit.

 

 

Ontdek de wondere wereld achter de materiële schaduwwerkelijkheid via een unieke verdiepingsweek in het heuvelachtige boslandschap van de Haute Marne (Frankrijk).

 

 

Taal

Deze Wholly-Science-Verdiepings-Week wordt in ieder geval in het Nederlands gegeven. Deze week is tevens opgesteld voor Engelstalige deelnemers. Deze deelnemers krijgen hun uitleg dan in het Engels. Het ondersteunend materiaal is geheel Engelstalig, en in sommige gevallen tevens Nederlandstalig.

 

 

Organisatie

De Wholly-Science-Verdiepings-Week wordt verzorgd door allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, oprichter van zowel de meertalige website Pateo.nl (link) als van Wholly Science, en auteur van onder meer 30 boeken.

 

 

Locatie

De Wholly-Science-Verdiepings-Week vindt plaats in het Centre Lothlorien (link) in de Franse streek Haute Marne. Deze locatie ligt op ongeveer 600 kilometer rijden vanuit Nederland. Carpoolen bespaart brandstof (en geld). Klik hier om een foto-impressie van deze locatie te bekijken.

 

 

Wanneer

Deze Wholly-Science-Verdiepings-Week begint op zondagmiddag 19 april 2015 om 16:00 uur en eindigt op zaterdagochtend 25 april 2015 om 11:00 uur.

 

 

Dagprogramma

08:00 – 08:30 : Ochtendmeditatie

08:30 – 09:30 : ontbijt

09:30 – 11:00 : Workshop X (deel 1)

11:00 – 11:30 : koffie/thee-pauze

11:30 – 13:00 : Workshop X (deel 2)

13:00 – 14:00 : lunch

14:00 – 15:30 : Workshop Y (deel 1)

15:30 – 16:00 : koffie/thee-pauze

16:00 – 17:30 : Workshop Y (deel 2)

17:30 – 18:30 : eigen tijd

18:30 – 20:00 : diner

20:00 – 22:00 : Workshop Z

22:00 – 08:00 : eigen tijd

(in overleg met de groep kunnen deze tijden worden aangepast)

 

 

Onderwerpen

In totaal worden er in de Wholly-Science-Verdiepings-Week 13 workshops gegeven: 9 van ieder 3 uur en 4 van ieder 2 uur. Op de woensdagavond is er geen workshop, want dan vertellen we sterke verhalen rond het kampvuur buiten of de open haard binnen. Op de dag van de aankomst wordt ’s avonds de eerste workshop (van 2 uur gegeven). De onderwerpen die in deze 13 workshops aan bod komen zijn (in willekeurige volgorde): Schepping, Schepper, Scheppen, Tzol’kin Astrologie (Maya-Astrologie), Planetaire Astrologie (Westerse Astrologie), Cosmic Year Astrologie (Chinese Astrologie), Nine Star Ki Astrologie (Japanse Astrologie), Numerologie, Gematria, Enneagram, Feng Shui, Salveologie, Germaanse Geneeskunde, Ayurveda, Voedingsleer, Fair Talk, Geschiedkunde, de Grot van Plato, de Platonische lichamen, de drie dimensies van tijd, de Klok van Gizeh, astronomie, fysica & metafysica, chemie & alchemie en priemgetallen (mede afhankelijk van de interesse van de deelnemers).

 

 

Verblijf

We verblijven deze week in de ruime kamers van het chateau van het Centre Lothlorien. We delen onze kamer met één of hooguit twee andere deelnemers (van hetzelfde geslacht). Wie tegen een meerprijs (van 33%) een kamer voor zich alleen wil, die kan daarvoor contact opnemen met het Centre Lothlorien (link). Ook delen we de badkamer en het toilet met enkele andere deelnemers. Indien gewenst kan het verblijf ook plaatsvinden in een studio, een caravan of een tent. Neem daarvoor ook even zelf contact op met het Centre Lothlorien.

 

 

Maaltijden

De maaltijden in het Centre Lothlorien zijn biologisch en vegetarisch. Indien het weer dit toelaat zullen we zoveel mogelijk buiten eten.

 

 

Doelgroep

Iedereen met een open mind kan deelnemen aan deze week. Iedere deelnemer beschikt over zelfkennis aan de hand van de zes methoden zoals deze worden uitgelegd tijdens de Eigen-Energieën-Week (link). Enthousiasme en gevoel voor humor zijn zeer welkom. Het streven is om gebalanceerde groep te krijgen, waarin de verhoudingen tussen vrouw en man min of meer in evenwicht is, evenals die tussen jonger en ouder.

 

 

Maximum

Deze Wholly-Science-Verdiepings-Week biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers.

 

 

Deelnamekosten

o       De kosten voor deelname aan de workshops en overige activiteiten bedraagt € 340 exclusief € 15 euro voor een gedrukt boek en € 30 euro voor een digitaal boek. Indien deze boeken al zijn aangeschaft vervalt dit deel van de aanbetaling (zie onder).

o       Koffie, thee, ‘lekkers’ en fruit tijdens de workshops : € 60 (te betalen aan het Centre Lothlorien).

o       Verblijfskosten op basis van een gedeelde kamer met volpension ŕ € 50 per nacht maal 6 nachten : € 300 (te betalen aan het Centre Lothlorien).

 

 

Aanbetaling

De aanbetaling volgend op de aanmelding bedraagt € 385. Het betreffende rekeningnummer zal na de aanmelding bekend worden gemaakt. Het resterende bedrag kan ter plaatse worden voldaan.

 

 

Aanmelden en informatie

Vragen kunnen worden gestuurd naar WSW9 @ Pateo.nl (zonder spaties), evenals de aanmelding. Vermeld bij de aanmelding graag het volgende:

o       roepnaam en geboortedatum, –tijd en –plaats (om vooraf de astrologische berekeningen te kunnen maken);

o       of jij vervoer nodig hebt, en waar vandaan jij opgehaald zou willen of kunnen worden;

o       of jij vervoer aanbiedt, en hoeveel mensen eventueel met jou mee zouden kunnen rijden en waarvandaan jij rijdt (om zo via carpoolen de reiskosten te beperken).

 

Deze aankondiging is ook beschikbaar in het Engels (link).

 

© 29 september 2014 – Pateo.nl : Wholly ScienceJohan Oldenkamp