Pateo Nieuwsbrief

(van maandag 5 oktober 2015)

over orgaandonatie

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief142.htm

 

o       En het goede nieuws is …

o       De keerzijde van orgaandonatie

o       Martin Vrijland ontmaskert zichzelf

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

En het goede nieuws is …

 

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om berichten met een negatieve lading te brengen. Liever hou ik me daarom maar stil. Maar het lukt me in deze nieuwsbrief gewoon niet om me nog langer stil te houden over de waanzin die ik bij andere alternatieve websites tegenkom. Heb je geen behoefte aan deze negativiteit, wat ik me heel goed kan voorstellen, lees dan alleen dit eerste stukje, en eventueel het gedeelte helemaal onderaan over de eerstvolgende activiteiten van Pateo.

 

Naast de waanzin zijn er gelukkig volop zaken waar ik wel heel erg blij van word. Zo was ik vorige maand de gelukkige interviewer van diverse grote namen (voor mij althans) die allemaal hun leven in dienst hebben gesteld van het vinden van de waarheid. Zulke mensen zijn er dus ook, gelukkig! Kijk bij het archief van Pateo Radio om deze spraakmakende uitzendingen terug te beluisteren.

 

En van de eerste papieren druk van ‘Toen er nog geen maan was’ (link) werd ik afgelopen week ook heel erg blij. Het is volgens mij een prachtig boekje geworden om cadeau te doen aan jezelf of aan iemand die open staat voor een geheel nieuwe kijk op de menselijke geschiedenis. Deze integrale kijk is bovendien gebaseerd op keiharde feiten en dus niet een zoveelste theorie. Verder lukt het me steeds beter om de belangrijke informatie in een verhaalvorm te gieten, waardoor het gewoon lekker te lezen is (al zeg ik het zelf). Van een enthousiaste lezer kreeg ik terug dat het in één ruk was uitgelezen, wat deze bewering onderstreept. Vraag ernaar bij de betere boekwinkel, of bestel het rechtstreeks bij mij voor slechts 11 euro (exclusief verzendkosten).

 

Als derde voorbeeld word ik erg blij van de belangstelling die er blijkt te zijn voor de eerste papieren druk, geheel in kleur, van het dikke Engelstalige Wholly Science-boek van 540 bladzijden (link). Wil je deze eerste druk ook in jouw bezit hebben, wees er dan snel bij en neem per omgaande contact met me op.

 

En dan kan ik tot besluit melden dat van ‘Het Geheim van Genesis’ (link) zeer binnenkort ook een eerste papieren druk gaat verschijnen. Het is immers toch nog altijd fijner om het als fysiek boekje te lezen, dan vanaf een scherm. Dat vind ik in ieder geval wel. Jij ook?

 

 

De keerzijde van orgaandonatie

 

Volgende week maandag, 12 oktober, start er weer een donorweek. Daarbij wordt gedaan alsof het de gewoonste zaak van de wereld is om een donorcodicil in te vullen. Sterker nog, je krijgt de indruk dat je asociaal zou zijn wanneer je deze schriftelijke verklaring niet aflegt. Maar wat veel mensen niet weten is dat organen van dode mensen niet getransplanteerd kunnen worden. Alleen wanneer iemand nog leeft lukt het soms om een orgaan over te zetten in een ander levend lichaam. Om te verbloemen dat een orgaan dus wordt uitgesneden terwijl de donor nog in leven is heeft men het eufemisme van “hersendood” bedacht. Deze term is even misleidend als te stellen dat mensen die slapen “slaapdood” zouden zijn, en dat het geen probleem zou zijn om slapende mensen eerst te beroven van minimaal één orgaan en daarna van hun leven. Wie dus een donorcodicil heeft ingevuld geeft daarmee toestemming aan de ziekenhuisslagers om feitelijk euthanasie te plegen wanneer iemand in kritieke toestand in een ambulance belandt.

 

Krijg je dus volgende week iemand aan de deur, vraag dan eens door over de misleidende aanduiding van “hersendood”. Eerlijk gezegd denk ik dat iemand die ongeïnformeerd een donorcodicil invult misschien zelf wel hersendood is, of in ieder geval verstandelijk beperkt. Vraag dan ook eens of een nog levende donor pijn voelt bij het opensnijden. Er zijn namelijk landen waar de donor eerst wordt verdoofd. En vanaf hoeveel procent kans op overleven wordt eigenlijk besloten dat een zwaargewonde opgeofferd mag worden door als donor te fungeren? Is daar een algemene richtlijn voor, of is dat afhankelijk naar de vraag naar het betreffende donororgaan? En hoe zit het eigenlijk met de nabestaanden? Weten zij dat het de slagers waren die besloten hebben om de donor te doden? Feitelijk hebben we het hier dus over moord, oftewel een overtreding van het Zesde Gebod.

 

Kortom, de eenzijdige “voorlichting” door de overheid met betrekking tot orgaandonatie is een grote schande. Het verhaal heeft twee kanten, en die dienen allebei in voldoende mate te worden belicht. Als tegenwicht tegen de misleidende overheid heb ik daarom in deze nieuwsbrief de keerzijde naar voren gebracht. Wil je meer weten over deze keerzijde, bezoek dan de Nederlandstalige website organ-donation.info (link), en klik dan op ‘Nee toch!’. Daar vind je ook hoe jezelf uit te schrijven als orgaandonor.

 

Denken we even door over het belang van de overheid bij orgaandonatie, dan vinden we het ijskoude antwoord dat de overheid de verplichting is aangegaan om te zorgen dat de mensen die zij als onderpand heeft gebruikt voor geldelijke leningen zo lang mogelijk blijven bestaan gedurende hun productieve (lees: belastingbetalende) leven. Indien het leven van een nog productief iemand aanzienlijk verlengd kan worden door dat van een zwaargewonde, die mogelijk niet meer zo lang te leven heeft, op te offeren, dan is dat vanuit dat belang een goede zaak. Weet iemand overigens of er organen zijn weggesneden uit Friso? Of is dat weer een compleet ander verhaal?

 

Naschrift: Eén van de lezers van de Pateo Nieuwsbrief werd in 2001 hersendood verklaard. Vorig jaar december kwam hij naar een lezing van mij. En hem aan het einde van deze maand komt zijn tweede boekje uit.

 

Naschrift 2: Bovendien werken de meeste transplantaties alleen met behulp van veel medicijnen, die het afstoten moeten voorkomen. Dat is ook logisch want er wordt een lichaamsvreemd orgaan binnengebracht. En gelijktijdig wordt ook nog eens een vreemde levensenergie binnengebracht. De verhalen van mensen die na een transplantatie een ander karakter hebben gekregen zijn legio.

 

 

Martin Vrijland ontmaskert zichzelf

 

De man die zichzelf op het internet ‘Martin Vrijland’ noemt, maar voor de sociale dienst nog gewoon Martijn Alberda (1972) heet, schrijft steeds grotere onzin. Ik dacht eerlijk gezegd dat het al niet veel slechter meer kon, totdat hij afgelopen donderdag meende Mark Passio van What On Earth Is Happening.com (link) neer te moeten zetten als een desinformant. Laat Mark nu juist één van de zeer weinigen zijn die wel zuivere informatie brengt.

 

Via zijn huidige website Beyond The Matrix laat Alberda aan de lopende band zien wel ergens diverse klokken te hebben horen luiden maar nog nooit een enkele klepel heeft weten te identificeren. In zijn obsessie voor Saturnus praat hij alleen maar anderen na, en weet hij net als al die anderen nog steeds niet wat nu de ware reden van de Saturnus-aanbidding is. En omdat hij meent alles hier al over te weten komt hij geen steek verder, en typt hij al tijden lang steeds weer hetzelfde riedeltje in. Hij is een van de grootste roeptoeteraars in het Nederlands, en beweert ook nog eens vele duizenden lezers per dag te hebben. Hij schrijft zoals mensen met buikloop naar de wc gaan. Het is een spontane diaree van woorden waarin het allemaal om hem draait, en waar opvallend weinig informatie in verborgen zit.

 

Aanvankelijk mocht ik ook artikelen plaatsen op deze site van hem. Om eerst maar eens te zien of het überhaupt wel ergens over ging plaatste ik de video’s van Pateo TV. Een tijdje daarna werden zowel Martijn als ik benaderd door Bram Kastelijns om geïnterviewd te worden voor een documentaire over de Ziel (link). Na overleg met zijn collega-roeptoeteraar Alexandra Heydebree van de website Niburu & co bedankte Alberda voor deze eer omdat hij “niet samen met die Oldenkamp in een documentaire wilde”. Nadat ik hem vervolgens hiermee confronteerde begon hij opeens te kronkelen en te draaien. Kortom, duidelijk iemand die met twee tongen spreekt. Dat is sowieso een kwalijke zaak, maar voor iemand die zich voordoet als een Fries is dat des te erger. Ik ken vele Friezen die allemaal recht door zee zijn. Helaas is Martijn “Megalomaan” Alberda een glibberige aal die inmiddels al een lang spoor van berokkende schade heeft nagelaten. Ik raad iedereen aan deze praatjesmaker te mijden als de pest. En dat geldt evenzo voor Alexandra “Borderliner” Heydebree.

 

Al heel lang heb ik de behoefte om de desinformanten binnen de Nederlandstalige alternatieve nieuwsmedia te ontmaskeren, zoals ik dat vanaf 2013 ook al doe voor de Engelstalige misleiders (link). Tot nu toe dacht ik dat doodzwijgen de beste remedie tegen deze malloten was. Maar inmiddels heeft de bekende druppel de emmer laten overlopen, en zal ik voortaan ook waar nodig de meest erge Nederlandstalige desinformanten in het zonnetje zetten.

 

Het kan trouwens verkeren. Een paar maanden geleden gaf ik nog mijn complimenten voor de inhoud van zowel Martin Vrijland.nl (vanwege het onthullen van de dubbele bodem in het Demmink-verhaal) als Wij Zijn Klaar.nl (voor het telkens maar weer opsnorren van verrassende onderzoekers en zienswijzen). Echter, vervolgens werd Rene Klever helemaal gehersenspoeld door de absurde Platte-Aarde-Theorie (die ik overigens volledig heb gefalsifieerd tijdens aflevering 13 van Pateo TV), waarna hij, na een confrontatie met mij hierover, zelfs besloot om zijn website te stoppen, om vervolgens achter gesloten internetdeuren verder te gaan met zijn groepje ja-knikkers. En nu valt dus ook Martijn Alberda definitief door de mand. Hopelijk valt te begrijpen dat ik voortaan wat terughoudender zal in het uitdelen van complimenten.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Komende dinsdag (6 oktober) wordt in Zeist een de tweede informatieve thema-avond gehouden. Het is op dezelfde locatie als waar ook ieder Zeister Avondje Pateo wordt gehouden. Deze thema-avonden kunnen ook apart worden bezocht. Het thema dat op deze tweede avond wordt behandeld is Astrologie en Astronomie. Ben jij dan ook van de partij? Gratis parkeren, en ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wat wil je nog meer?

 

o       Komende woensdagavond (7 oktober) is de in Spanje woonachtige Heine Wind te gast bij Pateo Radio. Hij schijnt erg kritisch te zijn over mij en mijn werk. Ik ben daarom wel benieuwd naar wat hij te zeggen heeft. Jij ook? Luister dan tussen 20 en 21 uur mee naar het rechtstreeks uitgezonden gesprek met Heine.

 

o       Op zondagmiddag 18 oktober geef ik bij De Nieuwste Tijd in het Noord-Hollandse Purmerend een onthullende lezing waarbij ik mijn nieuwste inzichten deel.

 

o       Op zondagmiddag 1 november geven Peter den Haring en ik allebei een onthullende presentatie bij Sundancer in Zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdentweeënveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.