Pateo Nieuwsbrief

(van 1 februari 2015)

over Flikken NOS

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief123.htm

 

o       De open sollicitatie van Tarik

o       Het Illuminati-kaartspel uit 1982

o       Pateo TV over het ontzenuwen van mythen

o       Ga je in april mee naar Frankrijk?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De open sollicitatie van Tarik

 

Het zal voor de jury een hele kluif worden om begin volgend jaar de prijs voor de meest ongeloofwaardige terreuraanslag 2015 uit te reiken. De Fransen dachten al zeker te kunnen zijn van deze prijs na die blunderreeks op 7 januari jl. in Parijs (zie Top 3 Charlie Hebdo Bloopers: link). Ze zullen dan ook met stomheid geslagen zijn toen ze zagen dat de Nederlandse staatstelevisie afgelopen donderdagavond een nepgijzeling rechtstreeks uitzond in plaats van het gebruikelijke acht-uur-propagandajournaal die nog slechter was uitgevoerd dan hun eigen inzending.

 

Onderzoeksjournalistiek doe ik er maar een beetje bij, want ik ben in eerste instantie een allround wetenschapper. Ik zit dan ook niet bovenop het nepnieuws dat de mainstream media ons voorschotelt. Gelukkig zijn er anderen die allang hebben aangeven dat een willekeurige politieserie op de televisie vele malen echter oogt dan de B-acteurs die we in de NOS-versie van Flikken Maastricht mochten zien. Iedere agent in Nederland zou zich moeten schamen voor een dergelijk wanvertoning. De druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen was uiteraard de zwaar overdreven machopraat van een agent nadat Tarik zijn speelgoedwapen allang uit zijn hand had laten vallen. Lees maar eens wat mijn collega’s hierover hebben geschreven (zoals GeenNieuws.com, Martijn Vrijland en Irma Schiffers).

 

Waarom krijgen de agenten die meedoen aan zo’n nepgijzeling niet eerst even een beetje acteerles? Er kijken wel ongeveer anderhalf miljoen mensen naar, en dan hebben we het alleen nog maar over de live uitzending. Ook die nepterroristen in Parijs hadden toch op zijn minst even een paar keer kunnen oefenen. Maar goed, gelukkig deed de 19-jarige Tarik Z. uit Pijnacker wel echt zijn best, en dat was omdat hij graag acteur wilde worden. We kunnen deze nepgijzeling dan ook maar het beste beschouwen als een open sollicitatie van Tarik.

 

Ik denk echter niet dat scheikundestudent Tarik zich goed genoeg heeft gepresenteerd voor een carrière in de filmindustrie. Hij bleef immers maar minutenlang ouwehoeren, terwijl hij ondertussen zijn verklaring allang had kunnen voorlezen. Nu weet iedereen dat er helemaal geen verklaring was. Misschien wilde de NOS iets doen aan de teruglopende kijkcijfers voor het acht-uur-journaal. Daarom kreeg Tarik ook ruim baan om naar een leegstaande studio te gaan. Maar waarom liep hij niet de echte studio binnen? Dat had ik veel geloofwaardiger gevonden. Maar dan had de filmploeg van Charlie Hebdo waarschijnlijk de prijs voor meest ongeloofwaardige terreuraanslag in de wacht gesleept, en Nederlanders willen niet van de Fransen verliezen.

 

Hoe dan ook, ook bij deze nepgijzeling is er weer flink geblunderd, want het werd zelfs al genoemd in publicaties voordat het was begonnen (net als die bizarre BBC-uitzending over het instorten van WTC7 terwijl deze op de achtergrond nog gewoon overeind stond). Uiteraard is dit nu niet meer terug te vinden, maar de mensen die dit hebben gemeld zullen dit toch niet zomaar hebben beweerd. Bovendien stond in de tv-gids van het NRC van die dag dat het NOS-journaal zou duren van 20:00 uur tot 21:35 uur (link). Zelfs de allerergste ontkenner van deze nepgijzeling moet deze opmerkelijke programmering toch op zijn minst verdacht vinden, lijkt me.

 

Het kalenderjaar 2015 begint dus goed voor mensen die het leuk vinden om nepterreur te ontmaskeren. Het heeft er bovendien alle schijn van dat dit slechts een warming-up is voor het echte werk. De samenzwerende groep van machtskakkerlakken meent namelijk dat hun mondiale coup dit jaar moet worden ingezet.

 

 

Het Illuminati-kaartspel uit 1982

 

De in de USA woonachtige Steve Jackson (1953) bedacht een kaartspel dat is gebaseerd op het boek ‘The Illuminatus! Trilogy’ uit 1975, geschreven door Robert Anton Wilson en Robert Shea. Dit kaartspel verscheen in 1982, en hij noemde het ‘Illuminati’. Het spel bevat in totaal 110 kaarten.

 

Volgens de wikipedia-waanzin zou het hier om een satirisch kaartspel gaan, waarin de draak wordt gestoken met het idee dat er een mondiale samenzwering is om de totalitaire macht te kunnen grijpen op deze planeet. Indien dit zo is, dan is Steve Jackson de beste toekomstvoorspeller die ik ken. Er is door hem namelijk een kaart gemaakt waarop een explosie in één van beide Twin Towers is afgebeeld, bijna 20 jaar voordat dit ook echt is gebeurd. Ook is er een kaart genaamd ‘Al Gore’, waarmee iemand controle krijgt over de ‘groene groepen’ (lees: de milieubeweging). Deze kaart was er dus al in 1982, terwijl het boek van Al Gore getiteld ‘An Inconvenient Truth’ (een ongemakkelijke waarheid) pas in 2006 verscheen (dus 24 jaar later!). Ik heb het al vaker gezegd, maar ik herhaal het hier nog maar eens: Ik ben het voor de helft eens met Al. Zijn verhaal is voor mij namelijk zeer inconvenient. Het is namelijk een wetenschappelijk aantoonbare ongemakkelijke leugen.

 

Verder zijn er nog veel meer opvallende kaarten. Zo is er een kaart over de controle over de popsterren uit de muziekindustrie. Een andere kaart heeft als titel ‘Empty Vee’, wat uiteraard verwijst naar MTV. Empty Vee betekent namelijk Empty V., wat staat voor Empty Vision. In het Nederlands hebben we het dan over een lege visie of een afwezige visie, oftewel leeghoofden. Mensen die veel naar dergelijke inhoudsloze televisiekanalen kijken zijn allemaal leeghoofden, en anders worden ze dit opvallend snel daarna wel. Voor alle duidelijkheid, toen dit kaartspel werd bedacht was er nog geen MTV. Beiden ontstonden ongeveer gelijktijdig, wat ik ook weer erg opvallend vind.

 

En wat te denken van de kaart met de titel ‘Rewriting History’? Tegenwoordig weten we allemaal dat de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars. Wat de één een vrijheidstrijder noemt, ziet de ander als een terrorist. Kijk vandaag de dag maar hoe bijvoorbeeld actievoerders worden neergezet door de mainstream media.

 

Een andere kaart heet ‘Population Reduction’ (bevolkingsvermindering). En precies hetzelfde staat ook in steen geschreven op de Georgia Guidestones in maar liefst acht talen. En de kaart getiteld ‘Conspiracy Theorists’ (samenzweringbedenkers) is natuurlijk bedacht om klokkenluiders op voorhand ongeloofwaardig te maken. Wil je hier meer van weten, zoek op het internet dan zelf even op ‘Illuminati Card Game’.

 

En dan is er nog de kaart getiteld ‘World War Three’ (wereldoorlog drie), want al in 1871 onthulde de vrijmetselaar Albert Pike (1809 – 1891) dat er drie wereldoorlogen zouden komen. Het doel van de eerste was het bezetten van Palestina (door de Engelsen). Het doel van de tweede was het daar vestigen van de onwettelijke staat van Israel. En het doel van de derde is het laten ontstaan van Groot-Israel dat zich uitstrekt van de Nijl tot de Eufraat en de Tigris. De naam van dit Groot-Israel is Zion. De psychopaten die dit nastreven worden Zionisten genoemd.

 

Om misverstanden te voorkomen wil ik hier benadrukken dat ik een pro-semiet ben. Het zijn namelijk de semieten die nu worden geterroriseerd door de lijfeigenen van de onwettelijke staat van Israel. Ik discrimineer verder niet op basis van iemands uiterlijk of overtuigingen. Daarentegen maak ik wel geoorloofd onderscheid op basis van hoe iemand zich gedraagt. Mensen die anderen opzettelijk schade berokkenen staan bij mij in het verkeerde rijtje. En ergens bovenaan in dat rijtje staan de Zionisten.

 

De kaart met de explosie in één van beide Twin Towers heet trouwens ‘Terrorist Nuke’. Het woord ‘nuke’ verwijst daarbij naar een nuclear weapon, maar we weten inmiddels dat atoomwapens niet bestaan, althans niet die waarbij een grote paddestoelvorm in de lucht ontstaat. Wel bestaan er wapens die materie tot op atoomniveau beïnvloeden, waardoor complete wolkenkrabbers kunnen worden verpulverd tot een enorme stofwolk. En dat is precies wat er op 9/11 is gebeurd in 2001. Het was dus weldegelijk een Terrorist Nuke.

 

De psychopatische machtskakkerlakken hebben ons nodig om in hun terreuragenda te geloven. Daarom hebben ze dit kaartspel op de markt laten brengen. Ze weten ook dat ze nooit iets zelf moeten doen. Ze zijn meester in het beïnvloeden van de gedachten van anderen, en ze laten daarmee altijd anderen hun vuile werk opknappen. En dat doen ze hoogstwaarschijnlijk al zo’n 5000 jaar. Zullen we daar nu maar eens een einde aan maken?

 

 

Pateo TV over het ontzenuwen van mythen

 

In 2013 heb ik een top 10 samengesteld van de meest hardnekkige mythen (link). Toen wist ik nog niet dat ook de bemande maanlandingen nep waren. En omdat iedereen die zogenaamd ‘wakker’ is wel weet dat 9/11 alles met terrorisme maar niets met de Islam te maken heeft, heb ik destijds ook die aanslagen maar buiten deze Top 10 gehouden.

 

Komende donderdagavond zal ik tijdens de rechtstreekse uitzending van Pateo TV in ieder geval deze twee gebeurtenissen tot op het bot ontmaskeren, dus de nepmaanlanding van 1969 en de aanslagen van 9/11. En daarna zal ik nog veel meer mythen ontzenuwen. Wil je getuige zijn van deze live onthullingen, stem dan op 5 februari a.s. tussen acht en tien uur ’s avonds onze tijd af op Pateo TV via het internettelevisiestation van CCN (link). Deze uitzending zal Engelstalig zijn. Hoogstwaarschijnlijk start ik op 26 februari met Nederlandstalige uitzendingen van Pateo TV.

 

 

Ga je in april mee naar Frankrijk?

 

Wil jij jezelf alvast verwarmen aan het vooruitzicht om in april mee naar Frankrijk te gaan voor de Eigen-Energieën-Week en/of de Wholly-Science-Verdiepings-Week? Het is dan voorjaar, maar ter plaatse voelt dat voor iedereen die iets noordelijker leeft al snel aan als zomer. Los van het aangename klimaat, de prachtige locatie en het heerlijke eten zal ook de inhoud van deze weken de verwachtingen naar alle waarschijnlijkheid overstijgen. Wil jij van de partij zijn, neem dan even contact met me op. De Wholly-Science-Verdiepings-Week bevat overigens erg veel nieuw materiaal en is daardoor ook zeer de moeite waard voor iedereen die al eens eerder een Wholly Science Week heeft meegemaakt. Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van beide weken. Gun jij jezelf dit cadeau?

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande dinsdagavond (3 februari) geef ik bij Bed & Breakfast Minicamping Zerofield in Hooge Mierde (nabij Eindhoven) een interactieve uitleg over hoe ieder van ons werkelijk vrij kan zijn, zonder briefjes te versturen. Ook voor de mensen die er de vorige keer (op 28 november jl.) bij waren zal deze uiteenzetting vele nieuwe aspecten naar voren brengen.

 

o       Aanstaande woensdagavond (4 februari) is de Engelstalige India te gast bij Pateo Radio. Luister je dan tussen 8 en 9 uur ’s avonds via het internet live mee naar mijn gesprek met haar?

 

o       Aanstaande donderdagavond (5 februari) is tussen 8 en 10 uur ’s avonds zoals gezegd de vijfde live uitzending van Pateo TV. Ik ga het dan dus hebben over Myth Busting.

 

o       Aanstaande zaterdag (7 februari) gaat de Studiegroep Wholly Science Zeeland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats bij de biologische koffie en theeschenkerij Qi Biotaria in de veerhaven te Breskens. Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep, neem dan even contact met mij op. Deze studiegroep is voor alle duidelijkheid in het Nederlands!

 

o       Op woensdagavond 11 februari geef ik in de Belgische hoofdstad Brussel een lezing over de huidige overgang van Oud naar Nieuw.

 

o       Op dinsdagavond 17 februari wordt in Studio ZE-IS-T BEWUST in Zeist een open bijeenkomst gehouden. Dit “Zeister Avondje Pateo” vindt namelijk iedere derde dinsdag van de maand plaats.

 

o       Op zondag 22 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Noord-Nederland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats in Hooghalen (iets ten zuiden van Assen). Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep, neem dan even contact met mij op. Ook deze studiegroep is gewoon in het Nederlands.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdendrieëntwintigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.