Pateo Nieuwsbrief (van 7 maart 2014)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief085.htm

 

o       Zaak Joris D. breekt pedo-doofpot open

o       Wie wel gaat stemmen moet achteraf niet gaan zeuren

o       Ondergrondse ‘piramides’ gevonden op de Krim

o       Voedingscentrum beweert dat superfoods niet zouden bestaan

o       De onnodige spraakverwarring rondom Cannabis

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Zaak Joris D. breekt pedo-doofpot open

 

Meer dan tien jaar lang zijn psychopathische kinderverkrachters in de top van de Nederlandse Justitie een hand boven het hoofd gehouden door zowel de politiek als de top van de politie. Uit het getuigenverhoor van afgelopen woensdag in de Utrechtse rechtbank, afgedwongen door de stichting De Roestige Spijker (website), blijkt nu dat bijvoorbeeld VVD-minister Ivo Opstelten (1944) glashard heeft gelogen in de doofpotzaak rondom Joris D. Zolang alle betrokkenen bij deze walgelijke zaak zoals Opstelten niet oneervol worden ontslagen en zolang alle daders in deze beerputzaak zoals Joris D. niet achter de tralies verdwijnen is en blijft Nederland een paradijs voor pedofiele psychopaten. Terwijl de meeste mainstream media (vooral de NOS en de Volkskrant) krampachtig proberen de deksel van deze beerpunt weer dicht te drukken, wordt de echte journalistiek in deze zaak bedreven door de alternatieve nieuwsmedia. Naast Micha Kat (website) en JDTV (website) wil ik mijn complimenten ook geven aan de man die zichzelf Martin Vrijland noemt (website) en aan Boudine Berkenbosch (website).

 

UPDATE: De stichting De Roestige Spijker, Micha Kat en Boudine Berkenbosch maken allemaal deel uit van de zogeheten controlled opposition in deze doofpotzaak (link).

 

Nu in Nederland de pedo-doofpot eindelijk beetje bij beetje open begint te gaan, is het wellicht goed om te weten dat de complete top van de mondiale control freaks bestaat uit pedofiele psychopaten. Iemand waarvan bijvoorbeeld ook hardnekkige geruchten aanhouden over pedofilie is Vladimir Putin (1952). Lees maar eens het artikel hierover op OlympicZion.nl (link). Is al het gedoe in en rondom Oekraïne dan niets anders dan een toneelstukje om de mensheid steeds verder het fuik in te trekken?

 

 

Wie wel gaat stemmen moet achteraf niet gaan zeuren

 

De landelijke volksverraders uit Den Haag roepen in de aanloop naar de Nederlandse gemeenteraadsverkiezing weer massaal: “Wie niet gaat stemmen moet achteraf niet gaan zeuren”. Ook dit is weer poging om mensen te verwarren door de waarheid om te draaien, zoals George Carlin (1937 – 2008) ongeveer tien jaar geleden al haarfijn heeft uitgelegd (link). Mensen die op anderen stemmen geven namelijk hun eigen zeggenschap weg. En heb je jouw zeggenschap eenmaal weggeven, dan moet achteraf dus niet gaan zeuren, want dan heb je immers helemaal niets meer te zeggen! Wil je, om wat voor reden dan ook, op 19 maart toch gaan stemmen, stem dan in geen geval op een volksverrader van een criminele organisatie als de VVD, de PvdA, het CDA en D66.

 

 

Ondergrondse ‘piramides’ gevonden op de Krim

 

Bij de crisis in Oekraïne lijkt er ook deze keer weer een verhaal onder een verhaal te liggen. Bij de onwettelijke bezetting van Irak ging het immers ook om het confisqueren van archeologische vondsten uit de tijd van de Sumeriërs (of daarvoor). De binnenvallende USA-soldaten hadden destijds waarschijnlijk allemaal hun museumpasje meegenomen, want ze gingen in Bagdad als eerste de musea leegroven. Iets dergelijks lijkt nu ook in Oekraïne aan de hand te zijn. Naast de enorme piramides in Bosnië, die compleet worden genegeerd door alles wat mainstream is, blijkt er duizenden jaren geleden ook aan de zuidkust van de Krim geavanceerd te zijn gebouwd.

 

Wellicht heb je nog niet eerder gehoord van de Bosnische piramides. Deze blijken 12.000 jaar oud te zijn, waardoor ze het onweerlegbare bewijs zijn dat de menselijke geschiedenis compleet anders is geweest dan ons op school is wijsgemaakt. De bouwers van de zeer geavanceerde Bosnische piramides zijn bovendien in staat geweest om beter beton te maken dan wat we nu kennen. Ze hebben zelfs een ondergrondse labyrint gebouwd van maar liefst 16 kilometer lang. Dit zijn onmiskenbare, keiharde feiten, waar niemand omheen kan. Deze ontdekking werd in 2005 gedaan, en alles wat mainstream is kijkt dus al bijna 10 jaar angstvallig de andere kant op.

 

Nu wordt het voor de mainstream negeerders nog lastiger, want de Oekraïnse onderzoeker Vitaliy Gokh ontdekte in de zomer van 2006 ondergrondse bouwwerken. Sommigen spreken van (37) piramides, maar het lijkt er eerder op dat het om een enorm tempelcomplex gaat. Onder het mom van ‘connecting the dots’ is er een filmpje gemaakt waarin wordt gesuggereerd dat de Rusland niet zou willen dat de USA ook dit ondergronds ‘museum’ gaat plunderen (link). Zelf denk ik dat dit een onzinverhaal is, maar doe vooral jouw eigen onderzoek.

 

 

Voedingscentrum beweert dat superfoods niet zouden bestaan

 

Dat was wel even schrikken voor de control freaks, want 1 op de 10 Nederlanders eet regelmatig superfoods. Een superfood is 100% natuurlijke voeding dat een hoge doses antioxidanten, polyfenolen, vitaminen en mineralen bevat. Omdat het voedingscentrum (als uitvoeringsorganisatie van de control freaks) liever ziet dat mensen vooral (dood) brood eten (zie ook mijn artikel over brood uit 2010: link), hebben ze gisteren maar een persbericht uitgestuurd om mensen te vertellen dat superfoods helemaal niet zouden bestaan. Dit schrijven ze over zichzelf: “Het Voedingscentrum is de autoriteit die consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie biedt over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.” De waarheid is echter dat het Voedingscentrum, betaald van jouw belastinggeld, onwetende mensen vasthoudt in onjuiste en onwetenschappelijke waanzin. Heb je nu nog niet door dat de overheid keihard liegt, neem dan maar eens een kijkje op de website van het weerzinwekkende Voedingscentrum.

 

 

De onnodige spraakverwarring rondom Cannabis

 

Velen gooien de aanduidingen cannabis, marihuana, hennep, wiet en hasjiesj gemakshalve door elkaar. Dat heeft ook alles te maken de absurde en onwettige criminalisering die is gekoppeld aan deze volstrekt unieke plantensoort. Wanneer er Olympische Spelen gehouden zouden worden voor planten, dan zouden alle medailles terecht komen bij de plantenfamilie Cannabis (zoals snelste groei, beste bodemverrijker en hoogste rendement). Het is bovendien het oudste, door mensen geteelde gewas. Al zeker 10.000 jaar lang verbouwen mensen op deze planeet Cannabis.

 

De plantenfamilie Cannabis bestaat uit twee takken. Cannabis Indica is afkomstig uit het (Verre) Oosten (zoals Afghanistan, Pakistan, India, Tibet en Nepal), terwijl Cannabis Sativa afkomstig is uit equatoriale gebieden (zoals Thailand, Cambodja, Jamaica, en Mexico). Hoewel er vele verschillen tussen beide takken zijn, lijkt er officieel in Nederland alleen maar de Sativa-tak te bestaan, die bovendien gelijk wordt gesteld met de benaming ‘hennep’. Dat laatste is volstrekt onhandig, omdat daardoor het onderscheid tussen planten met respectievelijk veel en weinig TetraHydroCannabinol (THC) wegvalt. Wist je trouwens dat cannabinoïden (wat de groep is waarbinnen THC valt) van nature in moedermelk voorkomen. Deze werkzame stoffen stimuleren de eetlust van de zuigeling en versterken het immuunsysteem.

 

De werking van THC is gelijk aan die van de neurotransmitter anandamide. Het is daarom een zogenaamde psychoactieve stof. Deze stof wordt gewonnen uit het hars op de (onbestoven) bloemtoppen (en de bovenste bladeren) van de vrouwelijke cannabisplanten. Vrouwelijke cannabisplanten hebben veel vertakkingen, terwijl mannelijke cannabisplanten met weinig vertakkingen hoger groeien. Dit THC-rijke hars wordt in het Nederlands hasjiesj of hasj genoemd. Met wiet of marihuana worden de gedroogde, verkruimelde bloemtoppen en bladeren bedoeld. Laten we, om voortaan onnodige spraakverwarring te voorkomen, de THC-rijke planten aanduiden als cannabis, en de THC-arme planten als hennep.

 

De (THC-arme) hennepplant is de ultieme grondstofleverancier. De bastvezel en de houtige binnenkern van hennep vormen grondstoffen voor tal van toepassingen, zoals kleding en wanden. Er worden zelfs complete huizen van hennepvezel gebouwd. Veel mensen weten niet meer dat alle zeilen en touwen van de koopvaardijschepen van vroeger volledig van hennepvezel werden gemaakt. Hennepteelt was tot ongeveer 1930 dan ook ‘big business’. En bovendien is hennepzaad ook nog eens een superfood.

 

Nu we op basis van het THC-gehalte een onderscheid hebben gemaakt tussen cannabis (rijk aan THC) en hennep (arm aan THC), kunnen we ook de verwarring rond de gezondheidsbevorderde werking van cannabisolie wegnemen. Cannabisolie wordt gewonnen uit de THC-rijke hars. Dit dient echter niet te worden verward met hennepolie, wat wordt gewonnen uit hennepzaad. Tot eveneens rond 1930 werd hennepolie gebruikt voor de productie van ongeveer 80% van alle medicijnen, waarna de farmaceutische industrie meer winst wilde gaan maken met patenteerbare bestanddelen.

 

Ik heb (in dit leven) nog nooit wiet of hasj tot me genomen. Het is in mijn ogen echter volstrekt onwettig om andere mensen te verbieden om bepaalde stoffen in te nemen wanneer hierdoor geen kwaad wordt gedaan. Omgekeerd is het voor mij eveneens volstrekt onwettig om andere mensen te gebieden om bepaalde stoffen in te nemen wanneer hierdoor wel kwaad wordt gedaan, en dan doel ik uiteraard op wat eufemistisch ‘vaccineren’ wordt genoemd. Waar het mij hier om gaat is dat we de teelt van cannabis gaan bevrijden van alle waanzinnige beperkingen, want deze plant is wellicht de grootste zegening voor de mensheid ooit. Zeer waarschijnlijk is het daarvoor nodig dat we eerst onszelf bevrijden van alle waanzinnige beperkingen. Hoe vrij ben jij?

 

Naschrift: Dit stukje over Cannabis bleek toch niet helemaal compleet. Samen met enkele aanvullingen is dit mijn eerste column geworden voor Niburu.nl: link.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenmiddag a.s. (zaterdag 8 maart) geef ik een boeksignering bij Frontier Bookshop in Amsterdam, en zal ik ook publiekelijk vragen van lezers beantwoorden.

 

o       Overmorgen (zondag 9 maart) geef ik in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) een inleiding in de Astrotheologie waarvoor geen voorkennis vereist is. Wil je nu wel eens echt weten waar met name het Nieuwe Testament over gaat, dan wil je deze uiteenzetting niet missen.

 

o       Op zaterdag 22 maart start in Hoorn een meerdaagse Wholly Science-masterclassreeks. De vervolgdata worden dan in overleg met de deelnemers vastgesteld, evenals de onderwerpen die daarin aan bod komen.

 

o       Op zondag 23 maart wordt de jaarlijkse inspiratiedag van het Centre Lothlorien gehouden bij Weleda in Zoetermeer. Ik zal daar een voorproefje geven van de inhoud van de komende Wholly Science Week.

 

o       Vanaf zondagmiddag 20 april a.s. wordt de vijfde editie van de Wholly Science Week gehouden. Net als alle voorgaande keren is de locatie weer het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne. De sfeervolle ruime kamers van dit statige landhuis, de rustgevende natuur rondom, het net iets warmere klimaat, de heerlijke biologische en vegetarische maaltijden, het samenzijn met gelijkgestemden en niet te vergeten de Verlichtende Wholly Science zijn de geheime ingrediënten voor deze unieke week vol scheppingskracht. Kijk voor meer informatie bij de Agenda op het Nederlandstalige deel op Pateo.nl.

 

 

Wil je dat ik bij jouw vereniging of bij jou in de buurt een lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere wetenschap en ware spiritualiteit)

 

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vijfentachtigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.