Pateo Nieuwsbrief (van 31 mei 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief056.htm

 

o       Verklaring voor de stilte op UnityNet.nl

o       Studiedag Germaanse Geneeskunde volgeboekt

o       Vandaag is de laatste dag van het Pateo Center te Oudewater

o       Pas op voor de negatieve-energieparasieten

o       Wie neemt ‘De Wil van het Volk’ over?

 

Verklaring voor de stilte op UnityNet.nl

Wie al wat langer ‘wakker’ is weet waarschijnlijk dat Harmen Schouwerwou in Nederland de eerste was met een nieuwe media website. Zijn url is sinds 1999 UnityNet.nl. Wie net als ik regelmatig even naar het nieuws op zijn website kijkt, die zal ook gemerkt hebben dat het daar al geruime tijd erg stil is geworden. Gisteren heb ik met Harmen gebeld, omdat zijn antwoordmail op mijn informerende vraag aan hem mij nogal had geraakt. Zelf is Harmen er opvallend rustig onder, want hij en zijn familie zijn al een jaar op de hoogte van de kanker in zijn ruggenwervel. Ik heb hem uiteraard om toestemming gevraagd om op deze manier ook zijn andere volgers te informeren over de reden voor de stilte op UnityNet.nl.

 

Studiedag Germaanse Geneeskunde volgeboekt

De unieke studiedag Germaanse Geneeskunde van zondag aanstaande (link) is helemaal volgeboekt. In het Pateo Center in Oudewater zou dat niet zo snel zijn gebeurd, maar nu we noodgedwongen moesten uitwijken naar een kleinere locatie dus wel. De volgende studiedag Germaanse Geneeskunde is alvast vastgesteld op zondag 8 september. Welke locatie dat gaat worden in nog niet besloten.

 

Vandaag is de laatste dag van het Pateo Center te Oudewater

Allereerst wil ik nogmaals heel erg graag alle ruimhartige donateurs van harte bedanken voor hun financiële bijdrage, waardoor ik in staat ben gesteld om vanavond (of vannacht) de deuren van het Pateo Center te Oudewater op een zorgeloze manier voor de laatste maal te kunnen dichtdoen. Verder zou ik het uiteraard erg fijn vinden wanneer we vanavond vanaf 20:00 uur in een grote groep afscheid komen nemen van ons clubhuis. Heb je verder nog meubels en dergelijke nodig, kom dan straks om 11:00 uur naar de besloten inboedelverkoop (link), na je eerst nog even snel te hebben aangemeld bij mij.

 

Zelf heb ik de afgelopen vijf maanden in ieder geval als zeer leerzaam ervaren. Ik heb genoten van nagenoeg alle lezingen en workshops die ik heb mogen bijwonen, waarvan het niveau volgens mij meestal opvallend hoog lag (en dan heb ik het dus niet over mijn eigen inbreng). Ik heb er dus absoluut geen spijt van dat ik dit heb gedaan, maar ik ben eerlijk gezegd nu toch ook wel blij dat ik mijn tijd en energie vanaf morgen weer helemaal beschikbaar heb voor andere zaken. Zoals wellicht bekend ben ik druk aan het schrijven met mijn nieuwste boek. Naar verwachting kan ik daar in de volgende nieuwsbrief meer over loslaten. Dat is bovendien de reden dat het deze keer een wat korte nieuwsbrief is. Ik heb me de afgelopen dagen namelijk volledig op het schrijven van dit nieuwste boek gestort.

 

Pas op voor de negatieve-energieparasieten

Wat zijn negatieve-energieparasieten?, wil je misschien eerst weten. Dit zijn mensen die jou negatieve energie willen ontlokken. Daar voeden zij zich namelijk mee. Dat ontlokken doen ze door ongevraagd afbrekende kritiek te leveren. Aan deze twee kernmerken herken je ze dan ook direct. Allereerst nemen zij zelf het initiatief. Ze bellen jou bijvoorbeeld zomaar op, of ze sturen jou een emailbericht zonder dat dit een antwoord is op een berichtje van jou, of ze schrijven ongevraagd een stukje over jou. Het tweede kenmerk is hun achterliggende doel. Dat is namelijk om jou tot op jouw veters af te branden. Sommigen doen dat heel subtiel door gewoon wat puntjes te noemen die zij anders zouden doen of die volgens hen niet helemaal juist zouden zijn. Het gaat hen echter helemaal niet om die inhoud. Ze willen alleen maar negatieve energie bij jou opwekken. Ga je met hen in gesprek (wat gelijk een discussie wordt, een twistgesprek dus), dan zullen ze altijd nieuwe argumenten blijven zoeken om het twisten te kunnen continueren. Daar is het ze immers om te doen. De beste strategie om van deze negatieve-energieparasieten af te komen is natuurlijk door ze geen voeding meer te geven. Hoewel ik dit al jaren weet, trap ik er soms toch weer in. Gelukkig wel steeds minder. Vraag jij je misschien af waarom ik totaal geen aandacht geef aan uitlatingen van negatieve-energieparasieten over mij, dan weet je nu de reden.

 

Wie neemt ‘De Wil van het Volk’ over?

Vol enthousiasme ben ik vorig jaar begonnen met iets wat bedoeld was om uit te groeien tot een mondiale beweging onder de naam ‘De Wil van het Volk’. Omdat de meeste aardbewoners geen Nederlands spreken, heb ik gekozen voor de Latijnse vertaling ervan, namelijk ‘Voluntas Populi’ (met zelfs een geinig logo, al zeg ik het zelf). Vervolgens heb ik dit als domeinnaam laten vastleggen voor maar liefst 11 extensies (waaronder .nl, .be, .org en .com). Daarna heb ik een algemene webpagina gemaakt die vervolgens in zes talen online is gezet. Daarbij is het echter verder gebleven. Heb jij zin en tijd om dit initiatief nieuw leven in te blazen, dan draag ik graag deze domeinnamen aan jou over. En mocht je daarvoor ook belangstelling hebben, dan doe ik daar ook nog eens drie extensies voor de domeinnaam SOPN bij (namelijk .org, .info en .nu). Ik wil me, nu na vandaag ook het Pateo Center in Oudewater is afgesloten, volledig focussen op Wholly Science. Wat het volk wil (of meent te willen), dat boeit me namelijk veel minder dan wat het volk volgens mij nu echt keihard nodig heeft, en dat is natuurzuivere, universele kennis bijeengebracht onder de noemer van Wholly Science.

 

Bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nl – Wholly Science

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de zesenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.