Sluit je aan bij onze vrijheidsbeweging

 

Als vrije mensen behoren wij het volste recht te hebben om zelf te mogen bepalen:

o       wat we doen en laten,

o       waar we gaan en staan,

o       wat we eten en drinken,

o       welke overige stoffen we gebruiken,

o       hoe we voor ons zelf en onze gezondheid zorgen,

o       hoe, waar en wanneer we onze talenten ontwikkelen,

o       evenals die van onze kinderen en anderen onder onze zorg,

o       hoe en waar we wonen,

o       hoe en wanneer we ons verplaatsen,

o       welke planten we waar laten groeien,

o       wat voor ons waarheid is, en wat schoonheid,

o       en nog veel en veel meer zaken.

 

Vanuit onze vrijheidsbeweging tolereren wij op geen enkele manier dat onze fundamentele keuzevrijheden worden aangetast. Ons grondrecht op vrijheid kan echter nooit ten koste gaan van dat van anderen. Onvoorwaardelijk respect voor alle levensvormen vormt dan ook het onveranderlijke uitgangspunt van onze vrijheidsbeweging. Wij willen op een harmonische manier met elkaar samenleven in volledige, individuele vrijheid.

 

Het doel van onze vrijheidsbeweging is de bevrijding van alle vrijheidsbeperkingen, zoals die ons met name worden opgedrongen door de overheid. Omdat veel van deze vrijheidsbeperkingen zijn gelegaliseerd via wet- en regelgeving zijn we genoodzaakt om deze wetten en regels te gaan herschrijven. Met dat doel voor ogen doet onze vrijheidsbeweging in Nederland mee met de komende Tweede Kamerverkiezingen onder de naam SOPN.

 

De SOPN is geen gewone politieke partij. De SOPN heeft zich vermomd als een politieke partij om zo de beslissingsbevoegdheid weer terug te kunnen gaan geven aan de bevolking. Al heel erg lang dient de politiek namelijk niet de belangen van het volk, maar die van gewetenloze bedrijven. Deze megaparasieten hebben onze leefomgeving inclusief onszelf inmiddels vrijwel helemaal leeggezogen. Dat is de reden waarom we nu in een onoplosbare crisis terecht zijn gekomen. Deze crisis wordt daarom ook alleen maar erger (mede dankzij de oude politiek), totdat we ons loskoppelen van de parasitaire multinationals en banken. Door te kiezen voor de SOPN maken we einde aan de overheersing door deze graaigrage corporaties.

 

De SOPN vertegenwoordigt de belangen van de bevolking. Bovenaan het lijstje van deze belangen staan geluk en gezondheid. De SOPN garandeert iedereen een gelukkig en gezond leven. Onwetendheid is namelijk de belangrijkste oorzaak van ziekte en zorgen. Daarom staat de SOPN voor 100% openheid. Essentiële informatie waarmee we zelf kunnen zorgen voor ons welbevinden en onze gezondheid is momenteel bij de overgrote meerderheid onbekend. En daarom wil de SOPN onmiddellijke en volledige openheid bieden over alles wat ons aangaat.

 

De missie van de SOPN is geslaagd wanneer op 12 september aanstaande blijkt dat een meerderheid van de geldige stemmen is uitgebracht voor onze vrijheidsbeweging. Het is in het belang van ons allemaal dat iedere Nederlandse stemgerechtigde bekend is met onze vrijheidsbeweging. Help je daarom mee om anderen zich bij onze vrijheidsbeweging te laten aansluiten? De tijd van vernieuwing is nu!

 

Zegt het voort (lees: knip en plak dit waar je maar kunt).

 

Zeist, maandagmiddag 30 juli 2012,

Johan Oldenkamp,

Lijsttrekker van de SOPN

 

SOPN.nl / SOPN.org / SOPN.info / SOPN.nu / Pateo.nl

 

 

Ook geplaatst op:

o       SpiritueleStartpagina.nl

 

 

Gerelateerd:

o       Meertalige webpagina over SOPN internationaal (link)

o       Online boekje ‘Stemmen voor een Nieuwe Wereld’ (pdf; 10 A5 blz.)

o       Foto’s uit de toekomst? (link)

o       Modern sprookje: Geld maakt niet gelukkig (link)

o       De 76 kandidaten van de SOPN (link)

o       Webpagina met basisinformatie over de SOPN (link)