SOPN Radio

 

De SOPN is een volksbeweging die op 12 september aanstaande meedoet met de verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal in Nederland. Klik hier voor meer informatie over de SOPN.

 

SOPN Radio geeft volledige openheid over alles wat speelt rond de SOPN. SOPN Radio wordt rechtstreeks uitgezonden via  Finding Voices Radio.

 

De gastheer voor SOPN Radio is Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio). In samenspraak met de lijsttrekker van de SOPN, Johan Oldenkamp (link), en/of met Ron(ald) Schleepen (alias Nexus van Bovendien.com) worden iedere uitzending de meest belangrijke vragen, die vooraf of tijdens de uitzending worden gesteld, beantwoord.

 

 

Nabeluisterarchief

 

Nog niet alle uitzending zijn eenvoudig na te beluisteren. Hier wordt nog aan gewerkt.

 

Aflevering 8: uitzending van dinsdagavond 4 september vanaf 20:00 uur

Het radioteam voor deze laatste uitzending van SOPN Radio bestond uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio) en Ron Schleepen (alias Nexus van Bovendien.com).

 

Aflevering 7: uitzending van dinsdagavond 28 augustus vanaf 20:00 uur

Het radioteam voor deze uitzending bestaat uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio), Ron Schleepen (alias Nexus van Bovendien.com) en Johan Oldenkamp (lijsttrekker van de SOPN).

 

Aflevering 6: uitzending van dinsdagavond 21 augustus vanaf 20:00 uur

Het radioteam voor deze uitzending bestond uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio) en Ron Schleepen (alias Nexus van Bovendien.com).

 

Aflevering 5. 100% openheid, 100% inspraak (uitzending van donderdag 2 augustus 2012 van 21:00 tot 22:00 uur)

Het radioteam voor deze uitzending bestond uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio), Ron Schleepen (alias Nexus van Bovendien.com) en Johan Oldenkamp (lijsttrekker van de SOPN).

 

Aflevering 4. Ondersteuningsverklaringen (uitzending van donderdag 26 juli 2012 van 21:00 tot 22:00 uur)

Het radioteam voor deze uitzending bestaat uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio) en Johan Oldenkamp (lijsttrekker van de SOPN).

[klik HIER om deze aflevering na te beluisteren

 

Aflevering 3. Kandidatenlijst (uitzending van 18 juli 2012, herhaald op 20 juli)

Het radioteam voor deze uitzending bestond uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio) en Johan Oldenkamp (lijsttrekker van de SOPN).

[klik HIER om deze aflevering na te beluisteren]

 

Aflevering 2. Waarheid (uitzending van 11 juli 2012, herhaald op 13 juli)

Het radioteam voor deze uitzending bestond uit Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio), Johan Oldenkamp (lijsttrekker van de SOPN) en Johans PA (personal assistant) Bea van Kessel. In deze tweede aflevering van SOPN Radio werd vooral over de ‘waarheid’ gesproken, en wat er mis is met de ‘waarheid’ van de universiteiten.

[klik HIER om deze aflevering na te beluisteren]

 

Aflevering 1. Financiële crisis (uitzending van 4 juli 2012, herhaald op 6 juli)

In de USA is de datum van deze eerste uitzending van SOPN Radio zeer speciaal: The Fourth of July. De viering van deze datum heeft alles te maken met de ellipsbaan van onze moederplaneet om onze vaderzon (link). De gast voor deze eerste uitzending van SOPN Radio is Ad Broere. Op zijn eigen website windt Ad er geen doekjes om: het financiële stelsel zoals we dat nu hebben dient te worden vervangen (link). Hij krijgt het in ieder geval Spaans benauwd van de 100 miljard Euro die richting Spanje is geschoven en het grotere plaatje waarin dit slechts een zetje is. In deze aflevering van SOPN Radio, zullen Ad en gastheer Johan Oldenkamp praten over deze zeer ernstige situatie. Naast Johan namen ook Jeroen Ghuijs (oprichter van Finding Voices Radio) en Johans PA Bea deel aan deze uitzending.

[klik HIER om deze aflevering na te beluisteren]