Is het omgekeerde waar?

 

In 1948 schreef de Brit George Orwell het boek 1984. Orwell beschrijft daarin een totalitair regime dat systematisch het omgekeerde als waarheid verkondigt. ĎOorlog is vredeí, Ďvrijheid is slavernijí en Ďonwetendheid is krachtí worden daarbij door dit regime als slagzinnen gebruikt voor het hypnotiseren van de mensheid.

 

Laten we eens via deze zienswijze kijken naar enkele ongewone gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

 

Zondagavond 4 oktober 1992: Een Boeing 747 van de IsraŽlische luchtvaartmaatschappij El-Al crasht in een flatgebouw in de Amsterdamse wijk Bijlmer. Hierdoor verliezen 43 mensen hun leven en velen krijgen vreemde klachten.

 

OfficiŽle waarheid

Meer waarschijnlijke versie

Er waren geen illegale stoffen aan boord van dit vliegtuig.

 

Er was een geheim biologisch wapen aan boord, bestemd voor de Mossad. Vandaar al die personen in hermetisch afgesloten witte pakken die daarna als eerste polshoogte gingen nemen. En vandaar al die 'onverklaarbare' gezondheidsklachten.

 

Zaterdagmiddag 13 mei 2000 een brand op een bedrijfsterrein in de Enschedese woonwijk Roombeek resulteert in een mega-explosie die deze gehele woonwijk wegvaagt. De rookwolk hiervan was die middag vanaf ruim honderd kilometer afstand te zien. Gevolg: 22 doden en ongeveer 950 mensen raakten gewond; 200 woningen werden geheel verwoest.

 

OfficiŽle waarheid

Meer waarschijnlijke versie

Er lag teveel vuurwerk.

Onze landmacht had illegale landmijnen verstopt bij een vuurwerkbedrijf in Enschede. Toen er brand uitbrak bij dit bedrijf explodeerden uiteindelijk ook deze extreem gevaarlijke landmijnen.

 

Dinsdag 11 september 2001. In New York storten twee wolkenkrabbers van meer dan 400 meter hoogte ter aarde. Schuin achter deze Twin Towers van ieder 110 verdiepingen hoog, stortte er even later ook nog een gebouw van 18 verdiepingen in. En in Washington DC werd een deel van het Pentagon, het Defensie-hoofdkwartier, Ďzomaarí verwoest. Bijna 3000 mensen kwamen hierbij om. De gebouwen van het World Trade Center vielen beide in ongeveer 11 seconden als een plumpudding in elkaar, even snel als een biljartbal er over had gedaan wanneer deze vanaf het dak was losgelaten.

 

OfficiŽle waarheid

Meer waarschijnlijke versie

Aanslag door Moslim-fundamentalisten.

Gecontroleerde vernietiging waarbij iedere etage voorzien werd van ultrakrachtige springstoffen. Oorgetuigen hoorden een hele reeks van oorverdovende knallen. De stalen constructie van deze gebouwen bleek gesmolten door extreem hoge temperaturen die nooit door brandende kerosine bereikt kan worden. Er zo zijn er nog veel en veel meer feiten die de officiŽle versie tegenspreken.

 

Maandag 6 mei 2002: De ongekend populaire politicus Pim Fortuyn wordt op het terrein van het Mediapark in Hilversum dodelijk getroffen door meerdere kogels. Van dichtbij vuurde Volkert van de Graaf enkele kogels in de borst van Pim. Vervolgens werden er van grote afstand meerdere schoten gelost, met een ander kaliber, die Pim dodelijk troffen, onder andere in het hoofd.

 

OfficiŽle waarheid

Meer waarschijnlijke versie

Er was slechts ťťn schutter.

De tweede schutter was een professionele huurmoordenaar.

 

Naast Pim Fortuyn zijn er nog veel en veel meer invloedrijke personen opzettelijk geliquideerd. Enkele hiervan zijn John F. Kennedy (22 november 1963), Martin Luther King (4 april 1968), John Lennon (8 december 1980), Yitzhak Rabin (4 november 1995), Lady Diana (31 augustus 1997) en heel recent ook Michael Jackson (25 juni 2009). De ene moord is wat subtieler uitgevoerd dan de ander, maar al deze moorden zijn bedoeld om het uitlekken van de waarheid te voorkomen, om eenwording te belemmeren en om zich energetisch te voeden met negativiteit (zoals verdriet, woede of angst). [klik hier om hier meer over te lezen]

 

Uiteraard staat het iedereen vrij om welke versie dan ook te geloven. Wat echter opmerkelijk is, is dat de reguliere media niet of nauwelijks vraagtekens zet bij de officiŽle versies, terwijl er volop aanwijzigen zijn om dit wel te doen. Wat is hier aan de hand? Is er wel echte persvrijheid in Nederland, of hebben onze journalisten te maken met een onzichtbare vorm van censuur?

 

Laten we nu eens aannemen dat onze nieuwsfeiten en achtergrondreportages worden gecensureerd. Denkt u even mee? Waarom zou dit dan gebeuren? Wie heeft er belang bij dat wij het omgekeerde gepresenteerd krijgen? En wie heeft er zoveel macht dat dit ook gebeurt? Laten we nog eens even teruggaan naar het boek van George Orwell, om de antwoorden te vinden op deze vragen.

 

Wanneer er censuur is op een dergelijk grote schaal, dan hebben we klaarblijkelijk met een totalitaire macht te maken. We denken te leven in een democratie waarin de meerderheid bepaalt. Wanneer we hier echter beter naar kijken, dan leven we in een dictatuur waarin een kleine machtselite alle touwtjes in handen heeft. We leven al geruime tijd in een schijndemocratie waarin marionetten voor de schermen precies doen wat de machtshebbers achter de schermen willen. Daarom moest Pim ook dood, want hij was niet vooraf geselecteerd en opgeleid om deze marionettenrol naar behoren te kunnen uitvoeren, zoals Jan Peter Balkenende en Wouter Bos. Beide heren weten precies hoe je het spel speelt. Eerst elkaar flink aanvallen, om ons zand in de ogen te strooien, en daarna heel innig de plannen van de machtselite doordrukken en laten uitvoeren.

 

Wanneer u dit voor het eerst leest, dan zult u geneigd zijn dit af te doen als de grootst mogelijke nonsens. Maar denk eens even mee: wat zijn uw bronnen tot nu toe geweest om u te laten informeren over de zaken die zich afspelen op onze planeet (en daarbuiten)? Wat nu, wanneer alles wat u is vertelt niet waar blijkt te zijn? Wat nu, wanneer niet alleen de huidige berichtgeving niet klopt, maar ook de officiŽle versie van onze geschiedenis niet, en ook alle officiŽle wetenschappen niet inclusief de zogenaamde geneeskunde? Wat wij van jongs af aan hebben aanvaard als de waarheid, is eigenlijk ťťn grote leugen geweest. Omdat deze leugen zo omvangrijk is, hebben veel mensen moeite om deze met hun verstand te bevatten. En dat is ook heel begrijpelijk. We hebben allemaal toch even eerst rustig de tijd nodig om de strekking van dit megacomplot tot ons te laten doordringen.

 

We hebben echter niet zo veel tijd meer. De machthebbers achter de schermen staan nu op het punt om het scherm te laten vallen en openlijk hun (schijn-) macht aan ons op te leggen. Laten wij het zover komen? Of gaan we nu eindelijk eens doen wat wij vinden dat er behoort te gebeuren. Beschouwen we onszelf als machteloze mensjes, of durven we nu op te staan en onze ware, gezamenlijke kracht te tonen?

 

Hoe oefenen de machthebbers hun macht uit?

Het voornaamste machtsmiddel is geld. De meesten van ons kunnen er geen dag zonder. Hoe zouden we leven wanneer de euro niets meer waard is, en we bij wijze van spreken Ä 1000,- moeten gaan betalen voor een flesje bronwater. Deze mega-inflatie staat voor de deur. De VS zal als eerste financieel omvallen, vanaf eind september 2009, volgens de laatste berichten. Daarna is de euro aan de beurt. Hamsteren heeft misschien even zin, maar biedt zeker geen duurzame oplossing.

 

Het tweede machtsmiddel is onze gezondheid, of liever het gebrek eraan. Dagelijks maakt de media de mensheid nu bang voor een grieppandemie. Bedenk dat al die zogenaamde griepvirussen in laboratoria zijn gekweekt met de chemische verbinding H5N1 als basisbestanddeel. Iedereen die het advies van de overheid inclusief RIVM en GGZ opvolgt, die laat zich vrijwillig injecteren met levensgevaarlijke virussen. Het immuunsysteem van de meeste mensen is door ongezonde voeding (E-nummers, vlees boordevol schadelijke hormonen, geraffineerde suikers) en andere lichaamsvreemde stoffen (die onze overheid medicijnen durft te noemen) zo verzwakt, dat het laten injecteren met deze zogenaamde griepvaccins gelijk staat aan euthanasie.

 

Wanneer een samenleving door het gebrek aan geld en gezondheid in zeer korte tijd verandert in een volkomen chaos, dan zullen de verborgen machthebbers ten tonele verschijnen. Om ook de andere landen onder controle te krijgen zullen ze een derde wereldoorlog starten of uitlokken. Dit alles staat ons in de komende maanden te wachten indien we nu niet opstaan en aangeven dat wij dit niet willen! Heel veel oude geschriften gaan over de tijd waar wij nu middenin zitten. Deze geschriften zijn bedoeld om ons te waarschuwen! En ze waarschuwen ons, omdat wij het verschil kunnen maken. Maar dan moeten we wel wat gaan doen.

 

Er is dus nu actie nodig!

Het is maar een bijzonder klein groepje mensen dat probeert de baas te spelen over de rest. Zij voeden zich met onze (negatieve) energie. Wanneer wij negatief reageren op het verdwijnen van ons geld, dan spelen we hen daarmee in de kaart. Ons geld was al heel lang helemaal niets meer waard, alleen deden we met elkaar alsof dit niet zo was. Geld hebben we niet nodig, zolang het ons gevangen houdt in onzuiverheid.

 

Wij gaan samen in onze kracht staan. Wij doen alleen dat waar we 100% achter staan. En wij gaan altijd voor onszelf na of hetgeen ons wordt verteld voor ons waar is.

 

Wij laten ons NOOIT injecteren met hun gifspuiten.

 

Dit zijn de adviezen waarvan ik hoop dat iedereen ze ter harte neemt.

 

Wilt u meer doen?

Indien u voelt dat u meer wilt doen, dan kunt u aan het volgende denken:

 

Mail aan zoveel als mogelijk mensen een oproep om zich niet te laten injecteren. U kunt daarbij de volgende internetpagina's (of wat u zelf ook maar wilt) meesturen, zodat iedereen zelf kan gaan onderzoeken wat het beste is om nu te doen:

         Pateo.nl, en dan vooral een link naar deze pagina: www.pateo.nl/omkering.htm

         Salveo4All.nl

(beide websites bevatten tal van verwijzen naar andere websites en artikelen)

 

Praat erover met vrienden, familie en collega's. Laat iedereen vrij om zelf te denken, maar hou niet langer uw mond over dit soort zaken (mocht u dat tot nu toe nog wel hebben gedaan).

 

Confronteer uw huisarts met alle feiten over de leugens die ons verteld worden.

 

Stop met het vrijwillig ontvangen van het zogenaamde nieuws. Kijk niet meer naar journaals en actualiteiten. En zeg uw krant op, mocht u hierop geabonneerd zijn.

 

BeŽindig per direct zoveel verzekeringspolissen als mogelijk. Deze premies zijn allemaal weggegooid geld. Of het wordt oorlog, en dan wordt niets meer uitgekeerd. Of wij creŽren nu samen een echte beschaving zonder de tirannie van geld.

 

Hef per direct uw spaarrekeningen op (mocht u die nog hebben) en verkoop alles dat u niet echt nodig heeft. Vanaf oktober telt alleen nog maar de intrinsieke waarde.

 

Bel met uw vaste telefoonlijn niet langer draadloos. Gebruik weer gewoon een toestel met een (lang) draad eraan. Doe ook de magnetron weg. Bereid alleen nog maar zuiver voedsel.

 

Nodig buren uit om hierover te praten. Laten we nu alvast kleine groepen maken, zodat we elkaar sneller kunnen vinden wanneer het echt nodig mocht zijn.

 

Hanteer consequent in alles de voluit geschreven term Burger Sicherheits Nummer wanneer u verwijst naar het BSN (want uiteraard is hier spraken van het omgekeerde van service!).

 

Het gaat over onze vrijheid!

De machtselite wil totale controle over het leven op het buitenoppervlak op onze planeet. Dit zal, als wij het toelaten, ten koste gaan van vele mensenlevens. En wie het allemaal wel mag overleven, die betaalt zeer waarschijnlijk met gezondheidsverlies en zeer zeker met ongekend veel vrijheidsverlies.

 

En eigenlijk hebben we nu al heel veel vrijheden ingeleverd, zonder het misschien te realiseren. Wij zijn niet vrij om zelf te bepalen hoe wij gezond willen blijven, want wij zijn allemaal veroordeeld tot de volksgezondheidszorg (voor steeds meer geld), die volledig wordt gedomineerd door de farmarcie. Wij moeten verplicht gas, elektra en water afnemen (voor steeds meer geld). Wij kunnen op de televisie niet naar een onafhankelijke zender of omroep kijken (voor steeds meer geld). Wij kunnen niet op een onafhankelijke politicus of partij stemmen. En als de plannen voor internet2 doorgaan, dan kunnen we straks ook geen onafhankelijke bronnen op het internet raadplegen, en wordt alles gecensureerd zoals nu al het geval is bij bijvoorbeeld wikipedia. En als de Codex Alimentarius van kracht wordt (vanaf 1 januari 2010!), dan kunnen we alleen nog maar genetisch gemanipuleerd en soortgelijk ongezond voedsel kopen en zeker geen natuurlijke voeding vol met benodigde mineralen en vitaminen meer. Wij zijn verplicht (veel) belasting te betalen en hebben geen enkele zeggenschap over noch de hoogte hiervan als de besteding ervan.

 

Wij betalen voor een zinloze oorlog in Afganistan.

Wij betalen voor een criminele familie die zich koninklijk durft te noemen.

Wij betalen politici en (top-) ambtenaren die onze maatschappij naar de knoppen helpen.

Wij betalen publieke omroepen die ons opzettelijk belemmeren nu de juiste keuzes te maken.

Wij betalen verschrikkelijk veel geld voor heel veel zaken die we helemaal niet willen!

 

Zullen we daar gewoon eens mee stoppen?

 

 

Dank voor uw aandacht en tijd!

Dr. Johan Oldenkamp

Oprichter van Bewustwordingsplatform Pateo

Auteur van 12 boeken, waarvan de meest recente 6 gratis als e-boek beschikbaar zijn

Auteur van ruim 50 (wetenschappelijke) artikelen

Voormalig (vice-) nationaal kampioen in diverse vechtsporten

Voormalig toonaangevend organisatieadviseur op het gebied van kennismanagement

Voormalig lector aan een hogeschool

(kortom: ik ben een (relatief) slimme, gedreven jongeman die bezig was aan een indrukwekkende carriŤre. Met diezelfde gedrevenheid en slimheid besloot ik begin 2008 niet langer slaaf te willen zijn van duistere krachten. Sinds oktober 2008 ben ik fulltime bezig om via kennisoverdracht ook anderen te helpen zich te bevrijden van de negatieve energie slurpende machtswellustelingen die het buitenoppervlak van onze planeet volledig in hun greep proberen te krijgen).

 

Wat heb ik zelf gedaan?

Gestopt met verdovende en stimulerende middelen (in mijn geval: alcohol (vooral rode wijn), geraffineerde suiker, cafeÔne en theÔne).

Gestopt met fluoridetandpasta en met vitaminepilletjes.

Zelf een chembuster gebouwd (onder deskundige begeleiding; een tafelmodel van 22 cm hoogte).

Gestopt met het nuttigen van alles wat dierlijk is of op een onzuivere manier wordt verkregen van dieren (dus naast vlees en vis ook geen zuivel of eieren).

Draag stenen op mijn borst en in mijn broekzakken om mij in dankbaarheid te verbinden met het geheel.

Overgestapt op vers en rauw voedsel (zoveel als mogelijk).

Dagelijks ritueel: SunGazing (rechtstreeks opladen met zonne-energie), Qi Qong (energetische bewegingsoefeningen), innerlijke verstilling en o.a. huid inoliŽn na douchen.

Draag geen zonnebril meer en smeer niets op mijn huid of haar dat ongezond is.

Mijn baan opgezegd en durven te leven zonder inkomen.

Onvoorwaardelijk gaan doorgeven wat ik weet, voel en waarneem (via gratis artikelen, boeken, websites en lezingen).

 

PS. Ik schrijf dit om te laten zien dat ik de daad bij het woord voeg. Practice what you preach, in het Engels. Ik vraag niemand anders hiervan ook maar iets na te doen. We gaan allemaal onze eigen weg. Spiegelt u uzelf alstublieft niet aan mij of aan een ander. De ware spiegel vinden we allemaal binnenin onszelf!