Pateo Nieuwsbrief

(van maandag 2 november 2015)

over 11/2

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief145.htm

 

o       Gratis e-boekje: De Germaanse Sint

o       11 jaar naar 11/2

o       Keshe laat inderdaad weer niets zien

o       Zullen we stoppen met zomertijd?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Gratis e-boekje: De Germaanse Sint

 

Ook dit jaar is het gedoe over Zwarte Piet alweer begonnen. Dit wordt nu het derde jaar waarin ik medemensen, en vooral de mainstream media, hoop duidelijk te maken waarom de Sint wit is en zijn Pieten zwart. Dat is namelijk een essentieel gegeven van het Sinterklaasfeest, maar het heeft volstrekt niets met etniciteit te maken. Hopende dat er dit jaar nu wel eindelijk serieuze aandacht komt voor de ware betekenis van het Sinterklaasfeest heb ik maar even de moeite genomen om er een kort boekje van slechts 17 bladzijden over te schrijven. Dit is sinds afgelopen weekeinde als gratis e-boekje te vinden op de website Pateo.nl. Wil jij meehelpen om het Zwarte-Pietendebat voor eens en altijd te beslechten door dit e-boekje aan zoveel mogelijk mensen toe te sturen? Op voorhand wil ik je daar hartelijk voor bedanken! Dit is de rechtstreekse link:

http://www.pateo.nl/PDF/DeGermaanseSint.pdf

 

Als een wielrenner zonder fiets, zo is een Piet die niet zwart is.

 

 

11 jaar naar 11/2

 

Vandaag is het precies 11 jaar geleden dat het treffen tussen Theo van Gogh (1957) en Mohammed B. (1978) plaatsvond in de Amsterdamse Linnaeusstraat. In de officiële versie van dit treffen in de wijk Watergraafsmeer werd Theo door in totaal acht kogels getroffen. Daarna sneed Mohammed Bouyeri, zoals zijn achternaam volledig luidt, met een groot mes Theo’s keel door, en stak hij vervolgens dat mes tot aan de ruggengraat in Theo’s borst. Tot besluit stak deze Mohammed een kleiner fileermes in de Theo’s borst, voorzien van een brief.

 

Wie even de moeite neemt om op het internet naar afbeeldingen te zoeken met als zoekopdracht bijvoorbeeld “Theo van Gogh dood”, die vindt maar één foto van Theo met twee messen in zijn borst, liggend op het fietspad. Vreemd genoeg ligt hij daarin niet in een plas bloed. Sterker nog, nergens op zijn lichaam of op zijn kleding is ook maar een spatje bloed te zien. Hoe kan dit? Hoe kun je een keel doorsnijden zonder dat er bloed vloeit? Hoe kunnen acht kogelgaten onzichtbaar blijven? En hoe kan het dat er maar één foto hiervan in omloop is gekomen? Het gaat voor alle duidelijkheid om deze foto:

 

 

De datum waarop dit gebeurde was 2 november, net als vandaag. In het Engels is het gebruikelijk om eerst de maand te noemen, dus zo: November 2. Aangezien november de elfde maand van het (huidige) jaar is, kunnen we deze datum schrijven als 11/2. Uitgebroken als ‘één één twee’ is dit gelijk aan het alarmnummer 112. Dit gold in het jaar 2001 ook voor de gebeurtenissen die plaatsvonden op 9/11 (11 september), want het alarmnummer in de USA is 911.

 

Theo maakte een film over de moord op Pim Fortuyn (1948 – 2002), getiteld ‘06/05’. Deze film verscheen pas een ruime maand na het treffen tussen Theo en Mohammed B. in de Amsterdamse Linnaeusstraat. In deze speelfilm laat Theo doorschemeren dat de officiële versie van de moord op Pim niet de waarheid is. Inmiddels weten we hopelijk allemaal dat niet Volkert van der Graaf (1969) Pim heeft doodgeschoten, maar de Syrische huurmoordenaar Abu Fatah, zoals ik nu al zo vaak heb geschreven. Nu wil het toeval (wat inderdaad niet bestaat) dat het treffen tussen Theo en Mohammed B. precies 911 dagen na de moord op Pim plaatsvond. In mijn boeken geef ik nog meer opvallende ‘toevalligheden’.

 

De enige logische conclusie die we hieruit kunnen trekken is dat Theo van Gogh net als bijvoorbeeld John F. Kennedy (1917) en Lee Harvey Oswald (1939) niet echt is vermoord (link). Evenals Theo’s vader, die voor de BVD werkte, was ook Theo een soort geheime agent, misschien voor de AIVD, maar veel waarschijnlijker voor de Mossad. De geheime opdracht van Theo was het scheppen van verdeeldheid in de Nederlanden. Dat deed hij onder andere door etnische Marokkanen consequent te betitelen als ‘geitenneukers’. En dat deed hij ook door samen met beroepsleugenaar Ayaan Hirsi Magan (voluit: Ayaan Hirsi Magan Isse Guleid Ali Wai’ays Muhammad Ali Umar Osman Mahamud) een uitermate provocerend filmpje te maken. Ook deze elf minuten durende korte film getiteld ‘Submission part 1 verscheen in 2004.

 

In de numerologie is het getal 11 is een meestergetal. Opgeteld geeft niet alleen de titel van de speelfilm ‘06/05’ het getal 11, ook ‘Submission part 1 duurde precies 11 minuten. En verder geeft de numerologische waarde van de naam ‘Mohammed B.’ als uitkomst eveneens een 11. Zou dit allemaal toeval zijn? Nee, natuurlijk niet! Wat onwetende mensen toeval noemen is niets anders dan onbegrepen dynamiek, zoals ik ook al zo vaak heb aangegeven. Door zo duidelijk de nadruk op 11 te leggen geeft Theo aan meester te zijn. Meester waarin? Meester in het scheppen van illusies! Evenzo was 9/11 (wat opgeteld ook weer een 11 is, immers 9+1+1) een illusoir meesterwerk.

 

Meester illusionist Theo heeft als regisseur en hoofdrolspeler zijn eigen moordaanslag in scène gezet. Het was de bedoeling dat deze nepmoord tot nog veel meer etnische spanningen zou leiden. Tijdens de voorbereidingen van deze slecht uitgevoerde nepaanslag werd ook alvast de opvolger van Theo bekend gemaakt, die daarna vooral door moest gaan met de opdracht van het zaaien van tweedracht in de Nederlanden. Die opvolger werd op vrijdag 3 september 2004 bekend gemaakt, dus twee maanden ervoor. Van deze opvolger weet ik het zeker dat hij een geheim agent voor de Mossad is. Ik heb het hier, voor alle duidelijkheid, namelijk over Geert Wilders (1963). Wist je trouwens dat hij zijn haar heeft geblondeerd om zo te verhullen hij van Joods-Indische afkomst is? Wist je verder dat hij op 31 juli 1992 in Boedapest is getrouwd met de Hongaars-Joodse diplomate Krisztina Marfai Arib? En zijn we misschien de samenwerking tussen verdeeldheidzaaier en zionist Geert Wilders en beroepsleugenaar Ayaan Hirsi Magan, die daarna beloond werd met een prestigieuze baan in de USA, al weer vergeten? Hoe lang laten we ons nog voor de gek houden door de psychopaten die deze wereld willen overheersen?

 

(dit stukje over Theo’s laatste productie is ook geplaatst op Brekend Nieuws.nl: link)

 

Naschrift:

Naast Theo en Mohammed kende Theo’s laatste productie ook nog een figurant. Naar eigen zeggen probeerde Marieke Westra Mohammed B. er van te weerhouden om te schieten. “Ik riep tegen Mohammed: Doe het niet”, beweerde ze na afloop. Blijkbaar is haar deze rol goed bevallen, want daarna heeft ze haar eigen theater opgericht (link) en een communicatiemethode ontwikkeld (link).

 

 

Keshe laat inderdaad weer niets zien

 

Zoals voorspeld in de voorgaande nieuwsbrief heeft Mehran Keshe opnieuw niets laten zien. In plaats van met een concrete uitleg te komen over hoe zijn vermeende energie-apparaat zou werken hield op hij op 26 oktober 2015 (en de dagen erna) oeverloze verhalen waarbij hij tevens wat liep te schetsen op een whiteboard, die bovendien af en toe niet eens functioneerde.

 

Nadat ik me in de voorgaande nieuwsbrief kritisch heb uitgelaten over deze meneer Keshe kreeg ik van verschillende kanten informatie toegespeeld die mij als afgestudeerd psycholoog hebben geleid naar de volgende conclusie: Mehran Tavakoli Keshe (1958) heeft in steeds sterkere mate last van mentale aberraties, waaronder grootheidswaan, narcisme en paranoia.

 

Omdat we allemaal blijkbaar zo graag willen dat we via de uitvinding van zogenoemde “vrije energie” ook zelf vrij zullen worden van alles wat ons tracht te onderdrukken hebben we hem bijna allemaal (ik in ieder geval wel) keer op keer weer het voordeel van de twijfel gegeven. En daar heeft Keshe dus in toenemende mate misbruik van gemaakt.

 

Via de religies zijn lichtgelovige mensen zodanig gehersenspoeld dat ze al heel erg lang zitten te wachten op een bevrijdende Messias. Het enige wat een fantast as Keshe hoeft te doen is te pretenderen alsof hij die langverwachte Messias is. En dat is dus ook precies wat hij sinds Goede Vrijdag 2014 doet.

 

Is Keshe dus een oplichter? Eerlijk gezegd zie in hem eerder als slachtoffer dan als dader. Hij is het slachtoffer van zijn eigen mentale dwalingen, waarmee hij vervolgens op zijn beurt vele slachtoffers heeft gemaakt. Mogelijk is Keshe ten prooi gevallen aan een mind-control-programma, evenals de vele vaak goedbedoelende misleiders in ons taalgebied. Ze weten niet beter. En ze weten dus ook niet dat ze onder controle staan van een agenda die niet het beste voorheeft met de mensheid op deze planeet.

 

Velen hebben Keshe inmiddels duizenden euro’s betaald voor iets wat ze niet hebben gekregen. Dit was dus hun leergeld. Zo hebben we weer eens opnieuw mogen leren dat we alleen onszelf kunnen helpen. Geef de verantwoordelijkheid van jouw situatie namelijk nooit uit handen. Laat gerust ondersteuning toe, maar hou te allen tijde zelf het stuur stevig vast van jouw eigen leven. De enige die jou kan redden ben jezelf. Wie gelooft in een Messias buiten zichzelf vraagt erom misleid te worden. Mensen als Keshe zijn er om ons daaraan te herinneren.

 

 

Zullen we stoppen met zomertijd?

 

In ongeveer zeventig landen, waaronder de Nederlanden en België, wordt twee maal per jaar de klok een uur veranderd. De achterliggende reden is dat hierdoor in de zomermaanden minder energie zou worden verbruikt door het dagelijks langer benutten van zonlicht. Dit werd al in 1916 ingevoerd, maar tussen 1945 en 1977 was er ruim twintig jaar geen zomertijd. Omdat de meeste apparaten tegenwoordig uit zichzelf verspringen, zijn we ons er steeds minder bewust van hoe onnatuurlijk deze zomertijd eigenlijk is. Zullen we op zondag 27 maart 2016 de klok nu eens niet een uur vooruit zetten? Dan hoeven we ons ook nooit meer het hoofd te buigen over de vraag of het tijdens de zomertijd nu eigenlijk een uur eerder of later is dan tijdens de wintertijd. En veel belangrijker, er komt dan ook geen onnodige knip meer in onze tijdsbeleving.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenavond (dinsdag 3 november) wordt in Zeist een de derde informatieve thema-avond gehouden. Het is op dezelfde locatie als waar ook ieder Zeister Avondje Pateo wordt gehouden. Deze thema-avonden kunnen ook apart worden bezocht. Het thema dat op deze derde avond wordt behandeld is Waarachtige Psychologie. Ben jij dan ook van de partij? Gratis parkeren, en ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wat wil je nog meer?

 

o       Woensdagavond (4 november) is Willem Felderhof te gast bij Pateo Radio. De aanleiding daarvoor was de Open Mind Conference, die hij dit jaar voor het eerst naar de Nederlanden haalde.

 

o       Donderdagavond (5 november) geef ik bij Pateo TV een Nederlandstalige herhaling van de uitzending van afgelopen zaterdag. Daarin was de Australiër Kelvin Abraham te gast. Hij is de ontwikkelaar van de Tetryonica. Wil je alles weten over de ware subatomaire geometrie, dan wil je deze speciale aflevering van Pateo TV niet missen.

 

o       Op zondagmiddag 15 november deel ik bij De Regenboog in het Drentse Dwingeloo mijn nieuwste inzichten.

 

o       Op zondagmiddag 29 november geef ik in het Drentse Roden, onder de rook van de stad Groningen, een onthullende lezing over ‘Waarachtige Psychologie’. Aanvankelijk was het de bedoeling om deze lezing te geven in grote tipi bij Stille Wille, maar gezien de vele aanmeldingen is de locatie veranderd in NovaStrada.

 

o       Op zondagmiddag 13 december geef ik bij De Lezing in het Noord-Hollandse Heemstede een bloemlezing Wholly Science.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenvijfenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.