Pateo Nieuwsbrief (van 14 juni 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief058.htm

 

o       Ontdekking van een 12.000 jaar oude ‘stad’

o       Zondag a.s.: interactieve studiedag Wholly Science

o       De titel van het nieuwe boek is ‘Understanding God

o       Wie helpt me bij het onderzoek naar de ‘tweede zon’?

o       Open kennismakingsdag Wholly Science op 14 juli in Eibergen

 

Ontdekking van een 12.000 jaar oude ‘stad’

In het zuidoosten van Turkije, in Göbekli Tepe, is in 1994 ontdekt dat er een enorme stad (opzettelijk) begraven ligt onder het zand. Tot nu toe is nog maar ongeveer 5% van deze stad blootgelegd. Ik noem het wel een ‘stad’, maar het zijn feitelijk cirkelvormige constructies van grote kalkstenen pilaren (video en artikel, beiden Engelstalig). Dit bewijst voor eens en voor altijd dat de menselijke geschiedenis volstrekt anders is dan altijd is verteld door ‘wetenschappers’. Het lijkt erop dat deze bouwwerken verbonden zijn met de ster Deneb (in het Cygnus-stelsel, oftewel het sterrenbeeld Zwaan), die gedurende de 25.920 jaar durende precessiecylus ook enige tijd de noordpoolster is, ongeveer 3000 jaar voordat Vega (in het Lyra-stelsel) aan de beurt is. Nu is dat dus Polaris, voor alle duidelijkheid. Wil je alles weten over het belang van de precessiecylus voor het bewustzijn van de mensheid, bestudeer dan Wholly Science.

 

Zondag a.s.: interactieve studiedag Wholly Science

Voor de interactieve studiedag Wholly Science van zondag a.s. in Baarn zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. In plaats van een beamer, gebruik ik voor deze interactieve studiedag een whiteboard. Waar nodig zal ik daarnaast verwijzen naar de overeenkomstige bladzijden in mijn nieuwe boek, waarvan iedere deelnemer een exemplaar ontvangt. Hierdoor is er volop ruimte voor interactie. Het zomerse weer van vorige week is al weer foetsie, dus dan maar lekker een dagje Wholly Science! Kijk voor meer informatie en aanmelding bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl.

 

De titel van het nieuwe boek is ‘Understanding God

Vorige week had ik de subtitel van mijn nieuwe boek al bekend gemaakt: ‘The Wholly Science Handbook’. Vandaag worden de boeken door de drukker geleverd, en maak ik ook de hoofdtitel bekend. Deze is ‘Understanding God’. In het najaar van 2010 verscheen het dunne boekje (van slechts 28 bladzijden) getiteld ‘Geloven in Sinterklaas’. Er zijn weinig mensen ouder dan 9 jaar die nog steeds in Sinterklaas (of Santa Claus) geloven. Dat komt omdat deze mensen weten hoe het werkelijk zit. Zo is het ook met God. Het jaar ervoor (eind 2009) verscheen het veel dikkere boek (van 388 bladzijden) getiteld ‘Oorsprong en bestemming van de mens’, waarin ik het verschil aangeef tussen geloven in God en weten wie of wat God werkelijk is. Misschien ken je de uitdrukking ‘Aan de vruchten herkent men de boom’. Wat Wholly Science doet is het analyseren van alle ‘vruchten’, waaraan we de betreffende schepper ervan kunnen herkennen. God is de Opperschepper van alles. Daaronder vinden we niveaus van lagere scheppers. Indien we iedere schepping grondig analyseren, dan is het niet zo moeilijk om deze Goddelijke hiërarchie te ontdekken. En zodra je met behulp van Wholly Science weet hoe het allemaal is geschapen, tja, dan hoef je ook niet meer in God te geloven. Dat weet je immers hoe het zit. Let alsjeblieft wel op: ik zeg dus absoluut niet dat God (of benoemd onder welke andere naam dan ook) niet zou bestaan. Wat ik aangeef is dat ik weet wat God is, en dat ik daarom geen (goed-) gelovige ben. Wil je net als ik God begrijpen, en vormt de Engelse taal geen onoverkomelijke belemmering voor jou, dan raad ik je mijn nieuwe boek van harte aan. Kijk in de voorgaande nieuwsbrief of op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl bij Boeken om te lezen hoe je dit nieuwe boek kunt bestellen.

 

Wie helpt me bij het onderzoek naar de ‘tweede zon’?

De afgelopen week heb ik op het internet vele filmpjes bestudeert waarin volgens de uploaders iets vreemds te zien zou zijn dat direct of indirect te maken heeft met de ‘tweede zon’. Helaas zat er niet één bij met een onomstotelijk bewijs dat er inderdaad nog een zon aanwezig is in ons zonne(n)stelsel. Maar een andere verklaring voor al die vreemde lichtverschijnselen is er volgens mij ook niet. Kortom, wat is hier nu echt aan de hand? Omdat twee meer dan één weten, en drie nog weer meer, lijkt het me goed om samen een soort onderzoeksteam te vormen, zodat we hier hopelijk snel uitsluitsel over kunnen geven.

 

Naar het schijnt heeft de InfraRode Astronomische Satelliet (afgekort IRAS) deze tweede zon al in 1983 waargenomen. Het heeft toen ook even in de krant gestaan, maar dit werd daarna onmiddellijk onder het tapijt geschoven. Gaat het hier om een zogeheten ‘bruine dwerg’? Er wordt beweerd dat deze dwergster omgeven wordt door zeven satellieten (oftewel planeten). Daar is zelfs een foto van, die ik in mijn veelbekeken presentatie getiteld ‘Het Hele Verhaal’ (van 6 juni 2010) heb getoond (link). Er is zelfs iemand die beweert dat deze rode ‘bijzon’ vanaf augustus (dus al over anderhalve maand!) voor iedereen zichtbaar zal zijn. Deze wederkomst zal vooraf worden gegaan door vele voortekenen, zoals ook in de Bijbel gelezen kan worden (voor wie weet hoe deze boekencollectie te lezen). En uiteraard kunnen we op de Sumerische kleitabletten hier ook het nodige over lezen. Hebben onze voorouders dit vastgelegd zodat wij ons kunnen voorbereiden op deze wederkomst? Misschien wel. En indien we inderdaad nog maar een paar weken hebben, dan lijkt met me de hoogste tijd om zo snel mogelijk te weten te komen of dit waar is. Wie doet er mee met dit onderzoek naar onomstotelijke feiten?

 

Open kennismakingsdag Wholly Science op 14 juli in Eibergen

Voor mij is 14 juli een zeer bijzondere datum. Dat heeft niet zozeer te maken met de Franse nationale feestdag (Quartorze Julliet), maar met het aflopen van de Maya-kalender in 2012 op deze datum (volgens mijn interpretatie van de Tzol’tun). Vorig jaar hebben we deze voltooiingsdatum van 14 juli 2012 gevierd tijdens het driedaagse Heelheidsfestival in Driebergen. Precies een jaar na dato organiseert Pateo een open kennismakingsdag Wholly Science. Wil je nu wel eens weten wat Wholly Science precies is, maar dan zonder dat jouw hersenen worden ‘gekraakt’, kom dan op zondag 14 juli a.s. (vandaag over precies een maand) naar Centrum Goud in het Achterhoekse Eibergen voor de open kennismakingsdag. Ook het entreegeld kan geen bezwaar vormen, want je bepaalt zelf op basis van vrije gift achteraf wat het jou waard is gebleken. Deze open kennismakingsdag bestaat uit drie interactieve lezingen, die zowel gezamenlijk als ieder apart kunnen worden bijgewoond. De titels van de drie lezingen zijn ‘De samenspelende Essenties’, ‘De 9 niveaus van bewustzijn’ en ‘De wederkomst van Nibiru?’. Kijk voor meer informatie en aanmelding bij de Agenda op de Nederlandstalige deel van Pateo.nl.

 

Bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de achtenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.