Pateo Nieuwsbrief (van 4 mei 2012)

 

In deze Nieuwsbrief deel ik graag mijn visie op de ‘feestdagen’ van deze week. Daarbij wil ik benadrukken dat ik niemand persoonlijk veroordeel, want het is niet aan mij om oordelen over medemensen te vellen. Ik probeer gewoon zo duidelijk mogelijk te beschrijven hoe ik het zie. Ik kies daarbij bewust voor harde woorden, om zo een tegenwicht te kunnen bieden tegen de geïndoctrineerde beeldvorming via vooral het NOS Journaal.

 

30 april: Nationale Dictatordag

Terwijl onze lage landen volop in de zon lagen, kleurden haar inwoners afgelopen maandag vooral oranje en hing bij vele huizen de nationale driekleur bovenin de stok, veelal voorzien van een oranje wimpel. Het blijft mij verbazen hoe populair de locale dictator is bij al die onwetende Nederlanders. Weten zij misschien niet dat deze extreem rijke en machtsgeile vrouw helemaal geen belasting betaalt, en haar familie evenmin? Weten zij misschien niet dat deze mevrouw Von Amsberg samen met Victor Rothschild de twee grootste aandeelhouders zijn van Shell? Weten zij misschien niet dat deze oliemultinational over het eerste kwartaal van 2012 maar liefst ruim 5,5 miljard euro winst heeft geboekt? Weten zij misschien niet dat meer dan de helft van de steeds verder doorstijgende benzineprijs belastinggeld is? Weten zij misschien niet dat de familie van deze vrouw helemaal niet afstamt van stadhouder Willem III (1650 – 1702), de laatste echte Van Oranje? Weten zij misschien niet dat iedere belastingbetalende Nederlander jaarlijks zo’n € 800 betaalt aan deze schatrijke miljardair? Weten zij misschien niet dat deze graaigrage Beatrix ongeveer € 1100 per uur van het Rijk krijgt, en ook nog eens een AOW-uitkering? Ik heb diepe bewondering voor de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) die vele miljoenen medelanders kan laten sympathiseren met een inhalige dictator en haar meeprofiterende familieleden.

 

1 mei: Internationale Dag van de Slavenarbeid

Het is al zeer opmerkelijk dat een schatrijke, tirannieke vrouw zo populair kan zijn onder de mensen die zij en haar parasitaire familie uitzuigen. Maar het is misschien nog opmerkelijker dat de arbeiders eens per jaar vieren dat ze mogen arbeiden. Weten deze arbeiders dan helemaal niet dat ze via gewetenloze multinationals en frauderende banken werken voor het grootkapitaal? Weten deze arbeiders dan helemaal niet dat ze feitelijk geldslaven zijn? Weten zij dan helemaal niet waarom uitgerekend 1 mei is gekozen als datum voor de internationale Dag van de Slavenarbeid? Daarvoor dienen we terug te gaan naar het jaar 1776. In dat jaar werd in het Beierse Ingolstadt de Orde van Illuminati opgericht, en wel op 1 mei. Deze Orde heeft zichzelf afgebeeld als top van de piramide op een briefje van $ 1. In Romeinse cijfers (als eerbetoon aan Roma) staat het jaartal 1776 vermeld op de onderste laag van deze symbolische machtspiramide.

 

4 mei: Herdenken van de gevallenen

In Nederland worden vandaag (4 mei) alle mensen herdacht die in 1945 of de jaren ervoor hun leven hebben gelaten in de strijd tegen de Nazi’s. Nazi verwijst daarbij helemaal niet naar het Duitse Nationalsozialismus, wat velen ten onrechte menen, maar naar Nationaal Zionisme. Het zijn de verborgen zionisten geweest die deze oorlog, en alle andere oorlogen van de laatste eeuwen, op hun geweten hebben. Voor deze fascistische zionisten zijn de gelovers in het Judaïsme slechts pionnetjes in hun megalomane machtspel. Zowel het aanzetten tot het discrimineren van Joodse mensen als het te onpas roepen van antisemitisme komt uit de hoek van deze racistische zionisten. Binnen de parasitaire familie van het Staatshoofd was de SS-er Bernhard zur Lippe-Biesterfeld onmiskenbaar de grootste zionist. Of gaat deze eer toch naar zijn oudste dochter?

 

Vrolijk?

Nee, daar worden we inderdaad niet vrolijk van. Moeten we dan ieder jaar maar weer opnieuw doen dat we echt niet weten wat er werkelijk wordt gevierd op 30 april (de parasietenparade), op 1 mei (de slavendag) en op 4 mei (het volksverradersfeest)? Hoelang durven we nog tegen onszelf doorgaan met liegen via de Duitse woorden ‘Wir haben es nicht gewusst’? Uiteraard ben ik de spelers van ‘tegenpartij’ ook juist dankbaar voor de rol die ze spelen vanwege het wekkende effect dat dit op steeds meer mensen heeft.

 

5 mei: Vrijheidsfestival

Kom je morgen ook naar Amersfoort of Arnhem voor het vieren van het Vrijheidsfestival (link)? Vrijheid komt immers van binnenuit. Terwijl de propagandamachine van de leugenachtige RVD op volle toeren draait, maken wij er in gezamenlijkheid een prachtig feest van. Kom je net als ik naar Amersfoort, neem dan wel even een eigen stoel mee of iets anders om op te zitten.

 

Dank voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie. Via de email worden geen webadressen meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de zesde Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’. Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.