Duistere Machtsmisbruikers

 

Laten we eens kijken naar het biljet van één dollar, want daar staan toch wel heel vreemde zaken op:

 

 

Kijk eens goed. Wat is hier misschien toch wel een beetje vreemd? Want wat doet eigenlijk een piramide op een Noord-Amerikaans geldbriefje? Laten we eens inzoomen op dat vreemde gedeelte:

 

Goed, wat zien we dan allemaal? Als eerste de woorden ANNUIT COEPTIS. Wat betekent dit? Het is Latijn, dus laten we de woorden eens ontleden. Annuit betekent 'beginnen' en coeptis staat voor 'vernietigen'. Er staat dus open en bloot, voor iedereen te lezen, in het Latijn: De vernietiging is begonnen! Waar slaat dat nou op?!

 

Eerst maar even verder lezen. Op de onderste laag van de piramide kunnen we Romeinse cijfers ontdekken. Wie goed kijkt kan dit zien: MDCCLXXVI. Laten we dit eens omnummeren. We krijgen dan 1776. Wat gebeurde er dat jaar? Toen werd er een geheim genootschap opgericht met de naam Illuminati. Uiteindelijk hebben deze duistere machtswellustelingen via het geld de heerschappij over onze gehele planeet weten te verkrijgen. Omdat ze hier zo trots op zijn hebben ze hun oprichtingsjaar op het biljet van één dollar laten drukken. Ook via symbolen hebben ze duidelijk gemaakt dat zij voortaan de baas zijn. Zij vormen de top van de piramide en via het alziende oog zien ze toe op de naleving van de door hen misbruikte macht.

 

Laten we verder gaan. We komen dan NOVUS ORDO SECLORUM tegen. Novus betekent 'nieuw', ordo staat voor 'orde' of 'ordening' en seclorum is letterlijk 'van alle tijdperken'. Vrij vertaald staat hier een Nieuwe Ordening op Aarde (New World Order) die de Illuminati nastreven.

 

Tot slot schrijven ze er THE GREAT SEAL onder. Waren ze tot de conclusie gekomen dat ze deze geheime boodschap zo wel heel erg goed hadden verborgen, vergrendeld, verzegeld? Is dat de betekenis van de Grote Zegel? Of laten ze ons zien dat ze in staat zijn om hun echtheidszegel te drukken op algemeen gebruikt geld? Misschien wel allebei.

 

Wil je weten wat deze duistere machtsmisbruikers precies van plan zijn met ons, klik dan hier.

 

De Illuminati vormen de top van de huidige machtspiramide op Aarde. Er gaan geruchten dat helemaal bovenin 200 mensen de baas spelen over de andere 6,8 miljard mensen op Aarde. In de lagen onder de bovenste top, maar nadrukkelijk binnen het bovenste deel dat opzettelijk gescheiden is weergegeven van het onderste deel, horen ook tal van andere geheime genootschappen als de Bilderberg-groep en delen van de Vrijmetselaars-beweging. De leden van al deze geheime clubjes zitten op de hoogste stoelen bij (nationale) banken en multinationals die baat hebben bij de uitvoering van het strijdplan van de Illuminati.

 

Het is niet aan wie dan ook om te mogen oordelen over mensen die ik dit leven misbruik maken van hun macht. Dat mag gelukkig iedereen voor zichzelf gaan doen zodra dit leven op Aarde voorbij is (zie ook de zin van ons leven). De Illuminati hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het verhogen van het algehele bewustzijn op Aarde. De door hen gedirigeerde aanslagen op 911 vormden daarbij het absolute kantelpunt. Heel veel mensen zijn dankzij de opzichtige leugens over deze poging tot manipulatie wakker geworden, al duurde het misschien voor de meesten enkele jaren voordat het 'kwartje' echt viel.Meer weten?

TheBoogeyMan.eu

 

Ik vind het extreem belangrijk dat iedereen een eigen waarheid ontwikkeld. Er staan op het internet ook verhalen die bovenstaande zaken in een ander licht plaatsen. Wat is waar? Bedenk dat de waarheid voor u als bekend aanvoelt. Hoe bekend voelt de inhoud aan van dit contra-artikel? Reactie van Nexus hierop: “Ik heb al een aanklacht tegen hem ingediend. Hij werkt vermoedelijk voor de Nederlandse tak van de ADL. Pure onzin die hij uit zijn eigen duim zuigt.”