Recente foto van komeet Elenin

 

(Ben je niet bekend met het Elenin-verhaal, dan lees je hier de feiten.)

 

Onderstaande foto is op 7 september 2011 om 21:33 uur genomen door de Australische amateur-astronoom John G. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Volgens deze John wordt het ronde silhouet onder deze komeet veroorzaakt door een straatlamp. Ik heb zelf geen ervaring met het maken van dergelijke foto’s. Heb jij dat wel, neem dan even contact met me op om jouw licht op deze zaak te laten schijnen. Ik vind het in ieder geval een opmerkelijke foto. En de kleur van Elenin lijkt ergens tussen lichtblauw en groen in te zitten. Is het dan toch de Blue Star Kachina?

 

Voor mij blijft het Elenin-verhaal vol met vreemde zaken zitten. Waarom is hier op 3 september gestopt met het vrijwel dagelijks uploaden van foto’s van Elenin? Waarom vind ik op de site van de NOS niets over Elenin? (link) En hetzelfde geldt voor Reuters (link). Wat is hier aan de hand? Waarom negeert de MSM deze ‘komeet’ volkomen?

 

Ik ben buitengewoon kritisch ten aanzien van channelingen, maar ik vind wel dat ik alles met een open mind moet onderzoeken. Volgens deze channeling is Elenin toch echt een ruimteschip (link).

 

Hoe dan ook, het zijn meer dan spannende tijden. Op 26 september staat Elenin tussen Terra en Helios in, volgens de gegevens verstrekt door Nasa. Volgens de simulatie gaat Elenin morgen door de ecliptica. Dit betekent dat Elenin op 26 september 2 booggraden recht boven Helios te zien zal zijn. Volgens de opgegeven coördinaten echter staat op 26 september Elenin precies in het midden recht voor Helios. Over twee weken zullen we zien welke van de twee juist is. Ook zullen we dan zien of Elenin gewoon een komeet is, of toch iets anders.

 

Vind je opzienbare feiten die hiermee te maken hebben, laat het me dan ajb even weten, zodat het tijdig verder verspreid kan worden.

 

Zeist, maandag 12 september 2011

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl