Wil de echte Leonid Elenin nu opstaan!

 

 

Wie op zoek gaat naar een foto van de ontdekker van de ‘komeet’ waarover nu zoveel te doen is, die krijgt de meneer aan de rechterkant voorgeschoteld. Er staat ook een video-interview met de ‘wereldberoemde’ amateur-astronoom Leonid Elenin op het internet, maar dan blijkt hij eruit te zien als de meneer die hierboven aan de linkerkant wordt getoond. Kijk nu eens goed naar de lippen van beide mannen. Er zijn nog meer verschillen, maar dit lijkt me de meest duidelijke.

 

Wat is hier aan de hand?

 

Is Leonid Elenin misschien een code zodat mensen met kennis door de NASA-misleiding heen kunnen kijken? Zo ja, wat betekent de code ‘Leonid Elenin’ dan? Voor mij is dit het meest plausibele antwoord:

 

Leonid staat voor Leo-NID. Leo is het sterrenbeeld Leeuw waarvandaan dit hemellichaam richting ons komt. En NID staat voor de National Intelligence Department, ook wel bekend als de National Institute of Defense, de overkoepelende inlichtingendienst van de VS. Vervolgens staat Elenin voor het acroniem ELENIN van Extinction Life Event Near Impact Nibiru. Voor het NIN-gedeelte zijn meerdere varianten in omloop (zoals ‘Nibiru is Near’ of ‘Nibiru in November’), maar die vind ik allemaal minder aannemelijk, al blijft de strekking ervan min of meer gelijk.

 

Is deze ‘komeet’ inderdaad Nibiru? Wat we in ieder geval met 100% zekerheid kunnen vaststellen is dat ‘C/2010 X1’, zoals het hemellichaam officieel is gedoopt, geen komeet kan zijn want het straalt infrarood licht uit. Kijk zelf maar even op Google Sky (type bij de zoekbalk in ‘Leo’, klik dan op ‘infrared’ en trek het resultaat een stukje naar links). Dat zou betekenen dat het om een bruine dwergster zou gaan, waarmee de match met Nibiru opeens erg duidelijk wordt (klik hier voor een artikel over de wederkomst van deze Tweede Zon van ons zonnenstelsel).

 

Op de Sumerische kleitabletten staat geschreven dat Nibiru een omloopbaan heeft die 3600 maal langer duurt dan die van onze moederplaneet Terra. Zoals in mijn boeken is te lezen verklaar ik de zogenaamde plagen in Egypte als een gevolg van de passage door Nibiru. De negende van deze tien plagen bracht grote duisternis over Egypte. Deze duisternis werd veroorzaakt door de enorme vulkaanuitbarsting op het Griekse eiland Santorini. We hoeven dus alleen maar deze mega-uitbarsting te dateren om te weten wanneer Niburu weer voorbij komt. De officiële lezing is dat deze eruptie ergens tussen 1630 BC en 1500 BC was. In mijn meest recente (Engelstalige) boek geef ik aan dat het best wel eens 1590 BC zou kunnen zijn geweest. In dat geval is het dit jaar precies 3600 jaar later. Zie ginds komt de stoomboot al aan?

 

Wat gaat er precies gebeuren? Volgens de officiële projectie van de baan van dit hemellichaam staat het omstreeks 26 september precies tussen Terra en Helios in. Zouden dit de drie dagen duisternis zijn, zoals ook in de Bijbel wordt vermeld? Wie het weet, die mag het zeggen.

 

Afgezien van het opvoeren van een neppersoon als ontdekker van dit hemellichaam heeft NASA ook een rechthoek uit Google Sky geknipt (klik hier voor een artikel daarover). En ook wordt er flink geknoeid met de vele (grafische) gegevens die online staan via de site van de NASA. Hun tactiek van Never A Straight Answer maken ze in ieder geval goed waar. Verder is het ook opvallend dat NASA al haar medewerkers heeft aanbevolen om zich in de komende maanden goed voor te bereiden voor een mogelijke ‘grote’ gebeurtenis.

 

Al dit soort vreemde zaken zorgen voor een enorme hoeveelheid informatie en vooral desinformatie op het internet. Het enige wat we volgens mij kunnen doen is te vertrouwen op ons gevoel.

 

Ik krijg het gevoel dat we in deze tijd opzettelijk worden afgeleid. Eerst de rellen in de UK, daarna de aanhoudende financiële malaise, en nu weer door wat er in Libië gebeurt. Ondertussen komt dit hemellichaam steeds dichterbij.

 

De strategie van de ‘tegenpartij’ is heel erg eenvoudig. Deze komt neer op het creëren van een complete chaos, om vervolgens heel gewoon een openlijke mondiale machtsgreep te kunnen plegen. Er wordt bovendien steeds vaker gesproken over een invasie van ‘buitenaardsen’. Ik hou er serieus rekening mee dat we al over een maand zo’n nepinvasie kunnen verwachten.

 

Of ‘C/2010 X1’ gelijk is aan Nibiru zal nu snel duidelijk worden. En ik denk dat er gelijktijdig nog wel eens veel meer heel erg snel duidelijk kan gaan worden, zelfs zo duidelijk dat het niet langer genegeerd, ontkent of verborgen gehouden kan worden.

 

We leven in ieder geval overduidelijk in zeer bijzondere tijden.

 

Wil je meer over weten over speculaties en feiten omtrent ‘C/2010 X1’, hou dan vooral de website GoTo2012.nl in de gaten, waar ook meerdere, genuanceerde artikelen over de komst van dit hemellichaam kunnen worden gevonden.

 

Ik draag dit artikel op aan mijn oudste zoon die vandaag jarig is. Ik hoop vooral voor hem en alle andere kinderen dat de ‘tegenpartij’ nu snel het licht mag zien, zodat we voortaan op basis van openheid, eerlijkheid en evenwaardigheid met elkaar om kunnen gaan.

 

Zeist, woensdag 24 augustus 2011

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl

 

 

Ook geplaatst op:

o       GoTo2012.nl (met reactiemogelijkheid)

o       Star-People.nl

o       IndigoRevolution.nl

 

 

Naschrift:

Lees hier het vervolg op dit artikel.