2012-Symposium

 

 

NB. De opnames van een groot deel van de gehouden presentaties op 12 november 2011 te Werkendam (NB) staan online (met dank aan MuHaCiRo), zie onder.

 

 

2012: Het Einde der Tijden? Apocalyps? Armageddon? Apotheose?

 

We weten al een tijdje dat de Maya-kalenders naar 2012 verwijzen. Ook Stonehenge doet dat. En recentelijk weten we dat ook de Gizeh-piramides naar 2012 wijzen (plaatje, link). Het doel van het 2012-Symposium is om feiten en fictie rond het ‘2012’-fenomeen duidelijk van elkaar te scheiden.

 

Het 2012-Symposium begint met de boekpresentatie van “Wakkere Wetenschap” dat vanaf 12 november in Werkendam (nabij Gorinchem) voor het eerst te koop zal zijn. Een belangrijk deel van deze boekpresentatie gaat over de hoogontwikkelde kennis die ‘verstopt’ zit in de bouwwerken op het Gizeh-plateau in Egypte, onder andere kennis over ‘2012’. In zijn uitleg haalt Johan ook de (verfilmde) boekenreeks van Harry Potter aan, evenals een ander boek waarvan er zelfs nog veel meer exemplaren zijn verkocht: de Bijbel. Want zowel de betekenis achter Harry Potter (meer), als die achter de evangeliën verwijzen ook naar ‘2012’.

 

(Klik hier om een interview van 6 minuten met Johan na te beluisteren dat op zaterdagochtend 29 oktober 2011 rechtstreeks is uitgezonden op Radio 2 in het NCRV-programma Cappuccino; waarachter de jingle voor het “20 11 2011 Vrijheidsfestival” is geplakt.)

 

Na de lunchpauze komt wellicht Nederlands meest deskundige 2012-‘expert’ Peter Toonen aan het woord. Hij zal zijn gefundeerde visie laten schijnen op ‘2012 en de Maya-kalenders’.

 

Om iedereen aan te moedigen om vooral een eigen visie op ‘2012’ te ontwikkelen geeft daarna ook Johan Oldenkamp zijn visie op ‘2012 en de Maya-kalenders’. U zult merken dat Peter en Johan op bepaalde punten duidelijk van elkaar afwijken, terwijl beide sprekers volop kunnen genieten van elkaars presentaties (wat ze nu al een aantal malen hebben gedaan).

 

Het thema voor ‘2012’ (wat voor alle duidelijkheid nu al aan de gang is), is verbondenheid in vrijheid. Gezamenlijk vormen we een éénheid, maar daarbinnen blijft ieder van ons uniek en soeverein.Programma

 

10:00 uur: zaal open (voor standhouders)

 

10:15 uur: Ontvangst

 

10:45 uur: ‘Woord van Welkom’ door Herman Hegge (Frontier)

 

11:00 uur: Boekpresentatie “Wakkere Wetenschap” door Johan Oldenkamp

 

12:30 uur: pauze

 

13:00 uur: ‘2012 en de Maya-kalenders’ door Peter Toonen [opname]

 

14:30 uur: pauze

 

15:00 uur: ‘2012 en de Maya-kalenders’ door Johan Oldenkamp [opname]

 

16:30 uur: afsluiting

 

18:00 uur: zaal dicht

 

 

Entreekosten

 

We hopen met een entreeprijs van € 9 per persoon uit de kosten te komen. De eerste 125 aangemelde (en betaalde) deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van het boekje ‘Fair Talk’ (winkelwaarde € 4,95) bij binnenkomst. Verder ontvangen alle deelnemers een gratis Frontier Magazine (winkelwaarde € 5,95). Voor €9 euro entree krijgt u naast een symposium dus ook leesvoer ter waarde van € 10,90. Tel uit uw ‘winst’.

 

U kunt zich tot en met 9 november aanmelden voor de voorverkoop. Daarna is het deurverkoop. Wie op 12 november aan de deur een kaartje koopt, betaalt € 11 per persoon. Er zijn in totaal 300 zitplaatsen (vol = vol)

 

 

Locatie

 

De Kwinter, Hooftlanden 1, 4251 BE Werkendam, Tel. 0183-50 39 44, Fax 0183-50 51 68, E-mail kwinter@worldonline.nl (NB: eigen lunch mag in De Kwinter niet worden genuttigd)

 

Routebeschrijving voor eigen vervoer:

Vanaf de A27 neemt u de afslag nr 23 richting Werkendam. U gaat bij de eerste rotonde rechtdoor, aan het einde van deze weg bij de T-splitsing naar rechts. Daarna de eerste afslag rechts, gelijk de eerste afslag weer links en tot slot de eerste afslag rechts. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein "De Kwinter".

 

 

Aanmelding

 

Via een bericht aan pateo@live.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding retour, evenals informatie over de betaalwijze. U kunt zich tot en met 9 november aanmelden voor de voorverkoop, dit in verband met de tijdige ontvangst van uw betaling. Indien uw betaling toch te laat is betaalt u aan de deur nogmaals, en storten wij het geld retour zodra we dit hebben ontvangen.

 

 

Organisatie

 

Kernteam van Pateo.nl in samenwerking met Frontier

 

 

Boekenstands in de foyer

 

Naast de lezingen in de grote zaak kunt u in de foyer de (boeken-) stands bezoeken van:

o       Frontier Publishing

o       Nieuwe Media Nieuws.nl

o       Want To Know.nl

o       Pateo Publishing

o       Life Update.nl (gezondheidstand)

 

 

Samen maken we het verschil

 

Het 2012-Symposium wordt ook onder de aandacht gebracht via:

o       Star-People.nl

o       Nieuwe Media Nieuws.nl (bij Reclame)

o       Want To Know.nl (bij de Agenda)

o       De Hoogste Tijd.info (zie de Nieuwsbrief van November 2011)

o       Bovendien.com (met reactiemogelijkheid)

o       Facebook.com (met dank aan Vincent van Rooijen)

o       Facebook.com (met dank aan MuHaCiRo)

o       Hyves.nl (met dank aan MuHaCiRo)

o       Nulpuntenergie.net

o       Spirituele-Agenda.nl

o       Earth-Matters.nl

o       De Weekkrant.nl (met reactiemogelijkheid)

o       Het Echte Nieuws.org (zie onderaan)

 

 

(Het 2012-Symposium is tevens een soort doorstart van het geannuleerde Open Your Mind Symposium 2. Zowel Peter als Johan waren sprekers op Open Your Mind Symposium 1 (gehouden op 11 oktober 2009 in het Zeelandse Hulst) en stonden tevens op het programma voor Open Your Mind Symposium 2.)

 

© 2011, Pateo.nl