Ritalin veroorzaakt psychotisch gedrag

 

Afgelopen zaterdagmiddag (26 januari 2013) heeft de Belgische apotheker Fernand Haesbrouck in het Pateo Center in Oudewater een zeer onthullende lezing verzorgd over “ADHD” (waarvan geen wetenschappelijk verantwoorde diagnose gesteld kan worden!) en de effecten van de toediening van het psychoticum methylfenidaat. Fernand is de auteur van ‘ADHD-medicatie: Medische Megablunder’ (2007: website), ‘De fraude met serotonine en dopamine’ (2010) en ‘Requiem der veronderstelde ziekten’ (2012). Fernand was op 17 december 2012 mijn gast bij Pateo Radio (link), waar hij hierover ook al het nodig had uitgelegd. Vanwege zijn onthullende uitspraken is Fernand destijds voor de rechter gedaagd. Deze zaak heeft hij echter gewonnen. Het is daarom zeer opmerkelijk te noemen dat de leugens rond “ADHD” (wat dus helemaal geen ziekte is!) nog steeds worden verteld en de toediening van methylfenidaat via onder andere Ritalin, Rilatine, Medikinet of Rubio tot op de dag van vandaag gewoon doorgaat.

 

In Nederland wordt het psychoticum methylfenidaat onder de naam Ritalin op de markt gebracht door het bedrijf Novartis Pharma B.V. te Arnhem. Dit bedrijf verdient dus verschrikkelijk veel geld aan het psychotisch maken van vooral jongetjes. Hoe lang tolereren we nog dergelijke parasitaire criminele organisaties in een ‘beschaving’ als Nederland? Zou het niet gepast zijn om de gewetenloze monsters van dit bedrijf iedere dag zelf een portie methylfenidaat door de strot te douwen? Kom maar op met een klacht of rechtzaak, Novartis in het algemeen of topcrimineel Guy Rombouts, directeur Novartis Benelux, in het bijzonder. Laten we maar eens zien wie hier nu echt gelijk heeft.

 

Fernand begon afgelopen zaterdag zijn presentatie door te benadrukken dat onze taal het woord ‘pyschoticum’ niet kent, maar de medische ‘wetenschap’ kent dit woord wel. Omgekeerd kennen we in onze taal het begrip ‘ADHD’ wel, maar bestaat dit woord niet in de medische ‘wetenschap’, omdat hier geen eenduidig patroon van fysiologische kenmerken aan ten grondslag ligt. Wil je zijn gehele presentatie bekijken, klik dan hier.

 

Onderstaand gedicht (afkomstig uit ’Ontmoedering’) spreekt volgens mij boekdelen.

 

Zonder sokken

 

Ritaleintje ging uit wandelen,

met twee kleuren sokken aan.

Dat heeft de juf zeer verdroten,

er is direct wat aan gedaan!

 

De psycholoog heeft autonoom

in ‘t dossier met rood vermeld:

Dualistisch Sokken Syndroom.

Voor ‘t consult al vastgesteld.

 

Een stoornis voor het leven

komt niet meer van ons af.

Wij zullen haar pillen geven,

en ontnemen u ‘t gezag.

 

Ritaleintje mag niet wandelen,

nooit gekleurde sokken aan.

De medicatie gaat al werken:

ze gaat zelfs al niet meer staan!

 

Ons Ritaleintje is overleden.

Psychose bracht haar bij het raam

Op de bijsluiter stond te lezen,

dat het al vaker zo was gegaan.

 

Van de zevende is zij gesprongen,

zo maar, zonder sokken aan!

Dat heeft de Farmacie gespeten,

weer een stuk omzet naar de maan!

 

Ons Ritaleintje wou graag leven,

met twee gekleurde sokken aan.

Nu is zij zonder sokken

naar de hemel toe gegaan.

 

Lieve bezoekers van Pateo.nl, laten we nu de handen ineenslaan en een nieuwe samenleving creëren op basis van natuurzuivere waarden, waarvan we straks echt kunnen zeggen dat het een menswaardige beschaving is.

 

Pateo.nl, maandagochtend 28 januari 2013,

Johan Oldenkamp

 

Ook (gedeeltelijk) gepubliceerd via:

o       Alleen de waarheid.nl (met reactiemogelijkheid)