(Click here for English)   (Click here to play the jingle)

 

 

Pateo Radio

 

 

Pateo Radio is een wekelijkse talkshow van een uur dat via internetradio rechtstreeks wordt uitgezonden. Gastheer van deze informatieve radiotalkshow is allround wetenschapper Johan Oldenkamp van Pateo.nl. Johan ontvangt in zijn radiotalkshow spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland. Bekende Nederlanders die al een keer te gast zijn geweest bij Pateo Radio zijn bijvoorbeeld Lange Frans (afl. 78), Sandra Reemer (afl. 6) en Fred Butter (afl. 7). En bekende namen uit het buitenland zijn bijvoorbeeld Jay Weidner (afl. 69), Sacha Stone (afl. 101), Marko Rodin (afl. 90), Karen Hudes (afl. 57 en 82), Mark Passio (afl. 71), Carl Calleman (afl. 77) en Santos Bonacci (afl. 45). Alle uitzendingen van Pateo Radio zijn terug te beluisteren via de linkjes in onderstaand archief (link).

 

Pateo Radio wordt tegenwoordig uitgezonden op de woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur via Finding Voices Radio (link). Voorheen, van 12 maart 2012 tot en met 29 april 2013, werd Pateo Radio uitgezonden via het internetradiostation van Argusoog.

 

 

Klik HIER om naar een live uitzending van Pateo Radio te luisteren.

 

 

Pateo Radio heeft als missie om inzichten te delen waarmee we onszelf kunnen bevrijden van misleidende of beperkende ideeën die ons worden opgedrongen door de universiteiten, door de religies, door de media (zowel mainstream als alternatief) en door de overheden inclusief alles wat regulier is. Bij Pateo Radio ligt de nadruk om te vertellen hoe het wel zit (of zou kunnen zitten). Het doel van iedere uitzending van Pateo Radio is om de luisteraars te prikkelen tot zelf nadenken.

 

 

Aflevering 110: Exopolitiek (uitzending van 1 april 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio is Alfred Lambremont Webre. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Alfred en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden een televisieshow presenteren bij CCN, spreken over de politiek die niet alleen over onze planeet gaat.

 

Aflevering 111: Mirakelsupplement (uitzending van 8 april 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio is Jeremy Ayres (1969). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Jeremy en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden een televisieshow presenteren bij CCN, spreken over het belang van de juiste voeding voor het waarborgen van gezondheid.

 

Aflevering 112: Meesterverteller (uitzending van 15 april 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is Willem de Ridder (1939). Volgens wikipedia is hij een Nederlands radiomaker, verhalenverteller, tijdschriftenmaker, internationaal bekend Fluxus-kunstenaar en ‘spiegeloog’. Dat laatste heeft alles te maken met het “Handboek Spiegelogie” dat in 1999 verscheen van zijn hand. Op 13 maart 2011 interviewde Willem voor de Amsterdamse publieke omroep Salto Johan Oldenkamp, nadat een jaar eerder Johans presentatie van een jaar daarvoor in de Amsterdamse Kauwgomballenfabriek getiteld “Het Hele Verhaal” ook al was opgenomen door WDRO-tv (link). Voor dit radio-interview zijn de rollen omgedraaid, en zal Johan deze meesterverteller interviewen.

 

Aflevering 113: Geheimen in het volle zicht (uitzending van 22 april 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio is Scott Onstott uit Canada. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Scott en gastheer Johan Oldenkamp spreken de vele geheimen die openlijk ‘verstopt’ liggen in het volle zicht.

 

Aflevering 114: Vragen & Antwoorden (uitzending van 29 april 2015)

Tijdens deze uitzending van Pateo Radio zal Johan Oldenkamp vragen van luisteraars beantwoorden. Deze vragen kunnen tot een uur voor de uitzending worden gemaild naar Radio @ Pateo.nl of tijdens de uitzending worden gesteld via de chat van Finding Voices Radio (links onderin het menu op deze website: link).

 

Bron: http://www.pateo.nl/Links/Pateo_Radio_NL.htm

 

 

Pateo Radio Archief

 

Nabeluisteren van uitzendingen van Pateo Radio:

 

Aflevering 109: Valse Vlaggen (uitzending van 18 maart 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was opnieuw Ole Dammegård (1958). In aflevering 92 van 29 oktober 2014 was hij al eerder te gast bij Pateo Radio. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Ole en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de meest recente Valse-Vlag-operaties.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 108: Natuurlijk leren (uitzending van 11 maart 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Lainie. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Lainie en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden een televisieshow presenteren bij CCN, over wat natuurlijk leren is en hoe dit in de praktijk te brengen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 107: Astrotheologie (uitzending van 4 maart 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Ruth Ramos de Smith uit Portugal. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Ruth en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over Astrotheologie. Ben je onbekend met dit onderwerp, bekijk dan aflevering 2 van Pateo TV (Engelstalig) hierover (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 106: Doofpotdeal (uitzending van 1 maart 2015)

De gast voor deze extra uitzending van Pateo Radio was Joost Niemöller (1957). Hij schreef als journalist onder andere voor Nieuwe Revu, De Groene Amsterdammer en HP/De Tijd. Zijn website is JoostNiemoller.nl (link). Op 28 oktober 2014 verscheen zijn boek ‘MH17; de Doofpotdeal’ waarin hij uiterst kritisch is over de officiële berichtgeving rond de gebeurtenissen met betrekking tot vlucht MH17 die op donderdagmiddag 17 juli 2014 vanaf Schiphol vertrok richting de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Joost en gastheer Johan Oldenkamp over de verbijsterende doofpotdeal die de Nederlandse regering met betrekking tot deze zaak sloot met de overige direct betrokken landen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 105: Gekken regeren (uitzending van 25 februari 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was singer-songwriter Judith Jobse (website). Voor haar singel “You” (youtube) uit 2001 kreeg ze een gouden plaat. Ze had destijds een platencontract bij DINO/EMI. In 2002 bracht ze zelf de protestsong “Fools Rule The World” (youtube) uit. Deze protestsong is vervolgens via Indy Media de hele wereld over gegaan, en ook is het gebruikt in een documentaire. Omdat Judith hierdoor niet langer paste in het profiel van de “girl next door”, werd haar platencontract beëindigd. Op 1 mei 2012 verscheen onder haar artiestennaam Déva Dyne het album “Inner Life”, met daarop ook de protestsong “Fools Rule The World”. De platenmaatschappij die dit album uitbracht vond het namelijk juist een erg goed nummer. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Judith en gastheer Johan Oldenkamp over de verborgen censuur in de muziekindustrie en over de regerende gekken. Verder bespraken ze naast bovengenoemde nummers ook “Won't give up” (youtube) en “The end of time”, die alle vier tijdens de uitzending zijn gedraaid.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 104: Retourvlucht (uitzending van 18 februari 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Jeroen van Buuren (link). Hij heeft zelf gezien en ervaren wat er gebeurt na het plegen van zelfmoord. Daarover heeft hij een boekje geschreven, getiteld ‘Zelfmoord; retourvlucht richting leven’, wat gratis via één van zijn websites kan worden gelezen (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Jeroen en gastheer Johan Oldenkamp over wat er na een zelfdoding gebeurt. De maalstroom waarin iemand gevangen zit wordt na de suïcide namelijk in versterkte mate voortgezet. De enige mogelijkheid om dat echt op te lossen is om opnieuw geboren te worden.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 103: ExpandingU (uitzending van 4 februari 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was India Irie Sanatana Dharma (1969) uit de USA. Zij is oprichter van ExpandingU. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar en over ExpandingU op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken India en gastheer Johan Oldenkamp over zowel individuele als collectieve healing. India en Johan hebben beiden een televisieprogramma bij het nieuwe 24/7-livestream internetstation van CCN (website).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 102: Isis (uitzending van 28 januari 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Petra Stam (website). Ze is schrijfster, tarotiste, klassiek homeopaat en spiritueel coach. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Petra en gastheer Johan Oldenkamp over de energetische invloed van onze maan, de planeten en de sterren, Isis en de weg van heelwording in jezelf, de bewustwordingstreden in het leven en hoe je daarin kunt groeien.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 101: Humanitad (uitzending van 21 januari 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Sacha Stone. Hij is oprichter van zowel Humanitad (website) als het New Earth Project (website). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Sacha en gastheer Johan Oldenkamp over de wereldwijde bewustzijnssprong die de mensheid momenteel op het punt maken staat. Sacha en Johan hebben beiden een televisieprogramma bij het nieuwe 24/7-livestream internetstation van CCN (website).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 100: Onderzoeksjournalistiek (uitzending van 14 januari 2015)

De gast voor deze jubileumuitzending van Pateo Radio is momenteel de enige Nederlandstalige onafhankelijke onderzoeksjournalist die bovenop het voorgeschotelde mainstreamnieuws zit. Zijn pseudoniem is Martin Vrijland (website). Op 2 april 2014 was hij al eerder te gast bij de 75e aflevering van Pateo Radio. In deze 100e aflevering van Pateo Radio talkshow spraken hij en gastheer Johan Oldenkamp over zuivere onderzoeksjournalistiek in het algemeen, en over de actuele misleidingen door de mainstream nieuwsmedia in het bijzonder, waaronder met name de nepaanslag van 7 januari 2015 in de Franse hoofdstad Parijs.

[deze aflevering is hier na te beluisteren of op youtube]

 

Aflevering 99: Zij leven (uitzending van 7 januari 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de man die zichzelf op het internet ‘Neo’ noemt. Zijn youtube-kanaal heet ‘Neo tries to warn you’, aan elkaar geschreven (in het Nederlands: Neo probeert je te waarschuwen). Pas in 2012 ontdekte hij de waarheid over 9/11. Daarna onderzocht hij ook wat er nu echt is gebeurd in Rusland vanaf de revolutie in 1917. Vervolgens onderzocht hij nog veel meer zaken, zoals het geldsysteem, Zionisme, de moord op JFK, de film ‘The Matrix’ (waar hij het idee van zijn internetnaam van heeft) en nog veel en veel meer, tot en met buitenaardsen. Hij denkt nu dat deze buitenaardsen echt zouden kunnen bestaan, maar dan wel heel anders dan de meeste mensen menen. Ter voorbereiding op dit vraaggesprek met hem wordt aangeraden de Engelstalige film ‘They Live’ (in het Nederlands: Zij leven) te bekijken. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem en voor de link naar deze onthullende film op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze 99e aflevering van Pateo Radio spraken Neo en gastheer Johan Oldenkamp over wie onze wereld wil beheersen, en waarom zij dit willen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 98: Plasmatechnologie, deel 2 (uitzending van 17 december 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was wederom Luc Vervliet. Deze aflevering van de Pateo Radio talkshow was een vervolg op aflevering 97 die de week ervoor werd uitgezonden. In deze 98e aflevering van Pateo Radio spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp verder over plasmatechnologie en het werk van Mehran Keshe. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc een document geschreven over Dynamische Magnetische Velden (pdf).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 97: Plasmatechnologie, deel 1 (uitzending van 10 december 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was opnieuw Luc Vervliet. Vorige maand was Luc al eerder te gast bij Pateo Radio. Toen ging het over Chemtrails (afl. 93) en over HAARP (afl. 94). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp spreken over plasmatechnologie in het bijzonder en het werk van de Iran geboren Mehran Tavakoli Keshe (1958) in het algemeen. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc een document geschreven over Dynamische Magnetische Velden (pdf).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 96: Nieuwslezeres (uitzending van 26 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Femke Bloem (website). Velen kennen Femke als het gezicht van het Niburu-avondjournaal. Daarnaast werd ze in 2012 ook de nieuwslezeres voor de SOPN-journaals en stond ze afgebeeld op de SOPN-verkiezingsposter (link). Maar Femke is veel meer dan alleen een plezierige stem en mooi gezicht. Ze speelt bijvoorbeeld ook de harp en ze schrijft iedere dag voor het slapen gaan een haiku (wat een kort gedichtje is). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow blikten Femke en gastheer Johan Oldenkamp allereerst terug op de gezamenlijke tijd bij Niburu en SOPN, om daarna vanuit het nu vooruit te blikken naar de huidige ontwikkelingen in onze werkelijkheid.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 95: Contact (uitzending van 19 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Martijn van Staveren (website). Van kinds af aan staat Martijn naar eigen zeggen in contact met intelligente levensvormen van buiten onze aardse werkelijkheid. Hij doet hier inmiddels al meer dan 30 jaar onderzoek naar. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Martijn en gastheer Johan Oldenkamp uitgebreid over dit buitenaards contact en over het grotere plaatje van ons bestaan op deze bijzondere planeet.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 94: HAARP (uitzending van 12 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was opnieuw Luc Vervliet. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp verder door op hun gesprek tijdens aflevering 93 van Pateo Radio. De nadruk lag deze keer op het fenomeen HAARP. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc de belangrijkste bevindingen van zijn onderzoek naar het fenomeen HAARP opgeschreven (pdf).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 93: Chemtrails (uitzending van 5 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Luc Vervliet. Deze Vlamink is ingenieur (elektrotechnisch, mechanisch en scheikundig) en bioloog (moleculaire biologie, biofysica en biochemie) van vorming. Verder heeft hij een passie voor geschiedenis en cultuur. Hij noemt zichzelf ook wel ‘de verdwaalde dichter’. Op de gelijknamige website (link) heeft Luc echter sinds 2011 geen toegang meer. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp uitgebreid over chemtrails. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc de belangrijkste bevindingen van zijn onderzoek naar dit fenomeen opgeschreven (pdf). In dit gesprek ging het aan het einde over Morgellons (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 92: Samenzweringen (uitzending van 29 oktober 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Ole Dammegård (1958). Al sinds voor de moord op de Zweedse Minister-president Olof Palme in 1986 houdt hij zich bezig met het onderzoeken van dergelijke liquidaties, en vond hij opvallende overeenkomsten. Zijn website is Light on Conspiracies.com (link). In deze 92e aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Ole en gastheer Johan Oldenkamp de overeenkomsten die Ole heeft gevonden. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 91: De Verandering (uitzending van 22 oktober 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Irma Schiffers (1962). Naast de artikelen op haar eigen website (IrmaSchiffers.nl: link) verzorgt ze ook columns op onder andere Gewoon-Nieuws.nl, WantToKnow.nl, Bovendien.com en De Goed Nieuws Krant.nl. Verder schildert ze intuïtief, speelde ze de bas en schrijft ze humoristische boeken, naast haar werk als Jungiaans therapeut en coach. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Irma en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over hoe we naar de huidige verandering van onze werkelijkheid kunnen kijken.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 90: Flux (uitzending van 15 oktober 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Marko Rodin. Zijn websites zijn Marko Rodin.com (link) en Flux Thruster.com (link). Marko is de (her-) ontdekker van Vortex-gebaseerde Mathematica. Dit onderwerp kwam op 9 april 2012 al eerder aan bod bij Pateo Radio toen Randy Powell te gast was (link). In deze 90e aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Marko en gastheer Johan Oldenkamp vooral over het huidige werk van Marko. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 89: Levensweg (uitzending van 1 oktober 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was San. In de Vaalse heuvels in het zuidoosten van (Nederlands) Limburg heeft San een bijzonder onderkomen gerealiseerd. Kijk even op haar website San Mistral.nl (link) voor een sfeerimpressie. San helpt mensen hun eigen levenspad te (her-) vinden. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken San en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over het uitpluizen van levenspaden.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 88: Samenhang (uitzending van 17 september 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter den Haring (1946). Maandelijks stuurt Peter zijn nieuwsbrief genaamd Tijdgeest Magazine (link) aan bijna 15.000 abonnees. Net als gastheer Johan Oldenkamp wil ook Peter het naatje van de kous weten, zoals we kunnen lezen in zijn eigen biografie (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Peter en Johan over de samenhang in alles, waar beiden hun focus op hebben gelegd (helaas is de opname van het begin van deze aflevering niet goed gegaan).

[deze aflevering is hier na te beluisteren en via youtube]

 

Aflevering 87: De hersenstam (uitzending van 10 september 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Agnes van Enkhuizen (1943). Volgens haar is het Bijbelse scheppingsverhaal een uitleg is over de evolutie van de mens via het brein. Het paradijs bevindt zich in de hersenstam in het primaire deel, het waak/slaap-centrum. De evolutie van het bewustzijn van de mens gaat volgens haar via de rechter hersenhelft (Eva) naar de linkerhersenhelft (Adam) die ontwaakt en het vermogen om goed en kwaad te zien ontstaat door het gebruik van de hersenschors. Agnes schreef in het verleden 16 boeken over haar werk samen met haar echtgenoot de psycholoog Pieter Langedijk (1931-2011). Vanaf 2011 schreef zij alleen als auteur zeven boeken: 'Parasympaticus: de paradijsvogel tussen je oren' (2011), 'Orgaanpsychologie' (2011), 'Het Zevende Zintuig' (2011), 'Medica Natura' (2011), 'Neuropsyrurgie' (2012) en 'The Electric Universe' (2012). In haar gedrevenheid om verbanden te leggen en antwoorden te vinden op vragen over de evolutie van de mens, evenals de oorzaak en doel van het leven, bestudeerde Agnes diverse wetenschappelijke gebieden: klassieke en huidige geneeskunde, wijsbegeerte, kosmologie, natuurkunde en filosofie. Ze studeerde voeding en dieetleer en heeft o.a. een opleiding tot verpleegkundige gevolgd en in de gezondheidszorg gewerkt. Ze kreeg een opleiding als technisch reclametekenaar en was daarna vele jaren actief kunstenaar, tekentherapeut en docent. Ze verzorgde en ontwikkelde projecten voor volwassenen, in opdracht van gemeenten. Op dit moment is Agnes docent in de door haar ontwikkelde geneeswijze en verzorgt zij een studie psychosomatische geneeskunde voor psychologen, artsen en therapeuten uit diverse disciplines. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Agnes en gastheer Johan Oldenkamp over de Wetenschap van de Heelheid, waarop beiden hun focus hebben gelegd.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 86: Tussen de Wegen (uitzending van 3 september 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter Vereecke (1956). Op 14 januari 2013 was deze gewezen burgemeester van het Belgische Evergem eerder te gast bij Pateo Radio in aflevering 40 (link). In deze 86e aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Peter en gastheer Johan Oldenkamp allereerst spreken over Peters beroep tegen zijn veroordeling vanwege het veroorzaken van overlast door het misbruiken van elektronische communicatiemiddelen (beboet met € 3000) dat op 7 oktober a.s. dient (blog). Daarna ging het gesprek over het bijzondere Bed & Breakfast genaamd “Entre Les Chemins” (link) in Sugny (Vresse-sur-Semois) in het zuiden van België dat Peter samen met zijn vrouw Chantal runt.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 85: Landgoed Leukland (uitzending van 9 juli 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio heeft zichzelf hernoemd as Ingunn Sigurdsdatter (1964). Kijk voor achtergrondinformatie over haar bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ingunn en gastheer Johan Oldenkamp over het soevereine landgoed dat Ingunn in februari heeft uitgeroepen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 84: Khemit (uitzending van 2 juli 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Stephen Mehler uit Colorado (USA). Kijk voor achtergrondinformatie over hem bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Stephen en gastheer Johan Oldenkamp over het Oude Egypte dat oorspronkelijk Khemit heette, wat ‘het Zwarte Land’ betekent.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 83: Heelhunde (uitzending van 11 juni 2014)

De gast voor deze Nederlandstalige uitzending van Pateo Radio was Mies Kloos-Raasveldt. Haar website is Levensbewustzijn.nl (link). Mies werkt al jaren met de gezondheidsbenadering van de Duitse arts Ryke Geerd Hamer (1935), die hij aanvankelijk eerst Nieuwe Geneeskunde noemde. Onder druk van de gevestigde orde heeft hij er later Nieuwe Germaanse Geneeskunde, en nog weer later Germaanse Geneeskunde. Tegenwoordig noemt hij het Heelkunde. Mies heeft het werk van Hamer aangevuld met haar eigen inzichten. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Mies en gastheer Johan Oldenkamp over de essentie van Heelhunde. Ook binnen Wholly Science neemt Heelkunde een belangrijke plaats, als onderdeel van Salveologie. Aflevering 43 van Pateo Radio (uitgezonden op 4 februari 2013) ging al eerder over het werk van Hamer.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 82: Klokkenluider of Zionistische helper (uitzending van 4 juni 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was opnieuw Karen Hudes. Op 22 oktober 2013 was ze al eerder te gast bij Pateo Radio, toen als klokkenluider. Deze keer ging het over de vraag of ze stiekem een Zionistische helper van de mondiale machtskakkerlakken is. Kijk voor achtergrondinformatie over haar bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 81: De Zeven Bevrijdende Vakken (uitzending van 21 mei 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Gene Odening. Gene is een toonaangevende deskundige op het gebied van het Trivium. Samen met het Quadrivium vormen beide de Zeven Bevrijdende Vakken. Kijk voor achtergrondinformatie over hem bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Gene en gastheer Johan Oldenkamp diepgaand over deze zeven bevrijdende vakken.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 80: De zogenaamde ‘waarheidsbeweging’ (uitzending van 7 mei 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de in Zuid-Afrika geboren Mel Ve van Freedom Central.info. Nadat haar boek over de globale samenzwering werd verboden in Zuid-Afrika, ging ze in ballingschap naar Nederland. In haar documentaire getiteld “The Last of the Boers” (de laatste boeren), laat ze zien wat er werkelijk is gebeurd in dit meest zuidelijke deel van het Afrikaanse continent, wat gedeeltelijk ook een Nederlands historisch verhaal is. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Mel en gastheer Johan Oldenkamp deze schokkende waarheid, en ook de bizarre rol die de zogenaamde ‘waarheidsbeweging’ speelt. Kijk voor meer achtergrondinformatie en linkjes bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 79: Zekerheden (uitzending van 30 april 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Lucas Slager. Lucas (1954) geeft in het dagelijks leven leiding aan het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne. Daarnaast is hij auteur en heeft hij een eigen advies- en coachingbureau genaamd ‘De Brug’. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Lucas en gastheer Johan Oldenkamp, die in de week voorafgaand aan deze uitzending in het Centre Lothlorien verbleef, over (vermeende) zekerheden, wat tevens het onderwerp is van Lucas’ nieuwste boek getiteld ‘Handboek Zekerheden’.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 78: Lange Frans (uitzending van 23 april 2014 vanaf 20:15 uur)

Op 4 februari 2008 verscheen de singel met de titel ‘Kamervragen’ van Lange Frans en Baas B. Hierin wordt gerapt over meerdere schutters bij de moord op Pim Fortuyn en ook over de malafide landmijnen van Defensie die bij de zogenaamde vuurwerkramp een groot deel van de Enschedese woonwijk Roombeek wegvaagden. Waarom worden daar geen kamervragen over gesteld, wilden beide rappers via hun song wel eens weten. De link naar dit nummer op Youtube staat al sinds februari 2008 op Pateo.nl (onderaan bij Linkjes). Op donderdag 3 april jl. stuurde Lange Frans een drietal berichten via Twitter naar aanleiding van een interview op Volkskrant.nl met gastheer Johan Oldenkamp (link) die hem vervolgens uitnodigde voor een radio-interview. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bepraten Frans en Johan zowel dit krantenartikel als het nummer ‘Kamervragen’, dat aan het begin van deze uitzending te horen is. Na afloop van het openhartige gesprek tussen Frans en Johan wordt het nummer ‘Zinloos’ gedraaid. Na de moord op Theo van Gogh werd het begin van deze nummer-1-hit gewijzigd. Het is deze aangepaste versie die aan het einde te horen is. Dit was geen live uitzending van Pateo Radio, want dit gesprek was al eerder, op donderdagochtend 10 april jl., opgenomen. Op het moment dat dit interview werd uitgezonden was Johan namelijk in Frankrijk vanwege de Wholly Science Week (zie ook de aankondiging in de Pateo Nieuwsbrief nr. 93: link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 77: Maya-Cosmologie (uitzending van 16 april 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was auteur en onderzoeker Carl Johan Calleman (1950). Zijn website is Calleman.com (link). De aanleiding voor dit radio-interview is het verschijnen van zijn nieuwste boek op 9 april, als eerste deel van een trilogie. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bepraken Carl Johan en gastheer Johan Oldenkamp hun gezamenlijke fascinatie voor de zeer geavanceerde Maya-Cosmologie. Kijk voor meer achtergrondinformatie op de Engelstalige webpagina van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 76: Grootsheid (uitzending van 9 april 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Mies Hoogland. Haar achtergrond staat beschreven op de website Asmi – Ik Ben.nl onder Villa66 (link). Het doel in haar leven is volgens Mies om pure vreugde te zijn en om haarzelf en anderen de eigen grootsheid te helpen ontdekken. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow praatten Mies en gastheer Johan Oldenkamp daarover door. Ze verwijst daarin naar het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’ (2013) geschreven door ex-bankier Ard Pisa, met op bladzijde 14 van dat boek haar levensverhaal onder de kop ‘Ongekende Vermogens’.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 75: Dubbele bodem (uitzending van 2 april 2014)

Op maandag 24 maart 2014 werd duidelijk dat het verhaal rond ‘klokkenluider’ Micha Kat een dubbele bodem heeft (link). Deze dubbele bodem werd ontdekt door de onderzoeksjournalist die zichzelf op het internet Martin Vrijland noemt. Zijn website is MartinVrijland.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken hij en gastheer Johan Oldenkamp deze dubbele bodem. Het was de bedoeling dat Francis Capelle zich ongeveer halverwege de uitzending bij hen zou voegen. Francis was over deze zaak namelijk eerder te gast tijdens aflevering 59 van Pateo Radio op 5 november 2013 (link). In een e-mailbericht aan Johan (link) van enkele uren voor de uitzending heeft Francis uitgelegd waarom hij toch niet in de uitzending zal komen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 74: De doorstart van Argusoog (uitzending van 26 maart 2014)

De gasten voor deze uitzending maken deel uit van het team van Argusoog. In de herfst van 2013 besloot dit team te stoppen met de website Argusoog.org (link). Volgende week dinsdag gaat deze website echter weer live. Denk nu niet dat dit een 1-april-grap zou zijn! In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Gert-Jan en Jessica van het Argusoog-team en gastheer Johan Oldenkamp over deze doorstart. Tot de stop van vorig jaar was Johan gastschrijver op Argusoog, en was Argusoog Radio ook het oorspronkelijke zendstation voor Pateo Radio. Deze aflevering begon met het nieuws dat Micha Kat controlled opposition is (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 73: Het Trivium (uitzending van 19 maart 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending woont in de USA en heet Jan R. Irvin. Zijn website is Gnostic Media.com (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Jan en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over het Trivium, dat is de drie-eenheid van Grammatica, Logica en Retorica. Kijk voor meer achtergrondinformatie en studietips op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 72: Niburu.nl (uitzending van 12 maart 2014)

Deze uitzending van Pateo Radio is opgedragen aan Harmen Schouwerwou (1937 – 2014) van UnityNet.nl (link). De gast voor deze aflevering was Anton Teuben (1949). Anton is de oprichter van de oorspronkelijke onderzoeksgroep achter de website Niburu.nl. Vorige week bleek dat Anton niet langer toegang had tot die website en de bijbehorende mailboxen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Anton en gastheer Johan Oldenkamp over wat er is gebeurd. Anton maakte daarbij bekend dat hij voortaan verder gaat via de website AntonTeuben.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 71: De Natuurlijke Wet (uitzending van 4 maart 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending woont in de USA en heet Mark Passio. Zijn website is What On Earth Is Happening.com (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Mark en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk praten over de enige ware Wet van de Natuur (video), in tegenstelling tot alle door de mens bedachte wetten. Andere namen voor deze Wet zijn de Universele Wet, de Cosmische Wet of de Wet van God.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 70: Orgonite (uitzending van 25 februari 2014)

Orgone is één van de vele benamingen van levensenergie, net als Chi, Ki, Prana, Vril en Mana. Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) ontdekte hoe levensenergie te bundelen via een mix van (kunst-) hars, vijlsel (van aluminium en koper), kristallen, edelstenen en koperdraad, die hij Orgonite noemde. De gasten voor deze uitzending van Pateo Radio waren Monique Calis en Cor van der Horst. Monique werkt sinds 2007 met orgonite, en haar partner Cor ondersteunt haar daarbij. Haar website is Love-Orgonite.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow begonnen Monique, Cor en gastheer Johan Oldenkamp door terug te gaan naar hun eerste ontmoeting in 2008, toen Johan zijn tafelchembuster onder begeleiding van Monique en Cor heeft gemaakt. Vervolgens heeft Monique de werking van chembusters uitgelegd, onder andere in relatie met de chemtrails. Dit alles stond uiteraard in het teken van het grotere doel, namelijk te leren leven zonder angst, waardoor ons ware potentieel tot ontwikkeling kan komen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 69: Maanlandinghoax (uitzending van 18 februari 2014)

De gast voor deze uitzending was auteur en filmmaker Jay Weidner (link). De wellicht meest overtuigende (meerdelige) documentaire geregisseerd door Jay is getiteld “Kubrick's Odyssey” (link). Deze documentaire toont niet alleen de geheime kennis ingebed in de films van Stanley Kubrick (1928 – 1999), het laat eveneens zien dat Kubrick de nep-maanlanding van 1969 regisseerde. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow begonnen Jay en gastheer Johan Oldenkamp met het bespreken van deze maanlandinghoax. Deze aflevering is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op de Engelstalige webpagina van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 68: Buiten de doos (uitzending van 11 februari 2014)

De gast voor deze uitzending woont in Canada en noemt zichzelf Kate van Gaia (link). Kate heeft zelf ook een internetradioprogramma genaamd “Outside the Box”. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Kate en gastheer Johan Oldenkamp buiten deze spreekwoordelijke doos met elkaar spreken. Deze aflevering is geheel Engelstalig. Kijk voor meer informatie over Kate bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). Voor inspiratie (afkomstig van Kate) bij het schrijven van brieven over onwettige zaken die via misleiding zijn gelegaliseerd klik hier.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 67: Angstvrij leren (uitzending van 4 februari 2014)

Leerprocessen en het hebben van sociale angsten hoeven helemaal niet samen te gaan. Dat blijkt uit de leermethode die Wilga Zibel (1967) heeft ontwikkeld, waarin goed of fout niet bestaat. De essentie van deze methode is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, waardoor er geen aanleiding is voor de ontwikkeling van allerlei sociale angsten. Wanneer kinderen geen angst meer hebben, dan pas komen de echte kwaliteiten naar boven. De website van Wilga is Kleuren-Wijs.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow, spraken Wilga en gastheer Johan Oldenkamp over deze angstvrije leermethode.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 66: Ho'oponopono (uitzending van 28 januari 2014)

Ho'oponopono is een methode voor het harmoniseren van ons ego met ons Ware Zelf (zie ook de Pateo Nieuwsbrief van 21 september 2012: link). Deze methode is ontwikkeld door Sjamanen uit Hawaii. De gast voor deze uitzending was natuurkundige Micha Kuiper. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Micha en gastheer Johan Oldenkamp onder andere spreken over deze harmoniseringsmethode. Het succes dat sjamanen hiermee hebben toont aan dat de eenheids-paradoxen, die we ook kennen uit de kwantummechanica (Bell-ongelijkheden), geen vergissingen zijn maar een realiteit weerspiegelen. Verder is Micha Kuiper sinds 1999 geïnteresseerd in het werk van de Social Trade Organization (STRO: link), de nieuwe gedaante van Aktie Strohalm. Alternatieve geldsystemen kunnen de mensheid losmaken uit de slavernij-structuur die de afgelopen 7000 jaar in telkens wisselende gedaante onze levens beheerste, zelfs in een democratie. Daarvoor is echter nodig dat we onze conditionering kunnen doorbreken, terwijl de meeste mensen nog niet beseffen dat ze daar onder gebukt gaan. Hierbij kunnen ook de technieken van Marshall B. Rosenberg behulpzaam zijn. Via Fair Talk heeft Johan deze communicatietechnieken wetenschappelijk onderbouwd vanuit Wholly Science. Een uurtje bleek maar net genoeg voor al deze onderwerpen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 65: Het elektrisch universum (uitzending van 21 januari 2014)

De gast voor deze uitzending was Robert Otey. De website van de Amerikaan Robert Arnett Otey is “FE and FT.com” (link), wat de afkorting is van “Free Energy and Free Thinking”. Dit is tevens de titel van zijn 1200 bladzijden tellende boek (link). Hij schreef dit boek in 2002, na tien jaar van onderzoek naar alternatieve wetenschap in het algemeen en naar Russellian Science in het bijzonder. Naast het zijn van een geleerde, is Robert ook de voorman van een Arabische-paardenranch. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow, spraken Robert en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over de elektrische aard van ons universum. Deze aflevering was geheel Engelstalig. Zie ook de webpagina van Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 64: Mind Control (uitzending van 14 januari 2014)

De gast voor deze uitzending is Albert Toby. Albert heeft een praktijk voor onder andere reïncarnatie- en regressietherapie (link). Albert heeft zich uitgebreid verdiept in diverse technieken waarmee het denken kan worden beïnvloed of zelfs volledige beheerst (link). Deze technieken staan bekend onder de Engelstalige naam ‘mind control’. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Albert en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk spreken over deze gedachtenbeïnvloedingstechnieken.

[deze aflevering is na te beluisteren via 4shared]

 

Aflevering 63: Genesis 1 (uitzending van 3 december 2013)

Tijdens deze speciale aflevering van Pateo Radio ging Johan Oldenkamp nader in op het eerste hoofdstuk van het Bijbelboek Genesis (link). Twee jaar geleden gaf hij hierover al een Engelstalige presentatie (link), en kort daarop ook een Nederlandstalige (link). Daarnaast beantwoordde hij opnieuw vragen van luisteraars.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 62: Vragen & Antwoorden (uitzending van 26 november 2013)

Tijdens deze speciale aflevering van Pateo Radio heeft Johan Oldenkamp vragen van luisteraars beantwoord over de nieuwste inzichten die Wholly Science heeft opgeleverd, zoals weergegeven op de openingspagina van Pateo.nl (in zowel het Nederlands en het Engels).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 61: De Tien Geboden (uitzending van 19 november 2013)

De interviewer voor deze speciale aflevering is Jeroen Ghuijs, die de gebruikelijke gastheer van Pateo Radio, namelijk Johan Oldenkamp, interviewt. Het interview ging over Johans ontdekking van de ware betekenis van de Tien Geboden (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 60: Leven zonder Geld (uitzending van 12 november 2013)

De drie gasten voor deze uitzending zijn allen werkzaam binnen de CMN. Deze naam staat voor Citizens Multi National. De namen van deze drie gasten zijn Hank Monrobey, Liesbeth Breur en Arjan Strooper. Net als gastheer Johan Oldenkamp heeft ook de CMN als ideaal een samenleving zonder geld. Daarbij is het wel erg belangrijk om allereerst eenduidigheid te hebben over wat geld nu precies is. Daartoe is een korte aanzet gegeven door Johan (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow is besproken hoe de CMN dit ziet en welke oplossing de CMN heeft ontwikkeld.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 59: Gecontroleerde oppositie (uitzending van 5 november 2013)

De gast voor deze uitzending was Francis Capelle. Francis heeft enkele in Nederland enkele bekende klokkenluiders van heel dichtbij mogen meemaken, zoals Micha Kat en Ad van Rooij. Dit heeft hem een compleet ander beeld gegeven van de alternatieve nieuwsmedia. Francis gaat zelfs zo ver dat hij beweert dat deze websites bedoeld zijn als gecontroleerde oppositie. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow hebben Francis en gastheer Johan Oldenkamp getracht de onderste steen boven te halen in deze mogelijk zeer omvangrijke misleidingzaak. Francis heeft een eigen label op youtube genaamd Freespeech on Air (link). Zijn boek, waarin hij deze zaak uitvoering heeft beschreven is getiteld ‘Tegenlicht; Achter de schermen van de Alternatieve Media’ (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 58: Het Doolhof (uitzending van 29 oktober 2013)

De gast voor deze uitzending was Myra de Weerdt. Myra heeft een eigen internetradioprogramma waarin ze vier avonden per week anderen de gelegenheid biedt hun verhaal te kunnen houden, genaamd Talk2Myra (link). Maar haar eigen verhaal heeft ze nog niet eerder op de radio verteld. Ze heeft het wel in een boek naar buiten gebracht, getiteld ‘Stik maar!’. Ze vertelt daarin hoe zij en haar twee jonge dochters in hun woning in de Amsterdamse Jordaan van een onwoonbare situatie in een doolhof terecht zijn gekomen, en alle ernstige gevolgen van dien (zoals een hersenbloeding van haar jongste dochter). Op 28 maart 2011 heeft het NRC een artikel gewijd aan dit schrijnende verhaal (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Myra en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over hoe het zover heeft kunnen komen.

[deze aflevering na te beluisteren via youtube of youtube]

 

Aflevering 57: De Jezuïeten (uitzending van 22 oktober 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending was de Amerikaanse Karen A. Hudes. Karen studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens rechten aan de Universiteit van Yale in de staat Connecticut in het noordoosten van de USA. Ze werkte onder andere voor de juridische afdeling van de Wereldbank. Vanaf 2007 is ze klokkenluider over de kaping van het geldsysteem, waaronder de Wereldbank, onder leiding van de Jezuïeten. Haar website is KAHudes.net (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Karen en gastheer Johan Oldenkamp deze mondiale oplichtingzaak, waarin de Jezuïeten een sleutelrol vervullen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 56: Geld komt uit het niets (uitzending van 8 oktober 2013)

De gast voor deze uitzending was Ad Broere. Ad (1948) is oud-bankier en auteur van het onthullende boek ‘Geld komt uit het niets; De financiële goocheltrucs ontmaskerd’. Naast zijn boek onthult Ad ook via zijn website AdBroere.nl. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ad en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over hoe ons geld wel eerlijk en stabiel kan zijn. Op 2 juli 2012 was Ad eerder te gast bij de 17e aflevering van Pateo Radio.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 55: Het reptielenbrein (uitzending van 1 oktober 2013)

De gast voor deze uitzending was Onno Nieveen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Onno en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de techniek waarbij de hersenstam en het cerebellum (de kleine hersenen), gezamenlijk veelal aangeduid als het reptielenbrein, via resonantietechnieken tot rust gebracht kan worden. Deze techniek wordt aangeduid met de Engelstalige benaming Personal Potential Download (afgekort als: PPD) en werkt via een geluidsbestand, opgeslagen als MP3. Op 6 april jl. gaf Onno daarover een lezing in het Pateo Center te Oudewater. Kijk voor meer informatie over PPD’s op de website MaxMyPerformance.com. Andere websites van Onno zijn EON-Advies.nl en NooitMeerOvergewicht.nl.

[deze aflevering is na te beluisteren van youtube]

 

Aflevering 54: Het geheim van licht (uitzending van 24 september 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de Amerikaan Matt Presti. Matt is muzikant, filosoof en cosmoloog. Hij praktiseert de Universele Wet, Natuurlijke Wetenschap en Levende Filosofie. Zijn website is Matt Presti.com (link). Samen met Robert Otey heeft hij ook de website van The Secret of Light.com (link), dat het werk bevordert van dr. Walter Russell (1871-1963) en zijn vrouw Lao (1904-1988). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Matt en gastheer Johan Oldenkamp het voornamelijk hebben over het geheim van licht. Matt en Johan zijn beiden verbonden aan de School of the Holy Science (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 53: Loskomen van de Machine (uitzending van 17 september 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de Australiër die Max Igan als pseudoniem gebruikt, gebaseerd op zijn tweede voornaam Maxwell. Zijn opmerkelijke website is The Crow House.com (link). Het bijzondere logo van zijn website stelt de mensheid voor die ofwel bezwijkt aan apathie en steeds verder verandert in een machine, of ontwaakt uit de matrix en loskomt van de machine. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Max en gastheer Johan Oldenkamp over beide perspectieven, evenals de ontwikkelingen in de crises rondom Syrië. Klik hier om de video’s getiteld ‘The Calling’ en‘The Big Picture’ te bekijken, zoals besproken in deze uitzending.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 52: De inch is buitenaards (uitzending van 29 april 2013)

De gast voor deze eerste Duitstalige uitzending van Pateo Radio was de Duitse civiele ingenieur Axel Klitzke. Tot de politieke verandering in de Duitse Democratische Republiek (DDR), leidde de heer Klitzke (1947) een nationale ingenieursbureau voor stedelijke vernieuwing in Thüringen. Na de ontbinding van de DDR in 1990, starte hij een staalconstructiebedrijf en werkte daar tot 2000. Vanwege een langdurige ziekte besloot hij van zijn hobby zijn werk te maken. Deze hobby omvat de oude geheime kennis van Egypte inclusief de Wetenschap van de Schepping. De heer Klitzke is auteur van drie Duitstalige boeken hierover: Die Kosmische 6 (De Cosmische 6), Die Ordnung der Schöpfung (De Ordening van de Schepping) en Pyramiden: Wissensträger in Stein (Piramiden: Kennisdragers in Steen). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Axel en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over de buitenaardse oorsprong van de maateenheid van de inch, zoals ook al aangestipt in de Pateo Nieuwsbrief van 5 april 2013 (link). Kijk voor meer achtergrondinformatie over de gast van deze aflevering bij het nieuws op het Duitstalige deel van Pateo.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 51: Seven (uitzending van 8 april 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Marty Leeds (link). Marty was ook al eerder te gast bij Pateo Radio, op 5 november 2012. Hij woont in de Amerikaanse staat Wisconsin, en hij is gefascineerd door het transcendentale getal Pi, de constante wiskundige verhouding tussen de omtrek en de diameter van een cirkel. Hij is auteur van een drietal boeken over Pi, voornamelijk in relatie met ons alfabet. Zijn derde boek, ‘Pi & The English Alphabet, Volume 2, is nog maar net uit. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Marty en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over Wholly Science, waarvoor een balans van beide hersenhelften nodig is. Zowel Marty als Johan zijn leraren bij de School of the Holy Science (link). Deze online school is een onafhankelijke en non-profit bron voor wie op zoek is naar informatie over wie we werkelijk zijn. Ook zijn zowel Marty als Johan verbonden aan de Pateo Academia (link). Kijk voor meer achtergrondinformatie over de gast van deze aflevering op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). Deze uitzending was geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 50: Wholly Science : Vragen & Antwoorden (uitzending van 25 maart 2013)

In deze uitzending van Pateo Radio heeft Johan vragen beantwoordt van luisteraars over Wholly Science. Deze vragen werden grotendeels live via de chat (link) aan gesteld.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 49: De Jezus-mythe (uitzending van 18 maart 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Joe Atwill. Zijn volledige voornaam is Joseph (blog). In 2003 verscheen zijn boek ‘Caesar's Messiah: The Roman Conspiracy to Invent Jesus’, wat veel stof heeft doen opwaaien. In dat boek toont hij aan dat de personificatie van God’s zon (genaamd ΙΗΣΟΥΣ in het Grieks, wat via de correcte uitspraak van dit woord (Iesous) is verbasterd tot Jezus) als een mens van vlees en bloed is verzonnen door de Romeinse keizerlijke familie Flavian. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Joe en gastheer Johan Oldenkamp over de hardnekkigheid van gehersenspoelde gelovigen in het blijven vastklampen aan het waanidee van Jezus als mens. Jezus de Messias leeft inderdaad, zoals al die onwetende gelovigen beweren, want Jezus is de zon Helios, en die leeft uiteraard. Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 48: Fluor (uitzending van 11 maart 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Hans Moolenburgh. Hans C. Moolenburgh sr. (1925) hield ruim vijftig jaar praktijk als arts. Hij specialiseerde zich in de behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor voedsel en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Hij wordt nog steeds internationaal geroemd en om raad gevraagd met betrekking tot onderwerpen als de gevaren van fluoridering, de gevolgen van vaccinaties en complementaire kankertherapieën. Hij schreef meerdere boeken, waaronder ‘Fluor? Liever niet!’. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Hans en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de gevaren van natriumfluoride en de gevaren vaccinaties.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 47: Aspartaam (uitzending van 4 maart 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was John Consemulder van Healing Sound Movement (link). ‘Aspartaam’ is de titel van zijn aankomende boek. Daarin beschrijft hij het ware gezicht van de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie en de ‘handlangers’ in de ‘handel in ziekte’ zoals patiëntenverenigingen, PR-bureaus, adviescommissies, onderzoeksinstituten, maar ook de draaideurenpolitiek en de collusie met de regelgevingsautoriteiten. Op 23 februari 2013 gaf hij hier een lezing over in het Pateo Center te Oudewater (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen John en gastheer Johan Oldenkamp hier op doorgaan. Op 27 september 2009 was John eerder te gast bij Johan. Toen was Johan nog gastheer van het radioprogramma ‘Gezond en Wel’ (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 46: Vragen & Antwoorden (uitzending van 25 februari 2013)

In deze uitzending van Pateo Radio heeft Johan Oldenkamp diverse vragen van luisteraars beantwoord. Daarbij heeft hij onder andere zijn visie gedeeld op de betekenis van het getal 144.000 en heeft hij uitgelegd waarom de zwaartekracht helemaal geen echte kracht is.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 45: Astrotheologie (uitzending van 18 februari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Santos Bonacci. Op het internet noemt Santos zichzelf Mister Astrotheology, en zijn youtubekanaal heet eveneens MrAstrotheology (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow legt Santos in samenspraak met gastheer Johan Oldenkamp uit wat deze astrologische essentie van theologie is. Santos is verbonden aan de Pateo Academia (link), en net als Johan ook aan de School of the Holy Science (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 44: Heptaëder (uitzending van 11 februari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaan Frank Chester (1939). Frank heeft zijn kennis van de meetkunde gecombineerd met zijn vaardigheden als beeldhouwer, waardoor hij gedurende de afgelopen twaalf jaren de geometrische logica heeft ontdekt die ten grondslag ligt aan de vijf Platonische lichamen. De Pateo Nieuwsbrief van 8 februari 2013 is vrijwel geheel aan zijn werk gewijd (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Frank en gastheer Johan Oldenkamp vooral over de nieuwe 3D-vorm die Frank heeft ontdekt. Deze heptaëder heeft zeven vlakken met gelijke oppervlaktes. Frank heeft deze vorm naar zichzelf en zijn vader vernoemd: de Chestaëder. Frank is verbonden aan de Pateo Academia (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 43: Germaanse Geneeskunde (uitzending van 4 februari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Boris Aurea. In de maand januari van 2013 heeft Boris in het Pateo Center in Oudewater drie zeer onthullende lezingen gegeven over wat wordt genoemd ‘Germaanse Geneeskunde’. Het gaat hier om de geneeskundige principes zoals deze zijn ontdekt door de Duitse arts Ryke Geerd Hamer (1935). Wat de mensen die medicijnen hebben gestuurd aanduiden als ‘ziekte’, dat is feitelijk de natuurlijke genezingsfase. Door de fysieke lichamen van medemensen die in deze natuurlijke genezingsfase zitten vol te stoppen met lichaamsvreemde stoffen, namelijk farmaceutisch geproduceerde drugs, wordt deze natuurlijke genezing ernstig belemmerd. Uiteindelijk raken vrijwel al deze mensen lichamelijk verslaafd aan deze drugs. Huisartsen zijn dus gelegaliseerde drugsdealers. De Germaanse Geneeskunde vormt een grote bedreiging voor de miljardenomzet van deze witbejaste drugscriminaliteit, en daarom heeft Hamer al erg veel leed moeten doorstaan. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Boris en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de geneeskundige principes die Hamer wereldkundig heeft gemaakt. Kijk voor meer informatie over Germaanse Geneeskunde op gnm-nl.be (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 42: Vitruvian Man (uitzending van 28 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Rob ten Berge (1952). Rob combineert in zijn werk kunst met wetenschap (website, youtube-kanaal). Voor zijn wetenschappelijke verklaringen raadpleegt hij de meest orthodoxe boeken die hij kan vinden. Rob kan de hiërogliefen van onder andere de Egyptenaren, de Maya’s en andere oude culturen lezen. Op basis van wat hij zelf heeft onderzocht is Rob erg sceptisch over vele ‘waarheden’ van Wikipedia. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bood gastheer Johan Oldenkamp Rob de kans om zijn werk op een toegankelijke manier te presenteren. De Vetruvian Man van Leonardo da Vinci (1452 – 1519) neemt een centrale plaats in binnen het werk van Rob. Naast Robs video’s zijn er meer filmpjes gemaakt waarin de verborgen kennis in de Vetruvian Man wordt getoond (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 41: Slaapt Gij Nog (uitzending van 21 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Bert-Jan Muller. Bert-Jan is voedingsdeskundige en gediplomeerd Gesundheitsberater (GGB). Bert-Jan (36) en zijn vrouw en Marjan (32) zijn gespecialiseerd in Vitalstoffreiche Vollwertkost, oftewel ‘volwaardige voeding’, volgens de voedingsleer van Dr. med. Max Otto Bruker (1909 – 2001), de oprichter van de Gesellschaft für Gesundheitsberatung (GGB). Hun website heet Slaapt Gij Nog? (link). Bert-Jan verzorgt maandelijks een onthullende lezing in het Pateo Center te Oudewater. Daarbij behandelt hij telkens een cruciaal thema, zoals suikers, vetten en granen (Flyer). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Bert-Jan en gastheer Johan Oldenkamp over het belang van voeding voor onze gezondheid, en hoe onvolwaardige voeding onze gezondheid aantast.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 40: Belfort (uitzending van 14 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter Vereecke. Peter is een gewezen burgemeester van Evergem in België. In 2009 richtte hij als klokkenluider de burgerbeweging genaamd de Belfort-group op. Al eerder, in 2008, stond hij aan de basis van de bewustzijnsbeweging Diogenes. Daarnaast is hij eveneens betrokken bij de Filosofische Kring Lokeren. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Peter en gastheer Johan Oldenkamp over de informatieoorlog die nog altijd gaande is.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 39: 2012” (uitzending van 7 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Jeroen Ghuijs. Jeroen is eigenaar en oprichter van het internetradiostation Finding Voices Radio (website). In deze eerste aflevering van 2013 van de Pateo Radio talkshow blikten Jeroen en gastheer Johan Oldenkamp terug op het ‘magische’ jaar 2012, en keken ze vooruit naar wat we in 2013 mogen verwachten.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 38: Psychotica (uitzending van 17 december 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Fernand Haesbrouck. De Belgische apotheker Haesbrouck klaagt al geruime tijd met objectief onderbouwde argumenten allerlei mistoestanden aan ten aanzien van de toediening van zogeheten psychotrope medicatie (link). Zo bewijst hij dat een behandeling bij “ADHD” (waarvan bovendien helemaal geen wetenschappelijk verantwoorde diagnose gesteld kan worden) steunt op het dwangmatig psychotisch maken door chronisch hoge doses sterke psychotica toe te dienen. Vanwege dit bewijs is hij voor de rechter gedaagd. Hij heeft deze zeer spraakmakende zaak echter gewonnen! In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Fernand en gastheer Johan Oldenkamp over hoe zuivere wetenschapsbeoefening wordt “beloond” in onze onzuivere samenleving. Fernand is auteur van de volgende drie boeken: ADHD-medicatie: Medische Megablunder (2007), De fraude met serotonine en dopamine (2010) en Requiem der veronderstelde ziekten (2012). Klik hier om zijn CV te bekijken.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 37: Aleph (uitzending van 10 december 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Ellen Vader. Ellen is gezondheidsactiviste en onder andere uitgever van de wekelijkse Aleph Nieuwsbrief ("Aleph" staat voor het begin, de oorsprong van alle dingen). Ze gaat ervan uit dat niets is wat het lijkt, en daarom graaft zij dieper om de achterliggende feiten en drijfveren van vooral de farmaceutische- en voedingsindustrie naar boven te halen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ellen en gastheer Johan Oldenkamp over de feiten en drijfveren, en hoe we hier mee om kunnen gaan. Aan het einde van deze extra lange uitzending kwam ook Désirée L. Röver erbij, en zij verwees naar de feitelijke informatie over het rijksvaccinatieprogramma op haar website (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 36: Beerput (uitzending van 3 december 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Yge Visser. Yge heeft als schaakgrootmeester zijn ervaring in het geven van schaakles de top van de Nederlandse schaakjeugd doorvertaald naar het trainen in communiceren. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Yge en gastheer Johan Oldenkamp echter over de beerput die Yge aan het blootleggen is. In verband daarmee is Yge naar eigen zeggen de laatste jaren zowel enorm bedreigd alsook beveiligd. In deze aflevering heeft Yge diverse bijzondere onthullingen gedaan, vol schokkende feiten. Kijk voor meer informatie over Yge’s onthullingen op zijn facebook-pagina (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 35: The Ancient Matrix (uitzending van 26 november 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Michael Tellinger uit Waterval Boven in Zuid-Afrika. Michael is een auteur, wetenschapper en ontdekkingsreiziger (link). Hij heeft baanbrekende ontdekkingen gedaan over oude, verdwenen beschavingen in het zuidelijke puntje van Afrika. Zijn voortdurende inspanningen en analytische benadering hebben verbluffend bewijsmateriaal opgeleverd dat ons dwingt om onze oorsprong te heroverwegen en onze geschiedenisboeken te herschrijven. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Michael en gastheer Johan Oldenkamp praten over de menselijke oorsprong. Zowel Michael als Johan verzorgden een lezing op de Global Breakhrough Energy Movement Conference 2012 (link). Michael sprak ook over de Ubuntu Liberation Movement (link) en het persbericht dat via youtube werd verspreid op 26 oktober 2012 (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 34: Global BEM Conference (uitzending van 19 november 2012)

Van 9 tot en met 11 november jl. vond in het Hilversumse theater Gooiland de Global BEM Conference plaats, waarbij BEM de afkorting is van Breakhrough Energy Movement. De gast voor deze uitzending van Pateo Radio en tevens lid van het organisatiecomité voor deze conferentie was Rob van der Zon. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow blikten Rob en gastheer Johan Oldenkamp, die tevens één van de sprekers op deze toonaangevende conferentie was, terug op de hoogtepunten van dat event.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 33: Nieuwetijdsonderwijs (uitzending van 12 november 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Elisabeth Umans. Elisabeth, kortweg Els, is moeder van drie kinderen en is opgeleid tot psycholoog. Zij begeleidt mensen om de verloren passie in hun leven weer te kunnen ervaren, de vanzelfsprekende verwondering, vreugde en de puurheid die jonge kinderen nog als vanzelfsprekend beschouwen. Ook helpt ze kinderen en hun ouders die vast dreigen te lopen in het schoolsysteem. Haar website is passievolleven.nl. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Els en gastheer Johan Oldenkamp, die eveneens is opgeleid tot psycholoog en eveneens ouder is van drie kinderen, praten over wat er zoal mis is in het onderwijs en in onze samenleving.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 32: Pi (uitzending van 5 november 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Marty Leeds (link). Marty woont in de Amerikaanse staat Wisconsin, en hij is gefascineerd door het transcendentale getal Pi, de constante wiskundige verhouding tussen de omtrek en de diameter van een cirkel. Hij is auteur van de boeken ‘Pi – The Great Work’ en ‘Pi & The English Alphabet’. Dit tweede boek gaat ook over de vrijmetselarij, alchemie en gematria. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Marty en gastheer Johan Oldenkamp, die beide boeken heeft gelezen, voornamelijk over dit tweede boek. Zowel Marty als Johan zijn leraren bij de School of the Holy Science (link). Deze online school is een onafhankelijke en non-profit bron voor wie op zoek is naar informatie over wie we werkelijk zijn. Ook zijn zowel Marty als Johan verbonden aan de Pateo Academia (link). Kijk voor meer informatie over de gast van deze aflevering op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 31: De zaak Joris D. (uitzending van 27 oktober 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Jessica. Jessica was aanwezig bij de massale protestmars tegen de zeer omstreden topambtenaar Joris D., die werd gehouden op zondagmiddag 28 oktober 2012 vanaf Het Plein in Den Haag naar het huis van Joris D., en weer terug naar Het Plein. Jessica heeft daarbij in samenwerking met JDTV (link) interviews afgenomen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bracht Jessica aan de hand van vragen van gastheer Johan Oldenkamp verslag uit over hoe deze protestbijeenkomst is verlopen. Voor meer informatie over de zaak Joris D. klik hier. Klik hier voor een (video-) verslag van deze protestbijeenkomst.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 30: Oeroude inzichten (uitzending van 22 oktober 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Stelios Tapinakis. Stelios woont in de Verenigde Staten en zijn bijnaam is De Griek. In deze Engelstalige aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Stelios en gastheer Johan Oldenkamp over de belangrijke inzichten die we kunnen vinden in vele oude geschriften, die totaal onbekend zijn bij de meeste mensen. Zowel Stelios en Johan willen helpen bij het overbruggen van de kloof tussen deze oude inzichten en het begrip van de moderne mens.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 29: Anarchie (uitzending van 15 oktober 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Julius. Julius houdt zijn achternaam verborgen en noemt zich op het internet Julius Jooker. Hij is onder andere te vinden als auteur op Anarchiel.com (link). Julius beschouwt zichzelf als een spirituele anarchist, een anti-terrorist en een kunstenar (een nar die kunst maakt). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Julius en gastheer Johan Oldenkamp de demonstratie GlobalNoise, zoals deze onder andere in Amsterdam werd gehouden, twee dagen voor deze radio-uitzending. Julius bracht hiervan een kort verslag uit. Ook gaf Julius aan waarom hij erg kritisch is op (des-) informatie over de zogeheten New World Order (alias de Illuminiati), de Galactische Federatie van het Licht en Global Warming door CO2-uitstoot. Ook deelde hij in deze uitzending zijn kritiek op Johan, die daarop reageerde.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 28: Duurzaamheid (uitzending van 8 oktober 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaanse kunstenaar en wetenschapper Fernando Vossa. Fernando was net als talkshow gastheer Johan Oldenkamp één van de sprekers op the Global BEM Conferende (link), waarbij BEM staat voor Breakthrough Energy Movement. Deze prestigieuze, internationale conferentie werd van 9 tot en met 11 november 2012 gehouden in Hilversum. Kijk voor meer informatie over Fernando op de Engelstalige versie van Pateo Radio (link). Deze aflevering van de Pateo Radio talkshow was geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 27: Vier de Overvloed (uitzending van 1 oktober 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Ans Reurekas. Ans is initiatiefnemer van festival Vier de Overvloed, dat van vrijdag 12 tot en met maandag 15 oktober 2012 wordt gehouden in het natuurgebied Overasselt nabij Nijmegen (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Ans en gastheer Johan Oldenkamp de aanleiding voor dit festival evenals het programma ervan.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 26: WantToKnow (uitzending van 24 september 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Guido Jonkers. Guido is initiatiefnemer van de onthullende website WantToKnow.nl. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespreken Guido en gastheer Johan Oldenkamp zowel de actualiteit als de ontstaansgeschiedenis van deze website, die sinds 8 december 2008 online is. Het artikel van ‘Hidden Hand’ dat daarbij ter sprake kwam, staat hier.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 25: Soevereiniteit (uitzending van 17 september 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Luuk van Dinter. Luuk, die zichzelf tegenwoordig liever Luca noemt, heeft een procedure ontwikkeld waarmee iedere meerderjarige Nederlander voor de eigen rechtspersoon de juridische soevereiniteit kan verkrijgen. Deze procedure staat beschreven op de website IkClaimMijnNaam.nl (link), waar tegenwoordig zelfs de benodigde brieven automatisch kunnen worden gegenereerd. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Luca en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden deze procedure hebben voltooid, diverse zaken rond soevereiniteit, waaronder ook het Project Wonderland (link), evenals de websites DeStroman.nl (link), HypotheekDrama.nl (link), IkMaakBezwaar.net (link) en DeHoogsteTijd.info (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 24: Wie is de baas in Nederland? (uitzending van 10 september 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Ad van Rooij. Ad is klokkenluider van de gevaren van geïmpregneerd hout in kinderspeeltoestellen (link). Vanwege zijn onthullingen in deze zaak is hij in 2010 gevlucht naar België. Naast de gezondheidsrisico’s richt hij zijn juridische strijd de laatste tijd vooral op machtsmisbruik. Zijn onderzoek bracht hem bij de familie Donner. Volgens Ad is het deze familie die al drie generaties lang achter de schermen de dienst uitmaakt in Nederland. Vanuit België voert hij nu diverse rechtzaken om hierover 100% openheid te krijgen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Ad en gastheer Johan Oldenkamp deze spraakmakende zaken. Zowel Ad als Johan hebben zich namens de SOPN kandidaat gesteld voor de verkiezingen op 12 september 2012 voor de 150 zetels in de Tweede Kamer der Staten-Generaal van Nederland (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 23: Red het leven op deze planeet (uitzending van 3 september 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Marc Juncker. Deze in Frankrijk geboren en tegenwoordig in Duitsland wonende Belg Marc A. Juncker is auteur van het boek ‘Terra Incognita’ (Latijn voor ‘onbekend gebied’), dat binnenkort in meerdere talen verschijnt. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespreken Marc en gastheer Johan Oldenkamp zijn onthullende boek. Net als Johan noemt ook Marc onze moederplaneet: Terra. Zijn boek gaat dan ook over essentiële Aardse zaken waarvan helaas momenteel vrijwel niemand weet heeft. De boektitel betekent daarom: ‘onbekende Aardwetenschap’. Klik hier om een drie uur durende boekpresentatie van hem te bekijken.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 22: MIR-methode (uitzending van 27 augustus 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Mireille Mettes. Mireille heeft een eenvoudige zelfhelingsmethode ontwikkeld, genaamd ‘MIR’, wat staat voor Mentale en Intuïtieve Reset (link). In het Russisch betekent ‘mir’ vrede, en uiteraard zijn dit de eerste drie letters van haar voornaam. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Mireille en gastheer Johan Oldenkamp over de noodzaak om de oorzaak van gezondheidsklachten aan te pakken, iets wat de MIR-methode doet. In de Wholly Science Week die Johan begeleidt speelt bovendien de MIR-methode een belangrijke rol (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 21: MS Remedies (uitzending van 20 augustus 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Cathalijne Zoete. Cathalijne is voorzitter van de stichting MS Remedies (link). Multiple Sclerose (MS) wordt veelal omschreven als één van de meest voorkomende chronische aandoeningen van het centrale zenuwstelsel. Als ervaringsdeskundige deelt Cathalijne al jarenlang haar kennis over werkzame remedies. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Cathalijne en gastheer Johan Oldenkamp diverse gezondheidsthema’s, zoals Big Pharma, vaccinaties en "alternatieve geneeswijzen". Cathalijne raadde de luisteraars aan de websites van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (link) en Vaccinvrij (link) te bezoeken. Zowel Cathalijne als Johan waren bij de verkiezingen van 12 september 2012 kandidaat-kamerleden voor de nieuwe politieke partij SOPN (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 20: Ziek van Zorg (uitzending van 23 juli 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Herman van Nouhuys. In 2007 richtte tandarts Herman de website ZiekvanZorg.nl (link) op. Deze website fungeert sindsdien als een portaal om iedereen in de gelegenheid te stellen om zelf te kunnen werken aan het herstel van het onvervreemdbaar recht op vrijheid in de gezondheidszorg. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Herman en gastheer Johan Oldenkamp over de zorgelijke praktijken in de zorg en hoe we onze vrijheid daarin weer terug kunnen krijgen.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 19: Verslag van het Heelheidsfestival (uitzending van 16 juli 2012)

Het aflopen van de Mayakalenders op 14 juli 2012 vormde de aanleiding voor het Heelheidsfestival, dat werd gehouden op de kampeerweide van het Landgoed de Reehorst te Driebergen nabij Zeist. Organisator van dit festival en tevens talkshowhost voor Pateo Radio blikt in deze uitzending terug op de gebeurtenissen tijdens dat kampeerweekeinde. Zijn gast was woonbioloog Theo Hooijer (link), die één van de vele deelnemers aan het Heelheidsfestival was. Klik hier om de aankondiging van het Heelheidsfestival te bekijken, en hier voor een video-impressie (half uur) ervan.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 18: Heelheidsfestival (uitzending op 9 juli 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Frank Bonte, initiatiefnemer van nulpuntenergie.net. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Frank en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over het Heelheidsfestival (link). Ook kwamen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energieopwekking aan bod.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 17: Financiële crisis (uitzending van 2 juli 2012)

De gast voor deze eerste uitzending van Pateo Radio was Ad Broere. Op zijn eigen website windt Ad er geen doekjes om: het financiële stelsel zoals we dat nu hebben dient te worden vervangen (link). Hij krijgt het in ieder geval Spaans benauwd van de 100 miljard Euro die richting Spanje is geschoven en het grotere plaatje waarin dit slechts een zetje is. In de eerste helft van deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ad en gastheer Johan Oldenkamp over deze zeer ernstige situatie. Daarna doet Johan verslag van zijn rechtszaak tegen het College van Zorgverzekeringen dat enkele uren voor de opname van deze aflevering werd gehouden in Utrecht.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 16: Energetische balans (uitzending van 25 juni 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Richard Hoofs. Richard is werkzaam als huisarts, acupuncturist en coach. Hij is auteur van drie boeken en publiceert regelmatig wetenschappelijke artikelen en boekrecensies in diverse vakbladen (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Richard en gastheer Johan Oldenkamp vooral de inhoud van Richards nieuwste boek getiteld ‘Een nieuwe wereld binnen je bereik’. Dat boek is geschreven om de lezer via inzichten, energetische oefeningen en concrete handvaten te helpen de eigen energetische balans weer te herstellen. Aan de hand van vragen van Johan heeft Richard dit nader toegelicht in deze radio-uitzending.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 15: Technologie (uitzending van 18 juni 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Coen Vermeeren. Coen doceert aan de Technische Universiteit in Delft waar hij tevens hoofd van het Studium Generale is. Coen en gastheer Johan Oldenkamp spraken in deze aflevering van de Pateo Radio talkshow voornamelijk over de rol die technologie speelt in de huidige monetaire en economische crisis. Coen noemde daarbij de onthullende Engelstalige documentaire ‘The Story of Stuff’ (link) van ruim 20 minuten. Begin 2012 schreven Coen en Johan beiden mee aan het veelbesproken e-boek ‘2012 voor dommies; de angst voorbij’ (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 14: Qabalah (uitzending van 11 juni 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaanse onderzoeker Jeff Williams. Jeff is verbonden aan de Pateo Academia (link), waar ook de link naar zijn videoserie over de Levensboom kan worden gevonden. In die videoserie laat Jeff zien diepgaande kennis te hebben van de Qabalah, ook wel geschreven als Kabbala (link). Jeff heeft daarover ook een paper geschreven (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Jeff en gastheer Johan Oldenkamp daarom voornamelijk over de verborgen inzichten uit de Qabalah. Jeff noemde daarbij ook het werk van George K. Zipf (1902-1950), en vooral de statistische patronen die hij vond in alle natuurlijke talen (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 13: Geen mest maar mineralen (uitzending van 4 juni 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Marc Daelemans, woonachtig in Vlaanderen. Waterzuiveringsexpert Marc probeert al vele jaren duidelijk te maken dat onze (landbouw-) grond een steeds groter tekort aan mineralen heeft, en dat bemesting dit probleem nog veel erger maakt. Klik hier om naar zijn website te gaan. En klik hier om daarover een artikel van twee bladzijden te lezen, afkomstig uit het vakblad van de landbouwwerkgroep Wervel (link). Een derde aanrader is de Engelstalige website remineralize.org. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow heeft Marc zijn kennis hierover gedeeld aan de hand van de vragen afkomstig van gastheer Johan Oldenkamp. De grote inspiratiebron voor de het werk van Marc is de Duitse biochemicus, Dr. med. Julius Hensel (1844-1903). Klik hier om naar een Duitstalige website over hem te gaan. In 1891 verscheen Hensels onthullende boek ‘Brot aus Steinen’ (pdf). In 2010 is een artikel hierover, geschreven door Marc, gepubliceerd op WantToKnow.nl (link). Op het gratis Heelheidsfestival (link), dat medio juli 2012 gehouden wordt in het centrum van Nederland, zal Marc workshops geven om deze essentiële kennis verder te verspreiden.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 12: Saturnus (uitzending van 28 mei 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Nieuw-Zeelandse onderzoeker Troy D. McLachlan. Troy is verbonden aan de Pateo Academia (link), waar ook de link naar zijn website gevonden kunnen worden, genaamd Saturn Death Cult (dot com). Net als Immanuel Velikovsky (1895 - 1979), denkt ook Troy dat in een ver verleden Saturnus onze zon was. De control freaks, ook bekend als de financiële elite, die proberen om het leven op onze planeet volledig onder controle te krijgen, aanbidden Saturnus als hun God. Op zijn website toont Troy ook de gruwelijke misdaden die deze freaks opzettelijk begaan in verband met deze aanbidding van Saturnus. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow wisselden Troy en gastheer Johan Oldenkamp van gedachte over dit alles. Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 11: Harmonisering (uitzending van 21 mei 2012)

Deze aflevering van Pateo Radio ging over een wereldprimeur, namelijk het energetisch harmoniseren en -upgraden van een bakkerij. Dick Renzema, eigenaar en directeur van bakkerij van Muyden te Aalsmeer (link) met onder andere winkels in Amsterdam en Rotterdam, raakte na de Energieweek in 2011 helemaal in de ban van het levenswerk van Victor Schauberger (link). Via Frank Bonte (link), die ook aanwezig was bij die Energieweek, kwam Dick in contact met Luc van der Lee (link). Samen met Peter van Driel heeft Luc vervolgens de bakkerij onder handen genomen, met buitengewoon opmerkelijke resultaten. In deze uitzending van Pateo Radio praat programmamaker Johan Oldenkamp, die ook aanwezig was bij die Energieweek, met Luc en Frank over de gevolgde aanpak en de wonderbaarlijke resultaten daarvan. Frank, Luc en Johan waren alledrie aanwezig bij de Energieweek in 2012, waar Johan een presentatie hield over onder andere het werk van Victor Schauberger (link). In zijn uitleg noemt Luc de naam van zijn inspirator Slim Spurling (link). En verder verwijst Frank naar het artikel over nulpuntenergie in de praktijk (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 10: Levensgetal (uitzending op 14 mei 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaanse onderzoeker Gary “The Numbers Guy”. Gary is verbonden aan de Pateo Academia (link), waar ook de link naar zijn website gevonden kan worden. In de VS is Gary bekend vanwege zijn numerologische analyses van beroemde sporters (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Gary en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de betekenis van het levensgetal. Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 9: Vrijheidsfestival (uitzending van 7 mei 2012)

In deze uitzending van Pateo Radio werd teruggekeken op het Vrijheidsfestival dat op zaterdag 5 mei 2012 gehouden werd in zowel Amersfoort als Arnhem (link). Als medeorganisator van het festival in Amersfoort sprak gastheer Johan Oldenkamp met Jacqueline Tull, en daarna met Arend Zeevat als medeorganisator van het festival in Arnhem. Verder spraken Jacqueline en Johan over het werk van Santos Bonacci, die ook verbonden is aan de Pateo Academia (link). Jacqueline en Johan schreven samen een Engelstalige samenvatting van zijn werk (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 8: Numerologie (uitzending van 30 april 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaanse onderzoeker Billy Dale Lawhorn. Dale is verbonden aan de Pateo Academia (link), waar ook de link naar zijn youtube-kanaal kan worden gevonden. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Dale en gastheer Johan Oldenkamp over numerologie, omgekeerde numerologie en het oude alfabet van de Runen. Klik hier om een Engelstalig paper te lezen wat Dale en Johan over deze onderwerpen schreven. Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 7: De waarheid over ‘2012’ (uitzending van 23 april 2012)

In de wereld van de musicalacteurs is Fred Butter (link) een internationale bekendheid. Daarnaast heeft hij een column in het maandblad Paravisie en schreef hij het boek “2012, Speurtocht naar het ware verhaal”. Programmamaker Johan Oldenkamp sprak met Fred over zijn speurtocht naar dit ware verhaal, en vooral over de uitkomst daarvan en de betekenis ervan voor dit magische jaar 2012. En alle fans van de Nederlandstalige versie van de Smurfen opgelet, want de stem van Brilsmurf is die van Fred.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 6: Spiritualiteit (uitzending van 16 april 2012)

Namens Nederland deed Sandra Reemer (link) maar liefst drie maal mee met het Eurovisie Songfestival, met een vierde plaats als hoogste notering (in 1972). Achter een muziek- en televisiecarrière van maar liefst 50 jaar zette ze vorig jaar november een punt. Sindsdien richt ze zich op spiritualiteit, een onderwerp waar ook programmamaker Johan Oldenkamp zich mee bezig houdt. Wedden dat het een leuk gesprek is geworden tussen Sandra en Johan?

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 5: Vortex-gebaseerde Mathematica (uitzending van 9 april 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaanse onderzoeker Randy Powell. Randy is verbonden aan de Pateo Academia (link), waar ook de link naar zijn website gevonden kunnen worden, genaamd The ABHA Kingdom (dot com). ABHA betekent de Grootste Naam van God. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Randy en gastheer Johan Oldenkamp over de fascinerende dynamiek van de cijfers en hoe we via deze patronen de onderliggende structuur van de werkelijkheid kunnen leren begrijpen. Deze uitzending is geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 4: De Blije Bank (uitzending van 2 april 2012)

Voor deze uitzending was Peter Toonen te gast bij Pateo Radio. Programmamaker Johan Oldenkamp sprak Peter over het initiatief van de Blije Bank. Het bijzondere aan deze nieuwetijdsbank is dat deze niet werkt met het balansverstorende principe van rente. De Blije Bank noemt zichzelf de bank voor natuurzuiver leven (link). Naast de Blije Bank spraken Peter en Johan ook over de Venus-overgang van 6 juni aanstaande, en de wereldwijde vieringen hiervan (link). Peter en Johan schreven verder beiden een hoofdstuk in een e-boek over 2012 (link), wat ook ter sprake kwam.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 3: Aardeveranderingen (uitzending van 26 maart 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is de man achter we website GoTo2012.nl, René Klever. Naast muzikant en klankschaalheler is René een gedreven onderzoeker die voortdurend bezig is feiten en fictie van elkaar te scheiden. Van alle 2012-onderzoekers is René misschien wel de meest nuchtere. Programmamaker Johan Oldenkamp zal het uitgebreid met René hebben over de mogelijke aardeveranderingen die ons in de zeer nabije toekomst te wachten staan (link). Deze uitzending is opgedragen aan John van Opstal (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 2: Hebben onze voorouders dit alles voorzien? (uitzending van 19 maart 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Canadese onderzoeker Raphael. Zijn websites zijn Kachina2012 en AT37. In het onderzoek van Raphael spelen Magische Vierkanten een centrale rol (klik hier om daarover een Engelstalig artikel te lezen). In samenspraak met talkshowgastheer Johan kwam dit en nog veel meer ter sprake. Deze uitzending was geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 1: De zorgverzekering (uitzending van 12 maart 2012)

Sinds 1 januari 2006 is in Nederland de Zorgverzekeringswet van kracht. Deze eerste aflevering van Pateo Radio begint met het in het kort aangegeven wat er mis is met deze wet. Het grootste deel van deze uitzending wordt besteed aan een oplossing die in Duitsland en Zwitserland al vele jaren zeer goed blijkt te werken. Sinds kort werkt deze oplossing ook in Frankrijk. Als gast neemt daarom de in Frankrijk wonende Nederlander Coen Reith deel, die alles kan vertellen over deze oplossing. De andere gast is Jeroen Krieger, die samen met programmamaker Johan Oldenkamp bezig is om deze oplossing ook in Nederland te realiseren. Deze oplossing heet Artabana (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]