(Click here for English)

(klik hier om de leader van Pateo Radio te beluisteren)

 

Pateo Radio

 

 

Pateo Radio is een wekelijkse talkshow van een uur dat via internetradio rechtstreeks wordt uitgezonden. Gastheer van deze informatieve radiotalkshow is allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp van Pateo.nl. Johan ontvangt in zijn radiotalkshow spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland. Bekende Nederlanders die al een keer te gast zijn geweest bij Pateo Radio zijn bijvoorbeeld Wieteke van Dort (afl. 139), Sandra Reemer (afl. 6), Lange Frans (afl. 78), Willem de Ridder (afl. 112) en Fred Butter (afl. 7). En bekende namen uit het buitenland zijn bijvoorbeeld Jay Weidner (afl. 69), James Corbett (afl. 140), Michael Cremo (afl. 127), Paul Pantone (afl. 126), Marko Rodin (afl. 90), Karen Hudes (afl. 57 en 82), Mark Passio (afl. 71) en Carl Calleman (afl. 77). Alle uitzendingen van Pateo Radio zijn na te beluisteren via de linkjes in onderstaand archief (link).

 

In zijn praatprogramma gaat Johan Oldenkamp per definitie nooit in discussie met zijn gast of gasten. Hij vindt dat iedere gast het recht heeft om de eigen zienswijze ongehinderd uit te dragen, zelfs wanneer deze zienswijze tegenstrijdig is met die van de gastheer. Het feit dat iemand te gast is geweest bij Pateo Radio wil daarom nadrukkelijk niet zeggen dat Johan alle uitspraken van deze gast zou onderschrijven. We volgen (hopelijk) allemaal ons eigen pad op onze eigen manier in ons eigen tempo, maar uiteindelijk zullen we allemaal de volledige waarheid gaan begrijpen. Daar is Johan in ieder geval van overtuigd.

 

Pateo Radio wordt tegenwoordig uitgezonden op de woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur via Finding Voices Radio (link). Voorheen, van 12 maart 2012 tot en met 29 april 2013, werd Pateo Radio uitgezonden via het internetradiostation van Argusoog.

 

 

Klik HIER om naar een live uitzending van Pateo Radio te luisteren.

 

 

Pateo Radio heeft als missie om inzichten te delen waarmee we onszelf kunnen bevrijden van misleidende of beperkende ideeën die ons worden opgedrongen door de universiteiten, door de religies, door de media (zowel mainstream als alternatief) en door de overheden inclusief alles wat regulier is. Bij Pateo Radio ligt de nadruk om te vertellen hoe het wel zit (of zou kunnen zitten). Het doel van iedere uitzending van Pateo Radio is om de luisteraars te prikkelen tot zelf nadenken.

 

 

Aflevering 157. Freebooks II (uitzending van 1 juni 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is opnieuw John H. Baselmans (1954). Hij was al eerder te gast in aflevering 153 van Pateo Radio. Kijk bij de aankondiging voor die aflevering voor achtergrondinformatie over hem. Die uitzending was op 27 april 2016 en ging voornamelijk over het eerste deel van zijn freebook over de Matrix van het systeem (link). In deze vervolgaflevering van de Pateo Radio talkshow zullen John en gastheer Johan Oldenkamp het voornamelijk hebben over het tweede deel van dit freebook (link). Het eerste radiogesprek met hem sloeg in als een bom. Zal dat deze keer opnieuw gebeuren?

 

De uitzending van 8 juni 2016 is nog niet bekend

 

Aflevering ??. Wereldburger (uitzending van ??)

De gast voor deze nog in te plannen Engelstalige uitzending van Pateo Radio is Ken O'Keefe (1969). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link).

 

Aflevering ??. Satanische bloedlijnen (uitzending van ??)

De gast voor deze nog in te plannen uitzending van Pateo Radio is Robin de Ruiter (1951). Hij groeide grotendeels op in Spanje, waar hij vervolgens theologie en geschiedkunde studeerde. Hij is vooral bekend als de auteur van vele onthullende boeken, zoals ‘De 13 Satanische bloedlijnen’ (1989), ‘De verborgen macht achter de Jehovah’s Getuigen’ (1994), ‘George W. Bush en de mythe van al-Qaida’ (2005), ‘De vermoorde onschuld van Slobodan Milosevic’ (2006), ‘De Protocollen van de Wijzen van Sion ontsluierd’ (2007), ‘De komst van de transitie’ (2009) en ‘Kroniek van hitlers vlucht uit Berlijn’ (2010). De meeste van deze boeken heeft hij zelf uitgegeven via Mayra Publications (website) in zijn geboorteplaats Enschede, en deze boeken worden in meer dan 100 landen in meerdere talen verkocht. Vreemd genoeg is hij in Midden- en Zuid-Amerika bekender dan in zijn geboorteland Nederland. Hij woont tegenwoordig in Ecuador. In deze aflevering van Pateo Radio zullen Robin en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk spreken de agenda van de mondiale machtspiramide.

 

Aflevering ??. Epigenetica (uitzending van ??)

De gast voor deze nog vanaf eind juli in te plannen uitzending van Pateo Radio is Bruce H. Lipton (1944).

 

Bron: http://www.pateo.nl/Links/Pateo_Radio_NL.htm

 

 

Pateo Radio Archief

 

Nabeluisteren van uitzendingen van Pateo Radio:

(ook mogelijk via het archief van Pateo Radio op Finding Voices Radio: link)

 

Aflevering 156. De Blije B (uitzending van 25 mei 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Ronald Bernard (1962). Deze ondernemer heeft een achtergrond in economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte ruim 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Als initiator schreef hij de blauwdruk van De Blije B (website), een nieuwe bank voor een gezonde economie en een rechtvaardige samenleving. Al een tijdje trekt hij door het land met de lezing getiteld “Vrij en Blij uit de Crisis met een Nieuwe Bank én Munt”. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Ronald en gastheer Johan Oldenkamp hoe deze eerlijke bank ons allemaal weer blij zal gaan maken, met uitzondering wellicht van de kleine club die belang heeft bij het huidige financiële systeem. Het onderwerp van De Blije Bank-in-oprichting werd overigens al eerder besproken in aflevering 4 van Pateo Radio (zie onder). In die uitzending van 2 april 2012 was Peter Toonen (1958) te gast.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 155. Tarot (uitzending van 18 mei 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Daan Akkerman (1957). Hij is al vele jaren actief als paragnost. Zijn website is Daan Akkerman.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Daan en gastheer Johan Oldenkamp het voornamelijk over de Tarot. De Tarot is een eeuwenoud orakel, dat al in de 14e eeuw in zijn huidige vorm voorkwam in Zuid-Europa. De Tarot bestaat uit de 22 kaarten van de Grote Arcana (de zogenaamde hofkaarten, die vooral betrekking hebben op de onderlinge menselijke verhoudingen) en de 56 kaarten van de Kleine Arcana. Daan geeft al sinds 1981 Tarotkaart-leggingen en cursussen in binnen en buitenland. Eind april 2016 gaf hij hierover lezingen in Wageningen, Apeldoorn en Amsterdam. Dat vormde de aanleiding om hem uit te nodigen voor deze rechtstreekse uitzending van Pateo Radio. Na eerst de 78 kaarten van de Tarot te hebben uitgelegd heeft Daan een live kaartlegging gedaan met betrekking tot de Demmink-zaak, en werd er vervolgens door hem uitgelegd dat er binnen een jaar een grote doorbraak zal komen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 154. Astrologische tijdperken (uitzending van 11 mei 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Jeroen Visbeek (1967). In zijn werk plaatst hij gebeurtenissen en ontwikkelingen in zowel 15-jarige tijdperken als in 180-jarige tijdperken, waarbij ieder tijdperk een eigen tijdgeest heeft. Daartoe deelt hij ieder twaalfde deel van het Grote Jaar (ook wel aangeduid als de precessiecyclus), wat een Aeon wordt genoemd (van 2160 jaar), in eerst 12 gelijken delen van ieder 180 jaar, en daarna ieder van deze twaalf 180-jarige tijdperken nogmaals in 12 gelijken delen, nu van ieder 15 jaar. Zijn website is Tijdgeest.eu (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Jeroen en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over deze Astrologische tijdperken.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 153. Freebooks (uitzending van 27 april 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was John H. Baselmans (1954). Hij een Nederlandse artiest, schrijver, beeldhouwer, grafisch ontwerper en illustrator. Vanaf 1982 woont hij op Curaçao. Sinds 1984 ontwerpt hij postzegels voor de posterijen van de Nederlandse Antillen en werkt hij als illustrator mee aan diverse schoolboeken. Voor zijn pentekeningen gebruikt hij een combinatie van pen en oost-indische inkt, kleurpotlood samen met zacht pastelkrijt. Hij heeft geëxposeerd in diverse landen en tevens publiceerde hij meer dan 60 e-boeken, waarvan sommige ook zijn gedrukt. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken John en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk hebben over zijn “freebooks”, die gratis op het internet staan (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 152. De waarheid over M.T. Keshe (uitzending van 13 april 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Dirk Laureyssens (1950). Dirk is een wetenschapper, een uitvinder, een astroloog en een mysticus, woonachtig in België. Zijn bekenste uitvinding heet tegenwoord de “happy cube”. Zijn website is mu6.com (link; uit te spreken als “mu-six”, dus een verwijzing naar “music”, of ‘muziek’ in het Nederlands). Dankzij hem heeft Mehran Keshe (1958) vanaf 2009 zijn drie boeken kunnen schrijven, want Dirk heeft daarin alle illustraties gemaakt. Ook de patentaanvragen van Keshe zijn door Dirk geschreven. Bovendien heeft Dirk het logo van de Keshe Foundation ontworpen. In een Engelstalige video-interview legt hij dit allemaal uit, en nog veel meer (link). Dirk hielp dus om Keshe te veranderen van een “zero” naar een “hero”. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Dirk en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over de waarheid ten aanzien van de theorieën, producten en handelwijzen van Keshe.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 151. Kromspraak (uitzending van 6 april 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Nico van den Ham (1953). Zijn huidige weblog is nicovandenham2.blogspot.nl (link). Nico is al jarenlang bezig om te onthullen hoe krom zo zogenaamde rechtspraak is. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow gingen Nico en gastheer Johan Oldenkamp hier dieper op in. Ook stonden ze even stil bij het die dag gehouden raadgevend referendum tegen de wet tot goedkeuring van de achterbakse associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 150. Albedo management (uitzending van 30 maart 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Maarten Horst (1977). Als onderzoeksjournalist is het hem gelukt om met betrekking tot het Nederlandse luchtruim de eindverantwoordelijke te spreken te krijgen van wat “solar radiation management” wordt genoemd. De naam van deze eindverantwoordelijke is volgens hem Sander de Weerd. In de volksmond wordt solar radiation management aangeduid als “geo-engineering” of “chemtrails”, maar de ingewijden spreken liever van “albedo management”. Op vrijdag 11 maart 2016 werd hij hierover geïnterviewd door Michel van Vitali Feiten (video). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Maarten en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden in 2012 op de verkiezingslijst stonden van de SOPN (link), net als Michel overigens, over dit doelbewuste sproeien met chemicaliën.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 149: Wat kunnen we doen? (uitzending van 23 maart 2016)

De gast voor de eerste helft van deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Kim Ekman (1967). Aan het einde van 2015 verscheen haar boek, waarvan de vertaalde titel luidt: “Dus, wat kan ik doen?: Antwoorden van geïnspireerde onderzoekers over de wereld van vandaag”. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Kim en gastheer Johan Oldenkamp over de totstandkoming van dit boek.

De gast voor de tweede helft van deze Engelstalige aflevering van Pateo Radio was de partner van Kim. Hij was al drie maal eerder te gast bij Pateo Radio, want zijn naam is Ole Dammegård (1958). In aflevering 92 (van 29 oktober 2014), aflevering 118 (van 18 maart 2015) en aflevering 121 (van 8 juli 2015) bespraken Ole en gastheer Johan al meerdere valse-vlag-operaties. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken beide onderzoekers het met name over de gebeurtenissen in Brussel van de dag voor deze uitzending.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 148: Muzikale Waarheid (uitzending van 16 maart 2016)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Mark Devlin (1972). Als voormalig disk-jockey heeft hij een boek geschreven over de rol die de muziekindustrie speelt in het doelbewust manipuleren van de gedachten en gevoelens van het publiek. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Mark en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over zijn onlangs verschenen boek getiteld ‘Musical Truth’ (Muzikale Waarheid).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 147: Zwarte Zalf (uitzending van 9 maart 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Rineke van den Berg (1960). In 2012 ontstond een heksenjacht tegen haar vanwege het verkopen van Zwarte Zalf. Dit is een dikke, gitzwarte zalf met ingrediënten als bloedwortel, galangal, graviola, chaparral, zinkchloride, glycerine en gedestilleerd water. Dit kruidenmiddel diagnostiseert, verwijdert en geneest huidkanker, en is al zo’n 300 jaar bekend bij de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. Blijkbaar moest dit natuurlijke geneesmiddel uit alle macht van het toneel verdwijnen, zodat de winstgevendheid van barbaarse en antinatuurlijke middelen als chemokuur en bestraling niet in gevaar zou komen. En dat is de mafia achter de reguliere ziektezorg gelukt, want het middel is sindsdien verboden in geheel Europa. Rineke liet het er niet bij zitten en schreef het boek ‘Inara – Geschenk uit de hemel; Dossier Zwarte Zalf’, dat in 2014 verscheen. Samen met haar man runt ze tegenwoordig een uniek centrum in Zwijndrecht genaamd Sundancer (website). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Rineke en gastheer Johan Oldenkamp over deze kwalijke kwestie en over wat te doen om gezond te blijven.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 146. Zelfbeeld (uitzending van 2 maart 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Frans Langenkamp (1953). Zijn drietalige website is Self Realisation.net (link). Hij is de maker van de online audio-cursus ‘Het ABC van het Leven’. Deze cursus biedt een zelfbeeld, een wereldbeeld en een Godsbeeld dat gebaseerd is op bewustzijn. In deze cursus van 33 lessen van ieder een uur heeft hij naar eigen zeggen alle wezenlijke inzichten in het Leven ondergebracht, die, naar zijn beste weten, alle mensen zouden moeten kennen. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Frans en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over deze bewustzijnscursus.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 145. Celherstel (uitzending van 24 februari 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Rinno Heidstra, die vooral bekend is als auteur van het boek ‘Het CelHerstelConcept’. Zijn website is dan ook CelHerstelConcept.nl (link). Hij houdt zich bezig met wat hij aanduidt als ‘rationele geneeskunde’. Dit omvat adviseren en behandelen op basis van objectieve gegevens, gebruik maken van innovatieve technologie en logisch verstand, de resultaten evalueren en de aanpak op basis daarvan aanpassen. Hij heeft daartoe de opleiding tot Heilpraktiker voltooid. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Rinno en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over alles wat met het weer ‘natuurlijk heel’ (Heil, Whole) worden te maken heeft.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 144. De Lange Mars (uitzending van 10 februari 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Rob Vellekoop (1960). Hij is psycholoog (psychotherapeut), trainer/coach, schrijver en Tao-meester. Zijn websites zijn Rob Vellekoop.nl (link), Academy of Happiness.nl (link), Niets doen mag.nl (link), en De Nieuwe Tao.nl (link). Eind 2010 besloot hij zijn grootste angst te overwinnen, en dat was de angst voor armoede. Hij stopte als psycholoog, en gaf alles op of weg en koos na een aantal maanden Japan voor het werk in een woon/werkgroep in Utrecht die mensen in nood opvangt. Om echt iets te kunnen gaan doen aan het steeds groter wordende armoedeprobleem in een rijk land als Nederland heeft hij vervolgens samen met een aantal gelijkgestemden in september 2013 de Basisinkomen-Partij (link) opgericht. En sinds 2011 publiceert Rob bewustmakende artikelen via De Lange Mars.nl (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Rob en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over onze gezamenlijke lange mars richting een menswaardige samenleving.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 143: Quantum Energie Generator (uitzending van 3 februari 2016)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Naima Feagin (1977), beter bekend als Hope Girl. Sinds 2013 houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van de Quantum Energie Generator (QEG), gebaseerd op een patent van Nikola Tesla (1956 – 1943). Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Naima en gastheer Johan Oldenkamp over het belang van deze generator voor het herstellen van onze gezamenlijke wereld.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 142: Dag van Delen (uitzending van 20 januari 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Indra Verheijen (1979). Sinds 2010 organiseert zij jaarlijks in de maand juli een meerdaags festival waaraan ze de naam “De Dag van Delen” heeft geven. En zo heet ook haar website: De Dag van Delen.nl (link). Sinds 2015 organiseert ze ook een jaarlijks Winter Event in de maand januari (en is het zomerevent verplaatst naar de maand mei). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Indra en gastheer Johan Oldenkamp, die na al drie maal gesproken te hebben op het zomerfestival ook zal presenteren op het komende Winter Event (link), over alles wat met deze delende dagen te maken heeft, zoals ook de diefstal in 2014 (link) en het kapot waaien van de tenten in 2015.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 141: Resonantie (uitzending van 13 januari 2016)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Henk Kooij (1959). Tijdens zijn studie psychologie ontdekte hij het verband tussen lichaam en stem. Hij noemt dit zangpsychologie, en het is ook bekend als stem-lichaamswerk (of Voice Awareness in het Engels). Zijn website is stemontwikkelaar.nl (link). Verder reageert ook ons subtiele-energiesysteem op specifieke frequencies, met onder andere helende effecten. Tegenwoordig is hij betrokken bij het realiseren van een gezondheidsbevorderend huis in Egypte dat speciale resonantiekamers heeft. In deze aflevering van Pateo Radio zullen Henk en gastheer Johan Oldenkamp spreken over de wonderbaarlijke wereld van resonerende frequenties. Daarbij kwamen ook het werk van Ibrahim Karim (1942) en Alfred Wolfsohn (1896 – 1962) aan bod.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 140: Het Corbett-Rapport (uitzending van 6 januari 2016)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was James Corbett. In 2007 begon hij de website Corbett Report.com (link) als een uitlaatklep voor onafhankelijke, kritische analyse van de politiek, de maatschappij, de geschiedenis en de economie. Sindsdien heeft hij meer dan 1000 uur aan audio- en video-material geschreven, opgenomen en bewerkt, met inbegrip van een wekelijkse podcast en een aantal wederkerende online videoseries. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow, spraken James en gastheer Johan Oldenkamp over de succesfactoren van zijn inmiddels wereldberoemde Corbett-rapporten.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 139: Opnieuw Beginnen (uitzending van 23 december 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Wieteke van Dort (1943). Ze werd in Nederland bekend vanwege de televisieserie De Stratemakeropzeeshow waarin ze de ‘deftige dame’ speelde. Deze show was in de eerste helft van de zeventiger jaren erg populair onder de jeugd, vooral omdat het ouderlijk gezag nogal eens op de hak werd genomen. Later werd Wieteke nog bekender als de Indonesische Tante Lien. Ze was zelf ook geboren en getogen in Nederlands-Indië, en deed velen een groot plezier door de herinneringen uit die tijd weer op te halen. Wieteke was met haar broer en ouders op bezoek in Nederland toen Soekarno (1901 – 1970) beslag liet leggen op alle bezittingen van haar ouders. Na hier een week lang zeer ontzet over te zijn geweest zeiden haar ouders opeens: “Nou, dan beginnen we hier toch gewoon opnieuw.” In deze aflevering van Pateo Radio spraken Wieteke en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over hoe het is om opnieuw te beginnen. Voor meer achtergrondinformatie over haar kun je terecht op de website Wieteke van Dort.nl (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 138: Open Mind Conference (uitzending van 16 december 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Frank B. Rasmussen (1966). Hij is de initiatiefnemer van de Open Mind Conference, die sinds 2012 jaarlijks in Denemarken wordt gehouden, en in juni 2015 ook in de Nederlanden. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Frank en gastheer Johan Oldenkamp, die spreker was op de OMC Denemarken 2015, over deze conferenties in het algemeen en in het bijzonder hoe deze OMC’s bijdragen aan het verhogen van algehele niveau van bewustzijn van de mensheid. En in de tweede helft van de uitzending spraken ze over geo-engineering.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

 

Aflevering 137: Levend Inzicht (uitzending van 9 december 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Stefaan Van Nuffel (1971). Zijn website is LevendInzicht.nl (link), naast LivingInsight.be (link). Hij tracht geïnspireerd inzicht te katalyseren met weinig middelen, (zelf-) bevragend onderzoek, (ondanks?) wetenschappelijke achtergrond (burgerlijk geofysisch ingenieur als eerste opleiding), met verbeeldingskracht en intuïtie in onderbouw(en)de voeling met het geheel. Dit integraal inzicht (‘simultaan-schouwen’) in de Cosmische samenhang, tijdloze ‘sterren’wijsheid op Aarde, integraal gezond-zijn &-zien en ons (bewustzijn) zelf, is als een rode draad. Het wordt als een ont-de(n)k-proces ook samen verkend, telkens fris (her)ontdekt, verdiept (ook af & toe met internationale out-of-the-box collega-onderzoekers) en toegepast in workshops in diverse (onderling verbonden) disciplines, in inzicht(proces-)dialogen/cirkels, consults en adviesgesprekken op maat en in het dagelijks leven (kunst van het leven). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Stefaan en gastheer Johan Oldenkamp over dit Levende Inzicht, waarbij een aantal ontdekkingen (in dit licht) aan bod zijn gekomen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 136: Krystalkinderen (uitzending van 2 december 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Natalie-Marie Hart (2000). Op 11-jarige leeftijd begon ze haar eigen internetradioshow genaamd Crystal Kids Radio, waarin ze haar betrokkenheid laat zien bij alles wat met onze leefomgeving te maken heeft. Sinds een aantal maanden heeft ze bij CCN ook haar eigen internettelevisieshow genaamd Crystal Kids TV. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio sprak Natalie en gastheer Johan Oldenkamp, die bij CCN ook een eigen internettelevisieprogramma heeft, over hoe uit te reiken naar al die andere mensen, om zo het menselijk bewustzijn naar een hoger niveau te brengen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 135: Irokezen (uitzending van 25 november 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Maarten A. Oversier (website). Deze in het Drentse Roden gevestigde regressie- en reïncarnatietherapeut voelt van jongs af aan een sterke verbinding met de oorspronkelijke Noord-Amerikaanse bevolking in het algemeen, en met de stammen van Irokezen in het bijzonder. Hij beoogt om de oorspronkelijke kennis van deze natuurvolken te verspreiden onder de rest van de mensheid. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Maarten en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over deze oorspronkelijke kennis.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 134: Complotterie (uitzending van 18 november 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter Vereecke (1956). Op 14 januari 2013 en op 3 september 2014 was hij eerder te gast bij Pateo Radio, respectievelijk in aflevering 40 en in aflevering 86. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Peter en gastheer Johan Oldenkamp spreken over het stigmatiseren van onafhankelijke waarheidzoekers en over de valse-vlagaanslagen van vrijdagavond 13 november 2015 in de Franse hoofdstad Parijs.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 133: Jeruzalem (uitzending van 11 november 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was opnieuw Arend Zeevat (1958). In aflevering 130 van Pateo Radio, de uitzending van 21 oktober 2015, was Arend al eerder te gast om te spreken over zijn zijn nieuwe boek ‘Volgzaam slavendom of dienend Meesterschap’ (link), dat op 11 september 2015 verscheen. Het onderwerp van Jeruzalem, waar volgens hem de Zionisten de vierde stadstaat willen stichten, is in die voorgaande uitzending van Pateo Radio echter blijven liggen. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Arend en gastheer Johan Oldenkamp daarom als eerste over dit onderwerp.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 132: Mentale Openheid (uitzending van 4 november 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Willem Felderhof (1966). Zijn website is BodyOneness.nl (link). In juni van dit jaar (2015) organiseerde deze voormalig KLM-piloot in samenwerking met het Deense kernteam van Open Mind Conference een spraakmakende conferentie in Amsterdam die onder druk van de Zionisten op het laatste moment moest worden verplaatst naar Aalsmeer. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Willem en gastheer Johan Oldenkamp, die afgelopen september als spreker deelnam aan de Open Mind Conference 2015 in de Deense hoofdstad Kopenhagen, onder andere praten over het kwaadaardige media-offensief tegen de eerste Nederlandse editie van deze Open Mind Conference. Deze conferenties worden overigens sinds 2012 jaarlijks in Denemarken gehouden, en sinds dit jaar dus ook elders. Er zullen in de komende jaren naar verwachting nog veel meer landen bij gaan komen. Daarnaast kwamen als onderwerpen de Srebrenica-hoax en geo-engineering aan de orde.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 131: Het gedroomde Land (uitzending van 28 oktober 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Sjoerd Zoethout (1961). Hij heeft zich verdiept in alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft op basis van een holistische visie. Al het goede van eeuwenoude stromingen uit het oosten heeft hij vervolgens toegespitst op het westen. In 2012 verscheen zijn boek ‘Het gedroomde Land’ (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken hij en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over het door Sjoerd gedroomde land.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 130: Dienend Meesterschap (uitzending van 21 oktober 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Arend Zeevat (1958). Tot eind 2012 was hij zeer actief binnen de alternatieve nieuwsmedia, vooral via de website Argusoog.org (link), maar na het beslag op zijn loon door Bureau Jeugdzorg Noord Holland naar aanleiding van een dwangsombevel van 164.000 euro, gevolgd door ontslag op staande voet bij de psychiatrische instelling GGNet, staakte hij zijn internetactiviteiten. Hij zat vervolgens echter niet stil, want hij werkte de afgelopen drie jaar aan zijn boek ‘Volgzaam slavendom of dienend Meesterschap’ (link), dat op 11 september jl. verscheen. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Arend en gastheer Johan Oldenkamp spreken over het verleden, het heden en de toekomst van zowel Arend als de mensheid op deze planeet in relatie tot de keuze zoals gesteld in de titel van Arends boek.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 129: Axioma (uitzending van 7 oktober 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Heine Wind (1963). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Heine en gastheer Johan Oldenkamp over de overeenkomsten en de verschillen tussen hun zienswijzen. Heine studeerde Bedrijfskunde (te aan Nijenrode); Johan promoveerde in de Bedrijfskunde (te Groningen). Beiden gaven onder andere managementtrainingen, en beiden besloten op een bepaald moment in hun leven om het voortaan over een geheel andere boeg te gooien. Beiden onderzoeken sindsdien het ‘wereldgebeuren’ en publiceren daarover. Heine’s boekenreeks is getiteld ‘OXO Axioma’ (website). Aan de andere kant is Johan fel gekant tegen iedere poging om iets op een onbewezen bewering te grondvesten. Volgens hem bouwt een verstandig mens uitsluitend op rotsvaste ondergrond, en dus nooit op een axioma.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 128: De energiecentrale van Gizeh (uitzending van 30 september 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Christopher P. Dunn (1946). Hij is bekend van zijn boek over wat hij noemt de energiecentrale van Gizeh, doelend op de Grote Piramide. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Chris en gastheer Johan Oldenkamp over hoe de Grote Piramide functioneerde als een energiecentrale.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 127: Verboden archeologie (uitzending van 23 september 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Michael A. Cremo (1948). Hij is bekend van zijn boeken over wat hij noemt de ‘verboden archeologie’. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Michael en gastheer Johan Oldenkamp over deze verborgen archeologie.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 126: Omgevingsenergie (uitzending van 16 september 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Paul Pantone (1950), de uitvinder zelf-opwekkende plasmagenerator genaamd GEET (wat staat voor “Global Environmental Energy Technology”). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Paul en gastheer Dr. Johan Oldenkamp over hoe de energierevolutie voor iedereen die dit wil het leven compleet zal veranderen. Klik hier voor een Engelstalig artikel over deze energierevolutie.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 125: Bosnische piramiden (uitzending van 9 september 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Dr. Semir Osmanagić (1960), de ontdekker van de Bosnische piramiden en het onderliggende misterieuse labyrint. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Dr. Sam en gastheer Dr. Johan Oldenkamp over alle facetten van deze piramiden.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 124: Break the System (uitzending van 2 september 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Berry Camaro. Hij is de initiatiefnemer van Break the System.nl (link). Namens Break the System nam ook Trude van der Zwan deel aan dit radiogesprek. Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseert Break the System een invasie van het politieke bastillion in Den Haag, onder de noemer van “People in charge of change”. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Berry, Trude en gastheer Johan Oldenkamp over Het Systeem en hoe dit te doorbreken.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 123: Cannabis (uitzending van 26 augustus 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Doede J. de Jong. Hij is actief binnen het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (website). Voor het in 2010 en 2011 hebben gekweekt van cannabis is hij op vrijdag 11 april 2014 veroordeeld tot het betalen van een boete van 233.000 euro en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden met een proeftijd van twee jaar. Vervolgens heeft een vriend een website in het leven geroepen om Doede te steunen, en ook om het gedoogbeleid te redden: Steun Doede.nl (link). Doede heeft overigens hoger beroep aangetekent tegen deze (absurde) uitspraak, en de zitting daarvan zal op donderdagmiddag 15 oktober 2015 in Leeuwarden zijn. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Doede en gastheer Johan Oldenkamp over het hypocriete beleid in Nederland aangaande de teelt en de vele toepassingen van cannabis (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 122: Diets (uitzending van 19 augustus 2015)

De gast voor deze rechtstreekse uitzending van Pateo Radio was Berend Willem Hietbrink (1943), ook wel bekend als de Duizenddichter. In 1983 schreef hij ‘De Babbel-Ioonse-Spraak Ontwarring’ (met daarin de tabel van de 360 oerklanken: link), en in 1995 was hij co-auteur van het boek ‘Kwispelen met taal’ (dat wil zeggen Ronald Lagendijk (1948) heeft het grondig geredigeerd en vervolgens uitgeven). Naar aanleiding van dit boek was Willem te gast bij André van Duin (video). In 2007 was hij dagelijks te zien in het televisieprogramma Man Bijt Hond, met zijn rubriek ‘Hietbrinks taalles’, waarin hij elke avond een tweetal woorden uitlegde (video). In 2009 bracht hij het boekje ‘Het bedrag van Maastricht’ uit (inclusief ‘Het bedrog van Maastricht’). Tijdens de Amsterdamse Uitmarkt van dat jaar werd Willem opgepakt omdat hij zonder vergunning dit boekje aan de man bracht (video). Na talloze woorden uit vele talen te hebben geanalyseerd is Willem tot de conclusie gekomen dat het “D’outs” een verbastering is van ‘de oudste’ oftewel ‘de oudste taal’. Deze oudste taal genaamd D’outs kennen we tegenwoordig als Duits en Dutch, waarmee het Oud-Nederlands en het Oud-Vlaams wordt bedoeld, genaamd Diets (in de 16e eeuw ‘Duytsch’ genoemd: link). In deze aflevering van Pateo Radio gingen Willem, vanuit het hagelnieuwe Natuurhistorisch Oerspraakmuseum in Sittard, en gastheer Johan Oldenkamp dieper in op deze bewering dat het Diets de moedertaal op deze planeet zou zijn.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 121: Operatie 40 (uitzending van 8 juli 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was opnieuw Ole Dammegård (1958). In aflevering 92 van 29 oktober 2014 en in aflevering 118 van 18 maart 2015 was hij al eerder te gast bij Pateo Radio. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Ole en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de geheime CIA-onderneming genaamd ‘Operatie 40’.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 120: Ga het zelf maar na (uitzending van 1 juli 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Andrew Johnson (1964) uit de UK. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Andrew en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de vele bewijzen die er zijn voor de waarheid over 9/11.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 119: Zelfhelend vermogen (uitzending van 24 juni 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is Andy Spoormaker. Zij volgde zowel de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut als die tot zingevingstherapeut. Ze heeft zich daarbij toegelegd op het zenuwstelsel van de mens (link). Haar website is CureFuturum.nl (link). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Andy en gastheer Johan Oldenkamp daarom spreken over het zelfhelend vermogen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 118: Natuurlijk Beter (uitzending van 17 juni 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was opnieuw Jeremy Ayres (1969). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Jeremy en gastheer Johan Oldenkamp opnieuw over het bevorderen van gezondheid.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 117: Dageraad van de ascensie (uitzending van 3 juni 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Dr. Mohsen Paul Sarfarazi (1955) uit Florida, USA. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Mohsen en gastheer Johan Oldenkamp, die tot voor kort beiden presenteerden bij CCN, over wetenschap en spiritualiteit.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 116: Doorzichtig Nieuws (uitzending van 27 mei 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Danielle Arnold McKenny (1968) uit Marokko, beter bekend als “D”. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken D en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden presenteren bij CCN, over de waarheid achter het doorzichtige nieuws.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 115: Oplossingen van de planeet (uitzending van 20 mei 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Peter Eugene (1960) uit Colorado, USA. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Peter en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden presenteren bij CCN, spreken over de oplossingen van de planeet.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 114: Oppositie aan het woord (uitzending van 6 mei 2015)

Op deze uitzenddag was het precies 13 jaar geleden dat de echte oppositie in de Nederlandse politiek het zwijgen werd opgelegd via de afschuwelijke moord op Pim Fortuyn. Zonder de mogelijkheid van echte oppositie heeft iets geen bestaansrecht. Dat geldt dus ook ook voor Pateo.nl. Wie van mening is dat gastheer Johan Oldenkamp het (of iets) niet goed doet of heeft gedaan, die kreeg daarom in deze speciale aflevering van Pateo Radio de gelegenheid om dit kenbaar te maken. Opvallend genoeg waren alle opposanten te laf om in de uitzending te komen (link). Om toch een zinvolle uitzending te kunnen hebben, werd als gast Anton Teuben (1949) uitgenodigd (website). Tijdens aflevering 72 van 12 maart 2014 (zie onder) was hij al eerder te gast bij Pateo Radio. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Anton en Johan over diverse onderwerpen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 113: Geheimen in het volle zicht (uitzending van 22 april 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Scott Onstott uit Canada. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Scott en gastheer Johan Oldenkamp over de vele geheimen die openlijk ‘verstopt’ liggen in het volle zicht.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 112: Meesterverteller (uitzending van 15 april 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Willem de Ridder (1939). Zijn websites zijn Willem de Ridder.com (link), WdRO.tv (Willem de Ridder Omroep: link) en Ridder Radio.com (link). Willem is bekend als radiomaker, verhalenverteller, tijdschriftenmaker, internationaal bekend Fluxus-kunstenaar en ‘spiegeloog’. Dat laatste heeft alles te maken met het “Handboek Spiegelogie” dat in 1999 verscheen van zijn hand (voor meer informatie over een spiegelogie-fanclub bij jou in de buurt, klik je hier). Op zondag 13 maart 2011 interviewde Willem voor de Amsterdamse publieke omroep Salto gastheer Johan Oldenkamp, nadat een jaar daarvoor Johans presentatie in de Amsterdamse Kauwgomballenfabriek getiteld “Het Hele Verhaal” ook al was opgenomen door WDRO-tv (link). Voor dit radio-interview waren de rollen echter omgedraaid, en heeft Johan deze meesterverteller geïnterviewd.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 111: Natuurlijk Beter (uitzending van 8 april 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Jeremy Ayres (1969). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Jeremy en gastheer Johan Oldenkamp over het bevorderen van gezondheid.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 110: Exopolitiek (uitzending van 1 april 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Alfred Lambremont Webre (1942). Kijk voor achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Alfred en gastheer Johan Oldenkamp over de politiek die niet alleen over onze thuisplaneet gaat.

[deze aflevering is hier na te beluisteren of via youtube]

 

Aflevering 109: Valse Vlaggen (uitzending van 18 maart 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was opnieuw Ole Dammegård (1958). In aflevering 92 van 29 oktober 2014 was hij al eerder te gast bij Pateo Radio. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Ole en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de meest recente Valse-Vlag-operaties.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 108: Natuurlijk leren (uitzending van 11 maart 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Lainie. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Lainie en gastheer Johan Oldenkamp, die beiden een televisieshow presenteren bij CCN, over wat natuurlijk leren is en hoe dit in de praktijk te brengen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 107: Astrotheologie (uitzending van 4 maart 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Ruth Ramos de Smith uit Portugal. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Ruth en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over Astrotheologie. Ben je onbekend met dit onderwerp, bekijk dan aflevering 2 van Pateo TV (Engelstalig) hierover (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 106: Doofpotdeal (uitzending van 1 maart 2015)

De gast voor deze extra uitzending van Pateo Radio was Joost Niemöller (1957). Hij schreef als journalist onder andere voor Nieuwe Revu, De Groene Amsterdammer en HP/De Tijd. Zijn website is JoostNiemoller.nl (link). Op 28 oktober 2014 verscheen zijn boek ‘MH17; de Doofpotdeal’ waarin hij uiterst kritisch is over de officiële berichtgeving rond de gebeurtenissen met betrekking tot vlucht MH17 die op donderdagmiddag 17 juli 2014 vanaf Schiphol vertrok richting de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Joost en gastheer Johan Oldenkamp over de verbijsterende doofpotdeal die de Nederlandse regering met betrekking tot deze zaak sloot met de overige direct betrokken landen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 105: Gekken regeren (uitzending van 25 februari 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was singer-songwriter Judith Jobse (website). Voor haar singel “You” (youtube) uit 2001 kreeg ze een gouden plaat. Ze had destijds een platencontract bij DINO/EMI. In 2002 bracht ze zelf de protestsong “Fools Rule The World” (youtube) uit. Deze protestsong is vervolgens via Indy Media de hele wereld over gegaan, en ook is het gebruikt in een documentaire. Omdat Judith hierdoor niet langer paste in het profiel van de “girl next door”, werd haar platencontract beëindigd. Op 1 mei 2012 verscheen onder haar artiestennaam Déva Dyne het album “Inner Life”, met daarop ook de protestsong “Fools Rule The World”. De platenmaatschappij die dit album uitbracht vond het namelijk juist een erg goed nummer. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Judith en gastheer Johan Oldenkamp over de verborgen censuur in de muziekindustrie en over de regerende gekken. Verder bespraken ze naast bovengenoemde nummers ook “Won't give up” (youtube) en “The end of time”, die alle vier tijdens de uitzending zijn gedraaid.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 104: Retourvlucht (uitzending van 18 februari 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Jeroen van Buuren (link). Hij heeft zelf gezien en ervaren wat er gebeurt na het plegen van zelfmoord. Daarover heeft hij een boekje geschreven, getiteld ‘Zelfmoord; retourvlucht richting leven’, wat gratis via één van zijn websites kan worden gelezen (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Jeroen en gastheer Johan Oldenkamp over wat er na een zelfdoding gebeurt. De maalstroom waarin iemand gevangen zit wordt na de suïcide namelijk in versterkte mate voortgezet. De enige mogelijkheid om dat echt op te lossen is om opnieuw geboren te worden.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 103: ExpandingU (uitzending van 4 februari 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was India Irie Sanatana Dharma (1969) uit de USA. Zij is oprichter van ExpandingU. Kijk voor meer achtergrondinformatie over haar en over ExpandingU op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken India en gastheer Johan Oldenkamp over zowel individuele als collectieve healing. India en Johan hebben beiden een televisieprogramma bij het nieuwe 24/7-livestream internetstation van CCN (website).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 102: Isis (uitzending van 28 januari 2015)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Petra Stam (website). Ze is schrijfster, tarotiste, klassiek homeopaat en spiritueel coach. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Petra en gastheer Johan Oldenkamp over de energetische invloed van onze maan, de planeten en de sterren, Isis en de weg van heelwording in jezelf, de bewustwordingstreden in het leven en hoe je daarin kunt groeien.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 101: Humanitad (uitzending van 21 januari 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Sacha Stone. Hij is oprichter van zowel Humanitad (website) als het New Earth Project (website). Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Sacha en gastheer Johan Oldenkamp over de wereldwijde bewustzijnssprong die de mensheid momenteel op het punt maken staat. Sacha en Johan hebben beiden een televisieprogramma bij het nieuwe 24/7-livestream internetstation van CCN (website).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 100: Onderzoeksjournalistiek (uitzending van 14 januari 2015)

De gast voor deze jubileumuitzending van Pateo Radio is momenteel de enige Nederlandstalige onafhankelijke onderzoeksjournalist die bovenop het voorgeschotelde mainstreamnieuws zit. Zijn pseudoniem is Martin Vrijland (website). Op 2 april 2014 was hij al eerder te gast bij de 75e aflevering van Pateo Radio. In deze 100e aflevering van Pateo Radio talkshow spraken hij en gastheer Johan Oldenkamp over zuivere onderzoeksjournalistiek in het algemeen, en over de actuele misleidingen door de mainstream nieuwsmedia in het bijzonder, waaronder met name de nepaanslag van 7 januari 2015 in de Franse hoofdstad Parijs.

[deze aflevering is hier na te beluisteren of op youtube]

 

Aflevering 99: Zij leven (uitzending van 7 januari 2015)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de man die zichzelf op het internet ‘Neo’ noemt. Zijn youtube-kanaal heet ‘Neo tries to warn you’, aan elkaar geschreven (in het Nederlands: Neo probeert je te waarschuwen). Pas in 2012 ontdekte hij de waarheid over 9/11. Daarna onderzocht hij ook wat er nu echt is gebeurd in Rusland vanaf de revolutie in 1917. Vervolgens onderzocht hij nog veel meer zaken, zoals het geldsysteem, Zionisme, de moord op JFK, de film ‘The Matrix’ (waar hij het idee van zijn internetnaam van heeft) en nog veel en veel meer, tot en met buitenaardsen. Hij denkt nu dat deze buitenaardsen echt zouden kunnen bestaan, maar dan wel heel anders dan de meeste mensen menen. Ter voorbereiding op dit vraaggesprek met hem wordt aangeraden de Engelstalige film ‘They Live’ (in het Nederlands: Zij leven) te bekijken. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem en voor de link naar deze onthullende film op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). In deze 99e aflevering van Pateo Radio spraken Neo en gastheer Johan Oldenkamp over wie onze wereld wil beheersen, en waarom zij dit willen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 98: Plasmatechnologie, deel 2 (uitzending van 17 december 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was wederom Luc Vervliet. Deze aflevering van de Pateo Radio talkshow was een vervolg op aflevering 97 die de week ervoor werd uitgezonden. In deze 98e aflevering van Pateo Radio spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp verder over plasmatechnologie en het werk van Mehran Keshe. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc een document geschreven over Dynamische Magnetische Velden (pdf).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 97: Plasmatechnologie, deel 1 (uitzending van 10 december 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was opnieuw Luc Vervliet. Vorige maand was Luc al eerder te gast bij Pateo Radio. Toen ging het over Chemtrails (afl. 93) en over HAARP (afl. 94). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp spreken over plasmatechnologie in het bijzonder en het werk van de Iran geboren Mehran Tavakoli Keshe (1958) in het algemeen. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc een document geschreven over Dynamische Magnetische Velden (pdf).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 96: Nieuwslezeres (uitzending van 26 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Femke Bloem (website). Velen kennen Femke als het gezicht van het Niburu-avondjournaal. Daarnaast werd ze in 2012 ook de nieuwslezeres voor de SOPN-journaals en stond ze afgebeeld op de SOPN-verkiezingsposter (link). Maar Femke is veel meer dan alleen een plezierige stem en mooi gezicht. Ze speelt bijvoorbeeld ook de harp en ze schrijft iedere dag voor het slapen gaan een haiku (wat een kort gedichtje is). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow blikten Femke en gastheer Johan Oldenkamp allereerst terug op de gezamenlijke tijd bij Niburu en SOPN, om daarna vanuit het nu vooruit te blikken naar de huidige ontwikkelingen in onze werkelijkheid.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 95: Contact (uitzending van 19 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Martijn van Staveren (website). Van kinds af aan staat Martijn naar eigen zeggen in contact met intelligente levensvormen van buiten onze aardse werkelijkheid. Hij doet hier inmiddels al meer dan 30 jaar onderzoek naar. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Martijn en gastheer Johan Oldenkamp uitgebreid over dit buitenaards contact en over het grotere plaatje van ons bestaan op deze bijzondere planeet.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 94: HAARP (uitzending van 12 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was opnieuw Luc Vervliet. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp verder door op hun gesprek tijdens aflevering 93 van Pateo Radio. De nadruk lag deze keer op het fenomeen HAARP. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc de belangrijkste bevindingen van zijn onderzoek naar het fenomeen HAARP opgeschreven (pdf).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 93: Chemtrails (uitzending van 5 november 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Luc Vervliet. Deze Vlamink is ingenieur (elektrotechnisch, mechanisch en scheikundig) en bioloog (moleculaire biologie, biofysica en biochemie) van vorming. Verder heeft hij een passie voor geschiedenis en cultuur. Hij noemt zichzelf ook wel ‘de verdwaalde dichter’. Op de gelijknamige website (link) heeft Luc echter sinds 2011 geen toegang meer. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Luc en gastheer Johan Oldenkamp uitgebreid over chemtrails. Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc de belangrijkste bevindingen van zijn onderzoek naar dit fenomeen opgeschreven (pdf). In dit gesprek ging het aan het einde over Morgellons (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 92: Samenzweringen (uitzending van 29 oktober 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Ole Dammegård (1958). Al sinds voor de moord op de Zweedse Minister-president Olof Palme in 1986 houdt hij zich bezig met het onderzoeken van dergelijke liquidaties, en vond hij opvallende overeenkomsten. Zijn website is Light on Conspiracies.com (link). In deze 92e aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Ole en gastheer Johan Oldenkamp de overeenkomsten die Ole heeft gevonden. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 91: De Verandering (uitzending van 22 oktober 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Irma Schiffers (1962). Naast de artikelen op haar eigen website (IrmaSchiffers.nl: link) verzorgt ze ook columns op onder andere Gewoon-Nieuws.nl, WantToKnow.nl, Bovendien.com en De Goed Nieuws Krant.nl. Verder schildert ze intuïtief, speelde ze de bas en schrijft ze humoristische boeken, naast haar werk als Jungiaans therapeut en coach. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Irma en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over hoe we naar de huidige verandering van onze werkelijkheid kunnen kijken.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 90: Flux (uitzending van 15 oktober 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Marko Rodin. Zijn websites zijn Marko Rodin.com (link) en Flux Thruster.com (link). Marko is de (her-) ontdekker van Vortex-gebaseerde Mathematica. Dit onderwerp kwam op 9 april 2012 al eerder aan bod bij Pateo Radio toen Randy Powell te gast was (link). In deze 90e aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Marko en gastheer Johan Oldenkamp vooral over het huidige werk van Marko. Kijk voor meer achtergrondinformatie over hem op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 89: Levensweg (uitzending van 1 oktober 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was San. In de Vaalse heuvels in het zuidoosten van (Nederlands) Limburg heeft San een bijzonder onderkomen gerealiseerd. Kijk even op haar website San Mistral.nl (link) voor een sfeerimpressie. San helpt mensen hun eigen levenspad te (her-) vinden. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken San en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over het uitpluizen van levenspaden.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 88: Samenhang (uitzending van 17 september 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter den Haring (1946). Maandelijks stuurt Peter zijn nieuwsbrief genaamd Tijdgeest Magazine (link) aan bijna 15.000 abonnees. Net als gastheer Johan Oldenkamp wil ook Peter het naatje van de kous weten, zoals we kunnen lezen in zijn eigen biografie (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Peter en Johan over de samenhang in alles, waar beiden hun focus op hebben gelegd (helaas is de opname van het begin van deze aflevering niet goed gegaan).

[deze aflevering is hier na te beluisteren en via youtube]

 

Aflevering 87: De hersenstam (uitzending van 10 september 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Agnes van Enkhuizen (1943). Volgens haar is het Bijbelse scheppingsverhaal een uitleg is over de evolutie van de mens via het brein. Het paradijs bevindt zich in de hersenstam in het primaire deel, het waak/slaap-centrum. De evolutie van het bewustzijn van de mens gaat volgens haar via de rechter hersenhelft (Eva) naar de linkerhersenhelft (Adam) die ontwaakt en het vermogen om goed en kwaad te zien ontstaat door het gebruik van de hersenschors. Agnes schreef in het verleden 16 boeken over haar werk samen met haar echtgenoot de psycholoog Pieter Langedijk (1931-2011). Vanaf 2011 schreef zij alleen als auteur zeven boeken: 'Parasympaticus: de paradijsvogel tussen je oren' (2011), 'Orgaanpsychologie' (2011), 'Het Zevende Zintuig' (2011), 'Medica Natura' (2011), 'Neuropsyrurgie' (2012) en 'The Electric Universe' (2012). In haar gedrevenheid om verbanden te leggen en antwoorden te vinden op vragen over de evolutie van de mens, evenals de oorzaak en doel van het leven, bestudeerde Agnes diverse wetenschappelijke gebieden: klassieke en huidige geneeskunde, wijsbegeerte, kosmologie, natuurkunde en filosofie. Ze studeerde voeding en dieetleer en heeft o.a. een opleiding tot verpleegkundige gevolgd en in de gezondheidszorg gewerkt. Ze kreeg een opleiding als technisch reclametekenaar en was daarna vele jaren actief kunstenaar, tekentherapeut en docent. Ze verzorgde en ontwikkelde projecten voor volwassenen, in opdracht van gemeenten. Op dit moment is Agnes docent in de door haar ontwikkelde geneeswijze en verzorgt zij een studie psychosomatische geneeskunde voor psychologen, artsen en therapeuten uit diverse disciplines. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Agnes en gastheer Johan Oldenkamp over de Wetenschap van de Heelheid, waarop beiden hun focus hebben gelegd.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 86: Tussen de Wegen (uitzending van 3 september 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter Vereecke (1956). Op 14 januari 2013 was deze gewezen burgemeester van het Belgische Evergem eerder te gast bij Pateo Radio in aflevering 40 (link). In deze 86e aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Peter en gastheer Johan Oldenkamp allereerst spreken over Peters beroep tegen zijn veroordeling vanwege het veroorzaken van overlast door het misbruiken van elektronische communicatiemiddelen (beboet met € 3000) dat op 7 oktober a.s. dient (blog). Daarna ging het gesprek over het bijzondere Bed & Breakfast genaamd “Entre Les Chemins” (link) in Sugny (Vresse-sur-Semois) in het zuiden van België dat Peter samen met zijn vrouw Chantal runt.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 85: Landgoed Leukland (uitzending van 9 juli 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio heeft zichzelf hernoemd as Ingunn Sigurdsdatter (1964). Kijk voor achtergrondinformatie over haar bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ingunn en gastheer Johan Oldenkamp over het soevereine landgoed dat Ingunn in februari heeft uitgeroepen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 84: Khemit (uitzending van 2 juli 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Stephen Mehler uit Colorado (USA). Kijk voor achtergrondinformatie over hem bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Stephen en gastheer Johan Oldenkamp over het Oude Egypte dat oorspronkelijk Khemit heette, wat ‘het Zwarte Land’ betekent.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 83: Heelhunde (uitzending van 11 juni 2014)

De gast voor deze Nederlandstalige uitzending van Pateo Radio was Mies Kloos-Raasveldt. Haar website is Levensbewustzijn.nl (link). Mies werkt al jaren met de gezondheidsbenadering van de Duitse arts Ryke Geerd Hamer (1935), die hij aanvankelijk eerst Nieuwe Geneeskunde noemde. Onder druk van de gevestigde orde heeft hij er later Nieuwe Germaanse Geneeskunde, en nog weer later Germaanse Geneeskunde. Tegenwoordig noemt hij het Heelkunde. Mies heeft het werk van Hamer aangevuld met haar eigen inzichten. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Mies en gastheer Johan Oldenkamp over de essentie van Heelhunde. Ook binnen Wholly Science neemt Heelkunde een belangrijke plaats, als onderdeel van Salveologie. Aflevering 43 van Pateo Radio (uitgezonden op 4 februari 2013) ging al eerder over het werk van Hamer.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 82: Klokkenluider of Zionistische helper (uitzending van 4 juni 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was opnieuw Karen Hudes. Op 22 oktober 2013 was ze al eerder te gast bij Pateo Radio, toen als klokkenluider. Deze keer ging het over de vraag of ze stiekem een Zionistische helper van de mondiale machtskakkerlakken is. Kijk voor achtergrondinformatie over haar bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 81: De Zeven Bevrijdende Vakken (uitzending van 21 mei 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Gene Odening. Gene is een toonaangevende deskundige op het gebied van het Trivium. Samen met het Quadrivium vormen beide de Zeven Bevrijdende Vakken. Kijk voor achtergrondinformatie over hem bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Gene en gastheer Johan Oldenkamp diepgaand over deze zeven bevrijdende vakken.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 80: De zogenaamde ‘waarheidsbeweging’ (uitzending van 7 mei 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de in Zuid-Afrika geboren Mel Ve van Freedom Central.info. Nadat haar boek over de globale samenzwering werd verboden in Zuid-Afrika, ging ze in ballingschap naar Nederland. In haar documentaire getiteld “The Last of the Boers” (de laatste boeren), laat ze zien wat er werkelijk is gebeurd in dit meest zuidelijke deel van het Afrikaanse continent, wat gedeeltelijk ook een Nederlands historisch verhaal is. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Mel en gastheer Johan Oldenkamp deze schokkende waarheid, en ook de bizarre rol die de zogenaamde ‘waarheidsbeweging’ speelt. Kijk voor meer achtergrondinformatie en linkjes bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 79: Zekerheden (uitzending van 30 april 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Lucas Slager. Lucas (1954) geeft in het dagelijks leven leiding aan het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne. Daarnaast is hij auteur en heeft hij een eigen advies- en coachingbureau genaamd ‘De Brug’. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken Lucas en gastheer Johan Oldenkamp, die in de week voorafgaand aan deze uitzending in het Centre Lothlorien verbleef, over (vermeende) zekerheden, wat tevens het onderwerp is van Lucas’ nieuwste boek getiteld ‘Handboek Zekerheden’.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 78: Lange Frans (uitzending van 23 april 2014 vanaf 20:15 uur)

Op 4 februari 2008 verscheen de singel met de titel ‘Kamervragen’ van Lange Frans en Baas B. Hierin wordt gerapt over meerdere schutters bij de moord op Pim Fortuyn en ook over de malafide landmijnen van Defensie die bij de zogenaamde vuurwerkramp een groot deel van de Enschedese woonwijk Roombeek wegvaagden. Waarom worden daar geen kamervragen over gesteld, wilden beide rappers via hun song wel eens weten. De link naar dit nummer op Youtube staat al sinds februari 2008 op Pateo.nl (onderaan bij Linkjes). Op donderdag 3 april jl. stuurde Lange Frans een drietal berichten via Twitter naar aanleiding van een interview op Volkskrant.nl met gastheer Johan Oldenkamp (link) die hem vervolgens uitnodigde voor een radio-interview. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bepraten Frans en Johan zowel dit krantenartikel als het nummer ‘Kamervragen’, dat aan het begin van deze uitzending te horen is. Na afloop van het openhartige gesprek tussen de lange Frans Christiaan Frederiks (1980) en Johan werd het nummer ‘Zinloos’ gedraaid. Na de moord op Theo van Gogh werd het begin van deze nummer-1-hit gewijzigd. Het is deze aangepaste versie die aan het einde te horen is. Dit was geen live uitzending van Pateo Radio, want dit gesprek was al eerder, op donderdagochtend 10 april jl., opgenomen. Op het moment dat dit interview werd uitgezonden was Johan namelijk in Frankrijk vanwege de Wholly Science Week (zie ook de aankondiging in de Pateo Nieuwsbrief nr. 93: link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 77: Maya-Cosmologie (uitzending van 16 april 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was auteur en onderzoeker Carl Johan Calleman (1950). Zijn website is Calleman.com (link). De aanleiding voor dit radio-interview is het verschijnen van zijn nieuwste boek op 9 april, als eerste deel van een trilogie. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bepraken Carl Johan en gastheer Johan Oldenkamp hun gezamenlijke fascinatie voor de zeer geavanceerde Maya-Cosmologie. Kijk voor meer achtergrondinformatie op de Engelstalige webpagina van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 76: Grootsheid (uitzending van 9 april 2014)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Mies Hoogland. Haar achtergrond staat beschreven op de website Asmi – Ik Ben.nl onder Villa66 (link). Het doel in haar leven is volgens Mies om pure vreugde te zijn en om haarzelf en anderen de eigen grootsheid te helpen ontdekken. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow praatten Mies en gastheer Johan Oldenkamp daarover door. Ze verwijst daarin naar het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’ (2013) geschreven door ex-bankier Ard Pisa, met op bladzijde 14 van dat boek haar levensverhaal onder de kop ‘Ongekende Vermogens’.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 75: Dubbele bodem (uitzending van 2 april 2014)

Op maandag 24 maart 2014 werd duidelijk dat het verhaal rond ‘klokkenluider’ Micha Kat een dubbele bodem heeft (link). Deze dubbele bodem werd ontdekt door de onderzoeksjournalist die zichzelf op het internet Martin Vrijland noemt. Zijn website is MartinVrijland.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bespraken hij en gastheer Johan Oldenkamp deze dubbele bodem. Het was de bedoeling dat Francis Capelle zich ongeveer halverwege de uitzending bij hen zou voegen. Francis was over deze zaak namelijk eerder te gast tijdens aflevering 59 van Pateo Radio op 5 november 2013 (link). In een e-mailbericht aan Johan (link) van enkele uren voor de uitzending heeft Francis uitgelegd waarom hij toch niet in de uitzending zal komen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 74: De doorstart van Argusoog (uitzending van 26 maart 2014)

De gasten voor deze uitzending maken deel uit van het team van Argusoog. In de herfst van 2013 besloot dit team te stoppen met de website Argusoog.org (link). Volgende week dinsdag gaat deze website echter weer live. Denk nu niet dat dit een 1-april-grap zou zijn! In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Gert-Jan en Jessica van het Argusoog-team en gastheer Johan Oldenkamp over deze doorstart. Tot de stop van vorig jaar was Johan gastschrijver op Argusoog, en was Argusoog Radio ook het oorspronkelijke zendstation voor Pateo Radio. Deze aflevering begon met het nieuws dat Micha Kat controlled opposition is (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 73: Het Trivium (uitzending van 19 maart 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending woont in de USA en heet Jan R. Irvin. Zijn website is Gnostic Media.com (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Jan en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over het Trivium, dat is de drie-eenheid van Grammatica, Logica en Retorica. Kijk voor meer achtergrondinformatie en studietips op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 72: Niburu.nl (uitzending van 12 maart 2014)

Deze uitzending van Pateo Radio is opgedragen aan Harmen Schouwerwou (1937 – 2014) van UnityNet.nl (link). De gast voor deze aflevering was Anton Teuben (1949). Anton is de oprichter van de oorspronkelijke onderzoeksgroep achter de website Niburu.nl. Vorige week bleek dat Anton niet langer toegang had tot die website en de bijbehorende mailboxen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Anton en gastheer Johan Oldenkamp over wat er is gebeurd. Anton maakte daarbij bekend dat hij voortaan verder gaat via de website AntonTeuben.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 71: De Natuurlijke Wet (uitzending van 4 maart 2014)

De gast voor deze Engelstalige uitzending woont in de USA en heet Mark Passio. Zijn website is What On Earth Is Happening.com (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Mark en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk praten over de enige ware Wet van de Natuur (video), in tegenstelling tot alle door de mens bedachte wetten. Andere namen voor deze Wet zijn de Universele Wet, de Cosmische Wet of de Wet van God.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 70: Orgonite (uitzending van 25 februari 2014)

Orgone is één van de vele benamingen van levensenergie, net als Chi, Ki, Prana, Vril en Mana. Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) ontdekte hoe levensenergie te bundelen via een mix van (kunst-) hars, vijlsel (van aluminium en koper), kristallen, edelstenen en koperdraad, die hij Orgonite noemde. De gasten voor deze uitzending van Pateo Radio waren Monique Calis en Cor van der Horst. Monique werkt sinds 2007 met orgonite, en haar partner Cor ondersteunt haar daarbij. Haar website is Love-Orgonite.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow begonnen Monique, Cor en gastheer Johan Oldenkamp door terug te gaan naar hun eerste ontmoeting in 2008, toen Johan zijn tafelchembuster onder begeleiding van Monique en Cor heeft gemaakt. Vervolgens heeft Monique de werking van chembusters uitgelegd, onder andere in relatie met de chemtrails. Dit alles stond uiteraard in het teken van het grotere doel, namelijk te leren leven zonder angst, waardoor ons ware potentieel tot ontwikkeling kan komen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 69: Maanlandinghoax (uitzending van 18 februari 2014)

De gast voor deze uitzending was auteur en filmmaker Jay Weidner (link). De wellicht meest overtuigende (meerdelige) documentaire geregisseerd door Jay is getiteld “Kubrick's Odyssey” (link). Deze documentaire toont niet alleen de geheime kennis ingebed in de films van Stanley Kubrick (1928 – 1999), het laat eveneens zien dat Kubrick de nep-maanlanding van 1969 regisseerde. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow begonnen Jay en gastheer Johan Oldenkamp met het bespreken van deze maanlandinghoax. Deze aflevering is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op de Engelstalige webpagina van Pateo Radio (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 68: Buiten de doos (uitzending van 11 februari 2014)

De gast voor deze uitzending woont in Canada en noemt zichzelf Kate van Gaia (link). Kate heeft zelf ook een internetradioprogramma genaamd “Outside the Box”. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Kate en gastheer Johan Oldenkamp buiten deze spreekwoordelijke doos met elkaar spreken. Deze aflevering is geheel Engelstalig. Kijk voor meer informatie over Kate bij Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link). Voor inspiratie (afkomstig van Kate) bij het schrijven van brieven over onwettige zaken die via misleiding zijn gelegaliseerd klik hier.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 67: Angstvrij leren (uitzending van 4 februari 2014)

Leerprocessen en het hebben van sociale angsten hoeven helemaal niet samen te gaan. Dat blijkt uit de leermethode die Wilga Zibel (1967) heeft ontwikkeld, waarin goed of fout niet bestaat. De essentie van deze methode is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, waardoor er geen aanleiding is voor de ontwikkeling van allerlei sociale angsten. Wanneer kinderen geen angst meer hebben, dan pas komen de echte kwaliteiten naar boven. De website van Wilga is Kleuren-Wijs.nl (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow, spraken Wilga en gastheer Johan Oldenkamp over deze angstvrije leermethode.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 66: Ho'oponopono (uitzending van 28 januari 2014)

Ho'oponopono is een methode voor het harmoniseren van ons ego met ons Ware Zelf (zie ook de Pateo Nieuwsbrief van 21 september 2012: link). Deze methode is ontwikkeld door Sjamanen uit Hawaii. De gast voor deze uitzending was natuurkundige Micha Kuiper (1970). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Micha en gastheer Johan Oldenkamp onder andere spreken over deze harmoniseringsmethode. Het succes dat sjamanen hiermee hebben toont aan dat de eenheids-paradoxen, die we ook kennen uit de kwantummechanica (Bell-ongelijkheden), geen vergissingen zijn maar een realiteit weerspiegelen. Verder is Micha Kuiper sinds 1999 geïnteresseerd in het werk van de Social Trade Organization (STRO: link), de nieuwe gedaante van Aktie Strohalm. Alternatieve geldsystemen kunnen de mensheid losmaken uit de slavernij-structuur die de afgelopen 7000 jaar in telkens wisselende gedaante onze levens beheerste, zelfs in een democratie. Daarvoor is echter nodig dat we onze conditionering kunnen doorbreken, terwijl de meeste mensen nog niet beseffen dat ze daar onder gebukt gaan. Hierbij kunnen ook de technieken van Marshall B. Rosenberg behulpzaam zijn. Via Fair Talk heeft Johan deze communicatietechnieken wetenschappelijk onderbouwd vanuit Wholly Science. Een uurtje bleek maar net genoeg voor al deze onderwerpen.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 65: Het elektrisch universum (uitzending van 21 januari 2014)

De gast voor deze uitzending was Robert Otey. De website van de Amerikaan Robert Arnett Otey is “FE and FT.com” (link), wat de afkorting is van “Free Energy and Free Thinking”. Dit is tevens de titel van zijn 1200 bladzijden tellende boek (link). Hij schreef dit boek in 2002, na tien jaar van onderzoek naar alternatieve wetenschap in het algemeen en naar Russellian Science in het bijzonder. Naast het zijn van een geleerde, is Robert ook de voorman van een Arabische-paardenranch. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow, spraken Robert en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over de elektrische aard van ons universum. Deze aflevering was geheel Engelstalig. Zie ook de webpagina van Pateo Radio op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 64: Mind Control (uitzending van 14 januari 2014)

De gast voor deze uitzending is Albert Toby. Albert heeft een praktijk voor onder andere reïncarnatie- en regressietherapie (link). Albert heeft zich uitgebreid verdiept in diverse technieken waarmee het denken kan worden beïnvloed of zelfs volledige beheerst (link). Deze technieken staan bekend onder de Engelstalige naam ‘mind control’. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Albert en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk spreken over deze gedachtenbeïnvloedingstechnieken.

[deze aflevering is na te beluisteren via 4shared]

 

Aflevering 63: Genesis 1 (uitzending van 3 december 2013)

Tijdens deze speciale aflevering van Pateo Radio ging Johan Oldenkamp nader in op het eerste hoofdstuk van het Bijbelboek Genesis (link). Twee jaar geleden gaf hij hierover al een Engelstalige presentatie (link), en kort daarop ook een Nederlandstalige (link). Daarnaast beantwoordde hij opnieuw vragen van luisteraars.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 62: Vragen & Antwoorden (uitzending van 26 november 2013)

Tijdens deze speciale aflevering van Pateo Radio heeft Johan Oldenkamp vragen van luisteraars beantwoord over de nieuwste inzichten die Wholly Science heeft opgeleverd, zoals weergegeven op de openingspagina van Pateo.nl (in zowel het Nederlands en het Engels).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 61: De Tien Geboden (uitzending van 19 november 2013)

De interviewer voor deze speciale aflevering is Jeroen Ghuijs, die de gebruikelijke gastheer van Pateo Radio, namelijk Johan Oldenkamp, interviewt. Het interview ging over Johans ontdekking van de ware betekenis van de Tien Geboden (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 60: Leven zonder Geld (uitzending van 12 november 2013)

De drie gasten voor deze uitzending zijn allen werkzaam binnen de CMN. Deze naam staat voor Citizens Multi National. De namen van deze drie gasten zijn Hank Monrobey, Liesbeth Breur en Arjan Strooper. Net als gastheer Johan Oldenkamp heeft ook de CMN als ideaal een samenleving zonder geld. Daarbij is het wel erg belangrijk om allereerst eenduidigheid te hebben over wat geld nu precies is. Daartoe is een korte aanzet gegeven door Johan (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow is besproken hoe de CMN dit ziet en welke oplossing de CMN heeft ontwikkeld.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 59: Gecontroleerde oppositie (uitzending van 5 november 2013)

De gast voor deze uitzending was Francis Capelle. Francis heeft enkele in Nederland enkele bekende klokkenluiders van heel dichtbij mogen meemaken, zoals Micha Kat en Ad van Rooij. Dit heeft hem een compleet ander beeld gegeven van de alternatieve nieuwsmedia. Francis gaat zelfs zo ver dat hij beweert dat deze websites bedoeld zijn als gecontroleerde oppositie. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow hebben Francis en gastheer Johan Oldenkamp getracht de onderste steen boven te halen in deze mogelijk zeer omvangrijke misleidingzaak. Francis heeft een eigen label op youtube genaamd Freespeech on Air (link). Zijn boek, waarin hij deze zaak uitvoering heeft beschreven is getiteld ‘Tegenlicht; Achter de schermen van de Alternatieve Media’ (link).

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 58: Het Doolhof (uitzending van 29 oktober 2013)

De gast voor deze uitzending was Myra de Weerdt. Myra heeft een eigen internetradioprogramma waarin ze vier avonden per week anderen de gelegenheid biedt hun verhaal te kunnen houden, genaamd Talk2Myra (link). Maar haar eigen verhaal heeft ze nog niet eerder op de radio verteld. Ze heeft het wel in een boek naar buiten gebracht, getiteld ‘Stik maar!’. Ze vertelt daarin hoe zij en haar twee jonge dochters in hun woning in de Amsterdamse Jordaan van een onwoonbare situatie in een doolhof terecht zijn gekomen, en alle ernstige gevolgen van dien (zoals een hersenbloeding van haar jongste dochter). Op 28 maart 2011 heeft het NRC een artikel gewijd aan dit schrijnende verhaal (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Myra en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over hoe het zover heeft kunnen komen.

[deze aflevering na te beluisteren via youtube of youtube]

 

Aflevering 57: De Jezuïeten (uitzending van 22 oktober 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending was de Amerikaanse Karen A. Hudes. Karen studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens rechten aan de Universiteit van Yale in de staat Connecticut in het noordoosten van de USA. Ze werkte onder andere voor de juridische afdeling van de Wereldbank. Vanaf 2007 is ze klokkenluider over de kaping van het geldsysteem, waaronder de Wereldbank, onder leiding van de Jezuïeten. Haar website is KAHudes.net (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Karen en gastheer Johan Oldenkamp deze mondiale oplichtingzaak, waarin de Jezuïeten een sleutelrol vervullen.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 56: Geld komt uit het niets (uitzending van 8 oktober 2013)

De gast voor deze uitzending was Ad Broere. Ad (1948) is oud-bankier en auteur van het onthullende boek ‘Geld komt uit het niets; De financiële goocheltrucs ontmaskerd’. Naast zijn boek onthult Ad ook via zijn website AdBroere.nl. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ad en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over hoe ons geld wel eerlijk en stabiel kan zijn. Op 2 juli 2012 was Ad eerder te gast bij de 17e aflevering van Pateo Radio.

[deze aflevering is na te beluisteren via youtube]

 

Aflevering 55: Het reptielenbrein (uitzending van 1 oktober 2013)

De gast voor deze uitzending was Onno Nieveen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Onno en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de techniek waarbij de hersenstam en het cerebellum (de kleine hersenen), gezamenlijk veelal aangeduid als het reptielenbrein, via resonantietechnieken tot rust gebracht kan worden. Deze techniek wordt aangeduid met de Engelstalige benaming Personal Potential Download (afgekort als: PPD) en werkt via een geluidsbestand, opgeslagen als MP3. Op 6 april jl. gaf Onno daarover een lezing in het Pateo Center te Oudewater. Kijk voor meer informatie over PPD’s op de website MaxMyPerformance.com. Andere websites van Onno zijn EON-Advies.nl en NooitMeerOvergewicht.nl.

[deze aflevering is na te beluisteren van youtube]

 

Aflevering 54: Het geheim van licht (uitzending van 24 september 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de Amerikaan Matt Presti. Matt is muzikant, filosoof en cosmoloog. Hij praktiseert de Universele Wet, Natuurlijke Wetenschap en Levende Filosofie. Zijn website is Matt Presti.com (link). Samen met Robert Otey heeft hij ook de website van The Secret of Light.com (link), dat het werk bevordert van dr. Walter Russell (1871-1963) en zijn vrouw Lao (1904-1988). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen Matt en gastheer Johan Oldenkamp het voornamelijk hebben over het geheim van licht. Matt en Johan zijn beiden verbonden aan de School of the Holy Science (link).

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 53: Loskomen van de Machine (uitzending van 17 september 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was de Australiër die Max Igan als pseudoniem gebruikt, gebaseerd op zijn tweede voornaam Maxwell. Zijn opmerkelijke website is The Crow House.com (link). Het bijzondere logo van zijn website stelt de mensheid voor die ofwel bezwijkt aan apathie en steeds verder verandert in een machine, of ontwaakt uit de matrix en loskomt van de machine. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Max en gastheer Johan Oldenkamp over beide perspectieven, evenals de ontwikkelingen in de crises rondom Syrië. Klik hier om de video’s getiteld ‘The Calling’ en‘The Big Picture’ te bekijken, zoals besproken in deze uitzending.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]

 

Aflevering 52: De inch is buitenaards (uitzending van 29 april 2013)

De gast voor deze eerste Duitstalige uitzending van Pateo Radio was de Duitse civiele ingenieur Axel Klitzke. Tot de politieke verandering in de Duitse Democratische Republiek (DDR), leidde de heer Klitzke (1947) een nationale ingenieursbureau voor stedelijke vernieuwing in Thüringen. Na de ontbinding van de DDR in 1990, starte hij een staalconstructiebedrijf en werkte daar tot 2000. Vanwege een langdurige ziekte besloot hij van zijn hobby zijn werk te maken. Deze hobby omvat de oude geheime kennis van Egypte inclusief de Wetenschap van de Schepping. De heer Klitzke is auteur van drie Duitstalige boeken hierover: Die Kosmische 6 (De Cosmische 6), Die Ordnung der Schöpfung (De Ordening van de Schepping) en Pyramiden: Wissensträger in Stein (Piramiden: Kennisdragers in Steen). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Axel en gastheer Johan Oldenkamp onder andere over de buitenaardse oorsprong van de maateenheid van de inch, zoals ook al aangestipt in de Pateo Nieuwsbrief van 5 april 2013 (link). Kijk voor meer achtergrondinformatie over de gast van deze aflevering bij het nieuws op het Duitstalige deel van Pateo.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 51: Seven (uitzending van 8 april 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Marty Leeds (link). Marty was ook al eerder te gast bij Pateo Radio, op 5 november 2012. Hij woont in de Amerikaanse staat Wisconsin, en hij is gefascineerd door het transcendentale getal Pi, de constante wiskundige verhouding tussen de omtrek en de diameter van een cirkel. Hij is auteur van een drietal boeken over Pi, voornamelijk in relatie met ons alfabet. Zijn derde boek, ‘Pi & The English Alphabet, Volume 2, is nog maar net uit. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Marty en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over Wholly Science, waarvoor een balans van beide hersenhelften nodig is. Zowel Marty als Johan zijn leraren bij de School of the Holy Science (link). Deze online school is een onafhankelijke en non-profit bron voor wie op zoek is naar informatie over wie we werkelijk zijn. Ook zijn zowel Marty als Johan verbonden aan de Pateo Academia (link). Kijk voor meer achtergrondinformatie over de gast van deze aflevering op het Engelstalige deel van Pateo Radio (link). Deze uitzending was geheel Engelstalig.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 50: Wholly Science : Vragen & Antwoorden (uitzending van 25 maart 2013)

In deze uitzending van Pateo Radio heeft Johan vragen beantwoordt van luisteraars over Wholly Science. Deze vragen werden grotendeels live via de chat (link) aan gesteld.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 49: De Jezus-mythe (uitzending van 18 maart 2013)

De gast voor deze Engelstalige uitzending van Pateo Radio was Joe Atwill. Zijn volledige voornaam is Joseph (blog). In 2005 verscheen zijn boek ‘Caesar's Messiah: The Roman Conspiracy to Invent Jesus’, wat veel stof heeft doen opwaaien. In dat boek beweert hij dat de personificatie van God’s zon (genaamd ΙΗΣΟΥΣ in het Grieks, wat via de correcte uitspraak van dit woord (Iesous) is verbasterd tot Jezus) als een mens van vlees en bloed is verzonnen door de Romeinse keizerlijke familie Flavii. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Joe en gastheer Johan Oldenkamp over de hardnekkigheid van gehersenspoelde gelovigen in het blijven vastklampen aan het waanidee van Jezus als mens. Jezus de Messias leeft inderdaad, zoals alle onwetende gelovigen beweren, want Jezus is de zon Helios, en die leeft uiteraard.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 48: Fluor (uitzending van 11 maart 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Hans Moolenburgh. Hans C. Moolenburgh sr. (1925) hield ruim vijftig jaar praktijk als arts. Hij specialiseerde zich in de behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor voedsel en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Hij wordt nog steeds internationaal geroemd en om raad gevraagd met betrekking tot onderwerpen als de gevaren van fluoridering, de gevolgen van vaccinaties en complementaire kankertherapieën. Hij schreef meerdere boeken, waaronder ‘Fluor? Liever niet!’. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Hans en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de gevaren van natriumfluoride en de gevaren vaccinaties.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 47: Aspartaam (uitzending van 4 maart 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was John Consemulder van Healing Sound Movement (link). ‘Aspartaam’ is de titel van zijn aankomende boek. Daarin beschrijft hij het ware gezicht van de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie en de ‘handlangers’ in de ‘handel in ziekte’ zoals patiëntenverenigingen, PR-bureaus, adviescommissies, onderzoeksinstituten, maar ook de draaideurenpolitiek en de collusie met de regelgevingsautoriteiten. Op 23 februari 2013 gaf hij hier een lezing over in het Pateo Center te Oudewater (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow zullen John en gastheer Johan Oldenkamp hier op doorgaan. Op 27 september 2009 was John eerder te gast bij Johan. Toen was Johan nog gastheer van het radioprogramma ‘Gezond en Wel’ (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 46: Vragen & Antwoorden (uitzending van 25 februari 2013)

In deze uitzending van Pateo Radio heeft Johan Oldenkamp diverse vragen van luisteraars beantwoord. Daarbij heeft hij onder andere zijn visie gedeeld op de betekenis van het getal 144.000 en heeft hij uitgelegd waarom de zwaartekracht helemaal geen echte kracht is.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 45: Astrotheologie (uitzending van 18 februari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Santos Bonacci. Op het internet noemt Santos zichzelf Mister Astrotheology, en zijn youtubekanaal heet eveneens MrAstrotheology (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow legt Santos in samenspraak met gastheer Johan Oldenkamp uit wat deze astrologische essentie van theologie is. Santos is verbonden aan de Pateo Academia (link), en net als Johan ook aan de School of the Holy Science (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 44: Heptaëder (uitzending van 11 februari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was de Amerikaan Frank Chester (1939). Frank heeft zijn kennis van de meetkunde gecombineerd met zijn vaardigheden als beeldhouwer, waardoor hij gedurende de afgelopen twaalf jaren de geometrische logica heeft ontdekt die ten grondslag ligt aan de vijf Platonische lichamen. De Pateo Nieuwsbrief van 8 februari 2013 is vrijwel geheel aan zijn werk gewijd (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Frank en gastheer Johan Oldenkamp vooral over de nieuwe 3D-vorm die Frank heeft ontdekt. Deze heptaëder heeft zeven vlakken met gelijke oppervlaktes. Frank heeft deze vorm naar zichzelf en zijn vader vernoemd: de Chestaëder. Frank is verbonden aan de Pateo Academia (link). Deze uitzending is geheel Engelstalig. Kijk voor meer achtergrondinformatie op het Engelstalige deel van Pateo.nl (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 43: Germaanse Geneeskunde (uitzending van 4 februari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Boris Aurea. In de maand januari van 2013 heeft Boris in het Pateo Center in Oudewater drie zeer onthullende lezingen gegeven over wat wordt genoemd ‘Germaanse Geneeskunde’. Het gaat hier om de geneeskundige principes zoals deze zijn ontdekt door de Duitse arts Ryke Geerd Hamer (1935). Wat de mensen die medicijnen hebben gestuurd aanduiden als ‘ziekte’, dat is feitelijk de natuurlijke genezingsfase. Door de fysieke lichamen van medemensen die in deze natuurlijke genezingsfase zitten vol te stoppen met lichaamsvreemde stoffen, namelijk farmaceutisch geproduceerde drugs, wordt deze natuurlijke genezing ernstig belemmerd. Uiteindelijk raken vrijwel al deze mensen lichamelijk verslaafd aan deze drugs. Huisartsen zijn dus gelegaliseerde drugsdealers. De Germaanse Geneeskunde vormt een grote bedreiging voor de miljardenomzet van deze witbejaste drugscriminaliteit, en daarom heeft Hamer al erg veel leed moeten doorstaan. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Boris en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de geneeskundige principes die Hamer wereldkundig heeft gemaakt. Kijk voor meer informatie over Germaanse Geneeskunde op gnm-nl.be (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 42: Vitruvian Man (uitzending van 28 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Rob ten Berge (1952). Rob combineert in zijn werk kunst met wetenschap (website, youtube-kanaal). Voor zijn wetenschappelijke verklaringen raadpleegt hij de meest orthodoxe boeken die hij kan vinden. Rob kan de hiërogliefen van onder andere de Egyptenaren, de Maya’s en andere oude culturen lezen. Op basis van wat hij zelf heeft onderzocht is Rob erg sceptisch over vele ‘waarheden’ van Wikipedia. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow bood gastheer Johan Oldenkamp Rob de kans om zijn werk op een toegankelijke manier te presenteren. De Vetruvian Man van Leonardo da Vinci (1452 – 1519) neemt een centrale plaats in binnen het werk van Rob. Naast Robs video’s zijn er meer filmpjes gemaakt waarin de verborgen kennis in de Vetruvian Man wordt getoond (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 41: Slaapt Gij Nog (uitzending van 21 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Bert-Jan Muller. Bert-Jan is voedingsdeskundige en gediplomeerd Gesundheitsberater (GGB). Bert-Jan (36) en zijn vrouw en Marjan (32) zijn gespecialiseerd in Vitalstoffreiche Vollwertkost, oftewel ‘volwaardige voeding’, volgens de voedingsleer van Dr. med. Max Otto Bruker (1909 – 2001), de oprichter van de Gesellschaft für Gesundheitsberatung (GGB). Hun website heet Slaapt Gij Nog? (link). Bert-Jan verzorgt maandelijks een onthullende lezing in het Pateo Center te Oudewater. Daarbij behandelt hij telkens een cruciaal thema, zoals suikers, vetten en granen (Flyer). In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Bert-Jan en gastheer Johan Oldenkamp over het belang van voeding voor onze gezondheid, en hoe onvolwaardige voeding onze gezondheid aantast.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 40: Belfort (uitzending van 14 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Peter Vereecke. Peter is een gewezen burgemeester van Evergem in België. In 2009 richtte hij als klokkenluider de burgerbeweging genaamd de Belfort-group op. Al eerder, in 2008, stond hij aan de basis van de bewustzijnsbeweging Diogenes. Daarnaast is hij eveneens betrokken bij de Filosofische Kring Lokeren. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Peter en gastheer Johan Oldenkamp over de informatieoorlog die nog altijd gaande is.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 39: 2012” (uitzending van 7 januari 2013)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Jeroen Ghuijs. Jeroen is eigenaar en oprichter van het internetradiostation Finding Voices Radio (website). In deze eerste aflevering van 2013 van de Pateo Radio talkshow blikten Jeroen en gastheer Johan Oldenkamp terug op het ‘magische’ jaar 2012, en keken ze vooruit naar wat we in 2013 mogen verwachten.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 38: Psychotica (uitzending van 17 december 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Fernand Haesbrouck. De Belgische apotheker Haesbrouck klaagt al geruime tijd met objectief onderbouwde argumenten allerlei mistoestanden aan ten aanzien van de toediening van zogeheten psychotrope medicatie (link). Zo bewijst hij dat een behandeling bij “ADHD” (waarvan bovendien helemaal geen wetenschappelijk verantwoorde diagnose gesteld kan worden) steunt op het dwangmatig psychotisch maken door chronisch hoge doses sterke psychotica toe te dienen. Vanwege dit bewijs is hij voor de rechter gedaagd. Hij heeft deze zeer spraakmakende zaak echter gewonnen! In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Fernand en gastheer Johan Oldenkamp over hoe zuivere wetenschapsbeoefening wordt “beloond” in onze onzuivere samenleving. Fernand is auteur van de volgende drie boeken: ADHD-medicatie: Medische Megablunder (2007), De fraude met serotonine en dopamine (2010) en Requiem der veronderstelde ziekten (2012). Klik hier om zijn CV te bekijken.

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Aflevering 37: Aleph (uitzending van 10 december 2012)

De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Ellen Vader. Ellen is gezondheidsactiviste en onder andere uitgever van de wekelijkse Aleph Nieuwsbrief ("Aleph" staat voor het begin, de oorsprong van alle dingen). Ze gaat ervan uit dat niets is wat het lijkt, en daarom graaft zij dieper om de achterliggende feiten en drijfveren van vooral de farmaceutische- en voedingsindustrie naar boven te halen. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Ellen en gastheer Johan Oldenkamp over de feiten en drijfveren, en hoe we hier mee om kunnen gaan. Aan het einde van deze extra lange uitzending kwam ook Désirée L. Röver erbij, en zij verwees naar de feitelijke informatie over het rijksvaccinatieprogramma op haar website (link).

[klik om deze aflevering na te beluisteren HIER of via youtube]

 

Voor de eerste 36 afleveringen van Pateo Radio klik hier.