Pateo.nl : Wholly Science

 

Alles in de huidige, oude maatschappij is ontstaan vanuit het bewustzijn van die tijd, voornamelijk gebaseerd op ‘verdeel en heers’. We leven nu in de nieuwe tijd. Die oude maatschappij is niet meer van deze tijd. Nu is het daarom tijd om een geheel nieuwe samenleving vanaf de grond opnieuw op te bouwen, vanuit een veel ruimer bewustzijn, gebaseerd op ‘verbind en heel’. Dat nieuwe bewustzijn is gegrondvest op een nieuwe wetenschap. Deze nieuwe wetenschap heet Wholly Science. Wholly Science is de integratie (verbinding) èn opwaardering (weer heel maken) van alle wetenschappen, alle religies en alle gezondheidsbenaderingen. Wholly Science verbindt weten met voelen, regulier met alternatief, klassiek met modern, openbaar met occult, West met Oost, fysica met metafysica, chemie met alchemie, astronomie met astrologie, en ga zo maar door. Deze integratie gebeurt volgens slechts twee spelregels (dus zonder nieuwe dogma’s of onjuiste aannames):

1. De verklaring met de meeste kracht (reikwijdte) is het meest heel (‘Wholly’).

2. De meest eenvoudige verklaring is het meest wetenschappelijk (‘Science’).Waarom Wholly Science?

De officieel erkende wetenschappen, religies en gezondheidsbenaderingen zijn gecorrumpeerd en dienen andere belangen dan de waarheid (link). Ieder mens heeft echter het recht op deze waarheid (link). Wholly Science herstelt dat grondrecht. Wholly Science biedt zo een fundament waarop we een nieuwe, natuurzuivere samenleving kunnen gaan opbouwen, inclusief een nieuwe manier voor onder andere talentontwikkeling, waardering, productie, dienstverlening en openbaar bestuur. Die nieuwe samenleving is gebaseerd op een dynamisch netwerk van zelfvoorzienende leefgemeenschappen.

 

Voor wie is Wholly Science bedoeld?

Wholly Science is bedoeld voor iedereen met een open mind. Weet hebben van de inhoud van de officieel erkende wetenschappen, religies en gezondheidsbenaderingen is daarbij zowel een voordeel, als een nadeel. Het voordeel is dat je bekend bent met delen van het geheel waarover Wholly Science gaat. Het nadeel is dat je veel zaken ten onrechte voor waar zult hebben aangenomen, wat jouw bestudering van Wholly Science kan vertragen of belemmeren. Via Pateo.nl kunnen diverse videopresentaties worden bestudeerd. Klik hier om met deze zelfstudie te beginnen of verder te gaan.

 

Wat betekent Pateo?

Pateo is Latijn voor ‘niet langer verborgen’. De missie van Pateo is om de kracht en schoonheid van Wholly Science in de openheid te brengen. Pateo.nl is bedoeld als kennisbron voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en voorbij de uiterlijke schijn van de vorm kunnen kijken. Initiatiefnemer van Pateo en Wholly Science is Johan Oldenkamp. Klik hier om meer over hem te lezen.

 

Nieuws op Pateo.nl

Nieuwe informatie of linkjes naar spraakmakende nieuwsberichten worden bijgehouden in de rubriek Nieuws. De vaste bezoekers kunnen gelijk naar dit nieuwsoverzicht gaan (link).

 

De Agenda van Pateo.nl

De activiteiten vanuit Pateo worden bijgehouden in de Agenda (link). Ieder agendapunt is daar voorzien van een linkje, waarmee meer informatie kan worden gevonden.

 

Pateo Radio

Iedere dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur wordt Pateo Radio (link) rechtstreeks via het internet uitgezonden.

 

Pateo Nieuwsbrief

Iedere woens- of donderdagochtend wordt de Pateo Nieuwsbrief (link) rondgemaild. Wil je deze ook rechtstreeks in jouw mailbox ontvangen, mail dan even ‘Aanmelding’ naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties).

 

Pateo Center

In Oudewater was het eerste Pateo Center gevestigd (link). De nadruk lag daarbij op kennisoverdracht en op verbinden. Het is de bedoeling om rond het volgende Pateo Center een zelfvoorzienende leefgemeenschap te realiseren.

 

Nog meer

Er staat nog veel meer informatie in de overige rubrieken op Pateo.nl (waarvan de trefwoorden aan de linkerkant of bovenaan staan), die iedereen zelf mag ontdekken.

 

Pateo.nl is meertalig

Er staat inmiddels volop informatie in zowel het Engels als het Frans op deze site. Ook in het Spaans, Duits, Italiaans en Turks is al enige informatie te vinden. De informatie in het Russisch, Chinees en Arabisch is nog zeer beperkt. Ga naar Pateo.nl om daar één van deze talen te kiezen. De vaste bezoekers wordt indien mogelijk aangeraden vooral ook het Engelstalige nieuws geregeld te raadplegen, want daar staan linkjes naar vele informatieve Engelstalige video’s en artikelen.