Wie verklaart de locaties van de kamers in de Grote Piramide?

 

Ik neem aan dat je video’s hebt bekeken waarin de Gizeh-piramides in Egypte als klok worden gepresenteerd. Zo niet, bekijk ze dan eerst even hier. Daarin wordt getoond dat de bouwers van de Grote Piramide onmiskenbaar beschikten over hoogontwikkelde kennis. Via gecodeerde berichten in de universele taal van geometrie laten de piramidebouwers zien dat ze kennis hadden van de vaste verhouding tussen de omtrek en de diameter van een cirkel (wij noemen dat nu Pi), van de Gulden Snede (ook wel Phi genoemd), van de omtrek van onze moederplaneet, van de lichtsnelheid, en van de precessiecyclus van 25.920 jaar. Maar dat is nog (lang) niet alles. Het verhaal gaat namelijk verder. En dat onthul ik morgenvroeg.

 

Volgens sommigen (en denk dan ook maar aan nieuwsredacties die de nieuwswaarde van deze (eerste) Gizeh-onthulling niet wilden inzien) zou ik met de onthulling van de Klok van Gizeh niets nieuws verkondigen. Met name deze mensen daag ik hierbij uit om voor zonsopkomst op 27 oktober 2011 een verklaring te geven voor de exacte locatie van zowel de Koningskamer als de Koninginnekamer in de Grote Piramide. Waarom liggen deze bijvoorbeeld niet precies in het midden?

 

Morgenvroeg zal ik ook dat deel van het Gizeh-geheim onthullen. Geef je voor die tijd geen verklaring, meldt dan niet achteraf dat (ook) dit allemaal allang bekend was, want dan ben je voor mij niet geloofwaardig.

 

De lijnen zijn nu geopend.

 

Zeist, woensdagochtend 26 oktober 2011

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl