Ondersteuners gezocht in 5 kieskringen

 

De SOPN zoekt in de provincie Flevoland, in de provincie Friesland, in de stad Den Haag, in de stad Rotterdam en in Caribisch Nederland (dat wil zeggen op één van de Nederlandse eilanden Bonaire, Sint Eustatius of Saba in de Caraïbische Zee) met spoed mensen die deze week (van 24 tot en met 27 juli) met een geldig identiteitsbewijs naar hun eigen gemeentehuis willen gaan om daar in het bijzijn van de burgemeester (of diens plaatsvervanger) een handtekening te zetten onder de kandidatenlijst van de SOPN. Kun en wil je dit zelf doen, of weet je iemand die dit zou willen doen, email dan even per omgaande de betreffende contactgegevens naar aanmelden@SOPN.nl.

 

Slagen we er deze week niet in om de benodigde handtekeningen van minimaal dertig ondersteuners voor elk van deze vijf kieskringen te realiseren, dan kan er in die betreffende kieskring op 12 september aanstaande helaas niet worden gestemd op de SOPN. Zover laten we het toch niet komen? Mag ik je verzoeken om jouw vrienden of familieleden die in deze kieskringen wonen en deze week niet op vakantie zijn hierover te benaderen? Bij voorbaat mijn dank daarvoor.

 

Ik ga ervan uit dat we straks in alle 20 kieskringen mee zullen doen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Dan kunnen we ook aanspraak maken op televisiezendtijd. Help daarom mee om SOPN zich volledig te laten kwalificeren voor de komende parlementsverkiezingen. Samen maken we het verschil!

 

Zeist, zondagmiddag 22 juli 2012,

namens het SOPN-verkiezingscampagneteam,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl & SOPN.nl

 

 

Gerelateerd:

o       Meertalige webpagina met basisinformatie over de SOPN (link)

o       Online boekje ‘Stemmen voor een Nieuwe Wereld’ (pdf; 10 A5 blz.)

o       Foto’s uit de toekomst? (link)

o       Modern sprookje: Geld maakt niet gelukkig (link)

o       De 76 kandidaten van de SOPN (link)