Het zijn allemaal NSB-ers!

 

Jan Peter Balkenende en Wouter Bos gedragen zich als NSB-ers. En dat geldt ook voor 12 van de 13 artsen, hoogleraren, juristen, politici, ambtenaren, onderwijzers, psychologen, psychiaters en managers.

 

“De Nationaal-Socialistische Beweging (NSB) was een Nederlandse politieke partij die van 1931 tot 1945 heeft bestaan. De NSB was op nationaalsocialistische leest geschoeid en fungeerde ten tijde van de Tweede Wereldoorlog als collaboratiepartij.” aldus de (gecensureerde) wikipedia.

 

Deze ruggengraatloze partij bestaat dus officieel niet meer, maar het NSB-gedrag zien we nog wel volop terug in onze samenleving. NSB staat anno nu voor Notoire Serie-Bedrieger. Net als serieverkrachters en seriemoordenaars lukt het ook de notoire seriebedrieger niet om zich los te maken van de compulsieve patronen van het aaneen blijven rijgen van leugens.

 

In samenwerking met onder andere onze liefdevolle moederplaneet Gaia, gaan ook wij als mensheid een grote schoonmaak houden (om zo onze eigen puinhopen te herstellen). En dit herstellen van zuiverheid gaan we doen van binnenuit. Iedereen mag daarin vanuit de eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden de eigen steentjes bij gaan dragen. Maar dat kan uiteraard pas nadat we nu eindelijk eens definitief gaan stoppen met liegen en bedriegen. Laten we daartoe eens enkele heel grote leugens onderzoeken.

 

Leugen 1. Vaccineren voorkomt ziekte.

Voor niet één vaccin is bewezen dat hierdoor een bepaalde ziekte kan worden voorkomen. We vaccineren dus al ruim 100 jaar zonder enige vorm van zekerheid dat dit ook goed is om te doen! We hebben (vrijwel) allemaal onze eigen kinderen of onszelf laten infecteren met spuitjes waarvan niemand precies weet wat er nu echt in zit en wat dat nu eigenlijk doet in het (fysieke) lichaam. Maar, en nu komt het: Het omgekeerde van deze eerste leugen wordt echter keer op keer wel onomstotelijk bewezen. Vaccineren veroorzaakt ziekte. Wie zich laat vaccineren, die accepteert een levensgevaarlijke gifcocktail. Een goed werkend balanswaarborgsysteem (ook wel immuunsysteem genoemd door onze bestrijdingskundigen met hun witte jassen en stethoscoop) vormt de ware sleutel tot het bevorderen van gezondheid. Alles wat de farmacie produceert heeft uitsluitend tot doel dit systeem steeds verder te verzwakken. Onze artsen weten dit. Maar 12 van de 13 vinden hun eigen portemonnee belangrijker dan uw gezondheid. Neem gezondheid weer terug in uw eigen handen.

 

Leugen 2. Het komt door de kredietcrisis.

De zogenaamde kredietcrisis wordt opzettelijk aangewakkerd (door media en politici) zodat we niet door krijgen wat er werkelijk gaande is. De waarheid is namelijk dat ons geld al heel lang niets meer waard is. Vroeger hadden we goud als tegendekking voor het in omloop gebrachte geld. Deze goudstandaard is allang verlaten. Hierdoor kon het financiële systeem als een lege ballon steeds verder worden opgeblazen. In september 2008 is die ballon al geknapt, maar dat wordt goed voor de massa verborgen gehouden. Laten we ons eens een samenleving voorstellen zonder geld! Alles wat we nu nog doen om aan geld te komen, dat doen we dan dus niet meer. We hoeven het geld wat er nu nog is echt niet weg te gooien of te verbranden. We gebruiken het nog gewoon zolang we dit allemaal nog accepteren. Maar laten we onszelf er steeds minder afhankelijk van maken. Want alle echte deskundigen, die komen allemaal tot dezelfde conclusie: ons (nep-) geld zal zeer binnenkort in één klap verdwijnen. Laat dit voor u niet onverwacht komen.

 

Leugen 3. Het is de schuld van de joden, de moslims, de negers of de zigeuners.

Keer op keer trappen we als mensheid in het o zo simpele spelletje van verdeel en heers. We identificeren ons dan met een één of andere onderverdeling, en zetten ons vervolgens af tegen de anderen. Iedereen die zichzelf laat identificeren, die speelt dus vrijwillig mee in dit machtswellustige verdeelspel. Er bestaan namelijk helemaal geen joden, moslims, boeddhisten, hindoes, christenen en ga zo maar door. Iedere onderdeling op basis van (aangeprate) overtuigingen, geaardheid, huidskleur of levenswijze is er één te veel. En iedereen die zichzelf wel zo wil zien, tja, die kiest daar dan blijkbaar toch helemaal zelf voor. We zijn allemaal mensen, en alle mensen zijn gelijk (-waardig). We zijn allemaal één, één met alles dat leeft en dat is alles. Kiezen we voor macht, of voor Liefde? De keus is aan ieder van ons. En dat wat we zaaien, dat mogen we natuurlijk ook weer zelf oogsten.

 

Dit zijn slechts drie grote leugens die velen van ons zich op de mouw hebben laten spelden. We zullen als samenleving echter een geweldige sprong voorwaarts maken richting een echte beschaving, wanneer we eens en voorgoed afscheid nemen van deze drie leugens. Doet u mee?

 

Dit artikel is bedoeld om als eerste een schok te geven. Daartoe hanteert ik met opzet de term NSB, die voor velen nog steeds een sterke emotionele lading heeft. Daarna nodig ik u uit om deze drie grote leugens eens anders te gaan bekijken. Ga daarbij alstublieft op eigen onderzoek uit. Vind uw eigen waarheid.

 

Leugen 3a. Het is de schuld van de NSB-ers.

Onze samenleving staat bol van de onzuiverheden (zoals breeduit wordt uitgemeten op deze website). Hier zijn we echter allemaal in gezamenlijkheid verantwoordelijk voor. Natuurlijk mogen we elkaar daarbij aanspreken op hetgeen we doen vanuit onze taken en bevoegdheden. Natuurlijk mogen we ministers, kamerleden, provinciale statenleden burgermeesters en wethouders ter verantwoording roepen. En dat geldt zeker ook voor alle (huis-) artsen. Maar laten we nooit vergeten dat we het gezamenlijk zo geweldig gierend uit de klauwen hebben laten lopen en dat er geen zondebokken zijn. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, zelfs de mensen helemaal bovenin de verborgen machtspiramide. Wat schieten we ermee op om te blijven (ver-) oordelen. We verdelen de mensheid dan weer in groepen: zij die het goed doen, zij die het fout doen, en zij die het goed fout doen. Wat geweest is, is geweest. Samen creëren we zuiverheid van binnenuit door samenwerking. Wanneer we dat tenminste willen. We kunnen ook met oogkleppen op door blijven gaan met doen wat we altijd al hebben gedaan. De keus is aan ons: een bewustzijnssprong omhoog of uitsterven.