Pateo Nieuwsbrief

(van 20 maart 2015)

over essentiŽle vragen

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief128.htm

 

o       Vandaag gedeeltelijke zonsverduistering en begin lente

o       Valse-vlag-aanval bedoeld om TunesiŽ opnieuw te destabiliseren

o       Wie kan deze essentiŽle vragen beantwoorden?

o       Pateo TV zendt uit in zes talen

o       Welke ondersteuning kun jij bieden?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Vandaag gedeeltelijke zonsverduistering en begin lente

 

Vandaag begint niet alleen lente, omdat een kwartier voor middernacht officieel de lente-equinox plaatsvindt, er is vandaag ook een gedeeltelijke zonsverduistering. Dat laatste is vanochtend tussen half tien en kwart voor twaalf het geval. Vanuit Nederland en BelgiŽ gezien bedekt de maan Luna dan op het hoogtepunt 84% van het oppervlak van de zon Helios. In totaal duurt de relatieve verplaatsing van Luna voor Helios langs 108 minuten. De weersvooruitzichten leken gunstig voor iedereen die dit fenomeen met eigen ogen wil gaan bekijken. Of dat ook zo is zullen we moeten afwachten.

 

Ik weet nog goed waar ik in 1999 was, toen ik met een eclipsbrilletje op naar de volledige zonsverduistering keek, waarbij de corona zo prachtig mooi zichtbaar werd. Dat gaat vandaag dus niet gebeuren. Daar zullen we nog 11 jaar op moeten wachten, want de eerstvolgende volledige zonsverduistering die vanuit BelgiŽ en Nederland te zien is zal pas in 2026 zijn.

 

 

Valse-vlag-aanval bedoeld om TunesiŽ opnieuw te destabiliseren

 

In 2010 heeft de CIA de regering van Ben Ali, de gematigde leider van TunesiŽ, doelbewust omvergeworpen, om vervolgens de islamisten aan de macht te helpen. De islamisten leverden vervolgens strijders aan de CIA voor de CIA-strijd in SyriŽ. De islamisten stonden bovenden de Mossad toe om haar activiteiten in verschillende Tunesische steden te verhogen.

 

Echter in december 2014 wonnen de voormalige ministers Ben Ali de verkiezingen in TunesiŽ, en kwamen zo toch weer aan de macht. Met de aanslag van afgelopen woensdag lijken de CIA en de Mossad opnieuw de regering van de gematigden te hebben aangevallen. Rond het middaguur vielen gewapende mannen in militaire uniformen het nationale museum binnen in het centrum van Tunis, de hoofdstad van TunesiŽ. In totaal zijn 21 mensen omgekomen, waaronder twee schutters en 17 buitenlandse toeristen.

 

 

Wie kan deze essentiŽle vragen beantwoorden?

 

In de voorgaande Pateo Nieuwsbrief (link) heb ik melding gemaakt van de grootse ontdekking die ik onlangs heb gedaan. Ik heb namelijk de ware menselijke geschiedenis ontdekt, zoals vorige keer aangegeven. Dit is zeker niet mijn eerste belangrijke ontdekking, maar ik vind wel dat dit de allergrootste tot nu toe is.

 

Bij al mijn vorige ontdekkingen, zoals de Klok van Gizeh, het omgekeerde ritme in de priemgetallen en de driedimensionale ordening van de atomen (ook wel de elementen genoemd) is het me niet gelukt een heel erg groot publiek te bereiken. Bovendien zijn er altijd wel weer grapjassen die achteraf beweren dat het helemaal niet nieuw zou zijn geweest, zonder dat overigens te kunnen aantonen. Daarom pak ik het deze keer maar eens anders aan.

 

Indien er iemand is die de onderstaande vragen kan beantwoorden met feitelijke onderbouwing, maak deze antwoorden dan openbaar voor 16 april aanstaande, en stuur mij even een linkje. Wie dat niet doet, maar na 16 april wel weer beweert dat het helemaal niet nieuw zou zijn geweest, die mag rekenen op een gepast potje hoongelach.

 

Dit zijn de essentiŽle vragen:

o       In welk jaar is Atlantis ten onder gegaan? (plus of min 50 jaar)

o       In welk jaar was het vloedverhaal uit Genesis met Noach in de hoofdrol? (plus of min 10 jaar)

o       In welk jaar verliet Abram (of Abraham) de stad Ur (or Haran)? (plus of min 5 jaar)

o       Wie was de Farao van de Exodus, zoals beschreven in het gelijknamige boek?

 

Voor alle duidelijkheid: ik weet exact om welke jaren het hier gaat, maar uit coulance hou ik een kleine foutmarge aan. Ik zal de inzenders die alle vragen goed hebben met naam noemen in de betreffende uitzending.

 

Ik nodig vooral de mensen uit die menen dat alles allang bekend zou zijn, zoals de aanhangers van het zogeheten Kennisboek. Indien dat zo is, dan moet het immers voor hen een peulenschil zijn om deze basisvragen even te beantwoorden. Blijkt dat vervolgens toch niet het geval te zijn, hou dan per direct op om mensen wijs te maken dat alles allang bekend zou zijn. Verhul je eigen onwetendheid niet door anderen jouw geloof op te dringen.

 

Ook iedereen die gelooft in channelings, die roep ik op om de betreffende hemelse helpers eventjes te vragen deze eenvoudige vraagjes te beantwoorden. Zij weten immers toch alles. Toch? Er is bovendien tijd genoeg om deze vragen in een seance aan hen voor te leggen. Kunnen zij deze vragen echter niet beantwoorden, dan is het hopelijk voor iedereen duidelijk dat we hier niet met de waarheid te maken hebben.

 

Ken jij iemand die volgens jou echt weet hoe het zit, leg deze deskundige dan graag even deze basale vragen voor. Dan weet je gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt!

 

Hoe kan iemand die het verleden niet kent het heden begrijpen? En hoe kan iemand het heden niet begrijpt bijdragen aan een betere toekomst?

 

 

Pateo TV zendt uit in zes talen

 

De speciale aflevering van Pateo TV over de Ware Menselijke Geschiedenis wordt in maar liefst zes talen rechtstreeks uitgezonden (link):

o       op 16 april 2015 in het Engels

o       op 23 april 2015 in het Nederlands

o       op 30 april 2015 in het Spaans (co-presentator: Sergi)

o       op 7 mei 2015 in het Frans (co-presentator: Alban)

o       op 14 mei 2015 wordt de Engelstalige uitzending herhaald

o       op 21 mei 2015 in het Duits (co-presentator: Josefien)

o       op 28 mei 2015 in het Italiaans (co-presentator: Raffa)

 

Zie jij een mogelijkheid om deze uitzending in nog meer talen te doen, neem dan even contact met me op. Ik zou bijvoorbeeld ook heel graag Russisch, Arabisch en Mandarijn (Guanhua) toegevoegd zien aan dit lijstje.

 

 

Welke ondersteuning kun jij bieden?

 

Diverse nieuwsbrieflezers hebben naar aanleiding van de voorgaande Pateo Nieuwsbrief gereageerd op mijn oproep om mij te helpen bij het naar buiten brengen van de Ware Menselijke Geschiedenis. Mede naar hen reageer ik hierbij in deze nieuwsbrief.

 

Zelf maak ik bewust geen gebruik van facebook, maar ik kan niet ontkennen dat het een prima middel is om een sneeuwbaleffect te bereiken. Na een tip van een lezer stel ik daarom het volgende voor:

o       Zit jij wel op facebook, verbind je dan met de facebook-pagina die voor Pateo.nl is aangemaakt (link).

o       Ga je naar die speciale aflevering van Pateo TV over de Ware Menselijke Geschiedenis op 23 april kijken, maak dan voor jezelf een facebook-event aan, en nodig al jouw vrienden daar ook voor uit.

o       Deel na afloop op jouw facebook-pagina de youtube-video waarin deze aflevering is vastgelegd (de link naar die video verschijnt enkele dagen na de rechtstreekse uitzending bij het nieuws op Pateo.nl).

 

Iedereen met een eigen website of weblog kan dit vervolgens ook doen, maar dan op de eigen site. En twitteraars snappen hopelijk zelf wel hoe ze hier ruchtbaarheid aan kunnen geven. Samen maken we het verschil!

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande zondag (22 maart) wordt de tweede studiedag van de Studiegroep Wholly Science Noord-Nederland gehouden. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats in Hooghalen (nagenoeg precies tussen Assen en Beilen). Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep (waar je van harte welkom bent), neem dan even contact met mij op. Deze studiegroep is gewoon in het Nederlands.

 

o       Op woensdagavond 25 maart leg ik in W‚ltersw‚ld (vlak bij het Friese Dokkum) uit wat de essentie is van het Christusbewustzijn.

 

o       Op donderdagavond 26 maart is tussen acht en tien uur ís avonds de vijfde Nederlandstalige live uitzending van Pateo TV. Ik ga het dan de meest hardnekkige mythen ontzenuwen. Kijk en luister je dan rechtstreeks mee via het internet? Heb je de vier voorgaande Nederlandstalige afleveringen al gezien (live of via youtube)?

 

o       Op zaterdag 4 april (ďpaaszaterdagĒ) gaat de Studiegroep Wholly Science Midden-Nederland van start in Harmelen, iets ten westen van de stad Utrecht. Omdat deze bijeenkomsten bij ťťn van de deelnemers thuis plaatsvinden, is het aantal deelnemers beperkt. Deelname is op volgorde van aanmelding, totdat het maximum is bereikt. Ook deze studiegroep is gewoon in het Nederlands.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenachtentwintigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ĎAfmelding Nieuwsbriefí (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ĎAanmelding Nieuwsbriefí naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.