Pateo Nieuwsbrief

(van 11 maart 2015)

over Grootse Ontdekking

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief127.htm

 

o       De ware menselijke geschiedenis ontdekt

o       Pateo TV zoekt anderstalige co-presentatoren

o       Derde digitale druk van het Wholly Science-studieboek

o       Er komt weer een Nederlandstalig boek

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De ware menselijke geschiedenis ontdekt

 

Al in mijn boek “Bewustzijnsdynamiek”, dat in 2008 verscheen, heb ik getracht de ware menselijke geschiedenis op een rijtje te zetten. In de jaren daarop heb ik op diverse punten de verhaallijn moeten aanpassen als gevolg van voortschrijdend inzicht. Dat is voor mij geen zwakte, maar juist een teken van kracht. Hoe bijzonder zou het zijn wanneer iemand die gevoed is met zoveel desinformatie opeens alle details goed zou hebben.

 

Met desinformatie doel ik ook op het werk van Zecharia Sitchin (1920 – 2010). Ik weet nu zeker dat zijn werk bedoeld was als een bliksemafleider voor mensen die doorkregen dat de officiële lezing dat menswezens als vanzelf uit aapwezens waren ontstaan volstrekt onmogelijk is. Wel denk ik dat hier wezens zoals die Anunnaki zijn geweest in het oude Sumerië, maar zij hebben nadrukkelijk ons mensen niet geschapen. Zij hebben ons daarentegen genetisch gemanipuleerd toen we al Homo Sapiens waren. Sterker nog, ze hebben ons achteruit geholpen. En ook is het verhaal over die onzin-planeet genaamd Nibiru alleen maar bedoeld om ons af te leiden van de waarheid. Maar gelukkig heb ik die waarheid de afgelopen weken toch ontdekt.

 

Of Immanuel Velikovsky (1895 – 1979) ook een doelbewuste misleider is durf ik niet te zeggen. Zijn werk heeft me namelijk wel geholpen om de waarheid te vinden, maar dan wel heel indirect, want van zijn zienswijze klopt ook opvallend weinig, zo weet ik nu. Toch zitten er bij zowel Sitchin als Velikovsky wel hier en daar kernen van waarheid in.

 

Het voert veel te ver om deze waarheid hier in een nieuwsbrief uiteen te zetten. Om te zien dat deze waarheid klopt, laat ik namelijk erg veel bewijzen zien. Ook de verhalen uit de Bijbel haal ik daarbij aan, want ook daar vinden we kernen van de waarheid. Ik kan bijvoorbeeld nu met zekerheid zeggen in welk jaar het Bijbelse vloedverhaal met Noach in de hoofdrol heeft gespeeld. Ook kan ik opvallend nauwkeurig aangeven wanneer Atlantis is verdwenen.

 

Tot nu toe hebben we het moeten doen met gissingen en de fantasie van praatjesmakers. Die tijd is nu voorbij. Wie eenmaal de feiten heeft gezien, weet dat dit de waarheid is. Daarna zijn we voor goed af van dat gezever tussen gelovigen en zogenaamde geleerden over hoe de mens nu echt is ontstaan. Er is namelijk maar één waarheid wanneer het gaat over de ware menselijke geschiedenis. En iedereen heeft het recht om die waarheid te kennen!

 

Daarom ga ik de komende tijd flink gas geven om deze waarheid naar buiten te brengen. De mensheid heeft al veel te lang in het duister geleefd wat betreft de ware kennis van haar ontstaansgeschiedenis. Wil je me daarbij gaan helpen, op welke manier dan ook, neem dan even contact met me op.

 

 

Pateo TV zoekt anderstalige co-presentatoren

 

Ik speel nu ook met het idee om deze ware menselijke geschiedenis in een uitzending van Pateo TV openbaar te maken. Dan moet ik er wel voor zorgen dat deze uitleg maximaal twee uur duurt, zodat het in één uitzending past. Zelf kan ik dan die uitzending dan in het Engels en in het Nederlands presenteren. Maar voor de andere talen heb ik toch echt een co-presentator nodig. Daarbij denk ik in ieder geval aan het Spaans, het Frans en het Duits. Maar andere talen zouden in principe ook kunnen. Kun je vloeiend één van deze talen spreken en heb je minimaal affiniteit met Wholly Science, neem dan even contact met me op wanneer je jezelf als co-presentator van Pateo TV ziet zitten.

 

 

Derde digitale druk van het Wholly Science-studieboek

 

Deze week is derde digitale druk van het Wholly Science-studieboek verschenen. Dit Engelstalige studieboek vol met afbeeldingen in kleur telt nu 505 bladzijden. De hoofdlijn van de ware menselijke geschiedenis is verwerkt in deze derde digitale druk. De prijs is gelijk gebleven. Voor slechts dertig euro kun je dit digitale boek lezen. Kijk op de Engelstalige homepage van Pateo.nl voor meer informatie.

 

 

Er komt weer een Nederlandstalig boek

 

Deze ontdekking van de ware menselijke geschiedenis vraagt uiteraard ook om een Nederlandstalig boek. Bovendien is het boek ‘Wakkere Wetenschap’ zo goed als uitverkocht, en is de kans groot dat dit boek ook op papier gedrukt gaat worden. Hou daartoe deze Pateo Nieuwsbrief in de gaten.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Vanavond (woensdag 11 maart) is Lainie uit de USA te gast bij Pateo Radio. Ze is ervaringsdeskundige in thuisonderwijs, en heeft bovendien veel levenswijsheid opgedaan door haar bezitarme manier van leven met haar zoon. Luister je vanavond tussen 8 en 9 uur via het internet live mee naar mijn gesprek met haar?

 

o       Morgenavond (donderdag 12 maart) is tussen 8 en 10 uur ’s avonds de derde Nederlandstalige live uitzending van Pateo TV. Ik ga het dan hebben over het eerste hoofdstuk van het Bijbelboek Genesis. Kijk en luister je dan rechtstreeks mee via het internet? Heb je beide voorgaande Nederlandstalige afleveringen al gezien (live of via youtube)?

 

o       Aanstaande dinsdagavond (17 maart) wordt in Studio ZE-IS-T BEWUST in Zeist weer een open samenkomst gehouden. Dit “Zeister Avondje Pateo” vindt namelijk iedere derde dinsdag van de maand plaats.

 

o       Op zondag 22 maart wordt de tweede studiedag van de Studiegroep Wholly Science Noord-Nederland gehouden. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats in Hooghalen (nagenoeg precies tussen Assen en Beilen). Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep (waar je van harte welkom bent), neem dan even contact met mij op. Deze studiegroep is gewoon in het Nederlands.

 

o       Op woensdagavond 25 maart leg ik in Wâlterswâld (vlak bij het Friese Dokkum) uit wat de essentie is van het Christusbewustzijn.

 

o       Op zaterdag 4 april (“paaszaterdag”) gaat de Studiegroep Wholly Science Midden-Nederland van start in Harmelen, iets ten westen van de stad Utrecht. Omdat deze bijeenkomsten bij één van de deelnemers thuis plaatsvinden, is het aantal deelnemers beperkt. Deelname is op volgorde van aanmelding, totdat het maximum is bereikt. Ook deze studiegroep is gewoon in het Nederlands.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenzevenentwintigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.