Pateo Nieuwsbrief

(van 19 augustus 2014)

over MH17, Ebola en Putin

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief105.htm

 

o       Welk luchtje zit er aan het MH17-verhaal?

o       Oeps, er bestaan helemaal geen natuurlijke dodelijke virussen

o       Is Putin nu slecht of goed?

o       Facebook censureert complete pagina weg

o       Het nieuwe Wholly Science-leerboek is af

o       Leer jezelf beter kennen via een zelfkennisweek in Frankrijk

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Welk luchtje zit er aan het MH17-verhaal?

 

Het grote verschil tussen de mainstream nieuwsmedia en de alternatieve nieuwsmedia is dat alles wat mainstream is zich altijd committeert aan de officiële lezing. Alles wat in tegenspraak is met deze officiële versie wordt vervolgens systematische weggefilterd door de mainstream nieuwsverspreiders. Aan de andere kant vergroten de alternatieve nieuwsmedia juist ieder detail uit dat de officiële versie onderuit haalt. Op basis van één of meerdere van deze tegenstrijdige feiten wordt dan vervolgens een alternatieve lezing naar voren gebracht. Het nadeel hiervan is dat er zo vele alternatieve versies ontstaan, die elkaar gedeeltelijk of volledig ontkrachten. Om de zoektocht naar de waarheid nog verder te belemmeren verdwijnen vervolgens ook nog eens de bewijsstukken van het internet die niet in overeenstemming zijn met de mainstream lezing. Dit zagen we 13 jaar geleden heel duidelijk bij het 9/11-verhaal, en nu hebben we het weer gezien bij het MH17-verhaal, dat zich een ruime maand geleden afspeelde in het oosten van Oekraïne.

 

Waar de mainstream nieuwsmedia worden betaald door voornamelijk abonneegelden of overheidsbijdragen, naast advertentie-inkomsten, teren de meeste alternatieve nieuwsmedia op internetreclame of donaties. Vrijwel allemaal willen ze zoveel mogelijk websitebezoekers, lezers, kijkers of luisteraars. Daardoor zien de redacties van de alternatieve nieuwswebsites elkaar voornamelijk als concurrenten, en wordt er nauwelijks samengewerkt. Daarnaast zijn er alternatieve nieuwswebsites die als enige doel hebben om de mensen achter de bonafide alternatieve nieuwswebsites aan te vallen. De reden voor deze verdeel-en-heers-strategie laat zich raden: zorgen dat iedereen die ruikt dat er een overduidelijk luchtje zit aan nagenoeg alle officiële verhalen niet doorkrijgt dat er echte waarheidszoekers actief zijn op het internet.

 

Vanwege de vele versies en het verdwijnen van bewijsmateriaal is het voor mij erg lastig om die waarheid iedere keer weer boven tafel te trekken. Bovendien ligt mijn focus niet zozeer op het voorgeschotelde mondiale nieuws, maar veel meer op de wetenschappelijke waarheid van de werking van onze werkelijkheid. Het nieuws doe ik er bij om zoveel mogelijk mensen te interesseren voor Wholly Science. Erg gemakkelijk is dat overigens niet, want de meeste mensen hebben eigenlijk helemaal geen tijd, energie en denkvermogen om deze allesomvattende wetenschap te kunnen bevatten.

 

Velen menen al wakker te zijn, omdat ze de misleiding in de mainstream media doorzien. Ik beschouw mensen pas echt wakker, wanneer zijn Wholly Science helemaal begrijpen. Helaas is dit voor nagenoeg alle redacteuren van de alternatieve nieuwswebsites niet het geval, waardoor deze websites dan ook bol staan van onjuistheden, flauwekul en misleidingen. Des te meer bezoekers een website weet te trekken, hoe hoger het waanzingehalte van deze website doorgaans is. Niet-wakkere mensen willen immers entertainment. Slechts zeer weinigen zijn in staat om vermaak niet ten koste van de waarheid te laten gaan. Iemand die dit wel heel goed kon was bijvoorbeeld George Carlin (1937 – 2008).

 

Dit gezegd hebbende keren we weer terug bij het MH17-verhaal. Op voorhand betuig ik mijn medeleven aan een ieder die een dierbare is kwijtgeraakt, of in ieder geval het contact met deze dierbare. In hun schoenen staande zou ik precies willen weten wat er nu echt is gebeurd. Zelfs nu ik in mijn eigen schoenen sta, wil ik dit weten, ook omdat de mainstream propagandamedia blijkbaar graag een internationale oorlog wil overhouden aan dit verhaal. Laten we de verschillende theorieën daarom maar eens op een rijtje zetten:

 

 

Theorie 1: Oost-Oekraïense onafhankelijkheidstrijders hebben MH17 neergeschoten met een Buk-raket

 

Echter, indien deze theorie waar zou zijn, dan zouden de overblijfselen van dit vliegtuig een vrije val van 10 kilometer hoogte hebben gemaakt. Eén blik op eerste foto’s van de (vermeende) overblijfselen is voldoende om te kunnen concluderen dat er geen inslag is geweest vanaf deze hoogte. Ondanks het feit dat er geen enkel bewijs is voor deze theorie, is dit toch de officiële lezing van wat er gebeurd zou zijn, al vanaf enkele uren nadat het radiocontact met dit vliegtuig was verbroken. Dat er geen enkel motief is, mocht de pret niet drukken, want het zou een vergissing zijn geweest. Maar hoe schiet je nu per ongeluk een verkeersvliegtuig uit de lucht? Wat had dan geraakt moeten worden? De Oost-Oekraïense onafhankelijkheidstrijders hebben al meerdere gevechtsvliegtuigen van het Oekraïense staatsleger neergehaald, en weten heus wel het verschil tussen een SU-25 en een Boeing 777. Er is dus niet alleen geen enkel ondersteunend bewijsstuk voor deze theorie, het is ook nog eens volkomen onlogisch.

 

 

Theorie 2: Een Oekraïens gevechtsvliegtuig heeft MH17 neergeschoten

 

De kogelgaten in de vliegtuigrestanten, vooral die in de zijkanten van cockpit, ondersteunen deze theorie. Ook hebben ooggetuigen een gevechtsvliegtuig vlakbij de Boeing 777 gezien, die dit voor de camera van de Russische afdeling van de BBC hebben verklaard (waarna die beelden snel weer van het internet zijn gehaald). Ook op radarbeelden zou tenminste één gevechtsvliegtuig zijn waargenomen. Omdat de Oost-Oekraïense onafhankelijkheidstrijders geen gevechtsvliegtuig hebben, en dit dus onmogelijk kunnen hebben gedaan, zijn al deze feiten snel onder het tapijt geschoven door de mainstream nieuwsmedia. Ook zouden er radarbeelden zijn die tonen dat het verkeersvliegtuig een bocht naar links zou hebben gemaakt en in omgekeerde richting is gaan vliegen voordat het neerstortte. Ik heb deze beelden helaas niet zelf kunnen vinden. Wel kreeg het verkeersvliegtuig vanuit het vluchtcontrolecentrum in Kiev de opdracht om opeens iets lager te gaan vliegen, wat deze theorie ondersteunt.

 

 

Theorie 3: Een Russisch gevechtsvliegtuig heeft MH17 neergeschoten

 

Omdat er een soort biologische bom aan boord van dit verkeersvliegtuig zou zijn geweest, bedoeld voor een aanslag op Russisch grondgebied, hebben de Russen het MH17-toestel voortijdig neergehaald, volgens deze derde theorie. De eerste berichten van mensen ter plaatse benoemden inderdaad dat er letterlijk een luchtje zat aan de lijken die daar op de grond lagen. Uiteraard kan de mainstream propagandamedia deze theorie niet openbaar maken, want dan wordt duidelijk dat er iets heel anders is gebeurd dan het neerhalen van een reguliere passagiersvlucht. Volgens deze theorie kan het heel goed zijn dat het vliegtuig dat vertrokken is van Schiphol ergens onderweg is verwisselend met een andere vliegtuig. Ook de verwarring van de registratienummers lijkt nu een plekje te krijgen. Wellicht is het 9M-MRC-vliegtuig vertrokken, en heeft dit onderweg radarplekje verruild met een vliegtuig waarop 9M-MRD is geschilderd. Wat er is gebeurd met de passagiers die op Schiphol aan boord zijn gegaan blijft dan onduidelijk. Op precies eenzelfde manier is (of was) het lot van de passagiers van het verdwenen MH370-toestel onduidelijk.

 

 

Theorie 4: MH17 is niet neergeschoten; de wrakstukken en lijken zijn daar neergelegd

 

De youtube-blogger die zichzelf DAHBOO7 noemt heeft radarbeelden in een video geupload die aantonen dat het MH17-toestel na een opzettelijke vertraging gewoon is doorgevlogen, onder het radarstipje van een ander regulier verkeersvliegtuig (video). Het is bovendien bekend dat dit type verkeersvliegtuig via remote control kan worden overgenomen. Bij het MH370-toestel is dit op afstand overnemen van de vliegtuigbesturing naar alle waarschijnlijkheid ook gebeurd. Volgens deze theorie zouden de wrakstukken van het verdwenen MH370-toestel vanaf vrachtauto’s de weilanden in zijn gebracht. Een bovenaanzicht van de crashsite ondersteunt deze theorie. Hoewel deze theorie de kogelgaten niet verklaart, is dit voor mij toch de meest waarschijnlijke theorie. Het vliegtuig dat vertrok van schiphol had schuin onder de Maleisische vlag immers geen raampje, terwijl er in het overeenkomstige wrakstuk wel eentje zit (link). Het feit dat de identificatie van de gevonden lichamen zo lang duurt ondersteunt ook deze theorie, maar het ondersteunt ook theorie 3.

 

Het Algemeen Nederlands Propagandabureau (ANP) wil graag weten welke theorie waar is. Stuur daarom jouw antwoord met toelichting naar contact@ANP.nl.

 

 

Oeps, er bestaan helemaal geen natuurlijke dodelijke virussen

 

Niet gehinderd door enige kennis van het werk van Ryke Geerd Hamer (1935) roeptoeteren ook de alternatieve nieuwsmedia weer de grootst mogelijk onzin over Ebola, zoals ze dat ook al deden bij de leugens over HIV en AIDS. Zolang je niet snapt hoe de natuur echt werkt, blijven halfslapende mensen zichzelf voor de gek houden met de mainstream leugens over ziektes en vaccinaties. Wil je wel weten hoe het zit, bestudeer dan Wholly Science, waarin echte gezondheid en gezonde voeding een centrale plaats innemen. En maakt jouw favoriete (alternatieve) nieuwsmedium jou weer eens bang voor een dodelijk virus, neem dan onmiddellijk afscheid van dit desinformerende medium. Wanneer ze deze leugens klakkeloos overnemen, hoe kun je dan hun andere berichten vertrouwen?

 

 

Is Putin nu slecht of goed?

 

Om te beginnen was Vladimir Vladimirovich Putin (1952) voorheen de baas van de Russische geheime dienst, net zoals George Bush sr. de baas van de CIA was voordat hij president van de USA werd. Dat de mainstream propagandamedia hem nu aan het demoniseren zijn, zoals ze dat voorheen ook hebben gedaan met onder andere Saddam Hussein (1937 – 2006) en Muammar Gaddafi (1942 – 2011), zou voor iedereen die echt wakker is als een alarmbel moeten klinken. Beide heren wilden de olie die werd gewonnen uit het land waarover zij regeerden niet langer verkopen voor USA-dollars. Ook de Russische Federatie wil net als de overige zogenaamde BRICS-landen (Brazil, India, China, South Africa) af van deze ongedekte valuta als internationaal betalingsmiddel. Pal voor het MH17-incident maakten deze vijf landen de oprichting bekend van een eigen monetair fonds, zodat zij het International Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank voortaan konden gaan omzeilen. Zowel het IMF als de Wereldbank staan onder controle van de internationale investeringsbank genaamd N M Rothschild & Sons Limited, opgericht in 1811 door Nathan Mayer Rothschild (1777 – 1836). Deze Nathan was één van de vijf zonen van Meyer Amschel Rothschild (1744 – 1812), die in Frankfurt woonde en oorspronkelijk Bauer als achternaam had. Deze Meyer Bauer had een rood schild als familiewapen bij de ingang van zijn woning hangen, vandaar dat Das Rotes Schild werd verbasterd tot Rothschild. Vader Meyer onderwees zijn vijf zonen, genaamd Amschel, Salomon, Nathan, Karl en Jakob, in de geheime technieken van geldcreatie en -manipulatie. Zodra ze meerderjarig werden, stuurde hij hen naar een belangrijke Europese hoofdstad om daar namens de Rode-Schild-familie een bankbedrijf te vestigingen. Amschel deed dit in Frankfurt, Salomon in Wenen, Nathan in Londen (zoals al aangegeven), Karl in Napels, en Jakob in Parijs. Sindsdien is deze familie Rothschild samen met enkele andere Zionistische families bezig om via het geldsysteem controle te krijgen over alles op deze planeet.

 

De gecontroleerde oppositie beweert telkens maar weer dat ik een antisemiet zou zijn. Een semiet is echter een arabier die van oorsprong aan Middellandse zee woont, en daar ben ik in het geheel niet tegen. Ook wordt beweerd dat ik zou ontkennen dat er in de jaren veertig van de vorige eeuw miljoenen mensen in concentratiekampen doelbewust zijn vermoord. Dit ontkennen door mij is ook volstrekt niet waar, want in de Goelagkampen zijn vele tientallen miljoenen Russen vermoord met Zionisten als eindverantwoordelijken. Er zijn alleen geen 6 miljoen joodse gelovigen vermoord. In de Nazi-kampen zijn in totaal 271.304 mensen doodgegaan van de honger. Het verhaal van de joodse holocaust is een afschuwelijke leugen bedacht door de Zionisten om de Palestijnen in het land dat voorheen Canaän werd genoemd te kunnen gaan terroriseren. We zijn er allemaal getuige van dat dit nu al meer dan een halve eeuw aan de gang is, maar iedereen die ook maar het lef heeft om hier iets van de zeggen wordt keihard aangepakt. Kom maar op, zeg ik hierbij nog maar een keer.

 

De allergrootste criminele organisatie op deze planeet is de Orde van de Jezuïeten. Onder de dekmantel van het Vaticaan hebben zij achter de schermen al honderden jaren de touwtjes in handen. Voor de schermen zijn die touwtjes in handen van de Zionisten. Via het geldsysteem en de geheime diensten Mossad en de CIA hebben zij zowel de onwettige staat Israël als de USA volledig in hun macht. Vervolgens creëerden de CIA en de Mossad hun eigen gecontroleerde oppositie in de vorm van Al-Qaida, Hamas en nu weer ISIS om de terreuragenda’s van hun echte opdrachtgevers te kunnen uitvoeren.

 

Begrijp mij alsjeblieft goed: ik heb helemaal niets tegen mensen die geloven in de Bijbel, de Talmud of de Torah (of de Koran of welk ander boek dan ook), want wat mensen geloven mogen ze uiteraard helemaal zelf weten; ik heb alleen iets tegen mensen die het leven van andere mensen kapot of onmogelijk maken (en dat geldt voor mij niet alleen voor mensen, maar voor alles wat leeft). Voor dat soort onmensen is deze planeet niet bedoeld, en dat kan ik wetenschappelijk bewijzen (dankzij Wholly Science). Hopelijk krijgen steeds meer echte mensen door dat de situatie op deze planeet alleen kan veranderen wanneer we dat zelf tot stand brengen. Keer je daarom af van alles wat de Jezuïeten en de Zionisten ons door de strot proberen te duwen. Daarbij doel ik niet alleen op alle mainstream leugens, maar vooral op alle pogingen om echte mensen tegen echte mensen op te zetten (zoals ook nu weer is gelukt in de plaats Ferguson in de provincie St. Louis in de USA-staat Missouri). Keer je ook af van alle flauwekul die jou wil doen geloven dat het allemaal vanzelf wel goed komt. Deze New Age-leugens komen uit de koker van de Jezuïeten, samen met nog veel meer gemanipuleerde ideeën.

 

Ik zie de Jezuïeten en de Zionisten niet als echte mensen. Voor mij zijn dit allemaal psychopaten die onder controle staan van de Archons (ook wel de Archonten genoemd). Deze anorganische wezens behandelen echte mensen zoals onwetende boeren met megastallen hun dieren behandelen. Wil je niet langer ‘gemolken’ worden in deze intensieve menshouderij, verdiep je dan in de manier waarop deze energetische uitmelking plaats vindt. Hoe? Wat dacht je van Wholly Science?

 

Terugkomend op Vladimir Putin, hoe zit het nu echt met hem? Theorie 1 zegt dat hij stiekem ook onder controle staat van de Jezuïeten, en de rol van gecontroleerde oppositie speelt omdat er anders geen derde wereldoorlog kan komen. Theorie 2 zegt dat Putin echt wakker is geworden, en sindsdien bezig is tegengas te geven tegen de Zionistische wurggreep. Ik geef hem vooralsnog het voordeel van de twijfel, en denk daarom dat theorie 2 de juiste is. Toch laat ik theorie 1 niet helemaal varen. Ook hier kun je jouw antwoord e-mailen naar het ANP.

 

 

Facebook censureert complete pagina weg

 

Gisteren heeft Facebook de pagina verwijderd die is gekoppeld aan de website Martin Vrijland.nl (link). Zelf heb ik vanaf het begin Facebook gemeden, omdat dit immers uit de koker van de CIA afkomstig is. Tijdens de SOPN-verkiezingscampagne van 2012 heb ik van dichtbij meegemaakt hoe groot de destructiekracht is van dit zogenaamde ‘sociale’ medium. Het is uitermate geschikt om de beeldvorming te manipuleren. Uiteraard kan het ook worden gebruikt om het omgekeerde te doen, maar daar steekt Facebook dus nu een stokje voor. Ik beschouw dit daarom als een groot compliment voor de blogger die zichzelf Martin Vrijland noemt.

 

 

Het nieuwe Wholly Science-leerboek is af

 

Op 6 augustus jl. heb ik het dertiende en afsluitende hoofdstuk van mijn nieuwste (Engelstalige) boek beschikbaar gesteld. Het complete nieuwe Wholly Science-leerboek van 422 A5-bladzijden, vol met gekleurde illustraties, is sindsdien leverbaar als een serie van tien e-boeken van één en soms twee hoofdstukken voor slechts 30 euro. Is dit te duur voor jou, koop dan in ieder geval de eerste twee hoofdstukken voor samen 5 euro. Mijn doel met deze serie van e-hoofdstukken is om Wholly Science bekend te maken bij een veel groter publiek. Daarom werk ik tevens met referentenkorting. Wie minimaal twee maal wordt genoemd als referent, die krijgt het eerstvolgende betaalde hoofdstuk gratis. Wil jij meehelpen de hoofdstukken van dit e-boek verder bekend te maken? Kijk voor meer informatie op de Engelstalige homepage van Pateo.nl (link).

 

 

Leer jezelf beter kennen via een zelfkennisweek in Frankrijk

 

Wil jij jezelf (nog) beter leren kennen aan de hand van zes complementaire zelfkennismethoden? Hou jij van natuur, rust, ruimte, zonlicht en frisse lucht? Heb je vanaf 21 september a.s. zin en tijd om een week mee te gaan naar noordoost Frankrijk? In de Wholly Science Starters Week draait alles om jou en jouw energetische zelf. Via Numerologie (vooral jouw levensgetal), via Planetaire Astrologie (ook wel de Westerse Astrologie genoemd; en dan vooral jouw sterrenbeeld en ascendant), via Tzol’kin Astrologie (ook wel de Maya-Astrologie genoemd: jouw echte Maya-Zegel en jouw echte Maya-Toon), via Cosmic Year Astrologie (ook wel de Chinese Astrologie genoemd: jouw Cosmische Jaardier); via Nine Star Ki Astrologie (ook wel de Japanse Astrologie genoemd: jouw jaarcijfer, jouw maandcijfer en jouw huiscijfer), en via het Enneagram (jouw persoonlijkheidstype) leer je in slechts een week tijd niet alleen jouw eigen energieën (beter) begrijpen, maar ook die van jouw meest belangrijke naasten. Ben jij in voor een (warme) nazomer vol met zelfkennis, geef je dan nu op voor deze unieke week. Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie.

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Op vrijdagavond 5 september geef ik een lezing in Groningen. Dat de Groningers per direct de volledige aardgasbaten dienen op te eisen heb ik al eerder aangegeven, al was het alleen al ter compensatie van de bodemdaling. Misschien kan ik met deze lezing dit alles een zetje in de goede richting geven.

 

o       Op vrijdagavond 19 september leg ik in het plaatsje De Kwakel (tussen Aalsmeer en Uithoorn) de essentie uit van Wholly Science.

 

o       Op zaterdag 20 september komt de studiegroep Wholly Science voor de vierde maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits de eerste vier hoofdstukken van het nieuwe e-boek zijn gelezen.

 

o       Op zondagmiddag 26 oktober geef ik een lezing in Maastricht. Ook in het zuiden van de Nederlanden is de soevereiniteitswens sterk geworteld. Alleen met kennis van zaken kunnen we het juk van de vermeende overheersing van ons afwerpen.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenvijfde Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.