Pateo Nieuwsbrief

(van 8 juli 2014)

over Ian Lungold

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief103.htm

 

o       De Condor vliegt naar de Adelaar

o       De levensmissie van Ian Lungold

o       De Dreamspell is de ego-kalender

o       Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

o       Derde hoofdstuk van het nieuwe Wholly Science-leerboek is leverbaar

o       Zondag a.s. Wholly Science-lezing in Leeuwarden

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De Condor vliegt naar de Adelaar

 

In oktober 2008 zag ik de presentatie getiteld ‘De Condor vliegt naar de Adelaar’ (link), en ik was gelijk verkocht. Diezelfde nacht ben ik begonnen met het schrijven van wat twee maanden later het boek ‘Bewustzijnsdynamiek’ zou worden. Ook die nacht erop heb ik aan één stuk doorgewerkt om de ideeën die in mij waren wakker gemaakt op (digitaal) papier te krijgen. Een half jaar later mocht ik over die piekervaring vertellen voor de camera’s van het KRO-programma De Reünie (link).

 

Kort voordat ik de presentatie over het naar het Noorden komen van de Maya-kalender zag had ik besloten niet langer mee te willen rennen met de rat race. Ik had mijn baan opgezegd want ik had besloten voortaan van mijn spaarcentjes te gaan leven, totdat over een paar jaar het oude systeem sowieso ineen zou storten, zo meende ik toen. Ook dat heb ik prime time op de Nederlandse televisie mogen vertellen.

 

Inmiddels zijn we bijna zes jaar verder, en staat het oude systeem nog recht overeind. Via de nieuwsbrief van vorige week (link) ben ik opnieuw in de voetsporen getreden van de man die me met zijn presentatie over de Condor die naar de Adelaar vliegt zo had weten te raken. Toen ik deze presentatie voor het eerst zag, was hij echter al ruim drie jaren niet meer aanwezig in de fysieke werkelijkheid. Deze presentatie, die mij zo had bewogen, was op 6 september 2003 te Vernon (Okanagan University College) in Canada gegeven door Ian Xel Lungold (26 januari 1949 (12 Ahau) – 16 november 2005).

 

 

De levensmissie van Ian Lungold

 

In een eerdere lezing van Ian, waarvan ik een gedeeltelijk transcript heb kunnen vinden, vertelt hij over hoe hij zijn levensmissie vond. Het meest relevante deel hiervan heb ik vorige week al in het Engels op Pateo.nl gezet (link). Ik vat het hier heel kernachtig in het Nederlands samen:

 

Ian had bedacht hoe hij de Maya-astrologie via placemats bekend zou kunnen gaan maken voor een veel groter publiek. Naast het verkopen van de boeken hierover aan de boekhandels ging hij nu ook restaurants bij langs om deze placemats te verkopen, waarin 4000 dollar was geïnvesteerd. Ook bezocht hij in 1998 de conferentie genaamd ‘Crystal Healings on the Rocks’ te Sedona, Arizona (USA). Daar kreeg hij echter de schok van zijn leven.

 

Op deze conferentie was namelijk ook een kraam met echte Maya’s afkomstig uit Guatemala, die later een ceremonie zouden gaan uitvoeren. Vol trots liet Ian zijn placemats en zijn boek zien aan een Maya-sjamaan. Deze vertelde hem echter dat dit geen Maya-kalender was, maar het bedenksel van Arguelles genaamd Dreamspell. Ian voelde zich overreden door een trein. Hij was volkomen van de kaart.

 

Omdat hij nu zeker van zijn zaak wilde zijn, en niet opnieuw iets wilde gaan geloven wat achteraf niet waar bleek te zijn, heeft hij vier dagen lang achtereen opgetrokken met deze Maya-sjamaan. Iedere ochtend stond Ian om half vijf ‘s ochtends op om samen met deze Maya-sjamaan een vuurceremonie te doen. Vervolgens is Ian afgereisd naar Guatemala, waar hij kennis heeft gemaakt met de authentieke Tzol’kin-kalender, die op verschillende, door hem bezochte locaties precies dezelfde juiste Zegel en Toon aangaven. Aan de Maya-sjamanen van Guatemala heeft Ian vervolgens beloofd alles te zullen doen om de misleiding door Arguelles ongedaan te zullen maken. Hij begon daartoe met het terughalen van alle placemats en het terugkopen van alle boeken. Vervolgens is hij overal waar hij kon lezingen over de echte Maya-kalenders gaan geven.

 

Nu weet ik dat het de geestdrift van Ian is geweest die mij zo heeft geraakt via zijn indringende presentatie. En misschien is het verhaal nog wel groter, want zonder dat ik me dat heb gerealiseerd heb ik deze levensmissie van Ian voortgezet.

 

 

De Dreamspell is de ego-kalender

 

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief (link) al voorzichtig heb geopperd, toont de Dreamspell-zegel en –toon niet de energieën van iemands ware zelf, maar uitsluitend die van iemands ego. De Dreamspell is dus de ego-kalender. En met ‘ego’ (wat Latijn is voor ‘ik’) bedoel ik het lagere zelf, of het valse ik. Alle Dreamspell-deskundigen dragen dus bij aan het vasthouden van de mensheid is hun lage ego-energieën. Zelf zitten ze daar ook helemaal vast in.

 

Na de voorgaande nieuwsbrief heb ik diverse aanvallende e-mailberichten ontvangen. Er werd daarin fors op de man gespeeld, en niet één maal op de bal. Desondanks heb ik toch getracht nette reacties terug te sturen. Nu heb ik hier een streep onder getrokken. Ook de vriendschappen met de beide Dreamspell-deskundigen, zoals genoemd in de voorgaande nieuwsbrief, lijkt inmiddels aan een zijden draadje te hangen. Dat toont voor mij alleen maar des te meer aan dat beide mannen vanuit hun ego functioneren, althans in ieder geval wanneer het over de Dreamspell gaat.

 

 

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

 

Niet iedereen kan altijd mijn confronterende aanpak ten aanzien van onwaarheid appreciëren. Zij willen graag dat alles pais en vree is. Toch zullen zij ook wel weten dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken. In het geval van de misleiding door Arguelles hebben we niets aan een houding van ‘beide kunnen toch naast elkaar bestaan’. Arguelles heeft net als Frankenstein een monster gemaakt. En alle onwetende mensen denken dat dit monster de echte Maya-kalender is. Indien nodig zal ik de allerhardste heelmeester zijn, om dit monster niet alleen te ontmaskeren, maar ook voorgoed uit te wissen.

 

Overigens, één van de nieuwsbrieflezers vertelde mij over het vermoeden dat Arguelles betaald zou zijn om de Dreamspell uit te rollen als zijnde de juiste Tzol’kin. Het feit dat hij daarin zo succesvol kon zijn plus het feit dat hij zowel bij de paus als de Verenigde Naties is geweest om toestemming te krijgen voor het uitdragen van dit monster ondersteunt dit vermoeden.

 

 

Derde hoofdstuk van het nieuwe Wholly Science-leerboek is leverbaar

 

Wil je mijn werk steunen? Koop dan in ieder geval de eerste twee hoofdstukken van mijn nieuwste Engelstalige e-boek vol met gekleurde illustraties (voor samen 5 euro). Sinds vorige week donderdag is ook het complete derde hoofdstuk leverbaar (voor 5 euro). Mijn doel met deze serie van e-hoofdstukken is om Wholly Science bekend te maken bij een veel groter publiek. Daarom werk ik tevens met referentenkorting. Wie minimaal twee maal wordt genoemd als referent, die krijgt het volgende hoofdstuk gratis. Wil jij meehelpen de hoofdstukken van dit e-boek verder bekend te maken? Kijk voor meer informatie op de Engelstalige homepage van Pateo.nl.

 

 

Zondag a.s. Wholly Science-lezing in Leeuwarden

 

Terwijl het chauvinisme in voetbalkijkend Nederland opgestuwd wordt naar ongekende hoogtes, laten de liefhebbers van de waarheid zich niet afleiden. Komende zondagmiddag geef ik in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden een lezing over Wholly Science. Kom jij dan ook naar De Bres?

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenavond (9 juli) is de Noorse Ingunn Sigurdsdatter te gast bij Pateo Radio. We hebben het dan over soevereiniteit. Hopelijk heeft ze deze keer geen dubbele afspraak in haar agenda gezet.

 

o       Volgende week woensdag (16 juli) hoop ik dat de in Iran geboren Mehran Keshe te gast zal zijn bij Pateo Radio. Ik ben van meerdere kanten gewaarschuwd voor hem, maar het gaat me in eerste instantie over de basisprincipes van plasmatechnologie. Verder zou het best wel eens zo kunnen zijn dat niet techniek de belemmerende factor is, maar ons bewustzijn. Ook dat wil ik nu wel eens helder hebben.

 

o       Op vrijdagavond 5 september geef ik een lezing in Groningen. Dat de Groningers per direct de volledige aardgasbaten dienen op te eisen heb ik al eerder aangegeven, al was het alleen al ter compensatie van de bodemdaling. Misschien kan ik met deze lezing dit alles een zetje in de goede richting geven.

 

o       Op vrijdagavond 19 september leg ik in het plaatsje De Kwakel (tussen Aalsmeer en Uithoorn) de essentie uit van Wholly Science.

 

o       Op zaterdag 20 september komt de studiegroep Wholly Science voor de vierde maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits de eerste drie hoofdstukken van het nieuwe e-boek zijn gelezen.

 

o       Vanaf 21 september begint de eerste Wholly Science Starters Week in Noordoost Frankrijk. In deze week draait het puur en alleen om de deelnemers, en is Wholly Science slechts bijzaak. Via zes complementaire zelfkennismethoden leren de deelnemers zichzelf en elkaar nog beter kennen. Naast meer zelfkennis krijgt iedere deelnemer ook een onvergetelijk week voorgeschoteld, vol met natuur, rust, ruimte, zonlicht en frisse lucht.

 

o       Vanaf 28 september staat de BEST-conferentie in Noordoost Frankrijk op het programma. BEST staat voor Breakthrough Energy Science & Technology. Het idee is dat onderzoekers en uitvinders hun inzichten met elkaar en de deelnemers delen gedurende deze week.

 

o       Op zondagmiddag 26 oktober geef ik een lezing in Maastricht. Ook in het zuiden van de Nederlanden is de soevereiniteitswens sterk geworteld. Alleen met kennis van zaken kunnen we het juk van de vermeende overheersing van ons afwerpen.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenderde Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.