Pateo Nieuwsbrief (van 20 mei 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief054.htm

 

o       Vrijdag 31 mei: Slotfeest van het Pateo Center in Oudewater

o       Pateo Nieuwsbrief toch weer op een andere dag

o       Nemen Máxima en Alex deel aan de Bilderberg Meeting 2013?

o       Wat is er in de resterende periode te doen in het Pateo Center te Oudewater?

 

Agenda van het Pateo Center:

Dinsdagavond 21 mei : lezing door Peter Toonen

Donderdagavond 23 mei : lezing door Anton Teuben

Vrijdagavond 24 mei : workshop door Jasper van Well

Zaterdag 25 mei : lezing door Pleun Snoek

Zaterdag 25 mei : lezing door Marijke Creveld

Zaterdag 25 mei : lezing door Loek Stroeken

Zondag 26 mei : interactieve demonstratie door Thea Kramer

Vrijdagavond 31 mei : Slotfeest van het Pateo Center in Oudewater

Zondag 2 juni, andere locatie : Studiedag Germaanse Geneeskunde door Boris Aurea

(Kijk bij de Agenda op Pateo.nl voor meer informatie)

Contact en/of aanmelden via: Center @ Pateo.nl (zonder spaties)

 

Vrijdag 31 mei: Slotfeest van het Pateo Center in Oudewater

Afgelopen weekeinde heb ik het besluit genomen om te stoppen met het Pateo Center in Oudewater. Dit betekent niet dat de website Pateo.nl uit de lucht gaat of dat ik met Wholly Science zou stoppen. Het betekent alleen dat ik heb geconcludeerd dat een dergelijk groot centrum voor ‘wakkere’ mensen zelfs in 2013 nog steeds niet levensvatbaar is.

 

Vrijdag 31 mei aanstaande is de laatste dag dat het Pateo Center in Oudewater nog open is. Om te vieren dat we het in ieder geval vijf maanden lang hebben geprobeerd, wordt op die avond nog een slotfeest gegeven. De entree voor dit slotfeest is gratis, maar de consumpties niet. Financieel zitten we namelijk nog steeds niet boven de streep, ondanks de 33 donaties die tot op heden zijn overgemaakt, waarvoor mijn grote dank! Na mijn oproep in de voorgaande nieuwsbrief kwamen er aanvankelijk slechts acht donaties binnen, maar na een extra oproep via een artikel op Pateo.nl (link) liep dit aantal gelukkig snel op.

 

Dit betekent dus ook dat alle in het Pateo Center in Oudewater geplande lezingen vanaf 31 mei zijn geannuleerd. De geplande activiteiten tot en met zondag 26 mei gaan gewoon door, mits er voldoende aanmeldingen zijn, wat voor de meeste activiteiten nog niet het geval is. Heb je het Pateo Center in Oudewater nog nooit bezocht, dan zul je dus snel moeten zijn. En heb je boeken, schilderijen en/of cd’s uitgeleend aan het Pateo Center, deze dan graag uiterlijk 31 mei weer komen ophalen.

 

De Studiedag Germaanse Geneeskunde op 2 juni gaat bij voldoende aanmeldingen wel door, maar dan op een andere locatie. Zodra deze locatie is vastgesteld zal dit worden gecommuniceerd via de agenda op Pateo.nl. Boris heeft de ondergrens op 20 deelnemers gesteld. Voor zover ik weet zijn er op dit moment minder dan 10 aanmeldingen.

 

Ik sluit niet uit dat er snel een tweede Pateo Center gaat komen, maar deze zal dan zeker niet zo grootschalig zijn als het eerste Pateo Center in Oudewater. Laten we straks eerst maar eens klein (opnieuw) beginnen. Small is beautiful.

 

Pateo Nieuwsbrief toch weer op een andere dag

De regelmaat in het verschijnen in de wekelijkse Pateo Nieuwsbrief is de laatste tijd volkomen zoek. Ook deze keer wordt deze nieuwsbrief toch een etmaal eerder rongemaild dan vorige week is aangekondigd. In plaats van de dinsdag wordt deze nieuwsbrief vandaag, op Pinstermaandag verstuurd, precies 50 dagen na Paaszondag. Deze aanhoudende onregelmatigheid heeft voornamelijk te maken met de perikelen rond het Pateo Center in Oudewater. Zodra dit centrum is gesloten zal de regelmaat voor de wekelijkse Pateo Nieuwsbrief wel weer terugkeren. Daar ben ik vrij zeker van.

 

Nemen Máxima en Alex deel aan de Bilderberg Meeting 2013?

De jaarlijkse bijeenkomst van de antidemocratische Bilderberg Group, mede opgericht door Bernard von Lippe-Biesterfeld (1911-2004), de wijlen opa van Alex von Amsberg (1967), wordt dit jaar van 6 tot 9 juni gehouden in het luxueuze Grove Hotel in het Engelse Watford. In verband met een bruiloft in mijn familie kan ik er zelf niet bij zijn, zou ik al een uitnodiging hebben ontvangen, wat ook dit jaar weer niet is gebeurd. Ik vind het hierbij erg opvallend dat Máxima (1971) en Alex precies voor deze Bilderberg Meeting 2013, namelijk van 3 tot 6 juni, een tripje naar Zuid-Duitsland maken (als onderdeel van een zogeheten economische missie). Reist het echtpaar daarna direct door naar Watford? In haar agenda staat echter dat Máxima vrijdagochtend 7 juni in Houten aanwezig zal zijn. Zal ze daarna haar man achterna reizen om ook in te checken in dit Grove Hotel? Wie er zeker bij zal zijn is de Nederlander Victor Halberstadt (1939), stroman van Goldman Sachs. Moet ik nog meer zeggen over deze geridderde hoogleraar?

 

Quizvragen:

1.    Voor hoeveel procent is Alex ‘van Duitschen bloede’?

2.    Voor hoeveel procent zijn de dochters van Máxima en Alex van puur Nederlands bloed?

3.    Waarom heeft Nederland zo’n hypocriet vreemdelingenbeleid?

 

Wat is er in de resterende periode te doen in het Pateo Center te Oudewater?

Morgenavond (dinsdag 21 mei) geeft Peter Toonen een opzienbarende lezing. Daarna, op donderdag 23 mei, herhaalt Anton Teuben zijn lezing over universele kennis voor iedereen.

 

Op vrijdagavond 24 mei geeft Jasper van Well een workshop over EFT (Emotional Freedom Technique). Op zaterdag 25 mei verzorgt Pleun Snoek de eerste lezing, die gaat over de bevrijding van het ego. Daarna spreekt Marijke Creveld over stralingsproblematiek en de geneeskracht van de kaki en andere bomen in de homeopathie. Die Pateo-lezingenzaterdag (op 25 mei) wordt afgesloten door Loek Stroeken via een lezing over zilverwater als natuurlijk antibioticum. Op zondag 26 mei geeft Thea Kramer een interactieve demonstratie over Quantum Reset Touch. Dit weekeinde heeft gastvrouw Harriët de leiding in het Pateo Center te Oudewater.

 

De unieke studiedag Germaanse Geneeskunde op zondag 2 juni onder leiding van Boris Aurea zal dus niet in het Pateo Center te Oudewater worden gegeven. Op welke locatie wel, dat wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

Kijk voor meer informatie over het activiteitenprogramma vanuit Pateo op de Nederlandstalige agenda op Pateo.nl. Voor alle activiteiten geldt dat de deelname op volgorde van aanmelding is. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

 

Graag tot (weer-) ziens in het Pateo Center te Oudewater. En bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nl – Wholly Science

 

Pateo Center: Centrum voor Heelkunde / Center for Wholly Science

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vierenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.