Wil de echte Niburu nu opstaan?

 

Misschien ken je het televisiespelletje ‘Wie van de drie?’. In de versie die ik als jochie op de tv zag stelde onder andere Albert Mol vragen aan drie personen waarvan er twee zich voordeden als waren zij de derde persoon. Aan het einde van de vragenrondes werd dan de echte persoon gevraagd om op te staan.

 

Ik moest aan dat spelletje denken nu verschillende websites beweren de ware Niburu te zijn. In de rol van Herman Emmink stel ik hierbij de kandidaten even aan u voor:

o       Niburu.nl (link)

o       Niburu.nu (link)

o       Niburu.co (link)

o       Niburu.tv (link)

 

Het lijken vier verschillende kandidaten te zijn, maar de .nl- en de .nu-sites zijn identiek, dus houden we drie kandidaten over.

 

Wanneer we de site van Niburu.tv bezoeken, dan lezen we dat deze site is geboren uit onvrede over de gang van zaken rond de oorspronkelijke Niburu-website. De oprichter van Niburu.tv noemt zichzelf Kraven. Daarmee valt dus ook deze kandidaat af.

 

De twee resterende websites beweren allebei de enige echte Niburu-site te zijn. Klik hier voor de claim vanuit Niburu.nl en hier voor de claim vanuit Niburu.co.

 

Kijkend naar de bezoekersaantallen lijken de meeste mensen Niburu.nl voor de echte Niburu-site te houden. Maar is dat ook zo?

 

Wat velen niet weten is dat de inhoud van Niburu.nl al vele jaren feitelijk door een éénmansredactie wordt verzorgd. Nadat Richard hiermee is gestopt heeft Robin het stokje van hem overgenomen. De grote vraag is dus bij welke website verzorgt nu Robin de inhoud. Het is zeer opvallend dat er vandaag niet één bericht door Robin is geplaatst. We zullen dus nog even moeten wachten om te zien welke website de ware Niburu is.

 

Zelf betreur ik de gang van zaken ten zeerste. Ik beschouw dit als stuiptrekkingen van een bewustzijn dat vast wil houden aan de dualiteit. Hoewel deze strijd alleen maar verliezers kent, inclusief de Niburu-bezoekers, zijn deze stuiptrekkingen misschien toch nodig om ons gezamenlijke bewustzijn naar een hoger plan te tillen.

 

Zeist, vrijdag 23 maart 2012

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl