Inleiding in de Wetenschap

 

In een dun boekje van slechts 36 geïllustreerde bladzijden A5-formaat wordt heel eenvoudig aangetoond waarom bijvoorbeeld de fysica alleen maar verschijnselen kan beschrijven, maar ze niet kan verklaren. En dat geldt in principe voor alle (natuur-) wetenschappen. Het boekje ‘Inleiding in de Wetenschap’ laat zien dat moderne wetenschappen vanwege de materialistische focus het halve verhaal vertellen.

 

De andere helft van het verhaal kunnen we via tal van oeroude geschriften vinden. Maar wie zich alleen met deze andere helft bezig houdt, die komt eigenlijk ook geen steek verder.

 

Het Hele Verhaal vinden we wanneer we modern en oud met elkaar verbinden. En alleen op die manier vinden we oplossing voor alle uitdagingen waar we als mensheid nu voor staan.

 

Inleiding in de Wetenschap’ laat zien dat de materiële schijnwerkelijkheid een afspiegeling is van de achterliggende energiewerkelijkheid, precies zoals Plato bijna 2½ millennia geleden al probeerde duidelijk te maken. Alleen door de verbinding te leggen met de fundamentele inzichten in de achterliggende, samenspelende energieën kunnen we van de moderne wetenschappen weer een echte wetenschap maken. Als inleiding op deze echte wetenschap is dit boekje geschreven.

 

Klik op het bovenstaande plaatje van de voorkant van dit boekje om het gratis online te lezen of zelf uit te printen.

 

Inleiding in de Wetenschap; Over een integrale verklaring voor alles. 3e druk, ISBN 978-94-90765-06-4, 36 bladzijden. Uitgeverij Pateo.

 

 

Ook geplaatst op:

o       Bovendien.com (met reactiemogelijkheid)

 

 

Smaakt deze inleiding naar meer, neem dan deel aan de masterclass Heelheidskunde. De nadruk ligt daarin op het op onszelf betrekken van deze inzichten, zodat wij onze eigen scheppingskracht verder ontwikkelen. Wil je hiermee helemaal de diepte in, doe dan mee aan de Bewustzijnsweek.