Het entreegeld voor de SOPN is binnen

 

Onlangs hebben we op zowel SOPN.nl als Pateo.nl een oproep geplaatst om het bedrag van Ä 11.250 als benodigd entreegeld voor de Tweede Kamerverkiezingen rond te kunnen krijgen (link). We zijn zeer verheugd dat er daarop zo snel en zo veel is gereageerd. Het benodigde bedrag is inmiddels binnen en wordt nu gelijk overgemaakt op de bankrekening van de Kiesraad. Onze hartelijke dank daarvoor. Van sommige overboekingen is het ons echter niet duidelijk of het om een donatie of een renteloze lening gaat. Indien dit laatste het geval is geweest, stuur ons hier dan graag nog even een berichtje over.

 

Het bereikt hebben van het entreebedrag betekent overigens niet dat we vanaf nu helemaal geen donaties meer nodig zouden hebben. Het drukken van posters, flyers en binnenkort ook stickers gaat gewoon door. Overboekingen op bankrekeningnummer 1495.40.566 ten name van SOPN blijven daarom nog steeds zeer welkom!

 

Nu we aan de financiŽle kwalificatie voldoen richten we ons deze week volledig op de organisatorische randvoorwaarden. Allereerst willen we graag 76 kandidaten op de SOPN-verkiezingslijst tonen. Op dit moment hebben hebben 58 mensen zich daarvoor beschikbaar gesteld. We zoeken dus nog ongeveer 20 kandidaten. Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Daarnaast zoeken we in sommige kieskringen nog mensen die eind juli in hun eigen gemeentehuis een handtekening willen plaatsen onder de kandidatenlijst van de SOPN. Deze ondersteuners kunnen zich aanmelden door een emailbericht te sturen naar aanmelden@SOPN.nl.

 

De volledige kwalificatie van de SOPN zal op 31 juli voltooid zijn. Vanaf dat moment zetten we de verkiezingscampagne in de hoogste versnelling. Weet je nu al dat je op 12 september zult gaan stemmen op de SOPN, laat dit dan aan iedereen weten. Bezoek ook de websites die een stemadvies uitbrengen of die peilingen doen, en laat ook daar weten dat je op de SOPN zult stemmen. Samen maken we het verschil.

 

Zeist, maandagmiddag 9 juli 2012,

namens het SOPN-verkiezingscampagneteam,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl

 

 

Gerelateerd:

o       Webpagina met essentiŽle informatie over de SOPN (link)

o       Fotoís uit de toekomst? (link)

o       Verslag eerste lijsttrekkersdebat 2012 (link)

o       Modern sprookje: Geld maakt niet gelukkig (link)

 

 

Ook geplaatst op:

o        SOPN.nl (met reactiemogelijkheid)