Ons onzichtbare doolhof

 

Ons doolhof is niet alleen onzichtbaar, het is ook enorm groot. Zelfs na onze fysieke dood zitten we nog steeds in dit doolhof.

 

Ons doolhof is bedoeld om ons vast te houden. Wij bezitten namelijk iets zeer waardevols. Ieder van ons is een vat vol kostbare levensenergie. Met behulp van deze levensenergie wordt de werkelijkheid (van het doolhof) geschapen.

 

Zijn we ons hier niet van bewust, dan wordt onze levensenergie afgetapt. Laten we de groep die dit doet maar aanduiden als de parasieten. De parasieten gebruiken een groot deel van de afgetapte levensenergie voor het in stand houden van ons doolhof.

 

De hoofdroute door het doolhof kunnen we de hoofdstroom noemen, of mainstream in het Engels. Het leeuwendeel van de mensen blijft rondjes lopen over deze hoofdroute. Ze hebben totaal geen idee dat ze gevangen zitten in een doolhof. Ze hebben ook niet door hoeveel invloed het doolhof heeft op hun gedachten, gevoelens en waarnemingen. De mainstream-media, de mainstream-wetenschappen, de mainstream-religies, de mainstream-besturen en de mainstream-ziektezorg hebben als doel om deze ronddolende mensen vast te houden op de hoofdroute van het doolhof. En een zelfs nog grotere druk om in deze hoofdstroom te blijven meegaan is afkomstig van de overige mainstream-mensen.

 

Terwijl de blinde massa onophoudelijk steeds dezelfde rondjes blijft lopen over de hoofdroute, weten sommigen zich toch los te maken uit de mainstream-wurggreep. Deze mensen durven de zijstroompjes van het doolhof te verkennen. Vanuit de mainstream gezien worden deze zijpaden beschouwd als alternatief. In het Engels kunnen we dit aanduiden als sidestream of substream. De mainstream-mensen kunnen vaak helemaal niets met de rare verhalen van de substream-mensen. Dit komt omdat de mainstream-mensen leven in een mainstream-wereld, die wezenlijk verschilt van de uiteenlopende substream-werelden van de substream-mensen.

 

Er is slechts één mainstream-wereld. Dat is dan ook de wereld die we voorgeschoteld krijgen via voornamelijk de televisie. Daarom is dit ook de hoofdstroom door het doolhof. De levensenergie van alle mainstream-mensen wordt systematisch afgetapt om deze mainstream-realiteit te blijven voeden. Vanwege deze enorme en onafgebroken energietoevoer werkt de mainstream-werkelijkheid als een enorme magneet op alle mensen in het doolhof.

 

De substream-mensen weten dat de mainstream-realiteit gebaseerd is op misleiding. Om de eigen waarheid te gaan zoeken verlaten deze substream-mensen de hoofdroute en kiezen ze een alternatieve route door het doolhof. Indien de gevonden route niet onmiddellijk dood loopt gaan vervolgens vele substream-mensen onmiddelijk lopen roepen dat ze de uitgang hebben gevonden uit het doolhof. Daarom vinden we ook volop misleiding en meelopers binnen de substream-realiteiten, waarvan er vele verschillende zijn.

 

De website van Pateo.nl is bedoeld voor mensen die zich niet laten misleiden. Deze mensen leiden namelijk zichzelf. Deze mensen onderzoeken alles zelf, inclusief alles in hun eigen innerlijk. Ze zijn zeer alert, vooral op diefstal van hun levensenergie. Ze gaan onmiddellijk op innerlijk onderzoek uit zodra hun levensenergie begint weg te vloeien. Om te kunnen ontsnappen uit het doolhof is namelijk heel erg veel levensenergie nodig.

 

Wil jij echt ontsnappen uit het doolhof, maak je dan eerst energetisch los van de mainstream (mocht je dat nog niet gedaan hebben). Ga vervolgens op zelf onderzoek uit. Bestudeer het doolhof op alle mogelijke manieren. Leer steeds beter te begrijpen hoe het doolhof werkt. Je kunt daarbij gerust voortborduren op onderzoeksresultaten van anderen. Maar neem nooit iets klakkeloos over. We hebben immers allemaal blinde vlekken, en ook maken we allemaal wel eens fouten. Fouten maken is ook helemaal niet erg, zolang we er maar van leren. We kunnen leren van onze eigen fouten, maar ook heel goed van die van anderen.

 

Laat je ook nooit afleiden door de meningen van anderen. Sterker nog, laat je niet afleiden door jouw eigen mening. Stel het komen tot een vaststaande mening zo lang als mogelijk uit. Laat de feiten gewoon voor zich spreken. En heb je toch over iets een mening gevormd, aarzel dan niet om deze bij te stellen of in te wisselen, wanneer zich nieuwe feiten aandienen.

 

Op basis van mijn onderzoek heb ik het donkerbruine vermoeden gekregen dat het doolhof regelmatig een radicale verandering ondergaat. Ik denk dat deze verandering zich opnieuw vanaf 15 juli in relatief korte tijd gaat voltrekken (de vorige keer was ongeveer 13.000 jaar geleden). Gedurende deze transformatie krijgen we een uitgelezen kans om uit het doolhof te ontsnappen. Alleen mensen die boordevol levensenergie zitten zullen wellicht een kans maken. Mensen die echt wil ontsnappen, die zorgen ervoor dat ze zich de komende tijd maximaal opladen met levensenergie. Hoe doe je dat? Door:

o       jezelf te leiden en als autonoom en soeverein wezen geen enkele autoriteit boven je te dulden;

o       jezelf te voeden met levenskracht via zonlicht, via levenskrachtige voeding en via levenskrachtig water;

o       alleen in jezelf te geloven, via jouw eigen waarnemingen, gedachten en gevoelens, en door dus verder helemaal niets of niemand te geloven.

 

Wat je hiermee doet is het versterken, vergroten en/of verhogen van jouw eigen bewustzijn. Met dat laatste als doel vind je hier 100 tips (in het Engels) om daaraan heel concreet te werken. Daarmee breng je jouw eigen energieniveau gericht omhoog. Bedenk daarbij dat dit geen doel op zich is. Het doel is immers om uit het doolhof te geraken.

 

Zeist, dinsdag 7 februari 2012

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl