Donaties gevraagd na doelbewuste diefstal

 

Op het moment dat ik innerlijk begreep dat we nu snel op een geheel andere manier zullen gaan leven, waarin geld niet langer belangrijk is, besloot ik om mijn deeltijdbaan op zeggen en mijn bedrijf te staken. Dat kon ik doen omdat ik over voldoende spaargeld beschikte (dat ik vervolgens ook gelijk van de bank haalde omdat de banken deelnemen aan een spel wat niet eerlijk wordt gespeeld). Dat spaargeld is nu doelbewust gestolen. De dief wist precies waar het geld lag, want er waren helemaal geen sporen van diefstal, behalve dan dat het bruine geldkistje dat verstopt onderin mijn kledingkast lag daar opeens niet meer lag.

 

Tot op heden gaf ik gratis lezingen, en moest ik er zelfs soms eigen geld bijdoen voor de zaalhuur. Mijn boeken verkocht ik tijdens lezingen altijd voor de kostprijs. Door de doelbewuste diefstal, wellicht bedoeld om mijn werk via Pateo een halt toe te roepen, kan ik me helaas niet langer veroorloven om diensten en producten te leveren zonder daar geld aan over te houden.

 

Bent u van mening dat mijn werk belangrijk is en dat deze diefstal ongedaan gemaakt dient te worden, dan maakt u me erg blij met uw donaties, omgeacht hoe groot het bedrag is dat u kunt missen. Wellicht komt er door uw ruimhartigheid weer ongeveer evenveel geld binnen als er doelbewust is gestolen, waardoor ik gewoon weer door kan gaan met mijn bewuste, winstvrije aanpak tot nu toe. Mag ik op uw steun rekenen?

 

U kunt uw donaties overmaken op rekeningnummer 1561.55.753 ten name van J.H. Oldenkamp te Zeist. Voor internationale donaties: IBAN = NL94 RABO 0156 1557 53 en BIC = RABONL2U.

 

Bij voorbaat dank ik u hiervoor uit de grond van mijn hart!

 

Zeist, 13 oktober 2010

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl