Wholly Science Week

Leer Scheppen als God in Frankrijk

 

Ontdek de wondere wereld achter de materiële schaduwwerkelijkheid via een unieke verdiepingsweek in het heuvelachtige boslandschap van de Haute Marne (Frankrijk). De Wholly Science Week biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers. Daarin leer je in eerste instantie jezelf beter kennen, en vervolgens het geheel van alle werelden.

 

Taal

Wholly Science Week wordt in het Nederlands gegeven. Sommige afbeeldingen kunnen in het Engels zijn. Ook ontvangt iedere deelnemer een Engelstalig boek (het Wholly Science handboek).

 

Organisatie

De Wholly Science Week wordt verzorgd door Dr. Johan Oldenkamp, oprichter van zowel de meertalige website Pateo.nl (link) als Wholly Science, en auteur van ondermeer 27 boeken. Via de internationale Pateo Academia sluiten steeds meer onafhankelijke wetenschappers zich bij hem aan.

 

Locatie

De Bewustzijnsweek vindt plaats in het Centre Lothlorien (link) in de Franse streek Haute Marne. Deze opleidingslocatie ligt op ongeveer 600 kilometer rijden vanuit Nederland. Carpoolen bespaart brandstof (en geld). Klik hier om een foto-impressie van deze locatie te bekijken.

 

Historie

De Wholly Science Week is in april 2011 voor het eerst gegeven onder de naam ‘Bewustzijnsweek’ (klik hier voor een verslag daarvan geschreven door één van de deelnemers). Precies een jaar later vond in april 2012 de tweede Bewustzijnsweek plaats. Weer een jaar later, in april 2013, werd deze Wholly Science Week voor de derde maal gehouden. Gezien de grote belangstelling voor deze week, wordt de Wholly Science Week dit jaar ook in het najaar gegeven.

 

Wanneer

De (vierde) Wholly Science Week begint op zondagmiddag 13 oktober 2013 om 17:00 uur en eindigt op zaterdagochtend 19 oktober 2013 om 11:00 uur.

 

Dagprogramma

08:30 – 09:00 : Ochtendmeditatie

09:00 – 10:00 : ontbijt

10:00 – 11:30 : Workshop X (deel 1)

11:30 – 12:00 : koffie/thee-pauze

12:00 – 13:00 : Workshop X (deel 2)

13:00 – 14:00 : lunch

14:00 – 15:30 : Workshop Y (deel 1)

15:30 – 16:00 : koffie/thee-pauze

16:00 – 17:00 : Workshop Y (deel 2)

17:00 – 18:30 : eigen tijd

18:30 – 20:00 : diner

20:00 – 21:30 : Workshop Z

21:30 – 08:30 : eigen tijd

 

Onderwerpen

In totaal worden er in de Wholly Science Week 13 workshops gegeven: 9 van ieder 2˝ uur en 4 van ieder 1˝ uur. Op de woensdagavond is er geen workshop, want dan vertellen we sterke verhalen rond het kampvuur buiten of de open haard binnen. Op de dag van de aankomst (zondag 13 oktober) wordt ’s avonds de eerste workshop (van 1˝ uur gegeven). De onderwerpen die in deze 13 workshops aan bod komen zijn (in willekeurige volgorde): Maya-astrologie (Tzol’kin), Westerse astrologie, Chinese astrologie, Japanse astrologie (Nine Star Ki), Numerologie, Enneagram, Feng Shui, Salveologie, Germaanse Geneeskunde, Ayurveda, Voedingsleer, Fair Talk, ontstaansgeschiedenis van onze wereld, de Grot van Plato, de Platonische lichamen, de drie dimensies van tijd, de Klok van Gizeh, astronomie, physica & metafysica, chemie & alchemie en priemgetallen (mede afhankelijk van de interesse van de deelnemers).

 

Verblijf

We verblijven deze week in de ruime kamers van het chateau van het Centre Lothlorien. We delen onze kamer met één of hooguit twee andere deelnemers (van hetzelfde geslacht). Wie tegen een meerprijs (van 33%) een kamer voor zich alleen wil, die kan daarvoor contact opnemen met het Centre Lothlorien (link). Ook delen we de badkamer en het toilet met enkele andere kamers.

 

Maaltijden

De maaltijden in het Centre Lothlorien zijn biologisch en vegetarisch.

 

Deelnamekosten

Het all-in totaalbedrag voor deelname aan de Wholly Science Week bedraagt € 515 per persoon:

o       Verblijfskosten op basis van een gedeelde kamer met volpension ŕ € 50 per nacht maal 6 nachten : € 300 (te betalen aan het Centre Lothlorien)

o       Koffie en thee tijdens de workshops : € 30 (te betalen aan het Centre Lothlorien)

o       Deelname aan de Wholly Science Workshops : € 170 (ongeveer € 6 per workshopuur)

o       Een exemplaar van het Engelstalige boek ‘Understanding God’ (link) : € 15

 

Aanbetaling

De aanbetaling volgend op de aanmelding bedraagt € 185. Het betreffende rekeningnummer zal na de aanmelding bekend worden gemaakt. De resterende € 330 euro kunnen desgewenst na aankomst worden voldaan.

 

Aanmelden en informatie

Vragen kunnen worden gestuurd naar Wholly Science Week @ Pateo.nl (zonder spaties), evenals de aanmelding. Vermeld bij de aanmelding graag het volgende:

o       roepnaam en geboortedatum, –tijd en –plaats (om vooraf astrologische berekeningen te maken);

o       of jij vervoer nodig hebt, en waar vandaan jij opgehaald zou willen of kunnen worden;

o       of jij vervoer aanbiedt, en hoeveel mensen eventueel met jou mee zouden kunnen rijden en waarvandaan jij rijdt (om zo via carpoolen de reiskosten te beperken).