Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Wholly Science-studiegroep

De wekelijkse bijeenkomsten van de Wholly Science-studiegroep

Velen beginnen wel met het bestuderen van Wholly Science, maar tot op heden heeft nog niemand het opleidingsprogramma voltooid. Als grondlegger van Wholly Science vind ik dat erg jammer. Om hier iets aan te doen kun je iedere dinsdagavond vanaf 19:45 uur (Midden-Europese Tijd, afgekort als MET) deelnemen aan een gratis videoconferentie van de Wholly Science-studiegroep. Heb je één of meerdere vragen over Wholly Science of wil je in contact komen met medestudenten, neem dan deel aan deze virtuele wekelijkse samenkomst!


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geïnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Iedereen die hieraan mag deelnemen (zoals hierboven aangegeven) en zich maximaal een half uur voor aanvang via een e-mailbericht heeft aangemeld zal op de aanvangstijd worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

De datum van de eerstvolgende online Wholly Science-studiegroepbijeenkomst vind je op Pateo’s agenda.


Historie

Deze Nederlandstalige Wholly Science-studiegroep is van start gegaan op dinsdagavond 3 november 2020. Er nemen telkens 10 tot 20 Wholly Science-studenten deel aan deze wekelijkse online bijeenkomsten.
 

Er is ook een wekelijkse online Wholly Science-studiegroepbijeenkomst in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/12/02.