Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

Webshop van Pateo.nl

Webshop van Pateo.nl

Introductie tot Pateo.nl  Welkomspagina van Pateo.nl  Startpagina van Pateo.nl  Kernonderwerpen van Pateo.nl  Wholly Science-opleidingsprogramma

Gedrukte boeken

De onderstaande titels zijn leverbaar als gedrukte boeken (zolang de voorraad strekt).

Ook van de acht boekjes van Pateo’s zelfkennisboekenreeks zijn nog enkele exemplaren leverbaar in gedrukte vorm. Tevens is het mogelijk om tegen een redelijke vergoeding boeken uit Pateo’s bibliotheek over te nemen.


E-boeken

Vrijwel alle door Pateo uitgegeven boeken zijn leverbaar als e-boeken. Veel titels die in gedrukte vorm inmiddels zijn uitverkocht zijn aan te vragen als gratis e-boek. De overige e-boeken kosten meestal slechts € 5.


Video’s

Naast de vele video’s die gratis via de kanalen van PateoMedia (Nederlands) of PateoMediaInter (voornamelijk Engels) kunnen worden bekeken, heeft Pateo ook vele video’s die alleen tegen een bescheiden betaling kunnen worden bekeken. Dit betreft de Wholly Science-videocursus en de drie bijbehorende Masterclass-video’s, de afleveringen van Heelige Schrift TV, de inwijdingsvideoreeks over de Geheimtaal van Genesis en de online Training tot Heelig Mens.


Hoe te bestellen?

Stuur om te bestellen een emailbericht naar boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties), en maak het verschuldigde bedrag over naar de betreffende bankrekening. Geef bij het bestellen van gedrukte boeken duidelijk aan op welk adres het dient te worden bezorgd, en hou dan tevens rekening met de verzendkosten, die afhankelijk zijn van het totaal aantal bladzijden.


De webshop van Pateo.nl is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/06/17.