Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

Wholly Science-opleidingsprogramma

Wholly Science-opleidingsprogramma

Introductie tot Pateo.nl  Welkomspagina van Pateo.nl  Startpagina van Pateo.nl  Kernonderwerpen van Pateo.nl  Webshop van Pateo.nl

Wholly Science is de helende hereniging van waarachtige wetenschap en zuivere spiritualiteit. De grondlegger van Wholly Science is Johan Oldenkamp. In de zomer van 2018 is hij begonnen met de ontwikkeling van het Wholly Science-opleidingsprogramma (WSOP).

Bovenstaand video legt uit hoe het WSOP-introductieaanbod voor een kleine vergoeding kan worden aangeschaft. Deze aanbieding bevat vijf WSOP-video’s: 1. Wereldbeeld (65 min.), 2. Metafysica (46 min.), 3. Energetica (74 min.), 4. Bewustzijn (76 min.) en 5. Fysica (47 min.), evenals het bijbehorende e-boek.


Niveau 0 : Voorbereiding

Ter voorbereiding op het Wholly Science-opleidingsprogramma kun je de Wholly Science videocursus inclusief de drie bijbehorende Masterclass-video’s bestuderen. Verder wordt het een keer hebben deelgenomen aan de Zelfkennisweek ter zeerste aangeraden, vooral als voorbereiding op niveau 2 (zie onder).


Niveau 1 : Fundament

De laatste vier online opleidingsmodules voor dit niveau zijn nog in ontwikkeling. De eerste vier online opleidingsmodules maken ook onderdeel uit van de WSOP-introductieaanbieding.


Niveau 2 : Zelfkennis

De online opleidingsmodules voor dit niveau zijn nog in ontwikkeling.


Niveau 3 : Verdieping

De online opleidingsmodules voor dit niveau zijn nog in ontwikkeling. Alleen van de eerste module op dit niveau bevat de WSOP-introductieaanbieding een voorproefje.


Niveau 4 : Geschiedkunde

De online opleidingsmodules voor dit niveau zijn nog in ontwikkeling.


Niveau 5 : Inwijding

De eerste online opleidingsmodule van dit vijfde en hoogste niveau betreft de geheimtaal van Genesis. De overige online opleidingsmodules voor dit niveau zijn nog in ontwikkeling.


Het Wholly Science-opleidingsprogramma is ook beschikbaar in het Engels en Duits.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/10/11.