Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

Pateo TV

Het Hele 9/11-Verhaal

Pateo TV, afl. 28

 

Wat gebeurde er nu werkelijk op dinsdag 11 september 2001 in het oostelijk deel van de USA? In deze 28e Nederlandstalige aflevering van Pateo TV beantwoordt presentator en allround onderzoeker Johan Oldenkamp niet alleen deze wat-vraag, maar ook de hoe- en de waarom-vragen. Deze onthullende video, die werd opgenomen op maandag 15 augustus 2016, toont alle feiten over de 9/11-gebeurtenissen, die eigenlijk voor zich spreken.

De trailer die de publicatie van deze aflevering van Pateo TV over “Het Hele 9/11-Verhaal” aankondigde werd die zelfde dag openlijk geplaatst op het youtube-kanaal van PateoMedia:

Eveneens werd die dag “Het Hele 9/11-Verhaal” geplaatst op dat youtube-kanaal, maar met het openbaar maken van deze allesonthullende video werd echter gewacht tot het aanbreken van de vijftiende verjaardag van deze indrukwekkende gebeurtenissen:

◄ vorige volgende ►

In zowel de mainstream media als in de alternatieve nieuwsmedia is er opvallend veel aandacht besteed aan dit derde lustrum van 9/11. Helaas heeft ook een flink deel van de alternatieve media ook dit jaar weer allerlei misinformatie verspreid, waardoor onbevooroordeelde waarheidszoekers het spreekwoordelijke bos in werden gestuurd. Hopelijk helpt deze 28e Nederlandstalige aflevering van Pateo TV om voor eens en altijd het onderscheid tussen waarheid en leugen in deze cruciale zaak eenduidig te kunnen maken.


2017: de 16e verjaardag van 9/11

Waarom is 16 jaar later de overgrote meerderheid van de mensen nog altijd niet in staat om de officiële versie van wat er op 2001 september 11 zou zijn gebeurd in twijfel te trekken? Is dat omdat ze bang zijn dat daardoor hun gehele wereldbeeld in duigen kan vallen, en is dat dus in feite niets anders dan angst voor het onbekende? Het is onmiskenbaar dat er een grote groep is die verstandelijk te beperkt is om zich los te kunnen maken van de mainstream leugens. Maar de werkelijke blokkade voor de algehele bewustzijnsontwikkeling van de mensheid wordt gevormd door immense groep die het gewoon niet WIL weten. En daardoor kan de leugen nog altijd doorgaan met regeren. Daarom zal het dus eerst nog veel erger moeten gaan worden, zodat ook deze blokkerende groep de vingers uit de oren haalt. De megamisleiding van 9/11 kan nog altijd werken als een katalysator voor het losbreken uit de opgedrongen propagandawereld. Het enige wat daarvoor nodig is, dat is het onbevooroordeeld onderzoeken van de feiten, zoals deze in bovenstaande video worden getoond.

Niet willen weten

2018: de 17e verjaardag van 9/11 (opnieuw op een dinsdag)

Hoeveel 9/11-herdenkingsdagen zijn er nog nodig voordat ook de slapende meerderheid eindelijk wakker wordt? 9/11 was een interne klus!


2019: de 18e verjaardag van 9/11

Nadat je met eigen ogen hebt gezien dat het officiële 9/11-verhaal een enorme mainstream leugen is, durf je misschien verder af te dalen in het konijnenhol, waar je nog veel meer mainstream leugens zult ontdekken. Om een idee te krijgen van deze omvang, kun je Pateo’s geschiedenisquiz doen (slechts 8 vragen).

Doe de Zelftest Historische Waakzaamheid

Deze aflevering van Pateo TV is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/09/11.