Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

 

Hedendaagse Onderzoekers

Mensen zoeken op Pateo.nl

De hedendaagse onderzoekers die hieronder worden genoemd in alfabetische volgorde van hun achternaam, doen (of deden) onafhankelijk en onpartijdig onderzoek om zo tot de waarheid te kunnen komen. Vertrouw echter nooit blindelings op onderzoeksresultaten van derden. Zoals altijd, doe jouw eigen onderzoek. Jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw begrip van de waarheid.


Rob Brockhus

Robert M. Brockhus (1943) werkt als redacteur voor de Stichting Sociale Databank Nederland te Huizen. Zijn website is SDNL.nl. In 2012 deed hij als kandidaat-kamerlid voor de SOPN mee aan de Tweede Kamerverkiezingen.


Bert van Grondelle ✝

Bert van Grondelle werd geboren op 18 juni 1955. Hij werkte vanaf 1972 tot en met 2008 als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige. Daarna heeft hij zich toegelegd op organisatieprocessen, het begeleiden van mensen en menselijke communicatie (NLP). In het Nederlandse taalgebied heeft hij geholpen om het werk van Ryke Geerd Hamer (1935-2017) te verspreiden, samen met Mies Kloos. Berts website was ZichtOpVoelen.nl. Hij woonde in Rotterdam. Hij is overleden op 13 december 2017.


Nico van den Ham

Nicolaas Gijsbertus van den Ham werd op 17 januari 1953 geboren te Zeist. Activist Nico omschrijft zichzelf als ‘melder van misstanden’. Hij heeft een weblog. Op 6 april 2016 was hij te gast bij Pateo Radio.


Peter den Haring

Peter den Haring werd geboren op 5 juli 1946 in Utrecht. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. Hij is vader van vier kinderen. Peter is werkzaam als coach, therapeut en astroloog. Naast schrijver is hij ook redacteur van Tijdgeest Magazine. Daarnaast heeft hij nog een website onder zijn eigen naam. Hij woont in Den Haag. Op 24 september 2012 was hij te gast bij Pateo Radio.


Hanno de Iongh

Hanno de Iongh werd geboren op 10 april 1953 in Vlaardingen, waar hij nog steeds woonachtig is. Vanaf zijn tiende jaar is hij geïnteresseerd in archeologie, genealogie, familiestambomen en het wel en wee van de neporanjes. Hiervoor bezocht hij vaak het Centraal Bureau voor Genealogie (CBG) in Den Haag en het gemeentearchief in Vlaardingen. Hij is auteur van zes boeken: Oranje bastaarden (2001), Europese koninklijke bastaarden (2002), Oranje bastaarden, een vademecum (2005), De bastaarden van koning Gorilla en hun nakomelingen (2007), Maxima, Willem Alexander en Amalia, een vademecum (2004) en Koning Willem III en zijn bastaarden; het beest der beesten (2013). Op 2 februari 2018 zocht Pateo TV hem thuis op.


Guido Jonkers

Guido P.J. Jonkers werd geboren op 5 maart 1956. Hij heeft een achtergrond in marketing en het uitgeven van tijdschriften. Op 8 december 2008 startte hij met de alternatieve nieuwswebsite WantToKnow.nl. Op 17 september 2014 was hij te gast bij Pateo Radio.


Jan Kikkert ✝

Jan Gerard Kikkert (Eindhoven, 28 oktober 1930 – Den Haag, 15 juni 2017) groeide op in Noord-Brabant. Hij was aanvankelijk onderwijzer op een lagere school. Hij woonde in Oostvoorne, en was leraar aan het Montessori Lyceum Rotterdam en aan een rijksscholengemeenschap in Brielle. Van 1989 tot 2011 gaf hij eveneens les aan de volksuniversiteit van Westvoorne. Hij ontwikkelde zich tot historicus, en specialiseerde zich in het Nederland van de 19e eeuw en in de geschiedenis van de neporanjes, waarover hij diverse historische boeken schreef. Onder het pseudoniem O. Feitsma heeft Jan Kikkert in de jaren zeventig en tachtig (van de 20e eeuw) meegewerkt aan de totstandkoming van de schoolboekenreeks Kleio voor het middelbaar geschiedenisonderwijs.


Mies Kloos

Mies A. Raasveldt (1957) studeerde hydrogeologie aan de (toen nog) Landbouwhogeschool Wageningen. Na haar huwelijk met Jeroen P. Kloos woonden ze met haar gezin 15 jaar in het buitenland, waarvan 7 in Bolivia. In 2005 begon ze met de vierjarige opleiding voor gezondheidsconsulent aan de Levensschool te Tongerlo in België. Daar maakte ze ook kennis met het werk van Ryke Geerd Hamer (1935 – 2017). Vervolgens heeft ze zich in het Nederlandse taalgebied ontwikkeld tot een toonaangevende gezondheidsdeskundige, waarbij ze samenwerkte met Bert van Grondelle (1955 – 2017). Op 11 juni 2014 was Mies te gast bij Pateo Radio. Haar websites zijn Levensbewustzijn.nl en HoeDeGeestHetLichaamAanstuurt.nl.


Ad van Rooij

Adrianus Marius Lambertus van Rooij werd op 10 maart 1953 geboren te Sint-Oedenrode in Noord-Brabant. Ing. A.M.L. van Rooij was weerkzaam als Safety Manager bij Philips Medical Systems Nederland B.V. in Best toen hij ontdekte hoe gevaarlijke giftige stoffen met instemming van de overheid op een volstrekt onveilige manier worden weggewerkt. Toen hij dit aan de kaak stelde werd vervolgens geprobeerd hem weg te werken. Uiteindelijk is hij gevlucht naar België, zijn gezin achterlatend in Sint-Oedenrode, evenals zijn bedrijf Ecologisch Kennis Centrum BV. Op 10 september 2012 was hij te gast bij Pateo Radio. En op 12 september 2012 deed hij als kandidaat-kamerlid voor de SOPN mee aan de Tweede Kamerverkiezingen.


© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/07/29.