Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Tabitha Wasbauer

Desinformant

Tabitha Wasbauer

Op 8 november 2008 trouwde Tabitha D. Besselsen (1968) met Maurice Wasbauer (1966), en nam ze zijn achternaam aan. In die tijd runde ze de webshop van MetBeideHanden.net, waarmee ze allerlei alternatieve ‘middeltjes’ verkocht. Dat bedrijf was ondergebracht bij Innerworld Creation Inc., dat haar man op de Bahama’s had laten registreren.

In 2010 bedacht zij samen met haar man een loterij om van hun villa aan de Grüne-Jäger-Strasse 68 in het Duitse Goch-Kessel af te komen. Wie een cursus à € 50 van hen kocht maakte volgens hen kans op het winnen van deze woning. Een dergelijke huizenloterij is echter verboden, zowel in Duitsland als in Nederland.

In 2012 stonden beiden op de kandidatenlijst van de SOPN voor de Tweede Kamerverkiezingen, Tabitha op positie 4 en Maurice op positie 13. Hoewel er toen al veel ophef over hen was, had ik als partijleider van de SOPN in de tijd helaas nog niet door met wie ik te maken had.

In 2014 heeft Anton Teuben, die steeds verder in de financiële problemen was gekomen, de website Niburu.nl overgedaan aan het echtpaar Wasbauer, die in 2013 al naar Spanje waren verhuisd. Na enige tijd hebben zij deze website overgezet naar NineForNews.nl. Tegenwoordig bedelen ze bij iedere bezoeker om een bijdrage van € 2,50 per maand om die ‘vrije nieuwssite’ in de lucht te kunnen houden.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/07/09.