Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Robin de Boer

Desinformant

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) werkte als vakkenvuller toen Anton Teuben hem in februari 2010 een baan aanbood als redacteur van Niburu.nl. Nadat deze website begin 2014 enige tijd was gestolen door Alexandra Heydebree, en Anton steeds verder in de financiële problemen was gekomen, heeft hij deze website overgedaan aan Tabitha en Maurice Wasbauer, die toen al naar Spanje waren verhuisd. Na enige tijd veranderden zij deze website in NineForNews.nl, en stelden ze vanaf juni 2014 Robin aan als hoofdredacteur. Blijkbaar wordt er alleen met desinformatie over onder andere buitenaardse waanzin niet genoeg geld verdiend, terwijl deze waanzinwebsite juist steeds verder uitpuilt van de reclame, want ook Robin heeft zich vervolgens helemaal overgegeven aan het werven van slachtoffers voor onder andere financiële misleiding door zijn leermeester Maurice Wasbauer, die zichzelf liever Michel Lejeune noemt. Robin doet zich daarbij voor als een redacteur, maar zijn werk bestaat voornamelijk uit het redigeren van automatisch vertaalde Engelstalige berichten. Dat er klaarblijkelijk zoveel mensen naar deze website komen zegt helaas veel over het bedroevende kennisniveau van de meerderheid van de mensen die de mainstream berichtgeving niet langer vertrouwen, wat overigens geheel terecht is.

Mensen als Robin “van-vakkenvuller-naar-zakkenvuller” de Boer zijn helemaal niet op zoek naar de waarheid. Het enige wat zij willen is er zelf beter van worden, en dat geldt nadrukkelijk ook voor Tabitha en Maurice Wasbauer. Dat dit ten koste gaat van lichtgelovige mensen maakt hen helemaal niets uit.


Gerelateerd


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/08/12.