Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Rick Speelman

Desinformant

Rick Speelman

Rick Speelman werd geboren in Groningen, en daar woont hij nog steeds. In 1998 was hij naar eigen zeggen de eerste met een Nederlandstalige website over vliegende schotels. Later werd dit UfoPlaza.nl. Na vervolgens een tijdje te zijn weggeweest kwam hij in 2014 terug met zijn verhalen over vliegende schotels via UfoPlaza.org. Ook die website is inmiddels verdwenen. Tegenwoordig valt hij de andersdenkenden van de alternatieve media juist aan vanuit zijn nieuwste website Dulcet.nl. Nu hij helemaal is bekeerd tot de mainstream ‘waarheid’ doet hij iedereen die vraagtekens durft te plaatsen bij officiële leugens maar af als ‘complotters’. Daarmee is hij zelf onderdeel geworden van het geheim willen houden van dergelijke samenzweringen, en is hij zelf het levende bewijs van zijn ongelijk. Bovendien is het maar goed dat hij in Groningen woont, want volgens die provincie gaat er immers “niets boven Groningen”, dus zelfs geen vliegende schotel.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/10/03.