Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant René Klever

Desinformant

René Klever

In de aanloop naar het jaar 2012, waarin volgens velen de Lange-Telling-Kalender van de Oude Maya’s zou aflopen, had René Klever de website GoTo2012.nl. Bij de aanvang van het kalenderjaar 2012 heeft hij die website omgezet in WijZijnKlaar.nl. Nadat hij vervolgens openlijk aanhanger werd van de Platte-Aarde-Religie van Eric Dubay probeerde ik, omdat ik destijds bevriend met hem was, hem te waarschuwen voor deze desinformatie. Deze waarschuwing viel echter niet in goede (platte) aarde, en het conflict wat vervolgens ontstond leidde er zelfs toe dat René zijn website opdoekte en zich met zijn lichtgelovige volgelingen terugtrok in een besloten Facebook-groep. Daarvoor stond René, die meent zich met 432Hz-muziek bezig te houden, ook al niet open voor mijn suggestie om zich eens in de zuivere Pythagorese toonladder te verdiepen.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Gerelateerd


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/24.