Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Micha Kat

Desinformant

Micha Kat

Micha Kat (5 april 1963) werkte aanvankelijk als freelance journalist voor het NRC Handelsblad. Daarna liet hij zich betalen om mensen zwart te maken. Zo liet hij zich onder andere jarenlang voor naar verluidt € 3000 per maand inhuren door Jan Poot (1924) en diens zoon Peter Poot (1954), waarvan hij zijn appartement in Schiedam betaalde. Ondertussen bleef hij doodleuk smeken om donaties via zijn website. Dat was eerst klokkenluideronair.nl, gevolgd door klokkenluideronair.is. Tegenwoordig braakt deze narcist zijn gal via revolutionaironline.com. Zijn ambitie om de Nederlandse versie van desinformant Alex Jones te willen zijn zou voor ieder weldenkend mensen genoeg moeten zijn om deze schreeuwlelijkerd voortaan de mijden als de pest. Het is een grote schande dat de Frontier Award 2010 aan hem is uitgereikt.


Gerelateerd:


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/07/29.