Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Maurice Wasbauer

Desinformant

Maurice Wasbauer

N.A.M. Wasbauer (1966) noemt zich op het internet Michel Lejeune. Hij beweert een gecertificeerde hypnotherapeut te zijn, maar op zijn certificaten, die allemaal zijn vervalst, staat zijn artiestennaam. In werkelijkheid is hij een doorgewinterde oplichter die gebruik maakt van NLP-trucjes. Tegenwoordig verkoopt hij via Trancewerk.nl geluidsbestanden die iemand in hypnose zouden brengen, waarmee volgens deze praatjesmaker onvoorstelbaar veel problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen, zoals allerlei soorten angsten, slechtziendheid, overgewicht, innerlijke stoornissen, vroegtijdige ejaculatie, jaloezie en zelfs kanker. En via Hypnomiljonair.nl beweert hij op een vergelijkbare manier iemand financieel vrij te maken, wat dat dan ook betekent. Daarnaast grossiert hij in geclaimde domeinnamen, en heeft hij naar verluidt ook nog een sekssite en een datingsite. Al deze activiteiten zijn ondergebracht bij Innerworld Creation Inc., een bedrijf dat op de Bahama’s staat geregistreerd.

Op 8 november 2008 trouwde hij met Tabitha Besselsen (1968). In 2010 bedacht hij samen met zijn vrouw een loterij om van hun villa aan de Grüne-Jäger-Strasse 68 in het Duitse Goch-Kessel af te komen. Wie een cursus à € 50 van hen kocht maakte volgens hen kans op het winnen van deze woning. Een dergelijke huizenloterij is echter verboden, zowel in Duitsland als in Nederland.

In 2012 stonden beiden op de kandidatenlijst van de SOPN voor de Tweede Kamerverkiezingen, Tabitha op positie 4 en Maurice op positie 13. Hoewel er toen al veel ophef over hen was, had ik als partijleider van de SOPN in de tijd helaas nog niet door met wie ik te maken had.

In 2014 heeft Anton Teuben, die steeds verder in de financiële problemen was gekomen, de website Niburu.nl overgedaan aan het echtpaar Wasbauer, die in 2013 al naar Spanje waren verhuisd. Na enige tijd hebben zij deze website overgezet naar NineForNews.nl. Tegenwoordig bedelen ze bij iedere bezoeker om een bijdrage van € 2,50 per maand om die ‘vrije nieuwssite’ in de lucht te kunnen houden. Ook dit is weer pure oplichting, want die website puilt zo uit van de reclame dat ze alleen daarmee al uit de kosten zijn. Wees dus gewaarschuwd, want bij Maurice Wasbauer alias Michel Lejeune draait alles alleen maar om geld.

Het onderstaande filmpje, gemaakt door Everwijn Overberg, waarschuwt terecht tegen de misleidende praktijken van Maurice Wasbauer alias Michel Lejeune:


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/08/12.