Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Martijn van Staveren

Desinformant

Martijn van Staveren

Het levensverhaal van Martijn van Staveren (1973) van Buitenaards Contact.nl vertoont opvallende gelijkenissen met dat van desinformant Ashayana Deane. Beiden beweren als kind te zijn ontvoerd en gemarteld door “slechte buitenaardse wezens”, waarna ze later werden geholpen door “goede buitenaardse wezens”. Helaas staaft ook Van Staveren deze beweringen met geen enkel bewijs.

Vanwege de vermelding van hem als desinformant op de PateoPedia wilde Martijn, die op 19 november 2014 te gast was geweest bij Pateo Radio, een gesprek met mij, met daarbij ook Guido Jonkers (1956) van Want to Know.nl. Dat zijn uiteindelijk twee gezellige avonden geworden, waarna we op 5 juni 2016 gezamenlijk een lezingenmiddag hebben gehouden in Baarn. Ook die middag toonde Martijn helaas geen enkel bewijs voor zijn beweringen.

Hoe dan ook, zonder echt bewijs is iedere bewering over vermeende buitenaardsen wetenschappelijk gezien niets anders dan fantasie. En zolang Martijn hiervan geen enkel bewijs toont blijft hij daarom op deze manier vermeld staan op de PateoPedia, ondanks dat ik hem een buitengewoon aardige vent vind. Het gaat hier puur en alleen om de waarheid, en die is dat Martijn verhalen over “buitenaards contact” vertelt zonder deze te onderbouwen met bewijsmateriaal. En voor de goede orde, het gaat hier absoluut niet om de mens genaamd Martijn van Staveren, maar over de desinformatie die schuil gaat achter wat “exopolitiek” wordt genoemd. Die agenda bereidt de mensheid namelijk voor op een invasie door nep-buitenaardsen, waar de meeste mensen met open ogen in zullen gaan tuinen. En een gewaarschuwd mens telt hopelijk voor twee, en dat is dan ook de enige reden waarom Martijn op deze manier staat vermeld op de PateoPedia. Dit wil, voor alle duidelijkheid, geenszins zeggen dat Martijn verder niets zinvols te zeggen zou hebben, integendeel zelfs. Ga gerust naar een lezing van hem, indien je daartoe in de gelegenheid bent, maar luister buitengewoon kritisch naar alles wat met “buitenaardsen” te maken heeft.


Gerelateerd:


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/09/17.