Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Martin Vrijland

Desinformant

Martin Vrijland

De man die zich op het internet “Martin Vrijland” noemt heet in werkelijkheid Martijn Christiaan Nico Alberda, geboren op 9 januari 1972 in Uithoorn. In 2013 kreeg hij vele volgers omdat hij op zijn website Martin Vrijland.nl aangaf dat er vele ongerijmdheden zouden zijn in de zaak van de vermeende zelfdoding in Wassenaar door de 13-jarige Anass Aouragh Aouragh (1 januari 2000 – 8 februari 2013). Hoewel hij af en toe met goede informatie komt, zoals bijvoorbeeld de ontmaskering van desinformant Micha Kat in 2014, is zijn probleem dat hij sindsdien meent overal verstand van te hebben, en daardoor de plank vaker mis dan raak slaat. Ook praat hij maar al te graag fantasten als Wes Penre na. Op 8 september 2017 bracht hij zelfs nepnieuws om aandacht te trekken via een zelfverzonnen bericht dat hij zou zijn gearresteerd. Zijn nieuwere website Beyond The Matrix.nl verwijst inmiddels weer terug naar MartinVrijland.nl.

Vrijwel alles was Martijn Alberda alias “Martin Vrijland” brengt is 100% negativitief, en dat zegt veel over deze man. Heb je daarentegen behoefte aan positiviteit, verdiep je dan in Wholly Science.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Gerelateerd


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/10/06.