Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Luuk van Dinter

Desinformant

Luuk van Dinter

Lucas Alfonsus Alexander Maria van Dinter werd op 14 maart 1958 geboren als zoon van Wiel van Dinter, die momenteel in het Limburgse Gennep woont. Zijn roepnaam Luuk heeft hij ergens rond 2012 veranderd in “Luca”. Hij probeert al jarenlang binnen de papieren wereld tevergeefs een werkende uitgang te vinden, of hij doet in ieder geval alsof hij dat zou proberen. Hij noemt zichzelf “juridisch adviseur”, maar hij zou inmiddels moeten weten dat het gehele juridische systeem onwettig is. De echte oplossing kan ook hier alleen op een hoger niveau van begrijpen worden gevonden, en nadrukkelijk niet op hetzelfde niveau als waarop de problemen zijn ontstaan. Wie zich toch laat blij maken met deze dode mus zal vroeg of laat thuiskomen van een koude kermis. Niet gehinderd door dergelijke kennis van zaken blijft de beweging van de Soevereine Mens via de website IkClaimMijnNaam.nl maar onverminderd doorgroeien. Hoop doet immers leven, ook al is het valse hoop. Ken je overigens het verhaal van de rattenvanger van Hamelen? Telkens wanneer een veelbelovend project begint aan te slaan trekt Luuk alias Luca het maar al te graag naar zich toe, om het zo te kunnen laten mislukken. Dat deed hij onder andere bij Artabana.nl en Eurostaete.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Gerelateerd


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/07/26.