Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Kris Slenters

Desinformanten


Kris en Rob Slenters

Desinformant Rob Slenters

Kristine Suzan Lenselink (roepnaam Kris) trouwde op 4 juli 1989 met Robert Slenters (roepnaam Rob). Tot september 2009 runden zij de fysiotherapiepraktijk Total Energetic Wellness, gevestigd in Hotel Holland Inn te Wolvega (Friesland). Kris voerde de behandelingen uit, en Rob deed als directeur de zakelijke kant. Eigenaar en enig aandeelhouder van dit bedrijf was de Belg Yves van Assche. Nadat Van Assche eerst twee maal aangifte had gedaan tegen Rob Slenters vanwege oplichting, fraude en diefstal trok deze Belgische eigenaar uiteindelijk de stekker maar uit het bedrijf. Volgens trok het echtpaar naar Soest om samen met Anton Teuben verder te gaan onder de noemer Niburu Health. Toen in 2012 ook dit een financiële beerput werd, maakte het stel zich ook hier weer snel uit de voeten. Tegenwoordig wonen ze naar verluidt in Den Bosch, waar ook “Kundalini Express” is gevestigd.


Gerelateerd


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina, waar ook “Kundalini Express” is gevestigd.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/08/12.